NY TRÖJA!


TISDAG.

Shitt vad dagarna går fort, vi har varit här i 2 veckor nu och det känns lite overkligt! Idag tänkte vi åka upp i empire state och se frihetsgudinnan. Det lär som vanligt bli shopping på vägen:-)


TODAY

Idag steg jag och lisa upp tidigt och åkte iväg till Woodberry, en sjukt stor outlet ca 1h med bil härifrån! Med 200 affärer och restauranger bildade de en söt liten by. Köpte en pälskrage med tillhörande tröja, en skjorta, en superfin träningsväska och en piké till mekke! Var helt slut efter en heldags shoppande så sov hela vägen tillbaka till hotellet. Bio ikväll, the vow. Vi alla utom kungen bölade och kärade ner oss i channing tatum och är lite deppiga för tillfället haha...

 


MÅNDAG

Sitter i vårat kaos-rum. Det är så trångt här att vi i princip leker inte-röra-golv hela tiden! Älskar mina fina stövlar så jag inviger dom i kväll. Middag och bio väntas nu:)


SÖNDAG

Har suktat efter primeboots sen i oktober, med tanke på priset som skulle svida en aning och att min strl aldrig finns så hade jag gett upp hoppet.tänkte vara lite spontan och unna mig dom så idag har vi bokstavligen letat i sinne och det finns inte en människa som hört talas om dom här.. Men jag köpte ett par liknande från Steve Madden så vi kommer förhoppningsvis bli best friends!!!!! Jag är sjukt nöjd med alla mina inköp men det håller på att övergå till panik när det inte ryms i min resväska.


SOL I CENTRAL PARK


SÖNDAG

Dagens bästa: take away-frukost från starbucks! Innan tjejerna hade stigit upp hann jag och handla god frukost till oss. Muums:) annars är det sol i new york idag, så det blir en promenad till central park med fika & eventuellt lite shopping påvägen! Har förövrigt också rivit upp min rumpa efter ha blivit knuffad ner för sängen, ser ut som jag hat blivit biten... ont kan jag lova att det gjorde haha!!


PARTY

Nu ska vi testa på utelivet här i NY! Vi har börjat lätt med smirnoff på rummet och har precis gjort oss iordning. Det ska bli spännande när jag har zero koll på vart vi ska haha! SKÅL MINA VÄNNER!!!!:)


SATURDAY

Idag har vi krigat igen på stan! Letat i sinne efter lisas jävla skor(ja, så känns det) och även krigat på bloomingdales. Har unnat mig många fina grejer så det känns mycket bra utom i mina fötter. Hur allt ska rymmas i min resväska är ett mysterium eftersom jag har köpt en hel del... chinosliknande byxor, tröjor, klänningar och masssssa läppstift & läroplans. En superfin sportbh, solbrillor och smycken! Helt galet & jag älskar usa!!!!!!!


SHOP TIL YOU DROP


IDAG.


!!!!!!

Jag saknar dig!!!


NEW YORK

Framme i NY efter en jobbig resa! Nattflyg betydde inte många timmars sömn och sedan fick vi inte checka in direkt så 4 zombies har gått runt och shoppat. Humorn har inte varit hög och jag har nog aldrig längtat så mycket efter en säng.
Nu har vi firat lönen med ett glas vin & god mat och nu ska experiment whitestripes testas!!! SES


TISDAG


HARD ROCK CAFÉ HOLLYWOOD


HOLLYWOOD

I fredags bytte vi hotell till roosevelt, ett sjukt nice hotell mitt i Hollywood! I hotellet finns det 3 nattklubbar, 2 restauranger och olika barer. I fredags gick vi ut på dray's. helt galet med drinkbord, två vakter ,en egen bartender som gjorde drinkar och shottar. Det var tillochmed en tjej på toan som torkade av ringen efter varje och stod bredvid och gav en servetter när man tvättade händerna. Vi dansade helt galet och det var riktigt trevligt ställe!! Igår hängde vi vid poolen en stund innan vi gav oss ut på äventyr. Hannah visade oss runt där hon kommer i från och stranden i venice och sedan vidare mot santa monica, där vi även såg Maria Montazami!
På kvällen tog vi en fördrink på en av barerna i hotellet, 25 degrees, innan vi fick uppleva den sjukaste nattklubben som existerar. Dvärgar flygandes i taket med sprit, En stooor svart kvinna med toffsar på brösten och shakade som satan, ännu mera dvärgar och älvor som dansade halvnakna på en scen. Mupparna var också där och personalen som jobbade där gick runt i korsetter så brösten nuddade hakan.. Såja, första och sista gången man blir sparkad i huvudet av jackass-dvärgen haha!
Idag har Hannah och hennes pappa tagit oss till hollywoodskylten på väldigt nära avstånd, aaawesome! Fyfan va LA är nice och det kommer mera:) universal studios och madame tussauds kommer härnäst!!!! SESss


LÖRDAG

Vi har nyss varit och käkat frukost och nu ligger vi vid poolen och steker! Kan inte påstå att vi har det dåligt ;-)


NU KÖR VI!!!!


LA KINGS-PHOENIX COYOTES


GODMORGON

Torsdag och vi har precis vaknat efter sovit i 13h. Det behövdes efter en låång resa och drinkar på det! Ikväll ska vi träffa upp Hannah och se LA kings-Phoenix! Ska bli riktigt kul och självklart ska jag köpa 5l popcorn och en 3l läsk haha. Igår tog vi en taxi till Beverly hills och ett jättestort köpcenter med många bra affärer, vi alla var rätt bra och inte shoppa allt för mycket! Dags att gå och käka lite frukost! SES


VI ÄR I PARADISET


LETS GOOOO!!!

img_2931 (MMS)

LETS GOOOO!!!


Jag älskar dig!

img_3833 (MMS)

<3


ÅRE






KARMA???

LIVET är helt fantastiskt.... Kom hem från åre igår efter en härlig helg med det mesta och imorgon åker vi till usa. så aallt borde vara fint MEN så är ej läget. 1. mitt kontokort har halverst blivit avmagnitiserat. 2 min telefon har gått sönder. 3.jag har glömt min nya bikini i åre 4.har inte börjat packa och har inte hunnit vara på banken. 5. har träningsvärk som kallas duga, trappor är min största fiende idag. 6. jag jobbar 9-18 idag, när ska jag hinna allt??? så för att vara lite positiv har jag en mysig dagen-före-alla-hjärtans-dag ikväll att se framemot!! SES

ÅRE!!

Framme i Åre efter en mysig resa, speciellt för oss som sov halva vägen! Lite vin, supermysigt hotell & riktigt god mat har fått avsluta denna kväll! Imorgon väntar en spännande dag med kurs, afterski, visning, middag och utgång på bygget med e-type hehe:)


PÅVÄG! Började morgonen fint med ett morgo...

img_8166 (MMS)

PÅVÄG! Började morgonen fint med ett morgonpass på friskvårds och nu sitter vi i bilen med destination ÅRREEE!!!


FIKA ÅT FOLKET

1. Har fikat idag 2. Har fikat ännu mer idag. Först födelsedagsmiddag & fika hos mormor och sedan födelsedagssemlor hos Emma som fyllde år igår, muuums:)


Torsdag idag och en mycket bra torsdag. Jo...

img_8118 (MMS)

Torsdag idag och en mycket bra torsdag. Jobb 9-18, lunchmöte med mina chefer på kitchen. Sedan födelsedagsmiddag hos mormor och sedan fika:) efter idag är det endast 1(!!) arbetsdag till USA!!!!!!!


SÅ GOTT SOM BLOND IGEN



igår efter jobbet la sandra slingor i mitt hår så nu är jag blooond(are). bokstavligen sprang till hem & vidare till friskvårds för att hinna med ett pass tabata med laget occh idag lovar jag att min rumpa tränade i sinne!! idag har jag sovmorgon så jag har hunnit tvätta och testa halva garderoben som just nu ligger på golvet. varför att det galet svårt att packa lite??? jobb 11-17 sedan funderar jag på ta en massage och sedan träna fotboll:) SES

1 VECKA





Jag kan berätta att det känns RÄTT bra att om exakt en vecka sitter vi på planet till LA. Man mår faktiskt väldigt bra när dagdrömmarna snart är på riktigt hehe:) shoppping, massa sevärdheter, sol och drinkar. för att inte tillägga att det är en nattklubb i hotellet!!!

GODMORGON


måndag idag och jag är redan less. mina händer och läppar har redan torkat ut och nu börjar även mitt ansikte likna en torrboll. 1 vecka och 1 dag till värmen hååååååååll ut:)

annars då? vaknade piggare än vad jag borde med tanke på att jag låg och grät med dr. grey alldeles för länge. har en helt fantastisk vecka framför mig med jobb jobb träning träning jobb träning mat och sömn och ÅRE PÅ FREDAG!!!!!

TRUE.


MIN LÖRDAG


en fantastisk afterwork igår med god mat & vin! mycket trevligt och det borde man göra oftare. mina fredagar brukar hända i soffan med jäspningar och mys men så mycket bättre det kan bli:) idag unnade jag mig en härlig sovmorgon eller rättare sagt så steg jag knappt upp. såg hur kallt det var ute så jag låg under täcket lite förlänge innan jag gick var en sväng på friskvårds. middag & hockey på allstar med fina charlotte & hennes mamma och man innan jag åkte till pappa. halvsov i soffan till melodifestivalen och nu har jag myst ner mig i soffan med våran varma brasa bredvid , ser greys och äter nötter och massa frukt. endast 5 arbetsdagar till usa jaaag är såå ladddad :):) ses

Fredag idag. Jobbat 8-17 och nu väntas en ...

img_1046 (MMS)

Fredag idag. Jobbat 8-17 och nu väntas en after work på verandan med ett glas vin, eller två hehe. Underbart:)


DÖ KYLA DÖ


ONSDAG

Avslutar denna lediga dag i soffan framför tvn. Tjejerna från jobbet har varit här ikväll på middag & massa surr och innan det hann jag en sväng på friskvårds och städa hela läggan. Imorgon är det redan torsdag, betyder jobb 9-18 och sedan hockey. Livet är ju helt fantastiskt bra!!! Åre nästa fredag med världens bästa jobbtjejer och USA nästnästa tisdag!!!!!! hur underbart är inte dee???


MYSMIDDAG


RSS 2.0