MÅNDAG

Fantastiskt att vakna upp till solen och plusgraderna. Och ännu bättre känns det när jag jobbar 9-14 idag. Igår inventerade vi på jobbet, tillslut snurrade alla siffror & namn i huvudet så det är alltid lika skönt när det är över! Avslutade helgen med grillning med hanna, anton & anton. Ser även framemot att vara ledig tis-ons!!!!! :))


SÖNDAGSGRILL


NEW x2




SKÅL SKELLEFTEÅ


GODMORGON FREDAG

Idag har jag mitt nya fina bälte som jag hade spanat in och köpte igår. Från mango, 299:-.


STOCKHOLM

Jag har haft en riktigt rolig & lärorik dag, sitter nu på Arlanda express och längtar efter min säng, det har varit en lång dag :-)


Är nu i huvudstaden på utbildning/kurs.  v...

img_6051 (MMS)

Är nu i huvudstaden på utbildning/kurs.  vårt uppdrag nu på eftermiddagen har innehållt hår, smink, kläder, modeller och en fotograf.


ONSDAG

Imorse var jag på friskvårds innan jobbet, nästan överkurs men ack så pigg jag kände mig efteråt! Inte riktigt lika pigg när jag jobbade sent. Fantastiskt härligt väder och kom hem till grillat, muums! Imorgon åker jag till Stockholm på kurs, kommer att vara ambassadör för Loreal på salongen hädan efter, känns riktigt kul att få träffa andra frisörer från hela landet :-) det kommer att bli en lång och lärorik dag, men jag längtar inte till 05.00 när jag måste stiga upp..


SAKNAR DIG ❤


MIN DAG








MÅNDAG

Måndag igen och nu i veckan är det fullt upp, kurs & visning i Luleå, jobb, kurs i stockholm och megafonenfest. Inventering och sedan är det valborg! Jag gillar när det är fart & fläkt så det blir riktigt braaaa!!! SESS


IGÅR




LÖRDAG





nu sticker jag iväg till kågevägen för fest med mina kära frisörtjejer. SES


STIGS

img_5344 (MMS)


TORSDAG

Jobbat 9-18 som startade med frukostmöte. Käkat middag och snart kommer jessica hit för lite mys! och så håller vi alla tummar vi har för vinst ikväll!!!


SÅHÄR VILL JAG SE UT I SOMMAR








SKOR



TIPS! nelly har fått in ett par liknande skor som jag köpte för ett tag sedan fast i läderimitation, kostar bara 399:-


HEJJA SKELLEFTEÅ


MÅNDAG



Jag brukar sällan märka av måndagar men den här dagen har jag varit extra seg, blev kvar längre på jobbet och kom hem till färdiglagad mat och besök. Grillat & spel fick avsluta denna måndag. Och idag så invigde jag även min guldiga topp som jag beställt hem från nelly från några veckor sedan. kan inte bestämma om den är fin eller ful, men jag gillar den :-)


SÖNDAG 15 APRIL



Jag har ett problem. vi har ca 20 tomma ramar uppe på väggen som väntar på fyllas med motiv. Är det någon som har tips på fina tavlor i olika former och mönster. Inte för "kladdiga" och i lagom prisklass. Alla tips uppskattas :)
Annars höll jag tummarna imorse för att våran match skulle ställas in pga snö men så blev inte fallet. Snön var bortskottad och det var kring 0 grader så det var rätt skönt. Jag kände mig ovanligt pigg och lätt i benen men mitt huvud kändes blygtung eftersom min förkyldning väägrar att ge sig. tyyypiskt. Ska snart iväg och handla mat att koka ihop hos charlotte och sedan hålla tummarna för att säsongen inte tar slut i kväll. KRAM

50 ÅRSFEST/MIDDAG FÖR MAMMA ❤


MIN FAVORIT ❤


FREDAGKVÄLL

Med fullspäckad dag på jobbet & middag på allstar gör denna fredag en fin entre till en förhoppningvis härlig helg. Håller tummarna för sol så blir allt mycket mysigare. Trevlig helg!


FREDAG DEN TRETTONDE


TORSDAG



Det här fina örhänget köpte jag på hm i los angeles! jag gillar det starkt, dock är mitt övre hål lite ovant eftersom jag inte haft ett örhänge där på fleeera år.


THE WORLD



Det bästa jag vet att att resa. Uppleva nya miljöer och kulturer. Det en del av njutningen är att längta, att ha något att se framemot och att kunna dagdrömma. Det sämsta när man har besökt ett nytt ställe är att med erfarenheten och upplevelsen vill jag alltid tillbaka. min första längtan var när jag hade besökt thailand 2007, den exotiska miljön och underbara maten glömmer man inte i första taget och nu min andra ta-mig-tillbaka känsla är usa. aldrig i min vildaste fantasi har jag varit avundsjuk på människor i LA och andras resor till NY. Första dagen på jobbet efter usa kändes för mig tragisk, att NY existerar och att jag är i skellefteå.. jaa, det man inte vet mår man inte dåligt av.


I WANT YOU




SÖNDAG



En fantastiskt trevlig kväll som började med förfest hos camilla & sedan utgång på verandan. Mycket härligt att se många hemvändare. Idag har varit en riktigt bra göra-precis-ingenting-dag. Jag har mått riktigt bra med tanke på att det blandades hejvilt med vin, cider, shottar & drinkar igår, man är ju ung ;-) och det bästa är ledigheten imorgon också. dags att starta grilleeen, dags för middag! SES

SKÅL KÄRA VÄNNER

img_6728 (MMS)

.


PARTY!!!!

img_3666 (MMS)

Födelsedagsfest hos Camilla ikväll!!! SKÅL :-)


FREDAG

Typiskt att vakna tidigt bara för att man är ledig, men ack så mycket som man hinner. Jag har varit en sväng på salongen, blivit starkare på friskvårds, skjutsat Hannah till flyplatsen, duschat & nu är Rebecca påväg hit! Och middag väntas i stackrönnan, muums!


SKÄRTORSDAG

Torsdag & helg känns helt fantastiskt, så fantastiskt att jag unnade mig lite vin för att fira. Annars då? Mamma har släppt bomben att jag är för gammal för påskägg.. trodde aldrig att den dagen skulle komma. Jag får nog köpa ett ägg till mig själv och låtsas att påskharen varit här eller så... jag menar, påsk är ju alltid påsk:)


SHOES!!!!

jag är förälskad!!!


NYA JEANS



TISDAG


Det är tisdag och sol så man kan inte bli annat än glad. Och allt annat är också bra. har köpt nya jeans som jag länge letat efter. mina skor kommer idag. har bokat flygresa till sthlm. har beställt nya sängkläder & kuddar till soffan. och melker är nöjd över sin nya grill. så räääkna med bbq-party hos osssss!!!!! :-)

MÅNDAG :-)


FÖRSTA APRIL




en bra söndag, började med en härlig promenad runt broarna sedan har dagen bara flytit på. avslutades i soffan med ananas och så har jag köpt asfräscha skor som jag ska använda varje dag i sommar. JA vaaaarje dag. så jag håller tummarna att dom passar perfekt haha:) blickar fram mot en fantastisk vecka. jobbar må-tis ledig ons sedan kortdag torsdag och lååånghelg. får kanske fira med ett påskägg, om påskharen hittar hit vill säga. natttti

SÖNDAG

Det är april & snart vår. Maggio ger mig ett leende, fan va bra det här kommer att bli!!!!


RSS 2.0