REPLAY

 
Full fart hela helgen som gör att helgen går ännu fortare. Frågan är varför jag är på jobbet dagarna jag är ledig..
Mysfika på stigs och så håller det på att snickras en ny tvbänk :)

LÖRDAG=FEST


TREVLIG HELG :)


BLOMMIGA TORSDAG


GODNATT ONSDAG

pusssssss♥

TISDAG

Denna tisdag bjuder på lyx, från jobbet direkt till Emelie där middagen stod dukad och redo för att se killarnas match. Blir så dagavild när jag är ledig på vardagar så det känns som att det är måndag idag..




23/9

 
En allt för suddig bild från igår. Emelie och Sandra kom över på lite vin, mycket mysigt i höstmörkret! Och idag har varit en skön & lugn söndag, jag har varit på salongen och färgat charlottes hår, sett lite fotboll, powernappat på soffan och varit en sväng i stackis och hälsat på hos pappa. Imorgon är det en ny vecka och som för mig börjar med ledighet, så gymkort ska inhandlas, äntligen!!!
 
 
 

LÖRDAG

Nu ska jag & mamma på hockey!! KRAM


TREVLIG HELG!!


Torsdag


WAIT TO YOU SEE ME SMILE


ONSDAG

 
Igår såg vi klart första säsongen av hart of dixie och allt jag kan säga är teeeeeeeeeeam wade!!!!!!! och med spänning längtar jag till nästa säsong. Så nu måste vi börja på en ny serie, tror att det blir brothers and sisters.
jag blir alltid så insatt i serier så vi ser allt i sträck. alldeles för nyfiken för vad som ska hända!!

18 september

Ikväll efter jobbet har jag gjort något som gynnar min själ och som gör mig extra lycklig. Som ni förstår så är det shopping jag pratar om. Så om några veckor kommer det världens finaste skor och en ännu finare klocka till mig :)))))


TVÅ BILDER



 
Två bilder från kryssningen i lördags. Tog med mig systemkameran och "min" lilla digitalkamera och såklart var det slut batteri på den digitalkameran så det blev bara några kort och resten av mina mobilbilder som sugggger.
Som sagt mycket trevlig helg, pernilla som fyllt 30 iår hade ingen aning om vad vi planerat för henne i flera månader! Lördagkvällen så gick jag och Lisette till Olearys på gamla stan för att se hockey och äta middag så vi mötte upp Rebecca!! Senare mötte vi upp Emma på vapiano för drinkar och vidare för att dansa!!

As strong as what I believe


Lördag. Dags för middag & hockey :))


LÖRDAG

Mycket trevlig dag igår. Shopping och lunch i stan och sedan åkte vi ut till Mariehamn och checkade in på Viking line/cinderella. Dygnskryssning med mina systrar. 3-rättersmiddag och vin som avslutades med massa drinkar och Sedan dansade vi hela kvälleN!! 

 

 


FREDAG!!!!

Igår startade elitserien om och riktigt kul att första matchen slutade med vinst. Efter matchen stresspackade jag så vi skulle hinna se hart of dixie, man blir ju beroende!!!
Nu drar jag till Stockholm, plockar upp syster påvägen som är helt ovetande om vad som kommer att hända :))) SES


TISDAG

Kom hem efter en lång dag på jobbet och middagen stod på bordet och ett stort fruktfat. Jag har finaste pojkvännen som tar hand om mig! Massa c-vitamin så jag blir frisk från min förkylning. Så vi spenderar kvällen i soffan framför hart of dixie med massa gott :)


GODMORGON MÅNDAG

Vägrar vara sjuk, måste bli frisk innan helgen, för då händer det grejer :)))


DON'T BE SCARED

         


SÖNDAG

Har faktiskt glömt bort att jag har en hel telefon så jag kan lämna livstecken! Helgen är redan slut och min kropp har gett vika. Feber, huvudvärk och förkylning, jag som aldrig brukar vara sjuk..
I fredags så åkte vi ut till en stuga i näset och spenderade natten där med pappa, anna, jimmie, pillan & olivia! Och igår var vi hos anton och hanna på middag :) nu knaprar jag halstabletter och Ipren, är hungrigast i världen men med min energi tar jag mig inte ens från soffan!!!


DEN LEVER!!!!!!!


<3


PINK

När jag vaknade och såg solen så kände jag mig lite piggare och kände att det här kommer att bli en bra dag. Jobbar sent sedan ska jag försöka tvinga mig själv till gymmet istället för soffan. kämpa denise :)))

this is the start of something good


när världsproblem inte existerar och när min töntigaste röst´& sida kommer fram så kan man inte undgå att bli så glad. han är ju världens sötaste :)))

IT'S A NEW DAY

har haft en mysig och lugn helg. vin & tjejmys i fredags och trerättersmiddag, vin och spel igår och idag har vi plockat blåbär och nu ska vi iväg mot bion, äntligen ska jag få se snabba cash ll :))))
imorgon är det också officiellt höst på jobbet när vi går ifrån sommartiderna, så nu jobbar vi 9-18 igen!

SÖNDAG I SKOGEN


LÖRDAG

Idag har jag rensat och städat min garderob, mycket välbehövligt och jag har dragit ut på det länge! Vi har varit en sväng på matfesten men mestadels av tiden har jag tvättat alla mina kläder haha!!
Nu ska vi iväg på middag hos Charlotte & Oscar, muuuums :)


Fredagkkväll.


RSS 2.0