Tisdag


Godnatt från stugan! Slutade 17 idag och åkte till stugan för grill & spelmys med Hanna & Anton. Imorgon är jag ledig, ska hälsa på Annette & barnen på förmiddagen och håller tummarna för sol :)

San Jose Sharks


I helgen blev det klart att vi åker tillbaka till San Jose efter sommaren! Två säsonger till med sharks och jag längtar redan att få åka tillbaka dit :)

Festivalhelgen som passerat 💗💗💗



Söndag


Helt underbar dag och eftermiddagen har spenderats i stugan! Ätit glass, solat på altanen och grillat till middag, helt klart en bättre söndag :)

STADSFESTEN LÖRDAG 🎉🎉🎉🎉


Skål från Klipp1



Onsdag


Började dagen med frukostmöte på jobbet, mest troligt den bästa starten på dagen!!
Efter jobbet så gick vi ner mot älven och åt middag på stadsfesten mellan regnskurarna..... Jag jobbar till 17 imorgon och sedan ledig hela helgen så jag håller tummarna för bättre väder än det här :)

Midsommarhelg i världsklass!!!


Dina färger var blå




Helt fantastisk midsommar i stugan med vänner. Och att få vakna upp till solsken var ren lycka!!! Så nu är vi alla rödbrända och redo att testa drinkarna på brygg :)


HAIR ❤️❤️❤️




Hanna, Matilda & Lisa har fått sommarfint hår :) har jag sagt hur mycket jag älskar mitt jobb??? 

Måndag


En fin och mysig helg med mina fina systrar, Tobias & Olivia! Oslo visade oss sin fina sida med solsken och värme vilket jag inte räknat med, men så trevligt :) efter flygförseningar och diverse annat så landade jag med sista flyget igårkväll. 

Idag har jag jobbat till 17, haft midsommarmöte på tacobar & druckit kaffe hos Emelie :)

Oslo




Redo för en helg i Oslo!!



Fredag 12e


Igår efter jobbet så bjöd jag Hanna på middag, mycket trevligare att laga mat åt fler än bara mig själv! Risotto, fläskfilé och sallad, hade fredags-feelings så vi tog ett glas vin :) Att det redan är 12 juni  och att det är midsommar nästa vecka känns bara superkonstigt.. Men midsommar i stugan kommer som vanligt bli succé så jag klagar inte!! 

Tisdag


Idag har jag jobbat till 19! Sedan gick jag och melker till bryggargatan för middagsdejt :) jag ser framemot nya bygget som händer där, ska bli spännande och se hur det ser ut där inne! Jag är ledsen att vi missar invigningen i helgen men det kommer fler tillfällen i sommar :)


Måndag

Vi har haft en lugn och spontan helg och  egentligen den sista innan sommaren "ska" börja. Jag har tagit ledigt på fredag så jag flyger till Oslo och hälsar på syster nästa helg :) sedan blir startskottet med midsommar och stadsfesten!!! Vädret hjälper inte till med sommarkänslorna men jag hoppas hoppas hoppas att det kommer lite värme. Jag har tagit semester lite senare och vi planerar en sväng till Frankrike :) 


Helg!!

Fredag och helt fantastiskt att vakna till solen. Jag känner mig så mycket piggare när det är ljust ute varje 
morgon!! Jag hoppas att vädret håller i sig så åker vi ut till stugan imorgon. Melker har köpt två vattenskotrar så det återstår att se om jag vågar köra...
Annars så blir jag alldeles varm och glad i själen av att se alla lyckliga studenter i stan!! :)




Tillbakablick, balen 2009


Balen



Måndag 1a juni


Blir alldeles glad i kroppen efter en helg med det här fantastiska gänget!! Melker vann pris i mest högljudda present så jag kan bara tänka mig att hämnden kommer bli ljuv haha..


RSS 2.0