SÖNDAG

Så var nästan denna helg över! Ska iväg till pappa innan den är slut på riktigt eftersom jag jobbar 15-00 ikväll! Så vi ska till kajutan och äta underbara räkmackor, ssssom jag längtat! Nästa vecka kommer bli snäppet jobbigare än denna med mer jobb, så ganska skönt att jag fick en lugnstart efter gotland..

Helgen har varit skön, gooomiddag på liljevägen i fredags med kortspel (utklassade resterande) var på salongen en stund igår, skjussade mekke till p-town och sedan flödade vinet på kågevägen. bland den roligaste förfesten på länge, har nog inte skrattat så mycket någonsin!!!!


VISBY










Jessica Lindqvist, Denise Börjesson & Ines Kocic

Visby var heelt galet, kan rekommendera alla som tänkt åka dit att göra deeet! (v.29 nästa år dårå) Axwell och Avicii var kung. att ha champange i håret är också kung. brasilianska livvakter borde alla ha, bränn 2000 på inträden och drick inget annat än champange. fosterställning varje morgon och braa drag på kallis varjee gång!! ät bara chips och drick bara vin. köp hem ölspelet till iphone och kööör ännu hårdare. och ps. bruno är kung, speciellt på grenade!!!

Ikväll har vi spelat minigolf och fikat på...

img_8882 (MMS)

Ikväll har vi spelat minigolf och fikat på Ainas! Förstnämnda gick helt över förväntan(utom näst sista) kan vara drömrundan med 3(!!!) hole in one haha! Skulle haft några till om jag hade haft turen på sin sida.


25E






bilder från helgen

Då har jag avklarat dag 1 av mitt jobbmaraton av totalt 20 dagar i sträck. Dagen har gått hur fort som helst så jag klagar inte. Tanken var att jag skulle träna ikväll men vette tusan om min hals klarar av det, vaknade med rethosta som har fortsatt hela dagen och jag orkar inte att det ska bli värre.. känner mig som världens sämsta men hatar att jag alltid är förkyld eller hostar som en galning.
pdol ihelgen och jag är jävligt taggad på att se maggio, den som lever får se helt enkelt. HADE

ps någon annan än jag som älskar lönen????? FETT nice

SÅDÄRJA


Dåå drar vi iväg till hyttlidgatan! Jekkan och Emelie ska firas och vi väntar oss en jädra fest! SKÅL

NU


nu ska jag ta mig en promenad ner till stan för några snabba ärenden och sedan käka lunch med mekke! vin måste inhandlas och nej vi lessnar aldig på vin, right??????

TVÅ SENASTE




efter en kung vecka på utflykt har jag längtat efter min säng. tröttheten tog över idag efter endast några ynka sovtimmar. ätit grillat och sett film (the tourist) och sedan fortsatt med greys. filmen kan jag verkligen rekommendera, angelina jolie var lika snygg som vanligt!!!!! imorgon kör vi igång igen, mina två sista dagar av denna gångens semester(vecka) heheeee

Då sitter vi på båten som tar oss till Nyn...

img_3902 (MMS)

Då sitter vi på båten som tar oss till Nynäshamn/Stockholm och sedan åker vi vidare mot arlanda & flyget till skellefteå, landar 15.40! Har varit en galen vecka så det blir skönt att komma hem innan jag börjar om att jobba igen på måndag! KRAM


Ligger i fosterställning på gotland och ön...

img_7388 (MMS)

Ligger i fosterställning på gotland och önskar att jag låg i min säng i armarna på min pojkvän. snart så


Hörde jag en skål???????

img_2965 (MMS)

Hörde jag en skål???????


Fjärde kvällen nu och vi är lika taggade s...

img_3987 (MMS)

Fjärde kvällen nu och vi är lika taggade som vanligt!! Hoffmaestro ikväll på gutekällan SKÅL


Stort grattis till världens bästa Melker p...

img_3938 (MMS)

Stort grattis till världens bästa Melker på din dag! love u


Det här tar emot lite, men nu fan kör vi!!...

img_9316 (MMS)

Det här tar emot lite, men nu fan kör vi!!!! Skååååååål visby


En till galen dagen efter. Älskar allt som...

img_3619 (MMS)

En till galen dagen efter. Älskar allt som har med Gotland, det är så sjukt mysigt med kullerstensgator och gamla hus! Shottade med Bruno mars, inte varje dag man gör de..


Dagen efter. Idag är jag riktigt sliten, k...

img_9302 (MMS)

Dagen efter. Idag är jag riktigt sliten, känner att jag lever så att säga! Heytell måste vara den bästa uppfinningen! 15.35 åker vi med färjan till Visby!!! Fyfaan va ballll!!!!!!!!!!


Fredagslunch med emma i solen:-)

img_3887 (MMS)

Fredagslunch med emma i solen:-)


TORSDAG 14 JULI

Helt galet trött med tanke på att den här veckan har varit k-aos. paackar som en galning och har med mig på tok för mycket, men jag är alldeles för ttrött för att sålla ut något.. Skulle helst sovit för en timma sedan men jag glömde starta tvättmaskinen så den är inte klar än! Åker till stokke imorgon och vidare till visby på lördag och det kommer bli riktigt jävla bbbbbaaallll!! jekkan fyller år på tisdag och då viker ingen jävel in årona. Har föresten börjat svära mycket nu, är jag en arg människa? njjjjjjjee tror inte det.

nu svamlar jag bara, måste skynda mig att packa klart, sova, jobba imorgon 08.30-15 sedan raka vägen till falmark SES


MER BILDER FRÅN BARCA














Efter en tuff dag på jobbet så har vi styr...

img_1311 (MMS)

Efter en tuff dag på jobbet så har vi styrt ihop tapas hos Hanna & anton! Lite vin och fotboll så är kvällen fulländad:-)


BARCELONA DEL 1

















HOLA GUAPA

HEJHÅ blev en rivstart efter min veckas semester! 9-17 sedan stannade jag kvar för att göra både farmor & sandra fina i håret, så jag landade hemma alldeles nyss! 3 dagar kvar så har jag en till veckas semester som kommer att bli KUNG. favvomelker och jessica fyller år. Slutar tidigare på fredag så flyger tar oss söderut 1610. uuuuntzz


BARCA SHOPPING


En blommig långklänning, älskar de tunna banden!


Rosa linne som blev skrynkligt i väskan hem haha! Älskar rosa och är hhelt insnöad på det just nu!!


Ett rosa linne med djup rygg, ska klippa bort bandet bak och hoppas att jag kan använda det utan att det faller ner från axlarna:-)


Halvtransparant knälång klänning från H&M


En tröja som jag märkte hade hål när vi kom på hotellet.. ser ful ut på bild men jag gillar den!!


Mobilväskor, så nu ska jag förhoppningsvis inte krascha iphonen igen och inte tappa bort den lånade kameran jag har nu!

och nuuu till mina absoluta favoriter. I'm inlove in my new shoooooes♥





så köpte jag småsaker som en bikini, baslinnen, smycken osv som jag inte orkade ta kort på!

FÖR JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ



it's the way your kisses taste, with your hands around my waist,
it's the little things you do, that make me fall in love with you,
it's the walk of your fingertips, you complete my birthday wish,
and now every single day, I wanna take the time and say,
you are my sweet love, the sweetest love you are,
you are my sweet love, the sweetest love you are,
my baby

HEMMA



Landade 10.58 på flygplatsen och härligt att vara hemma!! Vi har haft en kanonvecka i barcelona och staaden är heeelt underbar:-) vi har solat, ätit god (& äcklig) mat, shoppat i sinne och druckit sangria! kommer bilder på allt senaree. nu är det dags att packa upp och tvätta för snart ska allt ner i resväskan igen!!!!

BARCELONA BABY



BRA FEST SKELLEFTEÅ


GOMORRON


just nu är det kaos. jag börjar jobba på hotellet om 3 timmar och vi har så sjukt mycket att göra. måste börja med att nyktra till, städa, PACKA, tvätta, åka till klipp1 och skriva ut alla papper osv så det känns som att vi ligger steget efter. 1 eftersom vi efterfestade till cirka halv 5 och 2 vi fick för oss att äta upp all mat i kylen eftersom mattälten stängt så är det kaos i köket. 3 all mat som existerade ligger på bordet halvtuggat och 4 pricken över i:et var nog när melker kokade ägg 05.30. stadsfesten är en gång per år och vi bevisade det i helgen tack som fan till alla det var kuuuuuuuung och jag säger tack till melker för den underbara buketten han "köpte" till mig

och PS imorgon åker vi till barca!!!! hade glömt bort de TYP och PS2 jag är hungrigast i världen

LÖRDAG


dag 4 och det har varit en tung dag. ska på med lösögonfransarna igen och sen är klackarna i taket! ikväll får jag inga straffshottar och ikväll spräcker jag inte skärmen på min iphone och ikväll flännar jag inte som en unge!!!!! det är ett under om jag lever imorgon för imorgon ska vinboxen vara schluuuttt höhö

I'm gonna love you like I've never been hurt before



SES PÅ TORGET 23.30!!!!!!!!!!!! fullt ös medvetslös och allt därefter

KLIPP1





 
Personalfest igår med världens bästa arbetskamrater!! tack för en kanonkväll=)

RSS 2.0