Onsdag


Det är så härligt att komma ut när hösten bjuder på fantastiskt väder och just nu enda stället som dämpar min ångest. Jag känner mig överöst med ångest och allt vad det innebär för den här hemtentan som jag lämnade in igår.. Känslan att inte känna sig varken nöjd eller klar och knappt förstå vad jag ska lära mig... Blä!!! Jag känner mig helt slut och mör i hela kroppen, och det har bara börjat..



Klipp1

Jag kan inte förstå att jag bara har kvar 10 dagar på jobbet. En annan typ av nedräkning då jag egentligen inte vill att dagarna ska ta slut och samtidigt inte kan längta mer att få åka till mitt hjärta. Som sagt 10 dagar kvar och sedan åker vi till London på utbildning/kurs. Det är också en grej som känns väldigt trist att bli supertaggad och inspirerad av visningar & kurser och sedan inte få använda min kreativa sida..
Jag hatar på något att att jag älskar mitt jobb så mycket när jag inte får jobba i USA. Jag blir lycklig i själen av att träffa så mycket människor som ger mig positiv energi och jag är tacksam & glad att jag får möjligheten att komma tillbaka till salongen mellan äventyren på andra sidan jorden!


Hur mycket kan man sakna en person???

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Torsdag

Jag som hade lovat mig själv att vara i tid med skoluppgifterna och nu sitter jag här med panik inför första(!!) hemtentan.. Jobbade till lunch idag och sedan har jag läst litteratur och hoppat mellan två uppgifter. Med redbull, jordgubbar, melon och kiwi så förutsättningarna har dock varit bra. Hur resten går kan vi prata om en annan dag...


Reflektionshandboken

Sitter och läser en bok om reflektioner så jag ska förbereda mig inför min hemtenta. Men istället så flyger mina tankar vidare till andra reflektioner.. Flytta, som sagt. Det känns SÅ himla skönt att nu är det över. Så tacksam att Mamma, Per & Misensa hjälpte mig igår!! Jag har gjort mig av med så mycket och nu längtar jag ännu mer att få komma till vår lägenhet på santana row (Gör en snabb googling så får ni se detta fantastiska område!!!). Jag längtar att få bo i ett hem, ett mysigt och inbjudande hem.. Jag har inte känt den känslan sedan förra våren tror jag. Det blev ett hoppigt och flyttande år där vi inte ha haft ett "riktigt hem", så det ska bli så kul att få köpa fina saker som vi vet att vi faktiskt kommer använda :)
 


Lördag


Vi kan ju konstatera att det är sjukt jobbigt att flytta!!! Hjälp så mycket grejor att ta hand om.. Tur iallafall att jag fått hjälp av mamma & per idag.
Nu ska jag över till Josefine för dejt, jag har handlat och ska bjuda henne på middag och ostar & lite vin till efterrätt :)


17/9


Tillbaka till verkligheten och vardagen. Med jobb och plugg även fast det sistnämnda gör jag mig väldigt lätt att distraheras... Mer än halva september har passerat och i helgen så tänkte jag flytta ut ännu mer från lägenheten, skönt att jag kan ta det lite succesivt så det inte blir allt för stressigt! Ska även försöka sålla ut och rensa ännu mer så jag har lättare att packa väskorna som jag ska ta med mig när det väl gäller. Det skönaste av allt: HEJDÅ VINTERKLÄDER!!!

PS. Någon som vill köpa ett par svarta Uggs eller hunterstövlar?

Måndag



Tackar Rhodos för en fantastisk vecka, nu känner jag mig lite mer redo för några veckor svensk höst innan jag nya äventyr väntar ✈️🇺🇸


Onsdag


Med stranden i sikte :)

Hej Rhodos ☀️👋🏼


REDO!! Snart går flyget mot Rhodos, ska bli helt underbart med en vecka med sol & bad ☀️☀️

Söndag


En väldigt mysig helg har passerat, vin & kinamat hos Hanna i fredags. Lördag med tvättning och förberedning inför resan och senare på kvällen kom Michelle över på lite vin och avslutade på brygg :)



Onsdag


Imorse körde jag Melker till flygplatsen och som sagt, det skär i hjärtat av att veta att vi inte kommer ses förrän mitten/slutet av oktober.. Fy vad jag hatar den här branschen ibland, alldeles för många hej då...
Jag skickade med några jackor och några par skor som jag vill ha med mig, eller om jag ska vara ärligt så vill jag ha med ALLT!!! Jag vill komma dit och känna mig som hemma, använda mina kläder, ha olika alternativ och känna mig som mig själv om ni hänger med :)

Hello September


Höst & nya kapitel för mig. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på, men jag vet att vi åker till Rhodos på söndag så jag börjar hösten med en veckas semester ☀️☀️☀️

RSS 2.0