BÄSTA BÄSTA BÄSTA


with you♥

HEJA AURUM



Dags för branschkväll och avskedsfest/middag för Sandra! Blir dock en lugn kväll med tanke på jobbet imorgon! HADE=)

VAD HÄNDE?


JA vi hade precis likadana kläder och NEJ det var absolut inte planerat att vi skulle vara tvillingar! Höga jeans, svart linne, svart kavaj, skinnjacka, pälsväst, lockigt hår!!! Hur höga är oddsen??????
Annars var hela kvällen sjuk också! Kanske den konstigaste. Kan ha druckit stations dyraste champange & kan ha gått hem i sockar. VEM VET?

DAGENS PLANER

Jobb på hotellet 7.30-15
Middag & Hockey på Allstar
Vip-kväll på Ego och utgång!!

KOMMMER blir riktigt niice, 16 tjejer & vin kan aldrig bli feeeeeeel. nu körvi lördaggggg

FINALLY


WIHO freedag! Det här kommer att bli en helg över det vanliga!!!!!! PUSS

REDAN TORSDAG?!

Alltså redan torsdag idag, tiden går så fort.. Igår efter jobbet så gick jag och emelie på medlemskvällen på make up store. Blev bara de "nödvändiga" sakerna jag köpte, Face Mist och ett läppstift, emelie slog däremot till och köpte halva butiken!
Idag är jag egentligen ledig fast inte idag, blir jobb 10-18 sedan beger jag mig mot Skellefteå Kraft Arena och förhoppningsvis en spännande match som slutar med 3p till oss höhö


ONSDAG

Hatar att stiga upp när det ligger kvar en varm och mysig kille isängen! Dock förtjänar han sin sovmorgon eftersom han kom hem sent i natt! Idag väntar en heldag på salongen sedan ska jag & emelie på make up store's medlemskväll!! KRAM


huuundra år sen=)


I LOVE


Skulle passa perfekt i min skosamling, loooovar!!!

DAGS FÖR EN NY DAG!

SKA iväg på salongen och färga Emma och Emelies hår sedan ska jag åka till stackis och hämta lillebror för att klippa honom! Sen så hatar jag min hals för att den aldrig slutar ha ont!!!! Läängtar bara till helgen som kommer vara KING. Heeeeela vecka så längtar jag till Fredag, Lördag & Söndag HEHE


OMBYTTA ROLLER?


Vi har en ny praktikant på Klipp1, Jessica heter hon!

VAD TROR NI?


Ska jag klä ut mig till Charles-Ingvar Jönsson på maskeraden nästa helg eller? vad tror niii???

SJÄLVFÖRTROENDET PÅ TOPP

Anonym 1: Tänk egentligen, om jag skulle vara DJ på station när det är 18 och 20 skulle jag vara king! Kanske inte när det är 22, dom är nog lite för gamla för att förstå..

Anonym 2: JA fan jag skulle vara så sjukt bra!!!!!!

BRA JOBBAT DENISE!!!!!!

Har varit på salongen idag och fixat och trixaat litegrann.
Påväg hem
stressad
hungrig
sen

VAD HÄNDER? jo jag har ingen lägenhetsnyckel. Melker är EJ anträffbar och ingen extranyckel existerar.
stressad
hungrig
sen

Första tanke: Åka upp till arenan, smöra för vakterna så dom kan hämta mekkes nyckel från omklädningsrummet, MEN kom på en bättre idée. Går med svansen mellan benen till hyresvärden och han öppnar i bar överkropp (OBS! 60+) störde honom mitt i duschen så fick jag skämmas att jag blivit utelåst. och han gjorde min daggggg. WIHO nu måste jag skyndaskyndaskyndaaaaaa

SATURDAY FEVERR

TYPISKT mig att vakna innan 8 bara för att jag får sova hur länge jag vill! Har startat en tvätt och tänkte dammsuga innan jag går ut på en promenad! Hoppades på att få mitt hår färgat men får nog vänta till tisdag.
Ska och se hockeyn ikväll också, tror det blir en bra match=)

Annarssss skönt med helg, thailand är TYP bokat och jag älskar livet!!!!!!! det är bara FÖR underbarrrrrt=) hehe KING. dags att röra mig, mekkke kommer nog närsomhelst=)


saknar dig tjejen!


UTKLÄDNAD

Är det någon som har bra tips på utklädnad! Känns som att flera helger irad är det fest med maskerad. Har dock 0 i fantasi men vill komma på något superking att klä ut mig till. HJÄLP MIG!!!


familjen flinta kanskeee?


Okt. 21, 2010

Är i vanligafall inte så bra på att vara sjuk (det är därför jag sällan är de, hehe) men idag har jag varit ganska bra! Direkt efter mötet så köpte jag halstabletter och åkte hem. 2 värktabletter och 2 timmars sömn! Har inte rört mig från soffan. KÄnns betydligt bättre men jag har TYP sträckt mig i ryggen av dessa jäkla nysningar. JAG HATAR DET!!!! Magen kurrar och jag orkar verkligen inte laga mat. KÄnns ungefär som att springa ett maratonlopp.


TYCK SYND OM MIG NU

Gick och la mig halv-sjuk och vaknade ännnu mer halv-sjuk. Plågade mig genom hela dagen med förkylning, nysningar och huvudvärk. Jag är för rastlös och less för att vara sjuk, dock orkar jag inte göra något. Efter morgonmötet i morgon kl 08.00 så kommer jag ligga under täcket hela dagen!

Och julen börjar närma sig med stormsteg och alla helger framöver börjar vara fullplanerade. Fester, jobb, personalfestere osv=) kommer ljusa upp vintermörkret lite iallfall=)


I LOVE YOU

Cause you're amazing just the way you are



TODAY MY LIFE BEGINS

Huuuuuuur skön är han inte?! BRUNO MARS


PYSSELTISDAG


Jag & Emma skulle pyssla idag, dock hade vi dåligt utgångsläge, men det här blev ett av mina resultat. >Like it=)

TISDAG

Ska iväg på 90 minuters oljemassage nu!! Kommer nog vara liite plågsamt med tanke på min träningsvärk idag..


HEY BABY


GÅRDAGEN

Visning i Piteå

Mysmiddag & kortspel

Triangelspel med jekke (ser inte lovande ut..)

MÅNDAG 18/10

Imorse hade vi Loreal's färgtekniker på jobbet så hela förmiddagen gick superfort! PÅ lunchen ville jag helst slockna i fikarummet och kände av måndagströttheten! Har käkat och vilat en stund och ska iväg på friskvårds och köra bodypump, min kropp behöver pumpas hehee. och PS. blir TYP mörkrädddd, varför är det KOLsvart ute? dangerous!!!



GODNATT


Rikkkkktigt NICE!!!

SÖNDAG

Vissa saker är mer praktiska än andra. Tillexempel att ha sin syster som granne. Uppfyller dessa krav:

-Privatchaufför CHECK
-Mataffär CHECK
-Skoaffär CHECK


Occch en urgammal bild!


MYCKLEFESTEN

Igggår rockade hela myckle loss!!!! VI ÄR KING'











(ps.jag mår som en gud idag. älska liiiivet)

FREDAG

har världens bästa bästa bästa bästa kille. Han hämtade mig på jobbet och kom hem till en klinsk städad lägenhet! Ljusen är tända överallt och nu kom svärmor med middag! Kan inte bli en bättre fredagkväll!!!


JAG LÄMNAR INGENTING TILL SLUMPEN

Snart kommer Alex och hämtar upp mig, dags för core 06.45. SES


23:25


Spyc, jobb 13-18 middag & hockey på Allstar, efter en lång dag säger jag nnnnnattti!!!

KUNDE INTE VARIT EN SÄMRE START PÅ DAGEN


Ååååååååååh!!! Jag orkar inte!!!! Bara ställa undan conversen och dra fram vinterkängor och varma jackor. SPYR


Ska iväg på friskvårds och köra spyc nu, sedan var det tänkt en ljuvlig massage, men ska gå in och jobba mellan 13-18 istället för jenny som är sjuk idag! Ikväll ska jag följa lisette på allstar för att käka och se matchen!

GINA TRICOT


KAN VARA DEN ROLIGASTE BILDEN EVER!!!!!!!


jag försöker se nykter ut
jekkan halsar vin (ser ej gott ut)
lisa halsar ännu mer vin och verkar inte heller gilla det...

LIVE YOUR LIFE

Vaknade med träningsvärk i sidan, just över revbenen och det har nog aldrig varit så opraktiskt eftersom ALLT jag gör, gör ont! Fröken Rastlös Börjesson ska iväg och köra spinning, annars har jag inte så mycket för mig! Inomhusträning med fotbollen ikväll och vi har börjat ladda till den årliga mycklefesten på lördag. Kommer bli king=) Med tanke på att jag ska på visning dagen efter borde jag sköta mig, det borde inte vara så svårt va?! HEHE

längtar till sommaren & värmen
KOS 2009




NÄR DET GÄLLER OM ATT DELA LIKA


..så ska det delas lika och vara rättvist så ingen kan få mer!!!!!

Denise & Melker

MÅNDAG

NY vecka, livet leker! LET'S GO

HAR NOG ALDRIG MÅTT SÅ DÅLIGT


Idag lever jag just och pass...

10/10 2010

Fyyyyfaan vilken kväll igår! Tog kanske priset i att-inte-kunna-beté-sig kategorin! Hockey, mat, vin, masssa oplanerade shottar så kom dimman fort! MEN jäävlar så kul det vaaa. Och därför mår vi som vi mår idag.....
Ärrr döhungrig och villl ba ha maaat. Funderar på att skippa träningen idag för mitt eget bästa..


SÅHÄR TAGGAD ÄR JAG! NU KÖR VIIIIIIIIIIIII



.


VÄRLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA

äääär bara så himla lycklig. vet inte riktigt varför. Livet känns heeeelt underbart och känns som jag lever bland molnen. Älskar min familj, mina vänner, melker, träna, shoppa, längtan till värmen. ÄLSKAR ALLT. livet är king!!!!!!



KÄRLEK


Kärleken är verkligen det finaste som finns. Att veta att någon bryr sig, som vill veta hur dagen har varit, som vill överraska och vill ens bästa. När det bästa som finns är att kasta sig i en persons armar och känna tryggheten. Att längta till att sluta jobbet för att känna närheten och värmen. Att titta på mobilen hundra gången innan lunchen och hoppas på sms eller missat samtal även fast jag vet att han tränar. Att sakna honom fastän vi träffades en timma tidigare. Att längta så mycket att det pirrar i kroppen så man knappt kan somna. När man gör allting för en person och det bästa som finns är att se den personen lycklig. För att få någon att känna sig speciell och som den enda i världen, kan det inte vara annat än kärlek.

Kärleken kan vara det finaste som finns. Och även motsatsen. När två personer delar på kärleken och dess betydelse så finns det ingenting som är bättre.

MAGIC

Har nyligen införskaffat mig skype så kan snacka med mekke som ligger på något hotell i sundsvall. Min nya sambo gör ett väldigt bra jobb. Hon lagade tacopaj och hämtade sedan mig efter träningen, det enda jag måste lära henne är "allt för dig älskling" hehe

Annars så har dagen gått jäkligt fort! Hade blivit något missförstånd så jag hade två kunder samtidigt men det löste sig! Färgade jessicas hår sedan sprang jag bokstavligen till friskvårds och körde bodycombat som var jävligt jobbigt!! Hämtade ut ett paket från hm och åkte hem och åt goood tacopaj! Nu är det Kungarna av Tylösand och fruktsallad. MUMS!


KUNG:-)

6 OKTOBER

Morsning korsning! Hela veckan har jag haft torsdag i min hjärna och även det idag. Känns väldigt konstigt men det är "bara" onsdag idag! JObb 9-18 och sedan ska jag iväg på friskvårds och köra BodyCombat.
Längtar till helg, rebban kommer hem, visning i piteå på lördag och melker kommer hem=)


MISSION FAILED

Var påväg hem när Pernilla ringde och bad mig hjälpa henne med en sak. Hon hade hittade en igelkott som hade brutit benet och kunde inte lämna den att plågas så hon ringde vetrinären så vi kunde skjussa dit den. Hon skulle gå in och hämta en kartong och jag skulle "vakta" igelkotten. Djurvännen som jag är(!) står där och är lika rädd för igelkotten som den är för mig plus att en katt försöker anfalla mig (typ). Vi misslyckades iallfall med "rädda-igelkotten-uppdraget" när han smet under en bro... men är stolt över min insats! dagens goda gärning, eller?



TISDAGMORGON!

Kände mig mer eller mindre död när väckaren ringde. det kaaan bero på att jag spelade angry birds i hundra år efter jag gått och lagt mig (älska iphone). Ska iväg och köra spinning nusnart sedan åker jag till stackrönnan och hämtar lillebror! Ska klippa honom och blir inte förvånad om kosan styrs mot Leos lekland efter det...

Nu ska jag röja upp lite kläder som ligger över hela sovrumsgolvet, väntar inneboende ikväll så ska nog inte skrämma iväg henne på en gång!


LEAVING ON MONDAYMORNING


Imorse åkte min sambo iväg på nya äventyr och kommer inte hem förrän på torsdagkväll/natt. Förhoppningsvis får jag en tillfällig sambo undertiden, som mest troligt inte tar lika stor plats i sängen HEHE

GODNATT LOVERS



BABBEL

Söndag idag. Söndag igen.
Känns som att det alltid är söndag. typ. Tiden går så himla fort! Torsdag var jag ledig, tränade, hängde på solbacken och åt på johanna i parken med jessica! Fredag gick fortare än fortast. Jobbade 8-17 åt på Olles, idol & mys i soffan! Igår tog jag sovmorgon, steg upp vid halv 11! Fixade frisyrer på vero-tjejerna, såg hockey och sedan vin och utgång. NICE
idag har vi chillat hela dagen. Sovit till vampires sucks, käkat bakis-mat och städat upp på liljevägen, snart är det dags att flytta hem igen! Bäst var nog i natt när melker hade skjussat hem mig på cykeln skulle vi laga lite mat. Entrecote och pommes! Fyllekäk med klass så att säga. KING

011010

Världens skönaste fredag! Är hus/barnvakt hos mamma & per som är i huvudstaden i helgen! Jag melker och kevin har varit och käkat på Olearys och har nu bunkrat upp oss inför idol med chips & dipp, äppelpaj och vindruvor=)
Kommer mest troligt att avslutas sovandes på soffan för min del. SKÖNT

RSS 2.0