Tisdag

Landade i San Fransisco lunchtid igår, lyckrus att vara tillbaka och få upphämtning på flygplatsen. Höll mig vaken till 9 och vaknade vid sju av solen & fågelkvitter, låter väldigt klyschigt, men så var det. Har startat första maskinen tvätt och ätit frukost när jag inser att Melker har tagit med sig nyckel-kortet hem. Bara för att jag hade bestämt mig för att gå till gymmet & poolen idag.. Får helt enkelt vänta för utan kortet kommer jag varken in någonstans eller upp i hissen igen.




Söndag


Idag packade vi ihop och sa Hejdå till Milano. Vi landade i ett regnigt Stockholm och jag kramade om Julia som fortsatte norrut och åkte in till stan för middag hos rebecca & daniel :) nu har jag checkat in på hotellet på Arlanda, om 5 timmar ringer alarmet, då är det dags att åka tillbaka till San Jose igen!!

Lördag

Både igår och idag har Milano bjudit på strålande sol. Vi har mest strosat runt, druckit prosecco och ätit mozzarella. Hängt i en park som ligger alldeles intill vårat hotell. Ätit ännu mer iltaliensk mat och toppat med mojitos! Idag satt vi uppe i La Rinascente igen, en helt ny upplevelse när solen stekte på uteserveringen och både turister och italienare köade för sina plaster.




Fredag


Milano är verkligen inte som jag föreställt mig, men vi trivs väldigt bra :) En fin årstid att komma hit och mötas av våren! Allmänt så är det billigare än vad jag trodde, engelskan är betydligt sämre  och även fast det är stort så är det enkelt att gå och strosa sig överallt. Väldigt vackert och maffiga gamla byggnader. Barer och caféer överallt, fantastiskt god mat och lokala viner.


Torsdag och redo för nya äventyr :)



Qc Terme Milano


Imorse packade vi ihop och bytte hotell. Vi hade kollat väderprognosen och visste att det skulle börja regna så vi bokade in och på ett spa där vi hängde några timmar idag. Åt massa frukt, bubblade och bastade på många olika sätt. Nu är vi riktigt utvilade och redo för middag :)

Boccondivino


Igår tänkte vi gå längst en flod som börjar centralt i Milano, lika chockade båda två när vi ser att det inte finns vatten där.. Strosade vidare, stannade för ett glas bubbel uppe i Rinascente. Åt middag på Boccondivino, mozzarella, pasta, risotto och avslutade med sorbet. Till det så tog sommelien ut viner som passade till. Så italienskt man kan komma och det var fantastiskt gott!!

HEJ MILANO



Stockholm


Vi hade en härlig & mysig (och kall!!!) helg i Stockholm! Tidsomställningen och min kropp samarbetade helt ok, men när vi kom fram till Milano söndag eftermiddag så strejkade den. Sov 13,5 timma och vaknade upp som en ny människa :) mest troligt kommer vi vara tillbaka i Skellefteå på några veckor så det dröjer inte länge till jag får träffa resten av familjen ❤️❤️

Söndag


Igår var vi på Golden hits på middag & underhållning :) 
Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att Julia ska komma från Skellefteå och om 2 timmar går vårat flyg! Tidsinställningen har gått sådär för mig, har bara sovit 30 minuter så jag antar att jag kommer slockna direkt jag sätter mig på flyget.




Stockholm


Landade igårmorse i Stockholm och mötte upp mamma Lisette och Kevin med bara en timma mellan :) flyget gick helt över förväntan och jag sov nästan hela vägen! Igår så åt vi middag på vårat favoritställe på Kungsholmen, Mamas & Tapas och ikväll ska vi på golden hits för middag och drinkar men innan det så ska vi strosa runt i staden och jag måste packa om min väska..

Är det föresten någon av er som varit i Milano-tips så är det väldigt välkommet :) KRAM


Hejdå San Jose för denna gång!


En väldigt tidig morgon och en väldigt trött tjej. Nu går mitt första flyg till Newark, hinner bara byta terminal innan nästa flyg tar mig till Stockholm! Spenderar helgen med mamma, Lisette och Kevin sedan åker jag & Julia till Italien på söndag :)

Sista dagen


Tränat en sväng, hängt vid poolen, gjort några sista ärenden, lyxade till och beställde hem middag. Klockan ringer 03:30 imorgon så jag har förberett en smoothie och väskan står nere vid dörren. Dags att släcka mina blå, kram!



Tisdag


Godkväll! Har sett några avsnitt av en sjuk serie som vi precis börjat se. Imorgon så ska jag tvätta det sista, packa resväskan och hänga en stund vid poolen tänkte jag, sista dagen så jag måste passa på :)

Min dag i bilder



Måndag

Vaknade ensam imorse, blev en miss när jag bokade min hemresa, jag hade inte sett att laget skulle vara borta nu så jag är själv till på torsdag då jag åker till Sverige. Blev överlycklig när Melker kom hem med en bukett rosor efter träningen och påväg mot flygplatsen. Han gör mig så lycklig 💗💗💗




San Jose

Då vi strosade runt i San Fransisco i helgen så insåg ännu mer hur vackert och rent San Jose är!! Jag älskar santana row och kan bara tänka mig hur vacker det kommer vara när det är sommar på riktigt här. Så fina uteserveringar och det är så levande! Liveband flera kvällar i veckan och allt från barnfamiljer till unga & äldre som rör sig i området.



PINK


San fransisco


Igår efter matchen körde vi till San Fransisco. Middag & drinkar igårkväll och idag strosar vi runt shoppinggatorna :) sista dagen tillsammans på ett tag då laget åker iväg och blir borta i två veckor!

Söndag


Vinprovning och (som jag skrev) supervarm dag igår! Som varmast 35 grader så ac'n i bilen var vår räddning.. Så nu måste jag verkligen köpa mig lite somriga kläder :)

Fredag 13e


Det har varit riktigt varmt idag, inte stekande sol utan mer kvavt och kring 26 grader. Imorgon tror jag att det ska bli ännu varmare!!
Ikväll har vi varit och ätit middag med David som är i stan. Tidig match imorgon och innan så ska jag & Jessie till Testarossa för vinprovning med några av hennes vänner! 
Ha en fin helg 💗

Torsdag


I morse så var vi och promenerade i los gatos igen! Känns nästan som hemma, en blandning av broarna runt & elljusspåret. Men MYCKET mer backar. Sist hade jag träningsvärk i benen i flera dagar efteråt och jag antar att det kommer bli samma igen. 


Tanzania



Jag kan inte förstå att det redan har gått ett år sedan jag var i Tanzania med alla de här fantastiska barnen. Gör mig lite ledsen och jag saknar hela resan så mycket!! ❤️❤️

Igår.


Alexander's steakhouse

Ikväll har vi varit på middag med Alexander (han som äger restaurangen i los gatos där vi varit) och hans fru. Supergod mat och så himla trevligt att få lära känna fler personer som bor här :) jag har aldrig träffat eller hört någon svensk sen jag kom till San Jose och såklart satt en hel svensk familj i bordet bredvid..



Tory Burch


Just nu kollar jag resor och drömmer mig bort. Jag måste även köpa vår/sommarkläder då jag kom hit med en vintergarderob, det svåraste är bara att få med allting hem. Köpte ett par nya ballerinaskor förra veckan som jag nu håller på gå in, mina fötter är plåstrade i förebyggande syfte.. Annars så bjuder San Jose på mulet väder idag så jag röstar på en dag i köpcentret men först en sväng i gymmet! Hörs senare :)



Måndag 9e

Igår ställde vi om till sommartid här, så samma sak som i höstas så skiljer det  någon vecka innan Sverige ställer om. Så nu är vi bara 8 timmar efter :)
Måndag och jag har skypat med mina favoriter i Ryssland hela morgonen så nu är det dags att klä på mig och hitta på något! Om solen tittar fram så vet ni vart jag kommer spendera dagen!!! KRAM



PANDORA



☀️☀️☀️☀️


Det har varit väldigt varmt de senaste dagarna och jag njuter så mycket jag kan. Jag är van med snö och minusgrader i mars så jag älskar det här!!! Jag låg en stund vid poolen tidigare idag och sedan hade vi födelsedagsmiddag för Jonna som fyller år innan matchen :)

Lördag


Igår hade vi hejdå-lunch för Brandi & Mandy, det kändes så himla tråkigt att se alla så ledsna! Skönt iallafall att de hade tid för lunch bland all packning och speciellt för Mandy som har en liten bebis.


150305

Vilken härlig dag!! Har varit runt 25 i solen så jag låg vid poolen en stund mitt på dagen! Och nu ikväll har vi varit på vinprovning med laget + en massa fans! Det var flera vingårdar som bjöd på flera olika viner så det var bara att testa sig fram :) och efter det blev det mexikanskt till middag! Fredag & helg i morgon, börjar med en långprommis med Aneta & Carley i los gatos! 






Torsdag


En bild från oktober när vi en härlig höstdag åkte till Boston! Känns som att det var igår och samtidigt som en evighet sedan. Vi har hunnit uppleva så mycket på 6 månader :)

Igår hade vi en ledig dag tillsammans. Vi åkte en sväng på Ikea (jag har aldrig åkt en sväng på Ikea, nu bor vi 25 minuter därifrån vilket är det närmaste jag någonsin haft) Vi köpte daim, kaviar och åt svenska köttbullar till lunch haha!!

388 Santana Row










you could travel the world but nothing comes close to the golden coast




Måndag

Var och köpte blommor tidigare idag för att liva upp denna gråa måndag. Kom lite regn på förmiddagen men imorgon ska det bli sol :) Annars då? Sista dagen att byta spelare idag. Sharks har skickat iväg fem forwards vilket känns väldigt konstigt såklart. Även fast vi kom i mitten på säsongen så är det alltid tråkigt när någon lämnar..




FOCUS


För några dagar sedan var vi på bio och såg Focus med bland annat Will Smith. Vi bestämde oss 15 minuter innan så jag visste varken vad den handlade om eller hade några förväntningar. En rolig film att se, men jobbigt för psyket vissa gånger också!! 

Första mars

Hjälp vad tiden går alldeles för fort, jag önskar jag kunde trycka PAUS. Det senaste halvåret har flugit iväg, ett fantastiskt äventyr och jag försöker njuta så mycket jag bara kan!! Det känns som jag precis kom hit men det har redan gått 9 veckor sedan jag landade i San fransisco.

Jag hoppas iallafall att ni har haft en fin helg. Själv så tänkte jag avrunda denna helg med mozzarellabiffar & bio :)



RSS 2.0