GOTT NYTT ÅR!!!








ÅR 2013

Började i vanlig ordning med att skåla in det nya året med vänner, partyhatt och fyrverkerier nere vid älven. Och i vanlig ordning så fyllde jag år i janauari haha, och sedan åkte jag till London med Emelie och fick njuta av vårväder och bra shopping.
 
 
 
 
 
 
 
 
I mars överraskade jag Kevin & Lisette med en weekend till Sthlm! Såg Maguns Uggla och åt middag på mamas and tapas, vårat favoritställe!!
 
 
 
Så småningom kom våren, det betydde att grillen kom fram, påsk, SM-GULD (!!!!!!!) och Valborg hemma hos oss!
 
 
 
 
 
 

Efter det kom sommaren och tog oss med storm!! Weekend till Barcelona, stugköp, midsommar med nya traditioner i stugan, stadsfesten och semester, bröllop och Azorerna....
 
 
 
 
 




 

 

 



Efter en fantastiskt semester, underbar men kort, så var det dags att jobba igen. Åkte en sväng till weekend till Barcelona, köpte varmare kläder,åkte på jobbresor till Stockholm och blev överraskad med en weekend till Sundsvall.
 

 
 

 
 
 
Oktober/november. Middag med vänner, en helg med lillan, halloweenfest,hälsade på syster i Oslo och personalfest.
 
 
 
 
 
 
 
Årets sista månad som mest troligt har varit den mest välplanerade, för att hinna med så mycket som möjligt. Har jobbat i sinne, firat Hannah som har tagit sin examen som sommelier, varit i Stockholm en helg med Charlotte & Liam, jobbat ännu mer, julfest och en lång julhelg med alla våra familjer!!!
 
 
 
 
 
 
 
 


Nu är det bara de allra sista dagarna kvar av 2013. Är så himla nöjd med året som gått. Jag är så himla, himla lycklig
Denna nyårsafton ska vi skåla in med fina vänner på vindstigen, en underbar avslutning och en bra start på det nya året.❤❤
 
Har även ett flertal resor att se framemot under det första halvåret så jag kan inte annat må bra!!!!!


 





JUL

Jag har haft en mysig och fartfyllt julhelg!! Det började i fredags med julfest med laget på rinkside, och som vanligt levererar de festerna bra. Allt från julmat till linedance och allt däremellan :)) har firat jul med familjerna här och i Lycksele. ätit lite för mycket, spelat spel och fått fantastiska julklappar!! Och igår avslutade jag julhelgen med att skåla med mina fina hemvändare och dansade loss på folkparken!!!! 
Jag är så glad att jag är omringad av så många fina människor❤❤











GOD JUL 🎅🎄







Uppesittarkväll

Imorse packade vi ihop vårt pick & pack och de sista julklapparna till våra 2 sista familjer vi ska fira jul med och åkte iväg till Lycksele!

NU: Uppesittarkväll med bingolotter och massa julgodis :)







131222




Fjärde advent. Äntligen!!! Ledig till på fredag och det ska bli fantastiskt. Idag har vi haft lilla julafton nummer två, så middag, julklappsspel och julmys hos mamma!!
Igår efter jobbet så hade vi julmys med pappa och familjen hemma hos oss med mys & fina julklappar ❤❤




Lördag!

Igår så hölls den traditionella julfesten. Så det var full fart direkt från jobbet för att göra sig iordning och sedan åka upp till hallen! Ätits julbord, dansats och skålat med goda vänner!!!
Idag jobbar jag min sista dag innan jul. 10-17 och det ska bli sååå skönt att få vara ledig.








TISDAG

Nu kör vi!! Jobbar idag 9-21 och efter det ligger jag mest troligt som en klubbad säl i soffan. Sedan har jag 4 jobbdagar kvar till lite ledighet, röda dagar är ju helt fantastiska!! ❤




HELGEN!

Jag har haft en mysig helg med Charlotte och hennes familj i Stockholm! Ätit gott, shoppat alldeles för lite och myst på i regnet. Tragiskt nog så beställde jag hem en blus från internet istället, desperat? Kunde inte motstå!!! Håller iallafall alla mina tummar och tår att den hinner komma innan jul :))








Tredje advent







Nu åker vi till Stockholm!!!

Trevlig helg allesammans ❤❤










Helg!!!!!

Igår efter jobbet och middagen så hade vi lite julmys hos hanna & anton! Alla julkänslor försvann tyvärr idag med regnet... Idag har jag jobbat till 21, började med lite sovmorgon så jag kände mig riktigt utvilad.
Gick till Josefine när jag slutade, såg sista perioden av hockeyn och tog ett glas vin för att välkomna helgen!!







Onsdag

Idag bjuder Skellefteå på sju plusgrader så jag tar tillfälle att använda vårjackan!!! Ha en fin onsdag ❤❤




131210

Oj så veckorna går fort, speciellt när jag är ledig på fredag så jag har bara två arbetsdagar kvar. Måndagar går alltid fort då jag jobbar till 18 och sedan har fotbollsträning på kvällen.. Och idag har jag jobbat sent så tiden går så himla fort. Har iallafall hunnit köpa lite julklappar på lunchen idag och nu är min största prioritering att hitta en fin topp eller klänning att ha i jul/nyår, måste bara bestämma mig vad jag vill ha :)
Fredag flyger vi iallafall till Stockholm och på lördag tar vi eventuellt tåget till Göteborg, den som lever får se!!

Två bilder från 2007 när jag och 
Rebban var i Göteborg






SÖNDAG.

En fullspäckad helg. Vi har haft besök från Lycksele som var här för att se hockey och julklappsshoppat. Jag har firat Hannah som tagit sin examen i veckan med vinprovning och massa mys :) idag har varit en hyfsat lugn söndag, precis som det ska vara. Så nu är det dags för middag och sedan filmkväll!! KRAM❤







THROWBACK THURSDAY

 
Snaaaaart ses vi igen ❤❤❤

ONSDAG

Jag har inte glömt bort er. Jag har fullt upp med hinna allt jag vill på dygnets 24 timmar. Sover, jobbar, äter, umgås. Försöker få lite julkänslor men det går sådär.. Iallafall tre veckor kvar så jag har tid på mig!!!





WINETASTING

I fredags hade jag som sagt middag och vinprovning med mina kära kollegor. Vi började med 3 rättersmiddag på Nygtan 57 och lite vin, lite tight om tid eftersom vi skulle tillbaka till salongen för vin och ostprovningen! Mycket trevlig kväll och kul att få testa massa olika viner och ostar! Jag håller på att lära mig mer ostar, för det känns märkligt att äta mögel men det gick över förväntan!! Många ostar som jag aldrig skulle köpt hem var riktigt goda :))

 
 
 
 

Astrid&Agnes






RSS 2.0