TIME FOR LONDON!!!


ONSDAG OCH HELG FÖR MIG :)))

Jag fyllde år för några veckor sedan, så jag passade på att köpa en present till mig själv. En weekendresa till London, så imorgon bär det av. Kom nyss hem från jobbet så nu ska jag packa och förbereda inför imorgon! Det ska bli riktigt trevligt, shopping, god mat och umgås :))


Tisdag 29/1

Peppar peppar!!! Jag vill inte bli sjuk. Magsjuka hemma och jag försöker fly fältet. Därför blev det middag och hockey ikväll på olearys. Håller tummarna att jag har rösten kvar imorgon och inte lika ont i halsen som idag.. Så jobb imorgon sedan ska jag hem och packa!! :))


Kommer ni ihåg denna tjej? Några år äldre och helt grym röst!!!


Måndag.

Har som sagt varit full fart hela helgen, och det kändes igår vill jag lova! Lördagskvällen var mycket trevligt, vi var på 13e våningen på erikslid med utsikt över staden. Igår så hade jag två fotbollsmatcher/futsal och sedan direkt till hockeyträning, som denna gång var med utrustning. Sjukt roligt men som vanligt vill jag lite mer än vad jag kan haha!! Träningsvärken idag är alltså ett faktum, men så värt det, eller?!

Så söndag 24 februari kommer vi att möta Luleå hockeys spelarfruar i en match. Kom till arenan och hejja på oss :))


TONIGHT.

Ikväll är det hejdå-fest för emmeli så jag ska snart bege mig mot erikslid. trevlig lördag:)
 

Fredagkväll.

Fredagkväll. Först lite vin med Ellen, sedan hockey och nu myser vi hemma. Som vanligt är jag tröttare än allt varje fredag och älskar att somna i soffan!! Fullt upp hela helgen och det gillar jag :))


Idag


Onsdag.

Känns som att livet går mer eller mindre på rutin just nu. Äta jobba träna sova och så vidare. Spenderar mer tid på jobbet än hemma, men det är ganska trevligt det också. Håller mig från stan på luncherna när jag lovat mig själv att inte shoppa, och det går riktigt bra :)))
Igår var vi på kalas hos charlotte & oscar, det bjöds på god middag och fika. Och såklart mys med min favvobebis!!


Dreamer.

Nu är det andra dagen i rad som jag vaknar upp och har drömt skumma drömmar och knappt känner mig utvilad. Det är så konstigt att om man är stressad i sömnen att man påverkas även när man vaknar. Drömmar är bra allt fascinerande och jag undrar hur man påverkas, vad som händer under den vakna tiden eller bara tankar och fantasier?!


<3


Lets go.


It's funny how it's the little things in life that mean the most.

 
Middag, ost & kex och mys hos emelie igår framför hockeyn. Lite vardagslyx så att säga. Och fredagen är här, ska bli skönt med en lugn och skön helg. Börjar som vanligt med jobb till 17 sedan upp till skellefteå kraft arena, avslutas med god middag och mys med min fina. KRAM
 
 

Cold as ice

Ville nästan dö när jag insåg imorse att det blivit kallare. Jag hatar att frysa och det är omöjligt att inte göra det.. I butikerna så är det vårnyheter överallt, och det är så onödigt då vi "här uppe" inte kommer att kunna använda det de närmaste månaderna. Jag har iallafall fått en suuuuperfin jacka som jag vill ha nu. men kära jacka, vi ses i maj...


Kom igen......


TISDAG

 
Tisdag. Med favoritläppstift och favorithalsband. Och på tal om det, har fått presentkort på cityguld av min kära syster så jag måste dit och förnya mig. Ringar och kanske ett armband. Nya favoriter.
 

Lördags.


Söndag den trettonde

Helgen har innehållit mys, massa fika, släkt & vänner, middag, hockey och fest. Så efter alla trevligheter och kanske lite för mycket av det goda så känner jag mig överkörd och mördbultad idag.. mycket möjligt att det kan ha och göra med barbell-passet igår... HEJ träningsvärk!!!


HAPPY FRIDAY

Fullt upp igår med träning, jobb, handla, hockey och avslutade med att koka ihop en browniefudgecheesecake (kort ord!!!!) så nu är det skönt med fredag, och jag förstår fortfarande inte hur veckorna kan gå så fort..
TREVLIG HELG :)


She knows she can fly away


FRÅN ARKIVET 2012

 
 
 

FAVVVVVOOOO


Tisdag 8e januari

 
Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till rutiner, vardagen. Där man lagar mat, tvättar och städar.. har legat på latsidan när jag varit ledig men det är bra att ta tag i det igen!! Längtar till helgen, planerar för fest och det ska bli riktigt kul. Det var nog 5-6 veckor sedan jag var ut, minus juldagen då såklart, men det är ju lite annorlunda att gå ut då!! Så det ska bli kul att kicka igång det nya året hehe :))))

Måndag igen

Har haft en fin helg med fina vänner. Seg i kroppen och en pigg måndagsmorgon kändes ändå helt ok. Vi går mot ljusare tider och det märks redan, vilket betyder mer energi :)) det känns som att helgerna redan är inbokade och det betyder att det kommer gå fort och snart är det vår!!!
Ikväll har vi varit och slipat på skridskoåkningen, riktigt skönt att komma ut en sväng i friska luften!


Min nya drog: Homeland


FREDAG.

Efter jobbet så mötte jag upp Emelie för afterwork på allstar. Middag och vin :)

sedan har jag degat i soffan, sett en dokumentär om mobbade barn. Det är helt galet hur elaka barn kan vara mot varandra och att ingen vuxen reagerar. stackarns barn!! Det är nästan så att man blir arg av att se det..



NEW YEAR

Från ett fantastiskt 2012 till ett förhoppningsvis ännu bättre 2013. Firade med min kärlek, vänner, god mat och festligheter. Har under året som var hunnit uppleva mycket, många lärdomar och erfarenheter. Besökt nya platser, skaffat mig fler & större drömmar. Jag har många förhoppningar och planer med ett nytt år, med nya mål. Vill besöka fler platser, lära mig ännu mer och viktigaste, värna om nära & kära.  
 
 
 
 
 
 

ANDRA JANUARI

 
 
Så var det januari. På nyårsafton skulle vi välja 3 händelser från 2012 och för mig var det nästa svårt att välja ut. Usa var självklart topp 3 men det har hänt mycket bra under året.
Och som alltid är det kul att träffa mina tjejer som är utspridda runt om. Så annandagen var det sista festen på sunnanågatan, inflygda från oslo, frankrike, sthlm och så vidare fick vi korka upp tillsammans. Underbara vänner <3

2013


RSS 2.0