30 augusti!

hej världen!
Åt precis hemmagjord karrépasta(??) istället för calles oxfilépasta var det hemmagjord av karré=) helt godkänd!
Fick ändrat schema idag, förändringen gjorde schemat mindre bra=/ i stället för ledig måndag är jag nu ledig på onsdagar och istället för sluta tidigt på torsdag så har jag jäääättelång sovmorgon på torsdagar! ska inte klaga men det var bättre förut! har även varit hos syon idag, berättade om vilka svårigheter det kommer att bli nästa termin vilket resulterade att jag kommer läsa Svenska B & Engelska B fortsättningsvis med Älvan & Humle, tror jag(?) Måste komma ihåg att gå till syon i morgon!!
Idag på frisörlektionen var vi för första gången i salongen=)=) fick våra saxar, byggde ihop våra vagnar och så vidare=)
Praktik nästa vecka, har nästan fullt upp redan! haha. Ska sätta in mer löshår på sandra, permanenta felicias hår och slinga emma=)

nu har jag träning om 1 h och 40 min. ska städa mitt rum, eller vika ihop lite kläder, kasta ett äppelskrutt och tvär dammsuga=) tänkte ringa pappa och sova där inatt! eller tusan kom på att jag jobbar i morgon, så det gick inte!kanske på söndag=)
på återseénde=)

hejhallå!

Sitter och ser/lyssnar på the voice! Jag tycker det alltid spelas samma låtar, men det ät det nog på alla musikkanaler!
Har endast haft svenska idag, pratade också med engelskaläraren om hur det kommer att gå nästa termin! aja det kommer lösa sig. bara så att jag slipper läsa den litteraturhistorian jag redan läst. det är det värsta jag varit med om!!!!!!
SKa snart och jobba, är trött så jag tror jag ska vila lite innan!
Skolfoto i morgon och allt vad det innebär, jag hoppas det kommer att ordna sig så det inte blir ett vanligt tråkigt kort som det alltid brukar vara!
Nu börjar "last night"! om jag får gissa spelas den minst 20 ggr/dag.
Vaknade i morse av att emelie ringde, hon skulle kommaförbi och låna några grejer, så jag steg upp halv 10, skööönt! min väckare var tänkt att ringa kvart i 10 så det blev inte särskilt stor skillnad!

grattis sandra!

25 augusti!

hej!
Sitter på jobbet och har precis slutat. har varit lugnt så jag är inte så slut, inte less för den delen heller som jag brukar vara efter en hektisk dag!
I morse regnade det när jag och lisette skulle på stan så hon kom och hämtade mig och vi spelade lite tvspel. vid halv 2 hade det slutat regna och vi gick ner till stan! tänk så praktiskt att bo mitt i stan!
Köpte en sjal och nagellack så jag kan göra fransk manikyr!
Sagt och gjort. när jag kom hem målade jag naglarna och cyklade till jobbet. nu ser det förjävligt ut, hälften är borta efter all vatten mina händer utsätts för!
Ska sova ¨över här. Sandra ville ha sällskap och pefekt med färdig frukost när jag vaknar! underbart!
I morgon är det bortamatch mot Betselé, har hört att det ligger nära lycksele och det litar jag på!

Igår hade jag jättetrevligt med helt underbara vänner. firandet av emelie var total lyckad och alla var nöjda<3
Nu väntar sängen=)

!!!

Jag blir så besviken, fick avslag på ansökan om busskort. var som ett slag rak i ansiktet! Det är alltså meningen att jag ska cykla till jb varje dag i 3 år(?!?!???) det skulle säkert ta en halvtimma och i vinter genom djupsnö minst en timma. jag blir så arg!!!!!!!! idioter kan dom inte ha medlidande, är politikerna hjärtlösa????????

Var skönt iallafall idag att sluta halv 12=) det är bara att vänja sig, haha lektionerna går fort, vilket är bra, i morgon börjar jag kvart i 1, inte helt fel det heller=)
Tänkte städa litegrann men jag blev så irriterad på avslaget!!

sommarminnen=)

Mer finns på www.deniseborjesson.pixbox.se






Sagofen!

Eller kalla oss HVFR1 om du vill=)
Alla tjejer är jättesöta och verkar trevliga! Det kunde inte blivit bättre (eller om emelie kom in)
Heelt underbart så glad jag är=)


hey, im cool=)

Gårdagen var helt klart godkänd=)
Var bara tråkigt att vi kom så sent på grund av min träning =/
Hade match idag, samling halv 10! Vägen till Umeå gick fort.
Första halvlek var nog bland av dom bästa den här säsongen och 1-0 till oss!
Andra halvlek var ena hälften våran och andra deras, slutresultat 4-2 tilldom, FAN viskulle tagit som, det var inte rättvist! vi kämpade tillsammans!
Bussfärden hem sov jag en stund, skööönt! ska göra en tidigkväll, det behöver jag! så jag är utvilad, sommarlovet börjar lida mot sitt slut=/ men jag är redo för frisör=)

tack och godnatt, jobbar i morgon 8-15 sedan surströmming i kåge!

diskgolf!

Hallå=)
Började jobba i morse klockan 07.00! Väckaren ringde halv 7 och jag var uppe! klädde och cyklade till hotellet!
Träffade Sandra för fösta gången sedan Pdol!
Jobbade till kvart i 11 då receptionsmötet började, eller vi åkte till diskgolfen, åt smörgåstårta och hade mötet, efteråt spelade vidiskgolf=) det är roligt även fast jag är sämst=)
Efter det åkte jag Sandra och Per till Sjöbotten för att bada, blev inte mycket till bad, men ett dopp åtminstonde=) solade lite innan vi åkte hem!

Min träning började 18, så jag hann kasta i mig en filtallrik innan jag hoppade på cykeln, träningen gick rätt bra, men jag var/är död som en anka nu!
Skulle egentligen vara med Adam nu, men det blev ändrade planer, ska till camilla och bland annat träffa emelie som var ett bra tag sedan=/ saknar henne som attan!
I morgon ska jag sätta in löshår på sandra, och förhoppningsvis vara med emma efteråt=)=)

"En vän är den som vet allt om en och ändå fortfarande tycker om en"image34
image35
image36
^^ Linda på jobbets barn. Världens sötaste hugo=)

13 augusti!

Kom hem i natt efter en 10dagars utflykt i umeå!
Var less som attan i slutet, men tiden har gått fort och det är iochförsig bra=) Har varit roligt att träffa nytt folk, även fast det bara var gamlingar på 30+! Hade kul i lägenheten med Petra &jessica. (Älskar Petras skratt)
Var jätteskönt att komma inatt och lägga mig i min egna säng och sova till jag vaknade, eller jag ställde väckaren fast jag vaknade innan=)
Var med emmsan, hon följde mig till Atorpskolan för att utskriva mig därifrån! Kändes bra i kroppen när jag gick ut därifrån.
Nu är det nya äventyr på gång, ska bli jätteroligt även om jag är lite nervös!
Det börjar om mindre än en vecka, har panik. Sommaren har sprungit iväg, vilket känns mindre bra.
Vädret har inte varit på topp, som nog inte bara jag märkt.
Emmy sa att det skulle vara jättefint i väder i morgon! Jag litar på henne=) Även om jag ska någonstans med jobbet hoppas jag att jag hinner sola litegrann =)
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen=)puss


lite stressad!

Ska till coop nu och träffa jessica innan bussen avgår mot umeå busstation!
Kommer hem nästa söndag (12/8) så ni här hemma får ha det så trevligt.
kommer dock hem en snabb visit på söndag när vi har match,
så pååterseende! & önska mig lycka till=)

!!!!!!

Jag blir fundersam när dom har slutat sälja jordgubbar utanför coop ! Av vilken anledning?! det var inte så roligt!

Jobbade lite i morse, Maha ringde precis när jag kom ut ur duschen, klädde på mig och åkte dit!
Var och fikade med mamma!
Sedan har jag packat en jävla massa till Umeå, ska vara där i 10 dagar, men jag har packat för 100! :O
Så är det alltid!
NU ska jag till papppseeen, ska bli skönt att vila=)

love

tjabba!

hejhallå!=)
Pdol var det roligaste på länge, sjuuuuuuukt så kul! Även på lördagen blev det 2 vändor in på kärlekslandet med massa dans;).
Trodde inte jag skulle klara mikg på alkolholen jag hade, men det löste sig=)=)=) blev nästan för mycket, skäms lite nu efteråt, men det är smällar man får ta, jag lever bara en gång=)
Bland annat visade jag mina "karatekonster", ´sjöng allsång med nisse(?) som spelade gitarr, kissade på olämpligtställex5, träffade massa med roligt folk! spydde lite när jag fick ont i magen! fick en öl av en 40 (kanske30) årig snubbe som nästan raggade, plankade in på området, åkte virvelvinden med jessica och hanna, såg the sounds, osv osv=)=)=)=))=) sammanfattat --> SJUKT ROLIgt=)

Igår var jag och adam och spelade minigolf, jag ledde och sen gick det bajs, hööll på knappa in mot slutet, men det gick åt skogen, han vann =/, såg disturbia edfteråt
Idag skulle jag jobba, men 9 ringde sandris och sa att jag inte behövde, sovde till 10 och insåg att det började SPÖregna, då vilade jag lite extra. Spelade wii med  kevin och hans kusin emil! jag ägde=)eller?
Ska och hälsa på emelie och bebben, har köpt riktigt söta bebbekläder<3.
Tänkte spela tennis med tussilago=) har träning 18 sedan ska vi spela fotboll=)äntligen

Pink - Dear Mr President, jag älskar den. gåshud varje gång jag lyssnar på den.
image28

image29

image30

image31

image32

image33

RSS 2.0