2016

2016 kommer jag såklart alltid tänka på vår bröllopsdag, den absolut bästa dagen på året och bästa dagen i mitt liv!! Helt underbart att samla våra familjer med våra fantastiska vänner för att fira vår kärlek, magi
Det finns såklart många andra minnen som har varit fantastiska. Vi började redan i januari med Sharks 25års gala, och sedan blev det två svängar till las vegas. Februari spikade vi datumet för bröllopet och efter mina systrar varit här på besök flög jag hem och började smida bröllopsplaner och jag hade valt & beställt min brudklänning innan jag satt på flyget tillbaka igen. Mars firade vi 7 år tillsammans ❤️ vi såg vår första basketmatch tillsammans & även justin bieber och sedan mer besök från sverige!
I början av april körde jag max och alexandra ner till LA över helgen, annars så handlade nästan resten av april, maj och halva juni bara om hockey!! En väldigt spännande resa och helt sjukt att vi har fått vara med om en stanley cup final, även fast det inte riktigt slutade som vi hade hoppats på. Jag blev moster för andra gången till världens finaste Bella i maj och vi såg beyonce på en fullsatt levis stadium.
Jag och melker åkte till mexico innan vi begav oss hemåt till svearike, en liten engagentment-moon eftersom vi visste att bröllopsresan inte kunde bli av efter bröllopet. Eftersom vi reser så mycket ändå så har jag extra många anledningar att trycka in några extra weekendresor de nästkommande åren haha
Juli- bröllopsförberedelser, jobb, min superhärliga möhippa med världens bästa vänner!!!!! Och såklart firade vi kärleken mellan john och michelle i stockholm. Och tillslut hade vi kommit till 5e augusti ❤️❤️❤️ Mr & Mrs Karlsson
September drog vi med två veckors mellanrum tillbaka till vårt hem i San Jose som bjöd på 35 grader & sol och vad har hänt sedan dess? Vi har fått en svenskkoloni här med bland annat Josefine & Tim, Emelie och Tobbe har hälsat på, jag har spelat tennis, kört ner till LA/anaheim med stina & hanna, en kort getaway till tahoe och som vanligt är det mycket hockey i vår liv...
En snabb summering för att inte skriva en hel novell, men kort sagt: Det bästa året i mitt liv
 
 
 
 
  
 
 

On top of the world

 
Jag njuter av de sista dagarna av 2016!! Och i eftermiddag hämtar vi upp Hanna & Anton på flygplatsen, wiiiihoooo 🎉🎉🎉

Tisdag

Vad gör du?
Multitaskar som vanligt - tittar på melkers match, letar efter en klänning till nyårsafton & spelar candy crash
 
Vad har du på dig?
Ett par slitna jeans och en mysig stickad tröja!
 
Hur mår du?
Tackar som fråga, jag mår bra. Jag och melker har haft supermsiga lediga dagar tillsammans så energimätaren är fulladdad!! Men om jag ska känna efter lite extra skulle jag nog säga att jag har lite ont i magen, tryckte just i mig dagens middag alldeles för fort 
 
 
Vad önskar du dig just nu?
VÄRME!!!
 
Vad ska du göra imorgon?
Imorgonbitti ska jag & stina hika, mest troligt i los gatos, annars har jag inga storartade planer
 
När grät du senast?
Hmm när såg jag en film senast??
 
Senaste köp?
Melkers julklapp, en necessär från tumi
 
Vart vill du åka just nu?
Tahoe, är helt såld efter vår mini-tripp dit i början på december. SÅ himla härligt ställe
 
 
Nästa planerade resa?
Min nästa inbokade resa är om några veckor, till las vegas :)

Julafton/Juldagen/Annandagen

Julafton startade vi med pannkaksfrukost och sedan såg vi astrid lindgrens jul. Slog in de sista julklapparna, gjorde oss i ordning och åt lunch innan vi gick över till Heed/Segerstedts. Vi såg kalle anka traditionsenligt klockan 15, gjorde plankstek, spelade julklappsleken, utbytte julklappar och avslutade med några rundor sällskapsspel. En väldigt mysig jul även fast vi hade våra familjer på andra sidan jorden!
Igår blev en väldigt lugn dag, usa's mest heliga dag och iprincip allt var stängt! Vi strosade runt en stund i solen och bestämde oss för att gå på bio :) Somnade till tomten är far till alla barnen alldeles för tidigt på soffan, jag är fortfarande lite jetlagged.. stackars lillhjärnan som inte riktigt fattar vad jag har ställt till med..
Imorse vaknade jag som vanligt tidigt, gick en timma på löpbandet innan jag väckte melker. Brunch och en sväng ner på köpcentret stod på schemat. Annandagsshoppingen på köpcentret var inte lika kaosartad som jag hade räknat med, skönt nog. 
 
 

GOD JUL

Jag har varit väldigt avis på alla ni där hemma som har fått ha en riktigt uppesittarkväll med familj & vänner, massa gott godis och bingolotto. Själv har jag haft en annan typ av kväll, en mycket trevlig middag med Jessie & Martine för att sedan se Sharks vinna på övertid och nu hsr vi julledighet!!

 
Och eftersom det redan är den 24 december i Sverige vill jag önska er alla en riktigt god jul ❤️🎅🏼
 

Torsdag

Blev helt ställd när jag skulle skriva rubriken, som vanligtvis blir veckodagen. Torsdag den 22a och med enkel räkning kan vi konstatera att julafton är om 2 dagar! Vi ska fira jul med Josefine, Tim & Colin iår, tar vidare våra familjetraditioner och ska äta plankstek och melker blev ansvarig för efterrätt. Annars så blir det en lugn julhelg för  oss. 
Igår bjöd vi över svensk-gänget på fika, jag hade gjort knäck, snickersrutor och några väldigt enkla & söta rudolf-kakor haha
 

Tisdag

Hemma igen!!!
Det blev en lång väntan på arlanda igår när mitt flyg blev försenat 3 timmar. Resan gick bra men jag hade glömt hur dålig oaklands flygplats är att landa på... En timma i flyget innan vi fick kliva av och sedan nästa väntan då några få stackare satt och betade av hela flighten för passkontroll. Suck!! En tålmodig melker satt iallafall och väntade utanför, vår middag serverades 21.45 och sedan somnade jag på i en varm famn  ❤️ ❤️
 
 
Bara för att han står ut med mina selfies, med dubbelsnus & en blåslagen näsa❤️
 

18 december (!!!)

POFF och så har 11 dagar försvunnit. Tiden går fort när man har roligt och det har varit superhärligt att vara få varit hemma en stund! Träffat familj & vänner, jobbat på salongen och såklart spanat in husbygget. Så nu är väskan packad igen, lite sjukt nog lika full som på hemvägen men istället för julklappar har jag nu fyllt på med godis och nya böcker :)
 
Jag har planerat allt i minsta detalj, melker landar i san jose imorgon lagom tid för att hinna hämta mig på flygplatsen, wiiiieee
 
 

IF I COULD TURN BACK TIME

 Mini-Denise & mini-Melker på julafton 2009. I år är första julen utan någon av våra familjer, tur att vi har en svensk-familj i san jose vi kan fira tillsammans med :) Mest troligt blir det inte så julig mat, tycker knappt om något på julbordet så likabra att laga god mat ;) Men jag tänkte iallafall baka julgodis när jag kommer tillbaka, fick inspiration hos pernilla i veckan.
Det jag längtar till mest är att ha 3 lediga dagar utan planer så vi kan ta dagarna som dom kommer och förhoppningsvis sova på nätterna (!!!!)

Tisdag

Som jag skrev igår, det är superhärligt & mysigt att vara hemma MEN just nu vill jag bara vara i den tidszon som jag kan sova i... har sovit max 4 timmar i sträck sen i onsdags och det har sakta men säkert börjat bryta ner mig. Vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta, jag är så less!!!


Nu ska jag hämta upp mormor för lunch på bryggargatan med henne & mamma, jag ska jobba någon timma och sedan ska jag till Pillan & Olivia för julbak :)



HEMMA!!

Hej hallå från ett mörk & kallt skellefteå. Egentligen inte så jättekallt men för mina icke-befintliga vinterkläder så är det lite kyligt.. Jag jobbar lager på lager så gott jag kan och älskar dieselvärmaren på bilen!! Annars så myser jag på här hemma, hälsar på nära & kära och i veckan ska jag jobba på salongen :)
 
 
 
Igår var jag & hanna och såg lillans luciashow på ridhuset, drack glögg och fikade pepparkakor. Julstämning delux

Ses snart Sverige

Eftersom vi missar 3e och 4e advent tillsammans så tände vi ljusen redan igår. Helt galet att tiden går såå fort och att det är mindre än 3 veckor till jul!!

Nu sitter jag i en Uber påväg till oaklands flygplats. Bilen är för övrigt utklädd till en ren, ja ni läste rätt.. 
Jag är i vanliga fall sämst på att packa, missuppfatta mig inte för saken är den att jag alltid packar för mycket, jag packar inte dåliga saker haha!! Men för att komma till saken - jag ska vara hemma i 1,5 vecka och jag tror att jag har kläder hemma så jag klara mig, så jag behöver TYP bara min necessär. Men så bestämde jag mig för att rensa garderoben och ta hem dom plagg jag inte använder plus lite julklappar så helt plötsligt hade jag övervikt.... Jag kommer garanterat att åka tillbaka med en väldigt tom resväska! Nu önskar jag att jag kan snabbspola de 14 nästkommande timmarna och jag håller tummarna att båda resorna kommer att gå bra utan förseningar AMEN!

Ps. Det känns lite bättre att åka från San Jose en grå dag som denna, har inte riktigt kommit på hur jag ska möta minusgrader men jag har många stickade tröjor som jag kan ha på varandra ;)


Måndag

Idag har jag varit ovanligt effektiv! Jag gick en sväng till gymmet när jag vaknade, fixade naglarna, åkte till target och köpte de sista julklapparna till vår familj till morgondagens "adopt a family"event och som jag även slog in, gick ner på köpcentret och köpte bland annat en julklapp till melker!! Gjorde tacos till middag och sedan har jag både tvättat och börjat packa inför hemresan (!!!!). Tror aldrig att det har hänt förr att jag har börjat packa 2 dagar innan jag ska åka men eftersom jag åker på melkers matchdag så är det bäst för hus- och julefriden att jag inte stör honom då haha......
 
 
 
 

5e December

4 månader ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

The landing resort & spa

 
 
Blandade bilder från i helgen. Som ni ser på bilderna så är Tahoe helt magiskt vacker, så himla fantastiskt ställe!! Redan påvägen dit blev jag helt imponerad av denna magiska miljö, känns som hemma men samtidigt inte :) 
Vi åkte en sittlift upp igår till en utsiktsplats och senare vidare upp i backen. Drack varm choklad och kollade in alla skid- & snowboardåkare som såg ut att njuta i solen.
Vårt hotellrum gav många inspirerande ideer till huset, jag vill ha värme på toalettsistarna och dusch med inbyggd bastu haha!! Jag tar gärna utsikten på köpet också
 
Och det bästa var såklart att få spendera två lediga dagar tillsammans med mitt hjärta <3
 

Morgonens vykort


Lake Tahoe

 
Med noll fredagskänsla åkte jag igår till SAP center för att spendera min fredagkväll. Vi bestämde efter matchen för att åka till Tahoe så nu sitter vi i bilen påväg upp :) 

Fredag

Jag har insett att jag har ett litet problem, jag gjorde en ny mailadress för ett tag sedan och nu kommer jag inte ihåg vad jag döpte den till plus att jag måste komma på hur jag vidarebefordrar alla mail vidare till min nya mail... Jag har även funderat hur jag ska göra med bloggen, på något sätt måste jag byta namn så jag vet inte om jag ska byta plattform eller bara lägga ner den här, jag får fundera ett tag till helt enkelt!
 
Annars då? En sak jag älskar med usa är att allt är så lättillgängligt!!! så igår beställde vi massage och en timma senare kommer två massörer hem till oss, packar upp massagebänkar, masserar och åker vidare. Typ som uber, fast massage. Från början var jag väldigt skeptiskt men det var faktiskt ett bra koncept, det testar jag gärna igen haha ;)
 
Imorse gjorde jag en kopp kaffe, tände ljus och startade julkalendern, allt för julstämningen. Bananpannkakor till frukost och nu är det dags för mig att hoppa in i duschen. Trevlig helg
 
 
 

Onsdag

 
Godkväll. Just nu ligger i soffan och tittar på melkers match men funderar mest om jag ska duka fram ost & kex eller chips & dipp i pausen. Det har inte hänt så mycket i mitt liv idag, åt lunch med Stephanie och sedan har jag lyssnat på en ljudbok och gjort några ärenden downtown. Började lyssna på Kvinnan på tåget igår och nu har jag snart matat igenom hela den, för nyfiken helt enkelt.
 
 
Imorgon är melker ledig, vilket mest troligt betyder brunch för oss. Han är även ledig lördag & söndag vilket är ytterst ovanligt (tror faktiskt aldrig att det har hänt tidigare), jag har börjat smida lite planer men det kommer nog bli väldigt lugnt :)
 
 

RSS 2.0