30 AUGUSTI

Hösten är nu ett faktum. lika mysigt varje gång när jag faktiskt gillar den. men jag gillar inte att aldrig veta hur jag ska klä mig, har alltid för varma kläder på jobbet, fryser alltid hemma och har alltid svårt att välja kläder när jag är ute och springer. varför är det alltid så? ena sekunden fryser jag och ändå så svettas jag ihjäl i stickade tröjor. samma visa varje höst. mysigt att tända ljus och må gott i soffan och friska fläktar ute när man motionerar.
och så kommer det till det årliga beslutet när frågan är vilket gym jag ska välja, fortsätta på friskvårds eller byta till 360? i-landsproblem, jag vet.
annars då? för att inte skriva en roman så ska jag inte babbla iväg. planerar resor hit och dit. vill överallt och skulle behöva några extra timmar per dygn och så det här med ekonomin. hösten ska vara den "deprimerande" årstiden när sommaren är slut och det blir kallt så går livet under men jag tycker att det är tvärt om. hösten är fantastisk när rutiner och vardagen kommer tillbaka, när man börjar planera resor och drömmer sig bort. Längtar till mysiga middagar med tända ljus och när jag längtar till gymmet. jag gillar hösten :)
 
en fin bild från förra hösten. middag, vin, country och självklart ville max dansa:)
 

TORSDAG


 

I CAN ONLY IMAGINE


♥♥♥♥♥♥♥♥♥


LÖRDAG OCH KRÄFTSKIVA, SES!!!!!


FRIDAYYY

 
 
Fredag och snart helg!!! Jobb som vanligt, och självklart har jag tusen saker att göra på lunchen så det är bara ut och kriga med alla fredagsshoppare. Det blir en lugn och skön helg, melker är borta så jag passar på att mysa med tjejerna ikväll och imorgon blir det kräftskiva, som jag lääääängtat!!!!! kram

KLIPP1


TORSDAG

längtar efter min fina prins♥

Tillbaka.

Med iphone igen. Och en riktigt spräck skärm. Men vad gör det? Saknade aldrig telefonen men jag är för nyfiken för att vara utan!!
Så nu är allt i sin ordning! Jobb i morgon 9-17 sedan ska vi iväg till en fotograf för en gruppbild, sedan middag & mys på sunnanå!


19E

Vinprovningen igår var riktigt bra. En liten utmaning att sätta en smak i munnen till ord på papper, kul att få testa olika viner, sånt som man inte visste fanns! Annars då? har legat däckad med en mensvärk från helvetet, varför måste man plågas? Och imorgon är det ny vecka, med många möjligheter. blir bara så galen när tiden går så fort, men hösten bjuder bland annat på 3 stockholmsresor som jag ser framemot!!!!
 
ps. igår lämnade min kära mobil denna värld. så jag ber i ursäkt i förväg när ni ringer och lyssnar på en "exalterad" 11årig tjej som spelade in röstmeddelandet som aldrig tog borts. Jaa varsågod i förskott!!!!! så nu kör jag på oldschool, brev eller hälsa på. tack och bock instagram för allt, kommer att sakna dig

LÖRDAG

 
Nu drar jag till hannah på vinprovning, med mig har ett rött vin och en cheesecakebrownie jag bakat idag, tror att det kommer bli succé!!!! trevlig lördag fina ni

ONSDAG

Ännu en fantastisk dag. Jobbat 8-17, tränat fotboll i myckle och sedan ett löppass med empan. Snart helg och mycket trevligheter att se framemot. SES

A DREAMER FOLLOWING HIS DREAM


HELGEN

I fredags så var vi på lanternan i byske för middag, fest & underhållning, mycket trevligt att se alla igen efter sommaren!
 
Så gårdagen var väldigt lugn, en sväng på stan för lunch sedan serier i soffan & en låång och härlig pn innan festen drog igång. Fullt med tjejer hos Ida med grill och massa vin innan verandan! Trevliga helger är alltid snabba helger heheeee. Så idag har jag spelat match i väärmen så nu hoppas jag på middag på olearys när mekke kommer hem:)
 
 
 
 
 

SÖNDAG


FREDAG 10/8

 
 
Underbara (nästan) lediga fredag!! Har fått slingor i håret och varit en sväng på stan. Käkat lunch med mamma och nu är jag hemma igen. Igår hade jag bokat in självtortering, eller tatueringstid som det heter. Så nu är jag inte längre en tattoovirgin som jag blev kallad. Det mest plågsamma jag varit med om, så om jag någongång får för mig att göra en till måste jag glömma bort smärtan innan!!!!!!

PERFECT


MY BABY AND I


SIC ITUR AD ASTRA

 
 
Sic itur ad astra means the way to the stars in Latin. You can do more than you think.
Always aim high, nothing is impossibe. Reach for the stars.

JAG HAR KÖPT VÄRLDENS FINASTE PRESENT TILL MIGSJÄLV IDAG, DET FÖRTJÄNAR JAG!!!!


GOODNIGHT

 
Tredjeveckan efter semestern, saknar den redan!

6 AUGUSTI

 
Efter en fartfylld helg är man tillbaka till vardagen och förhoppningsvis snart till rutinerna. blev sen på jobbet och valde sedan att nästan skära av en stump av mitt lillfinger vilket resulterade till blodbad. jag och emelie kämpade oss en springtur och jag ångrade direkt att jag hoppade över att stretcha efter matchen igår. nästa gång går vi för milen :)

4e

Jobbade 9-18 igår för att sedan vara utelåst och hänga på klipp1 ännu längre och sedan kinamat och vin med Emelie & Hannah! Nu är vi i husbilen med mammsen påväg till Lycksele för 50årsfirande!


NEW

 
Ny favvo-stickad från Zara. Älskar den kornblåa färgen!!! :))

RSS 2.0