Tisdag


Fullt upp idag, jobbat till 21.30 och efteråt var energin slut. Imorgon har jag en väldigt kort dag, 07.45-12 och ledig dag på torsdag. Har jag någonsin råkat nämna att jag älskar röda dagar??? ❤❤ så Valborg imorgon kommer vi vara i stugan, grillat och massa mys med vänner!!



Min helg ❤














Skål för lördag 🎉🍷




TORSDAG


Idag har jag jobbat 10-19 och sedan blev det premiär med middag på balkongen!! Så härligt med sol och att den värmer :) känns konstigt men skönt att det är fredag imorgon!! SES

Igår








SM-GULD #igen 🏆


Känns som att jag levt i en bubbla senaste dagarna! Påskledigt och SM-guld!!! Jag är så imponerad av killarna som försvarade guldet och stolt flickvän!  Helt fantastiskt och så vi har firat, som en lättnad att det är över och att vi kan njuta av det här :) igår var det guldfirande på torget och guldfest på verandan!



Måndag



Dags att möta upp tjejerna på olearys för middag & hockey!! Nu håller vi alla tummar för vinst ✊✊✊✊ ses


Söndag


Älskar att vara ledig!!! Det har varit fullt upp hela helgen med besök av Melkers familj från Lycksele, finalhockey, massa god mat och påskgodis (även fast påskharen glömde bort mig) & lite träning och promenader på de :) det har varit så härligt väder att det blir tråkigt att vara inne, men jag har hunnit städa undan lite vintergrejer & tvätta. 

Långfredag

Åh så härligt med påsk och ledighet. Igår så slutade jag jobba lite tidigare än vanligt (älskar röda dagar!!!) så påskmiddag hos pappa innan jag åkte iväg till Josefine för hockey, vin och massa gott med några tjejer från laget.
Nu kommer snart svärmor från Lycksele och mamma & per, så vi tänkte bjuda på en 3-rätters påskmiddag :)





Idag.

Sen jag kom hem från Tanzania har jag känt mig ovanligt trött och seg i kroppen men nu känner jag att det börjar vända och nu är det istället tvärt om, pigg & glad :) började i morse med morgonträning och frukostmöte på jobbet, sedan ge jag jobbat i vanlig ordning till 18. Såg Skellefteå besegra fbk i första finalmatchen heeejjjjjaaa :))





SÖNDAG





Blandade bilder från en trevlig och intensiv helg i London. Vi har stosat runt i härligt vårväder, druckit drinkar & ätit god mat. Vi avslutade lördagkväll med att se The Bodyguard och jag är imponerad, tycker att det var riktigt bra :) shoppingen var jag dock lite besviken över men jag köpte det jag hade bestämt innan. En ny plånbok (min gamla håller bokstavligen på att ramla isär så det behövdes verkligen) skor & hudvårdsprodukter!! 








Vem är inte glad i London?? :))))




Nu drar vi ✈✈✈




#låtstå






Godmorgon onsdag!


Hej bara vad dagarna flyger förbi. Det är som fullt upp hela tiden. Igår hann jag med en långlunch med Alexandra & Jessica och idag så är det sista jobbdagen den här veckan. Imorgon innan lunch så lyfter flyget till London och jag kunde inte vara mer taggad!!!! 

Söndag.


Fullt upp hela dagen igår. Först ett besök på 360 med cornelia, sedan åt vi lunch och gick en runda på stan med finfrämmande från Lycksele. Var och handlade lite inför kvällen, vilade en stund innan jag började göra mig i ordning. Jag hade bjudit över några vänner på vin, spel och massa gott. Så idag har varit en halvseg dag, jag har varit en sväng på salongen och sedan blev det middag & hockey på vindstigen❤



LÖRDAG






3 veckor


Idag har det gått tre veckor sedan jag kom hem från min resa. Hade ångest för att komma hem men samtidigt började jag längta väldigt mycket när jag var inställd på komma hem. Och som vanligt är första veckan jobbig, innan man kommit tillbaka till vardagen och när huvudet fortfarande var kvar i Tanzania. Det gör lite ont när jag tänker efter, för jag önskar verkligen att jag kan åka tillbaka en vacker dag. Det här varit skönt att komma hem till Sverige, få reflektera, återberätta och distans från allt jag varit med om och upplevt. Så mycket glädje barnen gett mig och så tacksamma de har varit är svår att återuppleva. 
Att jämföra Sverige med Tanzania är omöjligt, men det har gett mig ett perspektiv. Jag försöker ta med allt det positiva, men när jag sett mycket så är det svårt att blunda för det negativa även fast jag vill. Men barnen på barnhemmet är så tacksamma, tacksamma för en andra chans och så otroligt mycket värme och kärlek. Jag hoppas innerligt att de försöker bryta trender, för landet har många möjligheter och potential att utvecklas, men någon måste våga börja. Och det är hemskt svårt, för de vet inte bättre, så det fortsätter som en ond cirkel.
Jag är så glad att jag vågade. Jag är så stolt över mig själv att jag åkte, något som jag alltid kommer att komma ihåg och i framtiden kan blicka tillbaka.

THROWBACK


Året var 2009. Nykär & galen. Galen är jag fortfarande och mer kär än någonsin i världens finaste kille som gör mig så lycklig, varje dag ❤



HELLO THURSDAY






1a april.


Lyx-tisdag med lite längre lunch på bryggargatan med syster & mamma. Bara bild på maten (igen) då både jag och Lisette halvsov på de andra bilderna ... annars så hann jag hämta ut en klänning som jag beställt så jag håller tummar och tår att den passar fint :)

RSS 2.0