pleeease

Aaaalltså så peppad jag ääär!!!
FEST FEST och fest i morgon! nananan ananan :-) helt sinnes alltså. Det blir nog att jag och bellsan börjar på bussen.
I morgon har jag iallafall kund klockan 9, ska dra slingor och sätta i löshår!
Åker med bussen klockan 2, är framme vid 4 och då är det redan igång! jag och bella kommer igång så fort bussen närmar sig umeå stad. vill helst inte bli utkastad från bussen.
ÅHÅ fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner! Vi kommer vara där det är roligast och vi ska vara roligast.

yeeeeah

är bara så himla taggad för helgen, dock ett undantag som inte bör nämnas!
det borde egentligen vara roligt, men varför känner jag ångest? kommer alltid och känner mig så glad men det övergår forrtt verkligen. Borde inte vara så.
Torsdag i morgon, vilket betyder först frisörlektion, vi ska raka på en balong och sedan städa. Sen är vi finito = HELG :-D
Klippning på salongen och därefter träning..
Fredag har jag kund, ska göra slingor och sätta i löshår och därefter direkt till UMEÅ :-D let the party begin!
Lördag ska jag hem med bussen klockan 8 , hur det nu kommer att gå, match och sedan tillbaka med 3 bussen! Vet att jag inte kommer göra någon nytta, men jag fick visst inte välja.
WIHO alltså det kommer äga!!!


28 maj

todiloooo! idag har jag haft en väldigt lugn dag faktiskt.
Började halv 11 på skolan, så jag gick på ica innan och köpte vatten och physalis och sedan tog jag bussen till skolan. Fint väder och varmt ute, ingenting kunde gått snett!
På skolan hade vi klassråd, eller vi fick info om nästa vecka och sedan hade vi en tävling. Lunchen bestod av mexicanasoppa, mums! not.
Tog bussen till Emma och sedan gick vi till stan, köpte melontuggummi (begärligt) och sedan gick vi till nordanå och var med klassen.
Vid 2 gick jag till salongen och var där en stund, gick en snabbis på stan och kom sedan hem strax före fyra. Spelade monopol med bror eftersom han hade köpt ett nytt spel, med Sverigestäder, jag lagade mat och gick i KK undertiden. Kyckling och nudelwook med broccoli. Och lite sweet chilli.
Nu ska jag hänga tvätt och sedan byta om till träningen.


kom med?

dagen började som sagt med en missad sovmorgon, men lika glad är jag ändå! Lektionen var intressant och lärorik. Färglära och vi fick måla och rita. Pratade en stund och efteråt klippte jag Emma. Toppade lite på längderna och klippte ihop uppklippningen och längderna eftersom det var en väldigt hård kant. Åkte med kvart i 4 bussen till stan och träffade elin på stan. och sedan även angelica. Vi åt från Wook and roll. Jag och Angelica delade på Kyckling Cashew och Elin åt Sushi. VI satt i solen vid brinken och avnjöt maten. Vi skulle överraska elin med fika hos bella, men efter försägelse visste hon om att vi skulle dit, men glad blev hon när hon fick ett fint gossedjur, tårta och kakor! Cirkus skulle det också bli och planering inför helgen! Cirkusen var imponerade (dock EJ clownerna). En snubbe vände armarna i 360 grader, snacka om överrörlighet.
Nu har jag precis kommit hem, eller en stund sedan efter en cykelfärd från stan. Tänkte tvätta och lägga mig i soffan och zappa på tvn och sedan krypa ner i sängen!
Tack för ikväll tjejer=)

det är väldigt kul

..att inse att vi hade sovmorgon och jag kom hit i vanlig tid. Eftersom jag har varit ledig så länge hade jag glömt det. Ajja, det är inget att göra åt saken.
Igår föresten när jag var på jobbet åkte det ett tivoli förbi på e4an, eller först bilar sedan någon annan karusell, jag vill bara ha stadsfesten nu!!! wonderful

BÖrjade också tänka på en sak, när jag var ute och gick i söndags mötte jag en äldre dam och hennes man i lika dressar. Så himla sött på något sätt. Det är många gånger jag sett det. Precis likadana och kepsar.
Och nu är verkligen det nära mina älsklingar är påväg till mama, igen. puss och kram


jag har nog heller inte insett hur nära det är till sommarlovet. älskar det verkligen,
Festen börjar nu på fredag i Umeå, ska bli storslaget i sommar. ÅH kan det bara vara nunununu NU 



you take me where I've never been

hej och hå!
denna dag har jag nog inte gjort särskilt mycket. Städat och pysslat. Sytt litegrann och bakat!
Klockan tre på eftermiddagen var jag på jobbet, där var det minnesstund och för att hedra Kalle, eller Karl-Bruno som gått bort. Det var jättefint dukat i vitt, men kort på honom och en låt.
Jag hade också träning idag, vi var väldigt få, så särskilt mycket till träning blev det inte, avslut och några övningar.
Mat gjorde jag också, och som väldigt många andra dagar bestod middagen av tacos. fy så gott det är alltså! Jag provade att göra en guacamole sås, dock är den färdigköpta godare, men min fungerade bra ändå! tog mycket chili så det blev mycket smak :-)

minnen!

cross my heart

igår när jag kom hem insåg jag att jag höll på att tvätta alla sängkläder, eller att de var torra, så jag renbäddade och var tvungen att duscha. Fräscht att lägga sig smutsig i en ren säng? mysigt var det iallfall. och luktade som blommor.
somnade nog direkt när jag lade mig och vaknade an African Queen kvart över tio. Ska sy idag faktiskt. Förminska två klänningar och ett linne och sy mina jobbbyxor som är förstora.
Sedan ska jag in till stan tror jag. Kanske eventuellt baka. och ELIN som fyller 18 idag. Hur underbart är det inte ? grattis :-)

Kan inte heller sluta lyssna på denna låt, även om jag borde :-)


jisses!

känner hur huvudet nästintill dunkar. Började en halvtimma innan utsatt tid för att Anna skulle bort, och det börjar kännas som att jag har varit här i evigheter, dock har tiden går fort.
Det går inte ihop.
Det är iallafall lugnt ikväll, men samtidigt när det händer något så händer det samtidigt. En gäst vill göra klart med betalningen ikväll och det hade blivit fel med hans nota som skulle lösas, han vill ha ostsmörgåsar samtidigt som några ryssar vill ha 4 mattallrikar + en massa vodka. I sammaögonblick är det klart att telefonen ska ringa och jag ska lyckas bränna mina kycklingklubbor jag tänkte äta till middag. Allt löste sig finfint, men mitt huvud hänger inte riktigt med.
Har bakat, och då menar jag bakat. 5 olika sorter egentligen en till, men jag misslyckades med den.
Lite mindre än en och halv timma kvar. jag orkar hålla ut. Ska städa och göra klart allting för frukosten nu, sedan får vi se om jag pallar att baka lite till.

over and out :-)

Mammas dag

idag är det mammas dag,  och därför hade jag köpt en tröja åt henne. Marinblå och vitrandig, så hon blev glad.
Jag steg upp kvart över tio, duchade och tvättade alla sängkläder. Och gick sedan till stan och mötte EMma på salongen. Provade sminka henne, olika ögonskuggor och former. Fint blev det.
GIck hem i det underbara vädret och cyklade till jobbet.
Opassade att jag jobbade/jobbar både idag och igår när det varit toppenfint väder. Jag hoppas det h¨åller sig till i morgon, för det är trots allt min lediga dag :-)

en kväll

kvällen har flytit på väldigt bra, tiden har -som vanligt- gått fort.
Väktaren borde dyka upp nu, han är faktiskt lite sen. Jag har gjort nattkörningen klart så jag väntar bara på att få gå hem.
Skulle mer än gärna spenderat min kväll i Umeå med världens bästa, men det får vänta till nästa helg.
Skoldagarna är räknade. För mig är det mest troligt max 3 + avslutningsdagen. Eventuellt en extra med ploj och skoj!
Mina tår värker en smula och känner mig lite trött. Det ska bli otroligt skönt att lägga mig i min säng & jag hoppas nästan inte att jag ska kommaihåg min dröm, de senaste har varit så sjuka.
Tänkte ta in datorerna och se hur det går för Sverige och Perreli. love

work it

kom precis hem från matchen. Insåg att jag inte hade några nycklar, så det blev lite panik. Gick till grannen och ringde per som bad Agnes cykla över och öppna. perfekt.
börjar jobba alldeles snart, har ätit en broccoli så klarar mig till senare.
Vi vann föresten matchen, kändes som att jag skulle varit på Möhippan, men men. Fick komma med på protokollet för ett mål. 1-2 målet.
Nu ; dusch och senare jobb.

you look

har stigit upp för mer än en timma sedan, hunnit äta och läsa morgontidningen.
Lyssnar lite på världens bästa låt och sitter och leer av att inse att sommarlovet är så nära att jag känner lukten. En ljuvlig doft.  Även om jag kommer sakna frisörlektionerna, som stort sett alltid får mig att må bra.
Match nu om två timmar, samling om en ungefär.
Börjar jobba klockan 17, så hinner nog inte göra särskilt mycket däremellan, kanske en promenad, eller vila en stund. Jag får se hur jag ligger i tiden. Duscha måste jag göra iallafall.
Kom just på att jag har skjortan på jobbet redan, och den är långt ifrån ren. Attans.
det löser sig!

don't tell me you're sorry

precis hemskjussad av Sandra som jag umgåtts med ikväll.
Jag åkte och handlade och sedan kom hon och hämtade upp mig hemma, vi lagade tacos och sedan har vi sett en film, Alfie. Dock fick vi inte se slutet eftersom skivan var skadad eller dylikt, men resten var iallfall bra.
I morgon väntar först match, sedan jobbar jag. Var inte särskilt mycket, så det blir nog rätt lugnt. Börjar fundera på nästa helg hur jag lägger mina beslut. Antingen åker jag till Camilla på fredagen och festar där. Match lördag och sedan till Umeå på Brännbollsyran. Eller så Åker jag ner till Umeå på fredag, åker tillbaka på kvällen, deltar i matchen och åker ner med sandra på lördagen och sover där till söndagen. Ajja, inget jag måste bestämma nu iallfall.
Det andra alternativet beror mycket på vad som kommer att ske i veckan. Inte jag som avgör.
Sängen nu, natti.

Tryin' to apologize

 



so get ready babe I got plans for me and you.


Har varit lite bra idag. Steg upp innan 10, duschade och satte en inpacking i håret, gjorde en ansiktsmask och målade naglarna. Satte igång en tvätt och gjorde mig i ordning och cyklade till Atorp. träffade camilla och de andra.
Gick med Camilla till stan, köpte ett paket till mamma och melontuggummin!
Nu ska jag ut på en promenad med emmsan!

sleepless nights

har varit och hämtat min cykel i stan, ska gå ner alldeles strax, ska duscha eftersom jag dragit ut på det väldigt länge.
I morgon är jag iallfall ledig. Har tänkt utföra några saker på förmiddagen och får se om jag ska in på stan en stund lite senare, kanske att jag åker förbi på anderstorp och säger hej där.
PÅ kvällen ska jag hursomhelst laga middag med sandra, eventuellt att det blir ett biobesök. Egentligen skulle Elin Rebban och Bella också ingå i vår trupp, men umeå gick före. Egentligen skulle det bli så för mig med, men matchen är i vägen. Det ska nog bli väldigt fint ändå.
Lördagkväll jobbar jag iallfall, hoppas att det blir en lugnkväll likaså söndag. Brukar vara helt dött på söndagar, kan få vara lite fart iallfall!


Jag pratade med syster idag också. Hon ringde i morse, vilket var roligt. Min lärare som annars hatar mobiltelefoner sa inget särskilt. VAr kul att höra hennes röst. Skulle mer än gärna vilja hälsa på henne. På Jullovet hoppas jag ska gå bra! Kan inte missa skolan.
Skulle också vilja att hon kom hem, en stund iallfall. Att ha en syster att umgås med, träffa och prata. Har Pernilla, men dubbelt är bättre.


na na na

dagen som varit:
Började skolan 5 över 9 i vanlig ordning. Pratade först en massa sedan gjorde jag en uppsättning på långhårsdockan. SLutade vid lunch så jag tog bussen till stan. Köpte jordgubbar och gick till salongen. Satt där och tog det lugnt, lösta korsord och inväntade min klippning. Åt middag innan min klippning eftersom jag hade träning direkt efter. Klippningen gick bra, en 6årig tjej med tjockt hår till rumpan nästan. Avslutade med lockar och en rosa slinga så var hon gladare än solen!
Träningen gick fort, några skottövningar och spel, match på lördag. Tur att jag kommer att få spela. not.
Nu ska jag och hämta cykeln sedan duscha och sova. Helg nu föresten. Nästa lektion är tisdag 10.30.
Turkiet den 2a? ångest. jag vill så gärna. Bröllop, 20årsfest. vad ska jag välja?

think about it

23 dagar. Till frihet eller till semester?
jag trivs egentligen men känner ett missunne i denna stad.
Inte staden, människorna.
Jag syftar inte på mina vänner. Ta åt er. Emelie, Elin, Rebecca, Emma, Bella. love

-----

Tränade nyss pågrus, jobbigt eftersom vi hade på gräs i måndags. Det gick som vanligt antar jag.
Nu ska jag duscha och sedan komma in i drömmarnas värld. jag har saknat den

your soldier, your friend or your lover

I wanna be, the last one that you call late at night
Said I wanna be, the first one that you dial when you open your eyes
Wanna be the one you run to, wanna be the one that ain't gon hurt you
I.. wanna be, yeah
Wanna be, yeah

<3

wake me up

tjenispenis.
Igår var jag på skolan hela dagen, det var en färgtekniker från loreal som visade ljusfärger. Färgade folieslingor, hela håret och gjorde nyansering på 3 olika personer, väldigt intressant må jag lov att säga. En mycket lärorik dag.
Tog bussen till stan och inhandlade behövliga saker och efter på ica för att köpa middag. Grillad kyckling, avokado och phsyalis. Väldigt gott tillsammans! Jag Emma , Emma och Sarah åt hemma hos Emma och jäste sedan en stund.
Jag följde med de på ainas för att fika och prata. Efter cyklade jag förbi rebecca .Åkte sedan och hämtade emelie och vi brumade vidare till elin. Bella hämtade vi upp på vägen och hela sällskapet var samlat.
VI pratadehur mycket som helst faktiskt och åkte hem strax efter midnatt.
I morse steg jag upp halv 9 och hoppade direkt i duschen, hade drömt något sjukt konstigt så jag visste inte riktigt vad som egentligen hade hänt.Andra dagen i rad jag kommer ihåg vad jag dröm iochmed att förra natten drömde jag att jag träffade Rihanna. SJukt verkligt faktiskt. Hon hade sparat ut håret till en längre bob ungefär. Jättevacker och helt underbar. Cyklade med mamma till salongen så vi var där innan 10. Hon klippte min lugg och så. Sminkkursen började klockan 10 och vi fick se 3 olika maker. En sommrig, en bal och en bröllop. Väldigt intressant och jag blev väldigt inspirerad. Efter lunch så hade alla en egen modell som vi sminkade. SJälv sminkade jag Emma iklassen och själv blev jag nöjd med det jag ådstakom, faktiskt. Ville bara äga smink, såotroligt roligt. Nu har jag iallafall ätit middag och ska snart och träna, på grus. Tänkte städa litegrann innan,eller vika ihop lite kläder ungefär. I helgen (som börjar i morgon 12) väntar jobb, funderar på att åka till umeå på ,måndag för shoppiiiing. Shit alltså. FÅr ju lön. Dock inget att jubla över.

qué tal?

orkar inte skriva hela dagen, den har varit speciell.
går inte få ogjord. lika bra?


jag var

kom nyligt hem från träning, som vanligt tvingade mamma mig att äta lite fast jag redan ätit en banan och sedan har jag duschat. Tänkte se Ladder 49 som går på tv, men hade redan missat en halvtimma när jag anlände hem så jag skippade det.
Idag har jag varit på salongen och gjort sandras hår. Tagit ut löshår, gjort folieslingor och sedan satte i. Det blev fint. Åkte nästan direkt till träningen och det gick nog bra. kunde gått lite bättre, men jag lever.
Tänkte göra en tidigkväll, zappa på tv:n och välja kläder. Har verkligen gjort det så länge jag kan minnas. För när jag var liten var jag inte som de andra barnen. Kunde byta kläder upp till 2-3 gånger per dag och mamma blev galen, så istället för att prova hela garderoben på morgonen och komma försent till skolan så valde jag alltid på kvällen innan, och det har jag gjort sedan dess. Nästintill tvångstankar faktiskt.
I morgon kommer en färgtekniker från Loreál och har färglära med oss. Det ska bli himla roligt faktiskt! Och träningen gick bort eller hade blivit ändrad till idag. Skönt med lite vila.
 
love

wonderful world

hej och hopp!
Gårkvällen spenderades hos JUlia med tjejerna iklassen + några extra ( som nog önskar att de gick med oss, haha) Jag åt jordgubbar så magen nästintill krampade. Var lite osocial och pratade i telefonen en stund, men vad gör det om hundra år?
Efter alla bravader så gick jag hemigen, en lagom promenad faktist.
Nu är lillebror här. han har feber så jag umgås med han till pappa kommer. OCh då ska jag till stan och klippa/färga sandra och ta ut och sätta i löshår :-) heldagsprojekt
ikväll ska jag se en film på 9an. Ladder 49, jag tycker att den verkar helt okej faktiskt. FAvvo-elin fyller även år om en vecka.
varför älskar vi måndagar?
6 skoldagar med lektioner kvar. behöver jag säga hur underbart allting är?

fortsättning

idag har jag varit ganska ambitös, eller lite iallafall.
Sov först ut. Händer inte så ofta så det var väldigt skönt. ville helst inte stiga upp så jag startade tv:n istället. där var det gossip girl. har aldrig sett det tidigare, men det var bra.
DUschade klädde mig och gick till aurum där emelie jobbade. Hon slutade och sandra kom och bytte av henne. Så jag åt lunch (frukost) med sandra och kollade schemat.
GIck hem i regnet och bakade schackrutor.
Gjorde grillspett till middag av majs kyckling, fläskfile och äpple. + sallad, avokado, gurka och tomat. Det var smaskigt.
Ser hockeyn lite smått just nu. Final och Ryssland gjorde precis mål. NU ska jag på en promenad till julia där fika väntar.

18 maj

grattis till julia idag :-)

igår så kom tjejerna vid 5, jag åkte och hämtade emma och elin och sedan var festen igång. Grillning stod först på schemat och allting gick fint.
Jag hade en trevlig kväll om jag bortser från händelsen på studsmattan. Stina gjorde en volt och fick sin rygg sne, så klart att jag skulle visa hur det går till. Ett tips för den som inte vill ha ett svidade och rött märke runt ögat, hoppa inte studsmatta i fyllan. puss&kram

TO LATE

jag har en konstig känsla i kroppen, blir bara så arg.
Känner mig så glad av att träffa emelie igår, det var några veckor sedan eftersom båda befunnit sig i olika länder olika veckor.
Min känsla vill bara släppa allting. Jag vill inte göra någonting just nu, men jag ska inte.
Inte ska det få mig på underkant.
Jag vet inte riktigt vad jag vill. nu känner jag mig inte alls taggad på klassfest.
Vill bara åka härifrån. NU. jag klarar inte mer. önskar att jag kunde åka härifrån orkar inte med den här tråkiga, lilla hålan där alla är så dryga att jag skulle kunna flytta på en gång. Kan inte alla skippa attityden och bara sätta ett leende på läpparna? är det så jävla svårt
kändes bättre av att få svära.


Veckan som kommer är iallfall något att sätta i julgranen.
Måndag: Ledig, ska på salongen, sätta in löshår, färga & klippa.
Tisdag: Färglära hela dagen. Färgtekniker från loreal kommer. Träning
Onsdag: Ledig. Sminkkurs på salongen. Träning
Torsdag: En lektion. Kund och träning
Fredag: Ledig (förhoppningsvis) Vill till Umeå och fest. Blir dock inte av :-/
Lördag: Match, Jobba hela kvällen
Söndag: Jobba


Såg även en bit av schemat till sommaren. ser lovade ut. like it.
vill bara här i från NU. Oslo 27 dagar. känns som en frihet.


TURKIET - ta mig tillbaka.

out

to be left outside

Bowlingen i går, gick. Hm. Bra , om vi räknar första gången som uppvärmning. 116 på andra serien och jag känner mig rätt så nöjd med det!
Efter tog vi en kopp kaffe och en kiwi på aurum och därefter väntade hockeyn till stor spänning. Tråkigt att förlora och nu väntar Finland, en match om bronsmedlajen.
Kom hem vid halv 2 och gick och lade mig då.
Nu kom jag precis hem efter matchen, seriepremiären och vi förlorade med 1-2. KÄndes sugigt. Inställningen på vissa spelare kan höjas en aning.

Klassfest ikväll iallfall, kände mig peppad nyss, får se vad som händer. Delar av klassen kommer hit, så ska vi grilla och bara ha allmänt mysigt hoppas jagimage216



TAKE A BOW

Oh
How 'bout a round of applause?
Yeah
Standin ovation
Ohwoah Yeah
Yeah yeah yeah yeah

You look so dumb right now
Standin' outside my house
Tryin' to apologize
You're so ugly when you cry
Please
Just cut it out

Don't tell me you're sorry,
Cause you're not,
And baby when I know,
You're only sorry you got caught

But you put on quite a show.
Really had me goin'
But now it's time to go,
Curtain's finally closin'.
That was quite a show.
Very entertainin'.
But it's over now.
Go on and take a bow.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Blir bara så jävla förbannand, skulle gärna ta upp det. I nuläget är det bättre att ha det osagt.
Andas. Vet precis vad som syftas på, go ahead. Säg det. Bättre att stå upp än falla.
DU måste förtjäna det.

You're only sorry you got caught

har ätit grillade biffar till middag. det är verkligen gott med grillat.
har precis stjussat Christoffer och nu ska jag Emma Emelie och Jocke och bowla. Jag tänkte äga! haha skämt och sido. jag är sämst
image208

melon

glädekällan hittar du här. jag träffade elin på stan och båda hade så mycket gläde i överskott att vi bara var sjuka. Melontuggummin i överdrivt och elin köpte två toppar på gina.
Talet idag gick ändå bra. Kunde gått lite bättre, pratade lite för fort så att det inte riktigt räckte till 5 minuter.
Gick även in till Ann-Sofie och frrågade om hon hade rättat mitt prov, men hon var inte klar än, sedan fick jag besked om full pott. Jag spikade alltså permanentprovet. Snacka om överdrift i glädje :-D
Har färg i håret, det är helg, klassfest i morgon, första seriematchen, ska köpa underbara skor av sandra. ALLT är på topp. Jag älskar allting:-)PUSS

21

kom precis hem från Christoffer. Såg film med Sandra Per och Marcus, och hans förstås!
vi såg 21 som var bra. Ingen text, but heeeeeey har jag klarat np i En B klarar jag vad som helst.
Nu ska jag sova och i morgon på morgonen ska jag öva på talet. shitt alltså. jag borde gjort det tidigare.

It's over now

sitter och skriver manuset till det förbaskade talet. Jag känner på mig att det kommer gå dåligt :-/
Hade nationella i Engelska B idag. Första delen - Läsförståelse - var inget att sätta i julgranen, det gick så dåligt. eller jag är dålig. Och andra delen - Hörförståelse - gick lite bättre iallfall! Jag pratade med Johanna och hon sa att det skulle lösa sig. För jag har ändå klarat de andra två delarna. Och betyget var nog inte ifara vilket är en lättnad för mig. JA jag klarade det. aldrig mer.
Direkt vi slutade tog vi en tripp till bergsyn och de kända glassarna. Den minsta rymdes inte i min mage även fast jag inte ätit lunch.
Skjussade tillbaka Julia och Stina på skolan och emma hem till henne och nu sitter jag här. Är snart klar med manuset så jag ska träna med stödord och se hur länge det tar.Senare idag har jag en klippning och sedan väntar krattning i högsta hugg. Eventuellt att jag ska till Christoffer och se film eftersom jag ändå börjar kvart i ett i morgon. lysande:-) live you life

rihanna. älskar låten

show me heaven

frid och fröjd
jag sitter på jobbet och inser att jag kommer måsta stänga. även fast jag hade förväntat mig det känns det tungt med tanke på mitt nationella prov i morgon på morgonen!
Sverige vann matchen mot tjeckien och alla är glada. köper lite mer öl och skrattar lite extra!
har gått bra att jobba, men har lite ont i fötterna. Jag får skylla mig själv eftersom jag valde de här skorna. Och jag är världens tröttaste
kärlek


hej och hå

dagen är bara för bra idag!
Sitter på mammas jobb! Skulle på ungdoms så jag åkte med kvart över 10 från skolan. Skrev provet idag också och det kändes jättebra! svarade på alla frågor och det kändes som att jag kunde allt :-)
Påväg till bussen sprang jag på johanna som bekräftade att jag klarade nationella den skriftliga delen och jag är så glad :-)
Det kändes som att det kunde vara gränsfall, men minst godkänd sa hon! made my day.
Har köpt en kavaj och hittade en kofta jag ska köpa i morgon eftersom jag hade mitt kort hemma. Typiskt
Nu ska jag hem och skriva mitt PM och efter det jobba. OM jag hinner städa. Det borde jag.
Även tack till Emma som hjälpt mig att få ordning på saker och ting här!

I'll be all you need and more

vädret idag har varit helt sjukt! Snö/ Sol/ Moln och hagel.
Nästan varje gång jag tittade ut genom fönstret var det en ny syn.
Iallafall så har jag haft frisörlektion hela dagen. På förmiddagen hade alla nationellt prov utom jag och sarah, så jag rullade en permanent och läste lite ur boken.
Lunch var thaiwok, det lät gott men smakade inte detsamma.
PÅ lunchen planerade vi klassfesten som blir av på lördag och det börjar nästan bli tradition att den är hemma hos mig. Det ska grillas och drickas i mängder! Det kan inte bli annat än toppen!
Nu sitter jag och läser i Hår och kemiboken. Permanentprov i morgon och för mig gäller endast högsta betyg, jag siktar på det iallfall. Så nu ska jag läsa till halv nio då min träning börjar.
image213
image212
_________
Till den anonyma som undrar om min fläta i luggen. Det är en vanlig inbakad fläta. Eventuellt att man kan göra en utbakad, då flätar du bara utochin. Du lägger yttersta håret du tar under det mittersta håret istället för över.
Det beror på vilken av flätorna du syftade på :-)


måndag

det är så irriterande. jag försöker frenetiskt ladda upp bilder från turkiet och det går i snigelfart.
nu har jag fått låna kevins dator, men det tar ändå evigheter.
Här finns det iallfall bilder som jag redan laddat upp, och jag hopppas att det kommer mera :-)


Min lediga dag idag hur som helst. Så jag har pluggat lite, men mestadels tagit det lugnt. Ska skriva klart mitt PM och sedan läsa lite om permanent. Tänkte ut på en promenad med mp3. Alltid avkopplade och man kan tänka klart.
De flesta tjatar om sommarlov. Nog för att det ska bli skönt men det kommer vara tråkigt att missa frisörlektionerna. I ögonblicket kände jag hur töntigt det där lät, men sanningen är hård. Jag vill bara kunna allting nununu.
Engelskan och Svenskan ¨får mig att se svart, så jag önskar med hela min kraft att jag bara klarar NP i engelska så jag slipper det föralltid. i skolan såklart.
Svenska brukar jag egentligen tycka om, men jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Varje lektion känns som en evighet och jag blir alldeles tung i huvudet. BLÄ. Ett plus är att jag har bra lärare iallafall.
Jobbiga med sommarlovet är att jag älskar att planera och så har det blivit.
Från juni:

2 juni : Mys med klassen. Grilla, umgås & tycka om varandra
3 juni : Skolavslutning, se balen, fest med klasstjejernaaa
5 juni : 2or och 3or går ut. FEST
6 juni: Bröllop & bröllopsfest, all night loooong
7 juni : 20 årsfest, och vad gör vi? festar
12 juni -16 juni : Påväg mot oslo, kryssning till danmark, inhandling av massa gott, legoland. Familjesemester.
16 juni : Eefter färjan från danmark träffar jag tjejerna i gbg <3 fest & shopping
20 juni : Hemkommen och jobb i en vecka
25 juni - 28 juni : STADSFESTEn. skellefteås höjdpunkt.
30 juni : 18årsfest i Åre(??)
DEt var alltså juni. jag behöver nog inte fortsätta. men jag älskar mitt liv<3


baby, lets go


image207
JAG VILL HA MERA

pepparkaka

just nu sitter jag i soffan och känner doften av grillat. Grillat förknippas med sommaren och sommaren är helt underbar.
Jag har gjort en sallad med avokado , physalis och sånt gott och så klyftpotatis. Det kommer smaka bra.
Jag har färgat, klippt och satt in löshår på lina med hjälpa av mamma och det blev superfint. Pricken över i:et när jag lockade det på slutet också. Nästan så att jag vill sätta in igen...
Funderar på om jag ska skriva svenskan ikväll eller hälsa på hos pappa eftersom jag fortfarande inte kan träna, eller vi har egentligen löpträning på erikslid!
I morgon är jag ledig, så jag ska kanske fixa sandras hår och så måste jag plugga. Permanentprov på onsdag och Nationella i Engelska på Torsdag och Nationella i svenska på fredag, sedan är allt klart inför sommarlov som ska bli så underbart, även fast nästan hela sommaren är planerad.
Detta ska bli den bästa sommaren utan tvekan :-) för mina vänner är de bästa :-D


söndag

söndagar brukar vara slappdagar och tråkiga, men inte idag! För nu ska jag på salongen för att klippa/färga och sätta in löshår. Wihio! jag och mamma ska hjälpas åt, men kul kommer det att bli!
Filmen igår var helt okej. Jag har sett bättre, men bra var den ändå. Efter filmen åkte jag och emma hem till henne. Hon fick städmani i hennes över klädiga rum och jag såg hockeyn och sov på sängen!
Nu måste jag iallfall röra på mig!

there she goes

hoho. sitter hemma nu!
Allting idag blev ett missförstånd. Efter att alkolisterna utanför ck försökt bli vän med mig så träffade jag efter många om och men emma. Vi åt Plättar med jordgubbar och glass nere vid parken, gick på stan en stund med elin och sedan cyklade till henne. Där provade jag några klänningar och satt och pratade innan jag bagav mig hemåt!
Åt Kyckling med cashewnötter & grönsaker och jasminris. det var hurgott som helst :-) så nu hållerjag på att sprängas. Efter maten såg jag Eva & Adam, nostalgi på högsta nivå och jag önskade nästan att jag var liten igen.
Nu ikväll ska jag och Emma på bio, för att se What happens in vegas. Tror jag att den hette, kommer inte riktigt ihåg. men jag hoppas att den är bra :-)


Håller på få mer bilder från turkiii.

morsning!

sitter och har precis ätit lite fil med havregryn och skivad kiwi. Även fast jag snart ska och äta lunch med elin och emma så tvingade mamma mig att äta. Men gott var det.
Jag kom hem för en timma sedan snart, igår direkt efter skolan åkte jag med sandra till boliden, lagade tacos, spelade yatzy och kastade pil. Tråkigtvis kom jag sist i båda spelen!
Vi var förbi på någon fest med sjuka människor så jag funderar nu på hänga oftare i boliden, haha :-)
Jag började skolan i går kvart i 1, men Ann-sofie ställde upp och hjälpte mig med frågorna om permanent dom hade gått igenom när jag låg på playan och sedan hade jag svenska efter lunch. Det gick så otroligt trögt och jag förstår inte varför. Alltid på fredageftermiddag blir jag sjukt less, men aldrig annars. Jag lämnade iallfall in uppgiften och frid och fröjd för alla.

Nu ska jag snart möta upp elin och emma vid norvalla, de ska springa en sväng men nu är min hals värre så jag avstår... jag hatar den verkligen, för när jag vill som mest träna, så får jag inte.



DAGENS VILL HA: Skor, i mängder
DAGENS KLÄDSEL:  Jeans och Svart fodral
DAGENS SMINK: Nada, helt naturell
DAGENS FRISYR: Lilla My-knut mitt på skallen
DAGENS LÅT: Lisa Nilsson - Himmlen runt hörnet ( Kom upp på min mp3 när jag cyklade från stan, helt fantastisk låt)
DAGENS PLANER: Duscha, Lunch med Emma & Elin vid älven, Städa & sedan Emmsan ikväll!
DAGENS SAKNAD: Emelie
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS LYCKA: Världen är underbar
DAGENS DROG: -
DAGENS KÖP: -
DAGENS GODIS: godislöfte
DAGENS HUMÖR: Alltid på topp
DAGENS ORD: Tussilago ( Alla dagar)


Har inte bättre för mig. Men nu ska jag duscha hejSVEJS


hatar

min hals tar död på mig.
Tänk dig att proppa in en banan i näsan varje gång du andas. Bhaha. Dåligt exempel men det blev till en funderare. Ont har jag hursom helst.
Provade träna litegrann men gav fort upp, passade lite med ida och gjorde några fysövningar. Jag hade fördålig fantasi så jag tittade på träningen mot slutet.
Ska koka lite te, även om det är långt ifrån gott. men egentligen behöver jag nog inte själva tepåsen, för jag har för mycket honung så det smakar ändå bara det. blä.Allt för min hals

Idag slutade jag iallfall halv 12. Jag Sarah och Emmsan skulle och fika, mitt i lunchrushen men vi fick plats på kitchen. tog en latte med smak som inte var någonting jämfört med waynes.
Tog kort med salongen till Guiden och sedan gick jag och sandra en vända på stan.
Skulle ha en klippning,men det hade blivit fel så det var 2 klippningar och det gick väldigt bra. Jag blir så glad. :-)
Fick även besked igår att min frisörlärare flyttar söderut. Jäättetråkigt verkligen. Precis när man kommer bra överens och med hennes energi och vilja att lära oss känns det som en kniv i armen ( inte hjärtat eftersom då dör jag). Suck. Jag hoppas att vi får minst lika bra eftersom Soffi är guld värd. Lär ut på ett bra sätt, förklarar bra och bara allmänt en skön lärare med kunskap om allting.
Visst alla har sina brister, men helt klart ett minustecken att hon åker.


Very entertaining

vilket väder idag alltså. Det började med sol, sedan molnigt och tätt efteråt regn. bajsigt väder så att säga.
Hade frisörteknik på förmiddagen, alltså är det torsdag idag. Hjälp så denna vecka har sprungit iväg. Helg i morgon och då har jag Svenska och Engelska. Den värsta dagen.
Efter skolan så ska jag vidare mot Boliden med sandra :-)
nu; träning . kiss&hug

Grab your clothes and get gone

Sundsvall med Jessica

Stockholm, Rihanna med Elin och Sandra

say hey

mulet och bara allmänt tråkigt väder idag.
Sitter och funderar om jag kommer att bli sliten eller inte, för jag känner mig på topp!
Slutade skolan halv 12 och gick en sväng på stan och förbi salongen.
Har kommit hem för en stund sedan och kikar på alla bilder. Kan titta på dem hur många gånger som helst och jag älskar det lika mycket varje gång.
Har ångest över att packa upp allting, även fast det inte är så mycket. Har tvättat 2 tvättar och har kvar den sista, sedan är det skor och småsaker kvar.
Tänker också på om jag ska träna ikväll eller inte. Min hals är inte på topp precis, men det är ändå så kul. sKA iallafall dit och titta på :-)

hela världen för mig

återigen tillbaka till turkiet.
Tänkte skriva mer detaljerat, vill inte glömma detta i första taget.
Första dagen anlände vi halv 6 på morgonen, nästan alldeles för spända och exhalterade för att somna  men vi sov i 2 timmar. Åt frukost och utforskade poolen. Lunch och sedan middag vilket betydde förfest. Fritt i baren ( bara turkisk sprit) så fort var det igång. Jag och bella tog modet och prata med några killar som var i våran ålder. Vi drack och spelade kort till klockan var utgång. Saffran & Club Havana. Alldeles för mycket dricka men vi dansade till 3 när det stängde. Kom hem kring halv 4 och stegupp klockan 8. Onsdag var det samma visa, var vid poolen, utforskade rutchkanan och bollade. Träffade killarna och drack mera. Ölspelet och kortspel! Utgång denna gång var Bellman, Saffran och Havana. Jag ioch en av killarna tänkte gå hem, men virrade in oss i borgen. Vi tänkte gena vilket var omöjligt. Vi träffade inte en själ på 30 minuter och tillslut kom en turk gående, så han ringde en kompis som stjussade oss på moppe till hotellet. De andra kom inte långt senare med taxi.
Torsdag skulle grabbarna hem vilket var lite tråkigt, men inget att göra åt saken.
Vi var nere vid stranden, badade, åt jordgubbar och solade. Spelade volleyboll med en snubbe från hotellet och sedan på kvällen tog vi en taxi till stan, tog en drink och hade bara en lugn kväll. Blue Hawaii hette coctailen jag tog och den var helt underbart god.
Fredagen var vi på en båttur, hoppade dock inte från kärleksgrottan ( 10m) men från båten som kanske var 4-5 meter. Det räckte för oss. Vi dansade, åt god mat, skrattade, stekte i solen och bara njöt av underbarheten :-)
Fredag var det fest, med 2 tjejer från arvidsjaur och 6 killar från boden och FY vad världen är liten. Vi kände folk som de kände och visste saker som vi viisste ungefär. det är så sjukt.
Lördag var det kanonväder, låg på stranden, spelade volleyboll och sånt. Pressade jordgubbar så killen skrattade åt oss. Söndag tog vi en lugnkväll, blev fotograferade i solnedgången och åkte in till centrum för att inhandla några grejer och satte oss i en bar/restaurang. De drog up oss så vi dansade turkisk dans och sedan dansade jag med en kypare, kanske 20 år och fräsch. Innan vi skulle gå blev vi erbjudna jobb till nästa sommar så vi får se hur det blir :-)
Måndag var det ångest för hela slanten, ville verkligen inte hem, men hade inget val. Vi hann sola enliten stund innan bussen hämtade oss.

Det var den korta historian. Den vi aldrigglömmer.Tack tjejer för min hittills resa som innehållt så mycket skratt och drinkar ;-) Inte en tår så långt ögat kunnat nå. ni är bäst KYSS
image185

Idag var jag tillbaka till skolan. nästan bara gott även fast jag tusen gånger hellre legat på playan i solen. Frisörlektion och sedan en tripp till luleå. Hälsade på hos Dahls och sedan hade vi teamwork. Massor med frågor om Luleåstad vi skulle ta reda på och sedan middag. Jag åt en sallad på Sub&co. Inget överdrivet eller sådär. Visningen var på Cleo, inget överdrivet där heller, men det var mysigt att göra en tripp med klassen.
Vägen hem åkte jag med mamma och resten, tog en timma och en kvart så hon körde nog alldeles för fort.
Jag pratade med Björn i telefon nästan hela vägen så det gick äänu fortare.
Sovmorgon i morgon till halv11 och slutar halv 12, värt?!  Jag fick ta bilen så det svider inte lika mycket.
pussochkram

Känn ingen sorg för mig

Turkiet
jag vet inte vart jag ska börja eller sluta.
Båtresa, Volleyboll, killar, fint väder, fest, hamnen, pool, sola, all inclusive, drinkar, bad, Kärlek.


jag har påtok för ont i halsen för att fortsätta. Luleå i morgon med frisörgirlsen och sedan är jag back in business på riktigt. Verkligheten kommer i kapp så att säga. Tråkigt eftersom det har varit så sjukt jäkla roligt :-)


RSS 2.0