TURKEY BABY

Ingenting är omöjligt... som vanligt var jag tvungen att sitta på väskan för att få igen den, och det var inte svårt alls...


Både jag och väskan e packad HEHE
livet e nice och snart ligger jag på beachen med en drink i handen och njuuuuuter. ses den 1a. LOVE

BODEN


TURKEY

HUR värt var det inte att hitta 100spänn i ett par byxor som jag inte använt på 2 år. SVINIGT värt hehe
annars så har jag börjat packa väskan. den är full, proppfull.
KÖpte ett par coola blåa shorts på hm i luleå så jag har med mig 7 par shorts.. kan inte välja vilka jag ska ta bort.
Bussen går 10.20 i morgon TAGGA TJEJER!!!!!!!!

Cause I'm leaving on monday morning

efter en kanonhelg som har bestått av vin och rajtan tajtan så börjar jag känna mig redo för turkiet.
I boden så var det en business-föreläsning, sedan visning och på kvällen var det middag, vin och dans=) våran servitör var sjukt knäpp och kunde kläcka ut sig det mesta.
Jenny ville ha tips på något att dricka till middagen:
- En öl slinker väl alltid ner

Sedan kom han efter halva middagen
- Smakade maten bra till vinet?

Mitt batteri på kameran hade tagit slut så han kom till vårat bord med nya batterier utan att jag ens bett om det. Och så tvingade han oss att ta notan före vi ville det, och då hade han redan frågat 4 ggr... KNÄPP vi höll alltså på att skratta ihjäl oss.

PUSS





tydligen så har jekkan och alex bättre koll på min pojkvän än vad jag har... men vad gör deee?
har haft riktigt roligt ikväll med världens bästa tjejer men det bästa var nog när jag och melker gick hem. tur nog fick vi skjuss av emelie så blev det lite rakt! TAGGA BODEN=)

ATT DÖDA EN GRIS

Smart som jag är har jag sparat pengar i min kära gris. Problemet blev när jag skulle ta ut pengarna och inser att jag inte har någon nyckel...




POOR PIGG!!!!

TILL BASTUN

dags att börja röra sig mot klipp1 för sista praktikdagen! igår var det varmare än en bastu och med mina eksem under armarna blir det inte så överdrivet bra..
I morgon så åker vi mot boden med visning, middag, fest & hotell. NICE




 

THE WORLD'S GREATEST

Igår avverkade jag min sista lektion/frisörlektion i kanske hela mitt liv.. vet inte om jag känner frihet eller ångest?


3år med världens bästa gullhår






FASHION AGAINST AIDS


RIKTIGT snyggt!!! specellt klänningarna.. och örhängena... och shortsen.. och cykelbyxorna. älskar allt helt enkelt=)

SUNSHINE


14 månader, love you ♥

they might say hi and i might say hey




efter en dag på salongen har jag gått hem i solen, underbart! Annars så har jag köpt nödvändiga saker inför turkiet och klippt mig i fingret..

4 DAGAR TILL TURKIET

PACKLISTA



Innan träningen har jag rivit ut halva garderoben för att testa och börja packa och nu ser det ut såhär.... någon TJEJ som känner igen sig?! varför är det svårt att packa? och varför packar jag alltid så mycket? kommer iallfall ta med mig 2 långklänningar, 3-4 par skor, 3 par cykelbyxor, 3 par shorts, 4-5 linnen/tröjor, 1-2 klänningar, 4 bikinisar osv!!! jag packar för 3 veckor men ska vara borta i 8 dagar....

EN DAG MED GULLHÅR


ONSDAG

Ligger och steeeeeeker på mammas baksida, det är KALLT uteee..

TACK MAMMA!!



Fick en tidig studentpresent av mamma! en digitalkamera som jag kan ha i turkiet och under studenten. ( och förhoppningsvis längre..) TACK du är bäst=)

NICE

Efter en heldag på skolan har jag konstaterat att jag har kvar 1 färgning och 2 klippningar kvar på skolan! jag har även konstaterat att jag är dålig på att räkna eftersom när jag skulle räkna ut snittbetyg fick jag 13,6 men jag har endast 1 G..
Iafton ska jag till julia och äta tacopaj och fika efteråt=) vänta er strandade valar i turkey HEHE
annars så skulle jag vilja ha detta:



EN BRA START PÅ VECKAN

När vädret är så fint känns det onödigt att sitta inne så idag har jag tagit tillvara på ännu en soldag. Slutade skolan halv 12 så jag åkte med bussen till stan, färgade, slingade och klippte pillan, åkte en sväng till solbacken och sedan åkte jag och melker till liljevägen! Låg och solade en stund och spelade mjuktennis på baksidan SVÅRT!
Fotbollsträning och sedan har jag hängt med jekkan! åt glass på ainas och såg översämningen av älven=) Vi checkade resor och taggar sommaren i högsta hugg.
I morgon är det skola igen, kunder hela dagen och sedan ska julia firas, kvällen avslutas eventuellt med bio.NICE=)


California Girls

BESLUTSÅNGEST...

Dags att beställa från taxfreen. HMM undra vad man ska ta..VodkalainenBacardi Grand Melón
KWV Chardonnay Bag-in-box
Hot nSweet

PICTURE

Fullt upp hela helgen och jag är DÖD!!! JÄvligt bra kämpat idag tjejer!!! 2-2 mot clemens och säsongens första poäng svårt!
Nu laddar vi för våra sista frisörlektioner (ÅNGEST) gullhår nu KÖR VI BA





'




HOW IT FEELS TO FLY

min helg:
fredag- bodypump, klippte melker, boda borg, middag i lokalen med spel och vin, semesterklubben på s8
lördag- grillade burgare i myckle på en hundutställning, solade på mammas baksida, jobb
söndag- jobb, lunch och vila. Match mot clemens ikväll!

livet är king king king!!!!!! denna vecka kommer gå riktigt fort och älskar BA allt.
Halvdag måndag
kunder tisdag och onsdag på skolan
jobb/praktik på klipp1 torsdag och fredag
boden lördag-söndag med klipp1. visning, fest, hotell LOVE IT
MÅNDAG =TURKIET (när ska jag packa)

älskar även att jag får semesterersättningen på lönen i maj = en till utomlandsresa HEHE de heter ju semesterersättning så noooo fan åker vi till rhodos innan stadsfesten, riiiight?!


15

Efter en väldigt skön halvbakis-dag så är jag nu redo för sängen! Dagen har till största del spenderats ute- i myckle och på mammas baksida! Somnade i solen i ca 20 minuter och fick linjer från min sportbh, SNYGGT!
Kvällen har spenderats på aurum för jobb vilket känns bra eftersom löning väntar till veckan=)
I morgon så jobbar jag några timmar på förmiddagen sedan så har vi match på kvällen, hoppas att solen tittar fram då också! sweet dreams

LIVET

YESBOX då kör vi!!! efter 6 timmars sömn så är jag på benen igen. Ska iväg mot Myckle för att steka burgare och vara p-vakt på en hundutställning... skulle hellre spendera min dag på annat ställe men tyvärr får man inte alltid bestämma!

Gårdagen var helt king och vi dansade till benen gav vika! Riktigt kul alltså=) vi fortsätter tagga fest, för vi älskar ju fest=)

FRIDAY

What a woonderful day!
Har stökat undan, dammsugat, renbäddat och ätit. Vaknade med fruktansvärd träningsvärk i benen så jag funderar på hur jag kommer att klara dagen.
-Body Pump
-Lunch med mamma
-Klippa mekkee
-Boda Borg
-Middag och vin i kvarterslokalen=)
Sedan så ser vi om vi checkar in på semesterklubben!  Och för övrigt så älskar jag boda borg, känner mig som 10 bast och har längtat efter detta i flera veckor=) HADE


JÄVLIGT FRÄSCHA ELLER JÄVLIGT FULA?


Nelly.com

MEDDELANDE

Anonym: Testa ringa till mig ;) jag ska inte svara,vill bara höra min ringsignal!

Varför inte bara trycka på låten och lyssna? HEHE (ps. hoppas att det lät bra)

DO YOU REMEMBER???? 1ÅR

13 maj 2009









WHY?!

Varför får man alltid nyhetsbrev från varje sida man är medlem i? då MÅSTE man gå in och kika och så hittar man någon favorit man MÅSTE köpa. Varför?



Annars så ska jag nu iväg på friskvårds, iXumban blev utbytt mot bodypump så nu jävlar ska jag pumpa!!! Sedan ska jag skynda mig iväg  mot salongen och klippa/färga och sätta in löshår på sandra, sedan fortsätter jag på samma spår med empan=) SEE YA

NEDRÄKNING

Efter en lång dag har jag efter träningen städat lite i köket och blandat min favvo hallon-persikalättdyck och placerat mig i soffan! Nedräkningen till turkiet börjar snarttt.. 12 DAGAR KVAR. om jag känner mig själv helt rätt kommer jag packa för 3 veckor istället för 8 dagar.. det kan ju bli jobbigt om jag blir less på allting hehe=)
Blir iallfall långklänningarna, och cykelbyxorna, korta linnen, bikinisar, 3 par shorts, stora linnen, strandkläder, tshirtar OCH framförallt vita kläder som kommer att lysa när jag blivit brun HEHE (om det händer vill säga...)

turkiet 2007





ONSDAG

Egen hårvård idag på skolan vilket resulterade med borttrollad utväxt! Dock blev det en liten utmaning för stina eftersom mitt hår inte ville samarbeta från början!
Färgade och klippte camilla på klipp1 och gjorde slingor på mamma, sedan har vi ätit grillat hos på liljevägen=)

Nu ska jag iväg mot kågevägen 36E för en promenad innan min träning! PUSS


VERY NICE

Egen hårvård idag på skolan vilket kommer väldigt passande. Jag tänkte få mig en bottenfärg och folieslingor så blir nog allting king=) Det är även roligt att idag är iprincip den enda dagen när man kan se hela GULLHÅR vara förbannat fula i håret, för att inte tala om fett..

VÄLDIGT INTRESSANT, ANTECKNA!!!

Jag har länge haft problem med mina armhålor, eller rättare sagt deodorant. Jag är väldigt känslig och blir lätt torr och skör under armarna men nu är det värre än all tid. Jag kan inte: använda deo, tvål eller raka mig under armana. GISSA hur fräsch jag känner mig?!?!?!

Igår använde jag deo vilket jag får pina för. Igårkväll kunde jag knappt somna för att det sved så jävulst mycket och samma sak nu, under spinningen fick jag något il och det kliade och sved som attan och det slutar aldrig. JAG GER UPPP. vad fan ska jag ta mig till? vad gör man?

Nu ska jag och jekke ut på en promenad, ryktas förbi kvantum, undra varför... (ledtråd: runda, gröna, går att tugga) HEHE love life. och vi har bara TVÅ ynka frisörlektioner kvar. ÅNGEST

För att lätta upp stämningen, strunta i armhålor och skolan så bjuder jag på 2 bilder från min externa hårddisk:


LET'S GO

Mitt träningskort går ut på fredag så nu jävlar ska jag träna i veckan! Ska iväg på core och spinning nu och senare iveckan jag ska jag testa Xumba, kommer att se väldigt roligt ut kan jag tänka mig=) Har just ätit så mjälthugg, here I cooome!

NEEDS

Det känns som att livet bara flyter på! 4,5 skoldagar kvar och då är egen hårvård på onsdag inräknat, det är inte SÅ jobbigt HEHE
det enda som är jobbigt är min ekonomi som håller på falla samman. detta är ungefär detjag MÅSTE ha precis nu:

1.Digitalkamera, kommer inte klara mig utan en i varken turkiet eller studenten.. (för att inte tala om HELA sommaren)

2. Shampoo och balsam, det tar alltid slut när man minst vill de..

3. Parfym, samma där! Min är finito, har gjort slut 6 st flaskor av samma parfym.

4.Sommarskor, gärna kilklack! Enkelt, snyggt & bekväm. Från Have2have.se skulle var perfekta

5. Fickpengar till turkiet

TIME GOES BY

Sovmorgon idag vilket resulterar att jag vaknade 06.26 och kunde EJ somna om. Såg tv en halvtimma och sedan somnade igen och vaknade just när melker skulle åka!
Sitter nu med inpackning & ansiktsmask och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Tacoresterna från i går blir min lunch sedan tar jag en promenad till stan=) PUSS



DEN tar vi på fredag!

SÖNDAG GÅR MOT MÅNDAG


SÅ SÄGER VI GODNATT efter en kanon kväll med tacos, spel & hockey.
Laddar för en ny vecka och jag säger det igen -jag älskar skolan=)

TACOBUFFÈ PÅ NYCKEL

Efter en slö dag så är tacobuffén snart färdig=) Anton, jekkan och alex är på G och det kan inte bli fel. Är riktigt hungrig så de kommer bli NICE=) ha en trevlig kväll!


NEVER LET YOU GO

Efter en skön helg är det nu söndag och skolan börjar om i morgon, vilket inte känns så överdrivet jobbigt.
Måndag: Se dansföreställning 13.00
Tisdag: Kunder hela dagen
Onsdag: Egen hårvård
Torsdag & fredag: LEDIG

I fredags så drack vi vin hos Alex. Mitt exklusiva Fairtrade vin var inget att rekommendera men full hee blev man. Mollys var faktiskt riktigt roligt, dansade hela kvällen ungefär=)
Lördagmorgon mådde jag som en pärla, av solen vaknade vi 8 och käkade äggmackor halv 9. Åkte till icamaxi och handlade och sedan mötte jag upp jessica på stan för fika/lunch=) vi köpte fjädrar för att kunna pyssla litegrann och åt glass i solen.
Mamma bjöd på middag, grillat. MUMS och sedan match på norrvalla som slutade med en snörplig förlust & ett lindat och uppsvullt knä.

I VIMLET

club18-29

TIME TO PARTY!!!


Mot Alex med vinet i högsta hugg=) PUSS


POLICE ESCORTS



Dagen har bestått av praktik och biffnudlar!!! Eftersom jag trodde att matchen var ikväll hade jag missförstått lite. Firar iallafall att skolan är över (peppar peppar) med VIN, mitt EXKLUSIVA VIN!
I morgon så ska vi på middag hos mamma & per, riktigt gott med grillat=) Och sedan matchen på kvällen!

LÄTTNAD

Projektarbetet är färdigt och inlämnat! Tog en paus och såg en film, en äkta denise-film. Handlar om en smart kille som driver/lurar FBI och jaa, helt ok faktiskt=)

I morgon väntar en heldag på salongen och efteråt ska jag fira projektrapporten med exklusivt vin!!!!

I'M GOING DOWN DOWN DOWN DOWN

Efter en minitripp till björkarnas stad så är jag återigen på plats vid datorn och närmare bestämt projektrapporten. Skriver och knåpar, det vill säga att jag gör allt i min makt föratt det skall bli klart. Och självklart så känner jag lugnet.. ska bara läsa igenom texten och finjustera innan jag skickar in den, ungefär... Egentligen så tycker jag mest synd om mina lärare som måste läsa igenom allting!

I umeå så var vi på  sports medicin och sedan en sväng på stan. Även fast jag är bankrutt så kom jag hem med en tröja, ett linne och en ögonskugga, hur nu det gick till... hehe


TIDIG KVÄLL

Har haft sen fotbollsträning ikväll så jag ska hoppa in i duschen nu innan vi kryper ner i sängen! I morgon ska vi upp just efter tuppen för att åka 13 mil SÖDERUT till umeå. Melkers knä ska röntgas och stan ska utforskas=) Fika/Middag med melkers morbror innan bilen går hemåt igen=) HADE



THERE GOES MY BABY

NÄR LIVET ÄR ALLDELES FÖR BRA


ELLER vad säger man när 1 liter sprit kostar 89kr? Och man köper 5 behöver man bara betala för 4.  Som ni kanske förstår har jag fått hem Tax Free katalogen. Drömmer mig bort och låtsas att jag skiter pengar. ungefär.


STUDENTKLÄNNINGAR

Vilken är den perfekta?!
Från Asos & Nelly!
ASOS Ruffle Hem Cocktail DressTFNC Jacquard Bandeau Dress
Price Dress SEK 1499, Stylein - NELLY.COM Toga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM

INNAN SOMMAREN

Innan sommaren vill jag ha:

- Fina höga skor med träklack och träplatå
- En härligt fin bränna
- Att min studentklänning ska sys upp (MÅSTE)
- En ny resa inbokad
- GOD CHAMPANGE


SKÅL!




PS. har aldrig ÄLSKAR JOHN BAUER MER!!!!!!!!! nykter lärarfest, WEEHO? eller???? pinsamt JB


WIHOOOOOOO

Grillväder idag så efter min träning ska grillen invigas (utom att melker grillade korv på den igår)
Kött och pommes sitter nog helt perfekt då!!=) Det är dock synd att vi inte har kvällssol på våran balkong, men vad gör det om hundra år?

Annars så blev det kortdag på skolan och en sväng förbi lasarettet! Sedan slocknade vi på sängen och nu är det dags att börja ta tag i projektrapporten, på riktigt..



valborg 2010

MÅNDAGSMYS

Ikväll ratar jag projektrapporten och dess innebörd! Istället så ska vi se en film och dippa grönsaker i dipp=)


KÄNNER BARA LYCKAN FLÖDA

jag vet att allting är king just nu och det är ungefär det enda som flyter på nu, så jag fortsätter

- 5,5 skoldagar kvar
- 20 dagar till turkiet
- sol och fint väder idag.
- färdig med en inlämningsuppgift
-vi har fått en elgrill av åsa som vi kan ha på balkongen

det enda som är negativt just nu är min ekonomi. student-fattig ungefär. så idag tänkte jag inte gå på stan. skulle bara köpa lunch på kanel så påvägen åker jag upp på vero där de har fått in världens finaste/sötaste topp. Efter jag testat den så kuuuuunde jag inte lämna den där. Svar JA, jag köpte den för matpengarna.


030510

Nu sitter jag på skolan och skriver klart det sista inför redovisningen för Tema F, är ungefär klar vilket känns wonderful. Redovisningen är på onsdag och det känns som att jag inte behöver öva till det eftersom jag vet vad jag gjort.
Slutar klockan halv 12 och ska in på Klipp1 för "utvecklingssamtal" med mina chefer. Träning ikväll och efter ska jag dö på soffan. Förstår inte riktigt varför jag är helt död i kroppen.

Jag och jessica har iallafall en överenskommelse. Vi ska kunna sjunga med till Highway man innan sommaren. GOOD LUCK CHUCK. kommer låta dooddelido doddelido doddelido . ( ni fattar va??)


I AM A HIGHWAY MAN

Har suttit och knåpat på projektrapporten ikväll. vid 8 tänkte jag för mig själv "om jag är klar vid 9 så slutar jag och ser någon film som går på tv och kikar upp överdata skärmen och inser att vi INTE HAR NÅGON TV.
Vi hade lånat tvn av min syster när hon åkte till norge och i helgen har hon flyttat in igen så hon har varit här och hämtat tvn idag. DET KÄNNS VÄLDIGT FATTIGT.

annars så har jag "fullt upp" i veckan. Projektarbetet ska in innan fredag 16.00 och på onsdag har vi redovisning och inlämning av Tema F. Känns rätt bra ändå eftersom jag nästan är klar med båda uppgifterna. Sedan är det slut.finito. the end. ALDRIG MER

Då är det FEST FEST FEST FEST FEST FEST

STUDENT 2010

SÖNDAG

tröttare har jag nog aldrig varit känns det som.

borde skriva på projektarbetet
borde diska
borde packa upp väskorna
borde laga middag




LYCKSELE

Efter en kort visit i lycksele så packar vi ihop väskorna och åker hem! En lung kväll igår med god middag sedan film och kortspel! Idag har jag spelat fotboll så har vi nyss käkat lunch och så väntar en sväng förbi dollarstore innan vi är på vägarna igen=) PUSS


TJARÅÅÅ

Efter en trevlig valborg så packar vi ihop väskorna och åker mot destiantion Lycksele!!
(synd bara att jag missade att sätta in dom roligaste bilderna när vi gick hem, det får jessica stå för hehe)









RSS 2.0