hej!

Första kvällen av pdol var galen!!!
sprang runt hela alltet för att hitta camillas nyckel och hämta jonnas öl i lägenheten.
Väl inne på området började vi med att se the ark, eller "se"! flög mest omkring och blev mosad, skulle och träffa sandra, men det gick inte ringa. har nu i efterhand sett alla sms jag skickade, haha!
träffade henne efter många om och men.  VI gick till ötälten och dansade, bland annat på scenen!!!!!!!!!:O hhherrregud jag hoppas ingen jag känner såg mig.!!
träffade adam och såg lite av mando!
Var tvungen att fara hem mitt i för att camila mådde kiss, klockan var nog vid 3 när vi kom hem, andra camilla var död, hennes mamma var här och städade, jag gick in och klädde av mig, städad.e lite först!
Vid hlvfyra(tror jag) gick jag halvt naken och öppnade porten nere för korre emma och rebbaaan, herregud!!
sov 4 st i sängen, svettades hur mycket som helst!

Idag har vi varit stan, sovit, inte så mycket mer.
Igår fick även emeliesin efterlängtade lillebror<3<3<3<3<3<3<3<3

All hat i världen till den jäveln som snodde all min dricka till ikväll, jag hoppas du/ni får en förjävlig kväll på min bekostnad!!!!!!!!!!!!

pdol!!!!!!

Snart bär det av mot Piteå!!!
jag är så peppad! :D :D :D DET HÄR KOMMER ATT BLI GREEEEEEEEEAT=)=)=)=)
komigen giiiiiirls det är i kväll vi har väntat på så länge=)
Ingen kan förstöra för ossss=)=)=)=)

heltsjuuuuuuuuuuuuuukt så kul ikvälll, Aaaaah jag är galen=)

hey im in the band!

Är så sjukt peppad på fredag!
Jag var med jonna igår på stigs efter tältningen och så jobbade jag på kvällen. och jobbade i morse så jag sovde på hotellet. Det var slut rum så jag sov på en extrasäng med sandra i ett enkelrum, vid midnattsslaget kom per och delade säng med sandris. Hela morgonen har vi peppat på fredag med massa härliga partylåtar, kanske blir fest ikväll, vi får se=) Lilltjompan är så söt!  jag säger : "Vad händer på fredag"
."PITEÅ" säger hon och börjar dansa=) hahaha det kommer bli så sjuuuukt kul, kan knappt vänta=)
Teriyaki Bozy - Tokyo drift , är ett måste till på fredag, och Gnarls Barkley - Grazy, känn peppen, måste bränna en skiva känner jag, eller så överlåter jag det till cammii =D

jobb!

Tänkte jag jobba i hjäl mig, eller?
I lördags jobbade jag 13-01. 12 timmar, sov över på hotellet. Somnade vid 2 och steg upp 7, gjorde en miss och sov sedan till tjugo i 8 när jag insåg att jag började 8! det var skönt att lägga sig i sängen igen vill jag lova!
jobbade i söndags 8-13. tycker så synd om Sandra, jag har smittat henne så nu är jag inte ensam om att hosta så jag får ont i huvudet, hon hade det kämpit =/
igår var jag med jonna jessica och mallan=) tog det lilla lugna!
Somnade vid midnatt och steg upp halv 8. jag var död. två alvedon och lite levande! lämnade Linda efter jag hade plockat in frukosten, orkade inte vara snäll att hjälpa henne lite extra.
Som jag sa till Mattsson "jag orkar inte ens se glad ut". just efter alvedonen kändes det bra och en hostning var jag nere på botten igen. Somnade direkt när jag kom hem på soffan.
Läg ute i solen en stund till att det kom ett moln. då gick jag in och lade mig på soffan igen & sedan kunde jag inte stiga upp.

Jag har börjat städa litegrann,
det mesta känns bra nu. har varit tung i huvudet men efter vilandet har det blivit toppen. känner mig glad=)
JObb i morgon och onsdag återstår sedan är det efterlängtade PDOL!!!!!! here I come, eller rättare sagt here WE come=) ska bli så fruktansvärt kul! fixat klart allt med lägenheten, jag vet inte hur mycket jag ska tacka cammiiillan:)

Ikväll blir det tältning, sist blev det aldrig av. och mina drömmar om att tälta i en rondell har blivit dödade =( vi ringde polisen för att fråga om det var olagligt, och det var det =/ .
ska dammsuga nu innan jag ska packa,
så ses vi!

Känn ingen sorg för mig göteborg

Den här veckan är den veckan jag som mest vill vara i Götet, men det är klart att alla hotell och vandrarhem är överbokade när det är Gothia cup. Vi fick iallafall 2 dagar av den underbara veckan, & invigningen. minnen från 05 väcktes och det var så underbart, showen, publiken, stämmningen och Italienarna=)
Gud endå vad gåshud jag får när jag tänker på det. Lillplutten bakom mig som var sötare än socker och alla kort de tog på oss.
Men nog måste jag dock erkänna att vi var populär bland 92or och 93or (????? :O ) Minst 3 lag som raggade. dom är verkligen inte blyg, känner mig som peddo och ingen trodde att vi var 3 år äldre.
Träffade några riktigt härliga människor. skånsktalade blandannat. diskuterade länge om hur sakta dom pratar. haha det är sjukt=)
Även på flygplatsen träffade vi härliga människor. Höll på att skratta ihjäl mig.

2 bröder som vi 10 minuter tidigare hade pratat med kom in lite stressade.
-"om våran syster kommer, säg att ni inte har sett oss" säger den äldre och gömmer sig på stolarna bakom våra.
Tio sekunder kommer en tjej in.
-" Har ni sett 2 killar gått förbi här?"
Rebecca satt i telefon med sin moder och min ringde precis. svarade först på tjejens fråga
-"nej, vi har inte sett några, eller ingen har gått förbi här iallafall." sägerjag och börjar skratta. Mamma som är i telefonen undrar vad jag gör.
-"är du säker?" säger hon och får ett nickande till svar från mig.
Tjejen börjar titta sig omkring och ställer sig tillslut bakom en stolpe och säger
-"om de kommer, säg inte att jag är här"
Jag börjar gapskratta och tjejen tittar på mig. Mamma undrar förståss vad som händer och fick ett kort svar
-" om jag säger det förstår jag hela grejen"
hon förstår ingenting och jag fortsätter skratta i väldigt hög ton.
Tjejen lämnar sitt "gömställe" och tittar över rebecca och såg brodern och börjar skratta. hahahahhaha helt sjuk så roligt det var! haha hur härliga typer som helst:)

igår jobbade jag, först mellan 8-12 och sedan 16-21.
Det sistnämnda passa jobbade jag även med emelie. hade inte träffat henne på länge så det kändes bra=) prataade massor under tiden vi jobbade och åt.
tusan så peppppppad jag är på pdol! det kommer bli helt toppen=) måste komma ihåf att prata med cammen innan om lägenheten, kolla hur många vikommer att bli, ska nog skriva upp det på en lapp så jag inte glömmer.
Ikväll jobbar jag.. med sandra. det var meningen att vi skulle mäta vem som är brunare, men tjafs med hennes pojkvän gjorde att dom inte åkte :S, jag är dock glad för att det inte blir av, är inte brun längre, har flagnat bort:(
Nu ska jag ringa först till elin och sedan dadddiiii:) saknar dem.
jag har inte gjort något alls idag, känns lite skönt men tråkigt att det är blåsigt.
image23image24image25image26image27


Rihanna är min gud! Bland annat, jag bara älskar henne.
Good Girls Gone Bad
Umbrella
PS. im still not over you
Selfish girl
The last time
A girl like me
A million miles away
Crazy little thing called love
Kisses dont lie
(Unfaithful)
och så vidare. blir inte less.
även kelly, frankie och resten som är guddomliga!

fast jag glömde avril, helt underbar!
Who knows
Where is your heart
Don't tell me
Fall to pieces
Addicted
Breakaway
He wasn't
I always get what I want
My happy ending
Nobody's home
Slipped away
jag är besviken på mig själv att jag kkunde glömma! hon är en millimeter bättre än rihanna=)

18 juli

Hej!
Kom hem i går vid 10-tiden. Rätt trött efter det tidiga flyget.
Vi kom fram till flygplatsen ca 00.10 i går, sov mellan halv 2 och halv 5, checkade in, och satte oss och väntade på planet. Kom fram till Arlanda 07.40 och slumrade till i 30 min innan det var
dags att att gå ombord igen, denna gång mot Skellefteå och Falmark. Landade halv 10, hämtade ut min väska, Rebeccas hade de glömt på Arlanda så de kom senare.
Åkte hem, packade upp, slängde kläder i tvätten och sov i 1,5 timmar.
Åt litegrann innan jag begav mig till Falkträsket. Badade där med Emma, Klara, Olof, Lars och en till!Var faktiskt inte överdrivet kallt, men jag frös om armarna, låg i solen och lyssnade på musik innan vi tog dopp nr 2!
Cyklade hem, åt lite gröt och började med våra övningar & löpning. Fick ont i mager, närlikt kramper eller dylikt ochhalsen är sedan 2 veckor tillbaka inte bättre, ont =( speciellt när jag sväljer så det var jobbigt att springa.
Duschade och träffade emmsan på coop, började regna precis när jag skulle börja cykla så jagblev blöt, köpte jordgubbar och hudkräm, hoppasatt mina flagner någonsin försvinner!!!!!!
Satt och pratade med emma & åt jordisarna! pratade lite med en av dom vi träffade i Gbg, de hade vunnit matchen.

Gick och lade mig vid tolv, halv ett.
Väckarklockan ringde 7.15, gjorde mig i ordning och promenerade till jobbet.
Var rätt lugnt, kändes inte som att det var 90 pers, det flöt på bra.
Slutade vid 12, gick på coop, köpte halstabletter och gick hem.
Nu ska jag snart ut och springa och hoppas att jag överlever! eller åtminstonde min hals! =/

Jobbar ikväll med, börjar 16. Emelie ska också jobba, var länge sedan jag träffade henne nu, så det är på tiden =)
Får skriva senare om göteborg (L) helt underbart =) =)

"Nästa gång ni ska shoppa, kom till Helsingborg, så bjuder jag på en kopp kaffe"

hemma, snart borta!

11 juli
Blandade känslor att vara hemma från Turkiet, kom hem i morse vid 10 , första jag gjorde var att köpa jordgubbar. Per och Kevin åt från krysset, jag och mamma ville inte ha!!! Ville stanna längre, men min helt sönderbrända och bortflagnade kropp pallar nog inte mer, svider och blir vit =(
Har packat upp, tvättat och nyss packat ner igen.
Har varit hos pappsseeeen idag. Jimmie var -som alltid- full av energi och världens sötaste. jag somnade ett X antal gånger på soffan och i sängen när vi såg film!
Åt även hos pappa, anna lagade hemmagjord pizza, helt underbart=)
I morgon bär det av till Gbg med Rebban, blandade känslor. ska bli jättteeroligt, verkligen jätte! men samtidigt vill jag att emma ska följa, känns konstigt allt blev tjollerröra!!!! hoppas iallafall att hon kommer på lördag=)
har packat i mängder, vet innerst inne att jag inte kommer behöva allting, men tar med mig det ändå. Jag är som jag är. alltid för mycket packning hur jag än gör, och även om jag tar bort något i sista sekunden.

image14image15image16image17image18
SOLA & BADA MED PIÑA COLADA :D :D :D
image19image20image21image22

Turkiet 9 juli

image11hej!image12image13
sitter pa internetcafe 100m fran hotellet
har precis varit och atit pa e resturang, spagetti, var inte sa jattegott, champinjoner!
i morgon natt bar det av hemmat och det kanns bajs!
har brant soder hela brostet nastan iallafall! ar lika vit dar som nar jag kom =(
i morgon ar det turkisk afton innan bussen hamtar oss.

solat och badat hela veckan! varit pa en battur har i alanya! ganska skont, jattefint hotell!

pa aterseende=)

TURKIET

IMORGON=)
så underbart!

Kvällen har varit supermysig, bad i annas stuga, fika, jordgubbar piggelin och spel på verandan. love it!
i morse började jag halv 8 , jobbade till 3, rätt lugnt och skönt! är supertrött, höll på somna liggades på stolarna iköket i väntan på rebecca! har fixat klart allt till GÖTEBORG och det är underbart, FY SÅ JAG LÄNGTAR=)
nu ska jag sova några timmar, efter det bär det av till luleå och därifrån flyg via umeå till antalya, vi ses om 8 dagar, ev 14!

NU ska jag njuuuuuuuuuuuuuuuuuta och pressa i 40 graders sol resten av veckan
PUSSSSsssss

2 juli

2 dagar kvar till TURKIET! :D :D
tiden går så fort att jag inte hinner längta!
Stadsfesten var helt lyckad! lite skavanker på ´slutet dock.
Hann åka en karusell och två remmar, det var mindre bra. men EMMA jag glömde inte att köpa en åt dig, melon var det=)
Har jobbat nu, supervarmt, Maha fyller 50 idag så vi åt tårta för den delen också=)
Nu ska jag snart till stan, äta med mamma lisette och mormor. måste också få tag på emelie för att hämta mina saker!!
funderar på sola en stund eller fara direkt till stan, aja blir nog toppeeeen!

love

RSS 2.0