GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER🍸🎉


Dagen D

När killarna drog iväg och spelade hockey började vi tjejer på edda med bad & relax, och nu är vi på salongen och fixar håret :)


Lördag.

Dagavild är bara förnamnet just nu. Skönt med ledighet hursomhelst och idag har jag varit effektiv. Fixat naglarna, handlat & förberett inför nyårsfirandet, varit på stan och hittat lite fint, fått håret tonat på salongen och sedan kom Olivia till oss. blivit bjuden på middag och lekt en massa, så nu är det bäst att jag kryper i säng så jag är pigg när min lilla prinsessa vaknar!!


Ps. Nya gaddar, vad tycks hehe


MATERIELL KÄRLEK.


27 DECEMBER

 
 
Efter 5 lediga dagar är jag nu tillbaka på jobbet. Att dagarna kan rusa iväg så fort. Jag har hunnit träffa alla mina nära & kära så det känns riktigt bra. Har haft en lugn och skön jul med familjerna med fina julklappar. Jobb idag och imorgon igen så har jag ledigt några dagar till. underbart :)

Skål :) ses på verandan!


JULDAGEN


FAMILY

 
 

JAG MÅSTE HA VARIT RIKTIGT SNÄLL I ÅR :)


GOD JUL 🎅💝


23 dec.


DAN FÖRE DOPPAREDAN

Dags för lilla julafton nr2. Vi ska till pappa för middag, julklappsutdelning och Uppesittarkväll :))


Nu är jag redo för julen.

Efter 3 veckor med fullspäckat på jobbet är jag nu redo för 5 dagars ledighet!! Julgranen och klapparna är redo, knäcken i frysen och julstädat hemma.
Känner mig brutalt överkörd nu när jag väl tagit ledigt. Så med ett glas vin kommer jag garanterat sova gott i natt.


TGIF


Hej & hå.

 
Igår efter jobbet så mötte jag upp ett gäng fina tjejer på bryggargatan för middag och mys. Kul att få träffas innan jul, och mitt i kaoset. Riktigt god mat, testade laxen för första gången och det var succé!!
Jag hann även slå in julklappar och komma ikapp på det.. Jag är faktiskt riktigt nöjd att jag ligger så bra till i planeringen hehe. Dom sista julklapparna inhandlas idag på lunchen :))
Annars så bor jag nästan på jobbet, dagarna bara flyger iväg så ibland glömmer jag att tänka men snart är det jul och då är alla glada!!!! KRAM

GODMORGON MÅNDAG!!!

Börjar denna måndag på gymmet, sedan jobb till 18 och då ska vi ha julmys på jobbet!!!


SÖNDAG TREDJE ADVENT

Så fort var även denna helg förbi. Idag har jag spelat futsal på campus, bakat mjuk pepparkaksmuffins och sedan varit hos mamma på middag och (nästan) hela familjen var samlad. Fina syster har kommit hem från Oslo :)))
En fullspäckad vecka så det kommer att bli riktigt bra!!!!


MYSLÖRDAG


Dec. 14, 2012

Jag har inte glömt er, det har varit mycket senaste tiden!! Fredag och helg nu iallafall. Börjar helgen med inflyttningsfest :) SES


TISDAG IGEN

Jobbat i vanlig ordning och sedan pizzakväll hos charlotte & oscar. Och liam som växer så det knakar, storkillen!!


TISDAG


SÖNDAGSMYS

Fruktsallad, godis & en komedi. Tack för en fin helg :)

9 DECEMBER

 
Igår var det den årliga julfesten på skellefteå kraft arena.det bjöds på julbord och julgodis i mängder. luciatåg och sedan underhållning hela kvällen. mycket trevligt och jag börjar sakta men säkert inse att det är jul om 2 veckor. har bokstavligen haft en fullspäckad vecka och det kommer meeeer :)))

40 årskalas för Camilla :))


NYÅRSKLÄNNING

Om någon är intresserad av att köpa min nyårsklänning, maila mig :)
[email protected]


GOLD

Mystisdag med frukostmöte och fika för Camilla som fyller år. Långdag på jobbet så att säga. Jag ska även kriga på stan på lunchen och leta julklappar och förhoppningsvis letar jag inte bara till mig själv... Jobbar till 19, och sedan är det hockey ikväll. SES



JULETIDER

 
Ja som ni ser är jag helt värdelös på bildprogram och paint. Men hur som helst, satte ihop litegrann som skulle passa bra hemma hos mig :) Ett nytt soffbord (!!!), fina handdukar, sängkläder, smycken och massa annat :))
 
 

VÄLKOMMEN MÅNDAG


RSS 2.0