I swear the whole world stops

fick en stund över på jobbet, eller inte bara en!
är ungefär jättelugnt här, har bakat, ett konstigt recept, så jag antar att det blev misslyckat, packat upp miljarders med bestik som skulle diskas!
Kineser luktar kina. det låter sjukt men det är sant. haha!
Är sämst på att skriva nuförtiden, är rätt mycket just nu och jag älskar det. DOck är jag i en svacka nu och neggar allting. Det kommer.
Annarrs är livet king. En resa till huvudstaden är bokad, flyg + hotell, 3 nätter, 4 dagar. Ett projekt på skolan, där vi har en egen modell att färga/klippa, bestämma smink som en tjej från make up store ska sminka, fixa frisyr, linda in i tyg och fotograferas helkropp i årstiderna som tema. VAr på ikea i dag innan jobbet, köpte tvbänk, vaser, ochsånt och självklart. Svar JA Ljus! Min passion.  JUst nu älskar jag hösten, alla färger, och speciellt på kvällen när det är mörkt så jag kan tända alla mina tusen ljus och bara mysa.
Iveckan har jag iallfall varit på bodaborg med klassen, jag har hunnit vara på salongen en heldel, klippt anna och färgat mamma och hon mig. Brandutbildning med jobbet,  jobbat, nyårsmöte (oseriösa) och promenader.
Praktiken börjar snart och vad älskar jag inte just nu?
Är egentligen bara otaggad på att festa. eller dricka alkohol, så att säga. Gå ut kan jag göra ändå, men vi får se om det håller sig. Min tanke var max 3 gånger festande innan nyår. Branschkväll och två till. vi får se. Känner mig inte peppad ett dugg då skellefteå suger.  Litet dansgolv på station. OCH ursäkta min ilska, men varför i guds namn ska alla knuffas och stämplas när man dansar? Även om jag var rasande kunde jag inte ge igen, då hade jag sjunkt lika lågt som de. Sjukt hur jag ser ut varje gång jag kommer hem från krogen. Sist var det 3 blåmärken och öm i hela kroppen, i går var det "bara" 1 stort jäkla blåmärke på foten.
Varje gång jag kommer hem från krogen och mina fötter är i hög smärta lovar jag mig själv att aldrig sätta på mig så höga klackar igen, men varje gång gör jag om det, är jag dum eller bara en vanlig människa?

Iallfall veckan som kommer kommer att bli lika fullproppad eftersom jag alltid glömmer att skriva i min kalender när jag lovar saker och ting, så överbokat är det. Tidsoptimist, ja. Allting går att lösa.
Favoritlåt just nu är Warwick Avenue med Duffy. Och låten som tjejen på idol sjöng, Have a heart.
Ljus, lugn musik och höst. Livsnjutning, det som jag är bäst på.


and guess what

Kvällen kan sammanfattat crazy.

Tjejerna kom vid sex helt överhungriga, maten kom efter halvsju och alla åt!
Charader, drinkar och sanning & konka och historier hit och dit. Sandra kom vid halvelva, så jag gjorde min sista drink/shot, vet inte riktigt vad jag bör kalla det.
Dansade och hade en trevlig tid, resten var helt galet. Inget mer att säga.
Kom hem efter några om och men vid 3. Och vaknade vid halv 11, Sandra ringde och var helt förtvivlad och orolig. Haha.
Hon hade fått 3 vakter på balzac, receptionisten på malmia och någon annan där inne springa och leta efter mig.
Ja, vad ska jag säga? jag är iallafall glad att jag har flera mammor!
Har städat bort allting, partyskivan är på i högvolym och jag är lika peppad som igår. Ska på en promenix innan jag ser ett avsnitt pb, duschar och sedan jobbar!
Någon med bilder från gårkvällen? ida och eve?

jag genom dig

världens sötaste faktiskt!


I morgon är det fredag och fredag betyder fest.
Veckan har som vanligt gått fort.
Igår jobbade jag nästan hela dagen, först mellan 7-12 hade skola mellan 13-14.30 och jobbbade mellan 15-23.
Pengar rullar in som det ska, det går bra nu. Kompis det går bra nu!
Har även varit på edda för första gången,simmade och bastade. Ryktet om att vattnet var varm stämde dock ej...
Lagfest väntar alltså i morgon! Komigen tjejer och visa vad ni går för. Huset är tomt och dansgolvet är på plats!
Till veckan väntar Boda borg medklassen.

Helgen blir nästan lugn, utom morgondagen. Jobbar både lördag och söndag. money!


världens finaste elin

bomb



från helgen


ett fint avlsut


ps. saknar syster

I could never let you go

I väntan på att emmas träning slutar så håller rebban på att skicka resterande bilder från uppsala. En resa som är svår att förkortad, jag skulle kortfattat säga melontuggummi och kaffemuggar. och allt annat?

Iallafall så började jag tänka litegrann tidigare i veckan. Jag brukar alltid ha ångest när det blir höst och vinter, men jag har inte det. Ska jag ha ångest över det i stället? Jag har kommit fram till att jag hatar kyla, och den övervinner mig inte längre.
Ifredags skulle vi skriva 3 saker vi tänkte på när vi hör ordet höst. Kyla, mörker, levande ljus, färgglada löv och lukten tror jag att jag skrev. Jag tycker att det känns fint och mysigt med hösten just nu.  Levande ljus är ungefär det finaste som finns, ett sätt att få mig på fall. Och en annan sak jag tänker på när jag tänker på hösten är Waynes. Fråga mig inte varför, det är bara så. En kaffe och sitta och prata till att det är så mörkt att detär kusligt att cykla hem. Mysigt.
Det är så mysigt bara.
Och jag måste verkligen säga det igen.Jag har verkligen världens finaste vänner! Helt utan tvekan är jag så glad att jag har er. Ta inget förgivet. älskar er tjejer!!!!


having the time of our life!!!




Lust är att göra något man vill, inte måste.

ta min hand och koooooooooom

söndag idag och redan en vecka sedan jag kom hem. tiden springer iväg när man har roligt!
I Veckan har jag tränat, färgat håret på emelie och rebecca, haft skola och i fredags var jag i piteå på födelsedagsfest.
Igår  satt vi först på waynes ett bra tag, sedan gick vi på ica och handlade.
Jag Rebecca Elin och Bella lagade middag hos mig. Kyckling med grönsaker nötter i ostron och soyasås och ris. Senare på aftonen kom malin anna och monica och vi såg prison break säsong 1. jag har bara sett 2 och 3 så det är på  tiden!
Idag hade vi match i fromheden och kvällen ska spenderas med emma. Fruktsallad, mys, ljus och tv. Som en riktig söndag.

Denise

Känner ingen ork till att skriva om resan, har fullt upp hela tiden och det finns så mycket att berätta, allting som hänt och blir inte lika roligt om jag missar hälften.
Det var iallfall underbart, ingen tvekan.  Att det var regnperiod störde inte mig så jättemycket, fick ändå så mycket sol som min känsliga hud tål.
Det blev varmt om hjärtat när jag träffade syster och hoppas att hon har det bra, vart i världen hon än är!

 



Iallfall så är jag tillbaka till verkligheten, och faktiskt så känns det helt okej, hade ångest när vi steg ombord på planet, speciellt att Lisette inte satt på vårat plan!
Hade saknat de närmaste mycket, och klassen/skolan. Och nu är det tillbaka.
Glädjeskutt när jag steg in på jobbet och alldeles varm i hjärtat när jag möttes av 3 leenden i hallen på kågevägen. Det är kärlek.

back home!

sitter hemma i köket nu!
hemma, och vad var det första jag gjorde när vi kom till falmark?
Ja, jag åkte direkt till jobbet för utbildning. Vilken nörd.

vi tar resten sen. :-)

RSS 2.0