Stadsfesten 2014


Ååååh världsklass!!! Efter en fantastisk helg så somnar jag med ett leende på läpparna ❤❤❤



Hej stadsfesten och hej fredag 👋👋




When I am with you, there's no place I rather be


Jag har haft en sån fin helg, en midsommarhelg med massa fina vänner och många skratt!! Midsommarafton i stugan med blommor i håret, grillat, kvällsdopp och allsång. En lördagkväll i Rebeccas stuga med mina saknade tjejer. Ni är helt underbara och ger mig så mycket energi & glädje ❤❤ söndagshäng på espresso house & kalas på liljevägen. 


oowow vilken härlig dag!!!!!

 




 
 
 

TREVLIG MIDSOMMAR ❤❤❤










Midsommarfiranden 2009-2013
















Torsdag


Åh!!! Mitt hjärta blöder när jag ser det här...

Annars då? EGENTLIGEN skulle jag ha jobbat min sista dag innan semestern idag och egentligen skulle vi sitta på ett flyg till Orlando på måndag men så blev ju inte ödet. Istället har jag kämpat som en galning för att avboka resan, mailat & ringt fram och tillbaka, skickat intyg och till slut så har allt lös sig!!!
Midsommar imorgon och jag längtar. Vi får försöka glömma regnet och fokusera på allt det positiva. I stugan med fina vänner, god mat och ett leende på läpparna!!!

TISDAG

Helgen som var i bilder. En mysig och lugnt men samtidigt en fartfylld helg när mycket praktiska saker skulle lösas. Avbokning av resa, uthyrning av lägenhet, bokning av nya resor, planering och så vidare!! En skön helg för oss båda att landa lite och framförallt hinna träffas!! 










NICE











Fem dagar går alldeles för fort, speciellt i en sån här fantastisk stad!! Jag blev helt förälskad av både Nice & Monaco. Egentligen jobbar jag bara en vecka nu innan semestern, men eftersom jag fortfarande inte har någon aning av vad som väntar den närmaste framtiden så tänkte jag jobba lite extra. Ska ju ändå vara tjänstledig i vinter så lika bra att jobba när jag är hemma!! Håller på att avboka USA-resan och håller samtidigt tummarna att det blir något annat trevligt istället :)




Lördag

Det känns lite konstigt att det är helg nu när jag bara jobbat 2 dagar den här veckan... Igår efter jobbet så åt vi middag på vindstigens solsida!!!
Nu väntar jag på att melker ska komma hem så ska vi en sväng på stan för lunch :)


GODNATT


Efter en lång dag så viker jag in årorna!! Imorgon är det helg (igen) hörs mer då ❤

På vift i Monaco









Måndag


Precis som syster sa imorse, måndag brukar alltid vara den värsta dagen på veckan, men idag känns det rätt bra med måndag!! Vi började dagen uppe vid poolen. Jag (som förövrigt hatar att sola) läste en bok, doppade mig mellanåt i den varma poolen... riktigt varmt idag så vi gav upp efter lunch för lite strosa runt i butiker :) imorgon så tänkte vi åka till Monaco tidigt på morgonen så det förhoppningsvis blir lite lättare att gå runt på gatorna utan att svettas ihjäl :)





NICE



Så härligt med semester, få stanna av och känna efter litegrann! Vi njuter i solen, äter gott & strosar runt på Nice fina gator, lyxar till det med mojitos och har det allmänt bra :)


Lördag



Riktigt härligt med röd dag igår. Jobbade några timmar på dagen och sedan njöt jag och tog tillvara på vädret.  Även fast jag gillar skuggan mer så var det skönt att sitta ute och läsa en bok på balkongen!! Middag och massa mys med Emma & Emelie, pratat igen det som har hänt sen sist :) Sedan gick vi på bryggargatan där de hade invigning för nya baren, minglade & drack fantastiska cocktails! Blev inte så sent med tanke på att jag började jobba 8 imorse, och nu väntar en efterlängtad och härlig mini-semester!!



Kärt återseende med en fantastisk vän ❤




Grattis Sverige 💙💛

Hej kompisar!! Jag lever... nästan. Tänkte att jag kunde jobba "lite mer" nu när Melker ändå är borta men det har blivit en hel del. Även fast jag gillar det så är min energi helt utpumpad när jag kommer hem.. Skönt nu iallafall med långhelg, jobbar bara några timmar idag och imorgon sedan så är det SEMESTER!!!! Kunde inte passa bättre faktiskt 



5e juni


Idag har vi firat Kevin och Agnes som tagit studenten. Känner mig lite bitter när jag ser alla glada studenter!!! Fy fan så kul student jag hade med mina fantastiska frisörtjejer ❤















2 JUNI


Åh måndag, idag har det varit en riktigt bra måndag. Det är mycket på salongen nu, men jag tycker att det är fantastiskt roligt!!! Idag var även årets upplaga av studentbalen här i skellefteå :)
Efter jobbet så bjöd Josefine på middag  och mys i solen på balkongen ☀



Söndag


Det har varit en väldigt lugn och skön helg från min sida. Är lite dagavild efter ledigheten tidigare i veckan, och även veckan som kommer blir kortvecka på jobbet!!
Och som ni kanske läst så kommer hösten bli ett nytt äventyr och kapitel i vårat liv som jag ser framemot. Men först en sommar med både jobb och (förhoppningsvis) resa!! Det mesta är ganska oklart så kontrollfreaket i mig försöker planera men det är nog bäst att ta det som det kommer :)

140601


För hela året har jag väntat på juni, juli, augusti!!!!!!









RSS 2.0