HAIRRRRRR

Kanske inte världens tydligaste bild, men här är iallafall en bild på hårfärgenn TYP

ÅH GULLHÅR


Kommer aldrig glömma första dagen i 1an, är det verkligen 3 år sedan?

Oskuldsfulla, unga och ovetandes? (och utklädda)


I WANNA BE A BILLIONAIRE


SÖNDAG

Hemma från umeå igen efter fest & match. Bra kombination hehe! blev spännande och intensivt och kul! Började med att bilen krånglade men vi tog oss till umeå och hittade till lisas lägenhet. smink och hårfixning, fanta & rosé, vin, förfest, korv på frasses, tc, shottar, tappa legget, hitta legget, visa legget påvägen ut därifrån, max, bussen hem, hitta lisa sovandes/däckad i sängen, dela en 90s säng med jekkan, spy och somna!!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med melker och imorgon är det jobb igen! SES

WAKA WAKA

Snart går bilen söderut!! Fest i umeå ikväll så jag letade något att ha på mig idag på stan och blir så lessssss. Det finns inga kläder... ska rota igenom garderoben och sedan LADDAR VI 1,5 liter vin och cider på de NICE
I morgon har vi match i umeå mot sandåkern så heee bli king :-D

TIME

Världens mysigaste fredagkväll med middag på Viking och sedan spel & mys! Somnade på soffan till en film!
Nu ska jag mekke & åsa in till stan och checka in matfesten och sedan laddar vi för feeesten



I WANNA BOOM BANG BANG


HAIR

I morgon är det dags för fröken Börjesson att få lite höstfärger ihåret! Dock inga stora skillnader pga feghet, något sådan hade jag tänkt mig, får se hur det blir! Olika ljusa och lite mörkare slingor. Vad tror ni?

WORK

Ska snart iväg mot salongen, älskar att kunna köra bil när det regnar. FY vilket väder igår alltså och det verkar vara liknande idag! Ska börja med att öva inför gesällen, permanent. Slutar vid fem och åker direkt till aurum för att jobba där till midnatt.
I morgon är det fredag. Redan fredag! Veckorna går så sjukt fort.. dags att fortsätta.PUSS

25E SMÄLLER DEEEEE

Min tanke med denna kväll var först att käka middag hos mamma, åka och handla och sedan åka hem och städa och tvätta litegrann, men så ringde jekkan och raggade upp mig, en filmkväll lät mycket bättre! Grown Ups var sjukt rolig så det var värt det! NU har jag släpat upp allt jag handlade och packat upp de, tänkte plocka upp alla kläder som ligger på golvet (typ från gbg), vänta på mekkeboy ska ringa sedan krypa ner till kojs och mysa med Michael Scofield hehe LOVE

och PS melker har köpt världens fräschaste armband till mig (hoppas jag) så jag längtar extra mycket efter honom♥

PUSS


FILMKVÄLL HOS JEKKAN


HÖST


Weekday/Monki, love it

SUM' 10

Sitter ihopkurad isoffan och myser framför tvn. Har tränat fotboll första gången på två veckor och det gick hyfsat bra, kände att konditionen behöver jobbas på!

Den här sommaren har nog varit den bästa hittills med de världens bästa vänner, familj, pojkvän, arbetskamrater och alla andra som passerat mina vägar. Det är nog lätt att säga varje sommar att det har varit den bästa och efter varje år så får man högre förväntningar och mål. 2008 var året jag fyllde 18 och var väldigt svårslaget, och förra året så hade jag bara 2 veckors ledigt. Den här sommaren har jag hunnit med sjukt mycket och har många minnen att lagra!!!!

Turkiet med tjejerna iklassen
Studentveckan och studenten
Midsommar i Annas stuga
Rhodos med jekkan & alex
Stockholm med melker
Stadsfesten som rockade hela staden
Lycksele
Middag & mys på Olles när Malin & Jessica fyllde 20
Fester & Sommarstation varje onsdag
Kebab & Cola varje torsdag
Emelie 20 bast
Roadtrip till Göteborg
Kräftskivan
Middag & fest på aurum


NELLY.COM


Halsband som är påväg till mig, 59spänn!=)

LOVE IS IN THE AIR ♥



Kräftskiva i fredags med de bästa! Snodde bilderna av emmsan och hoppas inte de skall bli min död HEHE
nu ska vi se ännnu per prisonbreak ännu mera mys och tända ljus ♥

22 AUGUSTI

Gårkvällen var hur lyckad som helst! God mat, mycket alkohol, bra underhållning (från många delar) på aurum och sedan avslutades kvällen på station 8. Fick höra fina stämmor, kapsylböjartävling och älskar att jag tror att jag är king på engelska i fyllan=)
Vi har just varit och bowlat och denna helg avslutas perfekt med plankstek och söndagsmys med gurka, morot och dipp=)

SKÅL

Snart dags att åka mot aurum för middag & vin=) PUSS


RIKTIGT BRA DAG

Gesällbrevet har givit mig både mardrömmar och sömnsvårigheter MEN idag mår jag faktiskt som en gud. Alla modeller är färdiga (ute i bra tid, jag vet..) så nu har några kilo lättat från min kroopp(dock inte fysiskt, har just tryckt chips) veckan har gått sjukt fort och i morgon är det fredag och inte vilken frdag som helst. fredag den 20onde. fredag med kräftskiva och världens västa vänner! och efter fredag kommer helg. uppsättningar och middag sedan kommer söndag och jag hoppas jag (inte melker) blir bjuden på suring, skulle vara GOTT (ingen pik mamma) melker får säkert köttbullar och grillkorv!!!!!





FAIR & SQUARE





SO FUCKING BAD


HUR bra skulle inte jag och du passa ihop???

KAXIG TAVLA TILL KAXIG TJEJ


GÖTEBORG

Resan började i botten och gick från klarhet till klarhet. Trasig bil, ingen bil, hyrbil och tillslut elins bil. Inget boende till hotell och alex & elin som sov hos emilia och sara!
Kanske bäst att göra klart för oss vad som gick som vi lyckades med - & vad vi inte lyckades med

Lyckades med
Under Way out West lyckas få ett hotellrum mittemellan nordstan och arkaden
Missa att gå på systemet innan det stängde
köpa en tröja som luktade svett
klockrena kommentarer "jag tycker synd om den som måste ligga med mig nu" "den där fågeln såg ganska ovårdad ut"
åka spårvagn gratis nästan hela helgen
dricka 7 glas vin på 1,5 h
dansa loss på trädgården efter anlänt lite sent..
beställa in shottar, 4 cl men få 10 cl
hitta hem från utestället utan att gå fel
GENA och tjäna 17 mil påvägen hem (vems förtjänst?)
shoppa loss på ikea och ha hela bilen proppfull med grejor
spy i en buske, även urinera.

Inte lyckades med
Hitta ut till e4an mot sthlm från emilia och saras lägenhet
få soppatorsk
få jekkan att ta en shott på 1..
dansa på bryggeriet (FULLsmockat)
hålla ihop på stan, lätt för 4 tjejer att vilja gå på samma affärsamtidigt

















PS. jekkans shott när hon tagit den.....


KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

home sweet home!!! älskar att komma hem när melker hade städat och nu längtar jag bara till han kommer hem från umeå.
har tvättat första gången och ska packa upp all shopping från gbg och ikea, den här helgen har varit underbar. love life

HOTELL ROBINSON ROCKAR

Tur att världen är liten! Träffade julia idag påväg till hotellet på en uteservering, inte ofta man hör sitt namn ropas i en främmande stad! Annars så "glömde" vi gå på systemet och insåg 15.15 att det precis hade stängt!
Idag har götet levererat lite bättre shopping=) Så ikväll blir det en krogrunda pga vår miss och lite middag på de!!! Dags att rocka, all in igen!!!!


I GÖTET MED VIN ÅT ALLA SOM VILL

NU KÖR VI!!!!
dags att ta spårvagnen mot emilia och saras lägga någonstans efter linje 18. Än så länge har shoppingen svikt oss alla.. Liseberg, Ikea eller Stockholm, undrar var vi slutar imorgon?! loooooooooooooove

GÖTEBORG HERE WE COME

AVfärd inom en halvtimma mot sveriges näst största stad. Dock har vi ingen aning om vart vi ska äta eller sova MEN det löööser sig=) tillbaka måndagkväll men vi hörs nog innan det!!!
Tusen pussar till melker så önskar jag alla en trevlig helg, det kommer vi ha=)


FOREVER YOUNG!!!!!!!!!!!!!!!1

IKVÄLL kör vi som det inte finns någon morgondag och imorgon börjar resan söderut som kan leda oss VART SOM HELSSSST!!!!!! livet leker och jag är ledig på fredag & måndag så nu ska vi rocka till vi dör (tisdag)





JIPPIE YO

Blev helt chockad när jag kollade på schemat innan jag gick hem att det är onsdag i morgon, tiden går sjukt fort!! oooch snart åker vi, som jessica skulle sagt: imorgon är det bara en dag kvar!!!!!!!!! måste packa, bränna skivor, boka boende och TAGGA sommmmm fan! :-D here we cooome






BÅTUTFLYKTEN I LÖRDAGS








SUNDAY? NJA RAINDAY

Har nog aldrig känt mig så mörbultad efter en match tror jag! efter alla efterslängar och fula knep såär helt öm i hela ryggen, skrapsår på axeln, öm på knäet, blåmärken på höften och ont i armarna.
Annars så känns det bra att det regnar idag så blir det en skön slappardag! Har sovit i 11 timmar och är ändå lika trött! Ska färga håret och hjälpa mamma & per att ettiketera flaskor!

P-P-P-PARTY




GRATTIS TJEJEN 20 BAST!!!!!!!!!!


sundsvallsgatufest 2008


GO GIRLS

Efter att ha jobbat 30 av dee senaste 48 timmarna så säger jag nu godnatt! I morgon börjar jag klockan 8 och hur jag skall få mig ur sängen är ett under! Börjar se ljuset vid 17 när min arbetsdag slutar sedan korkar vi upp och firar emelie som fyller 20 bast!!!!!!!!!! gogirls

LOVE THE WAY YOU LIE

Tyckte ganska synd om mig själv igår! Efter att ha spelat nästan en hel match och tränat 2 gånger på 2 månader så hade jag fruktansvärd träningsvärk i ljumskarna, låren och rumpan! Att sedan jobba 15 timmar på det så lovar jag att fotsulorna också plågades!!
Ingen idé att klaga, dags för samma runda igen, Klipp1 9-16 & Hotellet 16-24! Jag gick trots allt och la mig i spöregn och vaknar av solen så den här dagen är nog helt underbar ändå HEHE


SMÅTT BÖRJA LÄNGTA

Det är snart höst och jag har faktiskt börja längta..
Mysiga hemmakvällar med levande ljus. Varma stickade koftor & stora halsdukar. Nya höstskor. Kaffé, Waynes & prata sommarminnen. JAG längtar till allt det mysiga med ljus, mörker, kramar och längtan till värmen igen!!! ärrr jag knäpp elller????!

Jaja dagss att agera! Mot hotellet för att jobba ytterligare 8 timmar! PEACE


ÄLSKA LIVET

I morgon är det onsdag och jag kommer förmodligen jobba till jag stupar! SKippar station och laddar inför helgen istället!!! Tiden fortsätter att gå sjukt fort! Hade match idag efter jobbet och imorgon kommer jag mest troligt inte upp ur sängen!
Ser framemot en helt ledig helg för första gången den här sommaren (utom semestern) och älskar att nästa vecka jobbar jag bara till torsdag ♥

KAN MAN VARA MER STOLT?



Världens busigaste och sötaste tjej!

SÖNDAGSMYS

Dags för en promenad! Tänkte gå när solen fortfarande stekte men jag och melker har spelat triangelspelet och det tog en evighet. Möter upp jekkan & elin för en glass vid älven=) loveeeeee

SOMMAR



önskar att det var början på sommaren
önskar att jag hade mer semester
önskar att jag hade en till utomlandsresa att se framemot
önskar att augusti inte går fort
önskar att det ggår fort till nästa sommar

RSS 2.0