SM FINAL

Aaah så niiice! Skellefteå är efter kvällen klara för SM-final och jag antar att ingen i hela skell missat det! KUNG efter en spännande match och målrik jämförelse med tidigare matcher jag sett. Bara ladda om bössan och på tisdag går startskottet igen:-)

Annars så är det bara att hoppa isäng, jobb imorgon 8-17! KRAM


MITT LIV JUST NU:

1. världens tröttaste
2. budgeten är i botten
3. lever på nudlar
4. smygshoppar
5. ÄLSKAR SKATTEÅTERBÄRINGEN!!!!!!!!!!


Mars 30, 2011

HEJ! jag lever. Även fast sen vi kom hem absolut inte kändes så! Jobbade första dagen igår och var heeelt slut med tanke på att det jobbigaste jag gjort de 3 senaste veckorna är att sträcka mig till chipspåsen.. Åkte direkt efter jobbet till arenan och såg skellefteå besegra luleå med 2-0. kung kung kung och jag hoppas att dom vinner på torsdag så jag slipper missa matchen på lördag (jobbar då). Slocknade i sängen före 11 och sov som en stock till 8.
Annars är det skönt att vara hemma, till världens bästa kille & världens roligaste jobb. Dock måste kroppen komma tillbaka till svensk tid och graderna stiga till plus. Bilder och så vidare från resan kommer senare, då jag även tar tag i bloggen lite bättre :-) lovee


28E MARS

Den här dagen bjöd på betydligt soligare väder än gårdagen. Härlig vårsol med kalla vindar så snart är våren här:-) Heldag med melker, lunch på tre kronor (för att båda skjulle bli nöjda) bio & mys! Även om jag gillar thailands värme är det skönt att vara hemma igen och jag är sjukt sliten efter resan hem.
Imorgon är det dags för jobb igen och jag läängtar faktiskt, man blir fan jävligt rastlös av att ha semester för länge..


♥♥♥♥


MÅNDAG

Home "sweet" home alltså. Möttes på arlanda av maasssa snö som jag ypperligt hade önskat skulle vara borta. Så med min klänning och kavaj höll jag praktiskt taget dö av kyla. Välkomnades hem av en suupergod middag som jag beställt! Självklart såg jag skellefteå vinna efter en spännande match! :-)
Bäääst av allt var självklart att träffa min älskling♥. Underbart att sova i sin egen säng, packa upp hela väskan och slippa bo i en väska. Sånu är det dags att ta tag i livet igen och komma tillbaka till verkligheten KRAM

TELL THE WORLD IM COMING HOME

Sorligt men sant. 3 veckor har redan passerat och imorgonnatt flyger vi tillbaka till sverige. Så innan dess ska vi på en stoor marknad imorgon och gå till vi stupar, ungefär lika som vi gjort idag. Vi borjade på World Center och sedan åkte vi till MBK. Gick runt i ca 9 timmar! Heelt sjukt stort och typ likadana saker i varje affär/stånd. Resan hem  kommer ta oss ca 16 timmar eftersom vi mellanlandar i Oslo och hänger där i 4 timmar!
Längtar till sverige, så man slipper vara fuktig 24/7, och så längtar jag såååklart efter mekkeboy<3 SES


NU ÄR DET FEST

Onsdag idag, lilllördag och såååklart är det fest! Vi sitter på lisettes hotell och surplar drinkar och ikväll är det fullt ös medvetslös!!!!!! Lisette är klar med sin bartenderskola idag så alla kör all in (det är lugnt mamma, vi snubblar hem tillsammans) Jekkkan är sviiiinfull och bättre ska det bliiii :-) här är det 35 utbildade bartenders, kan det bli bättre??
PS. imorgon åker vi till bangkok och senaste dagarna har vi haft regn, förväntar er inte att vi är bruna!!!!!!!!! love life


2 ÅR MED DIG♥


Min kärlek & bästa vän! Med dig känner jag mig trygg och du får mig alltid att skratta.
Med dig är jag lycklig, jag älskar dig!


you'll always be my hero

SISTA KVALLEN PA PHI PHI





Sitter pa varldens segaste internetcafe och forsoker ladda upp litebilder, som gar sadar.. Lordag idag och det betyder feest! Det blir garanterat en redbull-vodka buckets :)Aven fullmane har, synd bara att vi inte var pa ostra sidan och koh phangan, ar nog ratt bra os dar ikvall!!! Solen fortsatter steka, helt omojligt att ligga still! Idag har jag faktiskt inte legat skuggan nagonting, rekord faktiskt! Chillar mest med min uppblasbara madrass i vattnet, sjuuukt nice!
Helt galet sa tiden gar fort, vi har redan varit har i 2 veckor. Men hunnit med en hel del :) Hadet gott alla dar hemma :)

JAG SAKNAR DIG ALSKLING


det gor sa ont att vara utan dig!

15 MARS

tjooobre! fortfarande kvar i ao nang, dock har vi bytt boende 2ggr och nu bor vi heeelt suveränt! Solen steker på som fan och igår brände jag mig och fick titeln shrimpmaster. Chillat i skuggan stort sett hela dagen, livet är ju förjävla skönt! Käkade världens galnaste buffe igår. Eat til'´you drop. Inget skämt! Saknar inte ens sverige lite. ÄLSKar värmen. meeen jag saknar världens finaste kille, familjen och jobbbet. JA JAg är sjuuukt rastlös, läser & löser korsord. Det är fan jobbigt aatt vara ledig.PUSS
och avslutar med dennna otroligt störda bilden på mig från koh tao, skulle hoppa fint osv, lisa misslyckades.....

OBS KLAGOMÅL

Sedan vi kom har vi alltid haft som ledord: "Klaga inte! Det löser sig!" Men just nu blir man leeeeess. I bussresan påväg från koh phangan till ao nang så blev jag och lisa av med alla pengar. thai-jäveln som var snääll och packade in den i bussen rotade igenom väskorna undertiden vi åkte. KUL thaijävel jag hoppas du blir en råtta i ditt nästa liv!!!!!
Jaa så iallfall går jag och lisa på diet nu, för er som inte skulle känna igen oss när vi kommer hem. Vi kommer iallfall bli jävligt bruna eftersom det enda vi har råd med är att sola. Och äta ett paket nudlar om dagen. Så bruna och smala när vi kommer hem iaf!!!!!
Och för avsluta lite positivare så har det varit strålande sol idag, så vi fick jobba på brännan! Även om man känner sig blekare än bröd, DET KOMMER!!!!!! hadet goooooott allesammans

TORSDAG

Böörjar bli lite less på dessa moln, och ändå är det sjukt varmt. Imorgon byter vi ö igen, denna gången till koh phangan där det är halfmoonparty (en vecka innan fullmoonparty) såå det lärr bli röööj.  VI fortsätter att jobba på brännan, även fast man har världens sämsta tålamod. det kommeeeeeeeeeeer

KOH TAO

Hej där kära vänner! Just nu befinner vi oss på en ö norr om koh samui, koh tao! Ungefär 2 timmars båttur så var vi här! Lever livet och njuter. Dock hatar vi att det regnade igår och att molnen dolde solen idag. Och ändå lyckas man bränna sig, typiskt..

Sjukt varmt och jävligt god mat alltså. Taggar för fullt inför halfmoon-partyt på fredag, kommer bli king. Vi kanske köper stället? Internt är allt så sjukt roligt. Jag vet inte om det är för att vi lever för tätt inpå varandra eller om humorn har tagit slut???? vi är jävliga och skrattar åt precis allting. & retas förståss! det är såååååsjukt kul, och lite diffust förståss! KRAM SVERIGEEE

KOH SAMUI

Hallo dar allehopa! Vi lever och mar. Thailand ar underbart och vaaaarmt (vi klagar ej)!! Maten ar underbar och shoppingen ar battre an sa. Imorgon tar vi baten till ko tao, som sags vara lika underbart och jag tvivlar ej. Pa fredag ar det halvmoonparty och efter det aker vi till fastlandet.

Vi lever i en drom och gilllar laget som faaaaaan! HADE

THAILAND 4-27 MARS

JIHO nu sticker vi till thailand i sisådär 3 veckor! Ska blir riktigt jäääävla nice!!!! soooola och bada med piña colada! SES SVERIGE


3 MARS

Jag är så sjukt taggad att jag knappt kan sitta still. Kom fram till Örebro efter 3 timmars bussresa. Har hunnit käka och springa på stan en tväris och såklart köpt en fet godispåse! Lisa ska från och med igår också med till thai och hon har ringt mig cirka 20 gånger och är hhhhhhhhelt uppspeedad. Min ryggsäck är galet tung, och så har jag packat snett.. allt tungt ligger på vänster sida så jag lär måsta packa om ikväll..

Om en timma kommer mekke tillbaka från träningen så åker vi med hans kompis till stockholm, spenderar natten på hotell och sedan åker vi tillsammans till arlanda imorgon där jag träffar upp tjejerna och han åker till skellefteå. MEN innan dess så blir det världens mysigaste kväll med melker & geléhjärtan♥

ONSDAG

Idag har jag jobbat sista dagen på 3,5 vecka. Känns sjukt konstigt och bara heeelt galet faktiskt! Väskan är så gott som färdigpackad, kan inte bääärga mig till jag får träffa min kärlek imorgon, ingenting kan bli fel.
Flyget går 0630 från skellefteå! Kommer sakna mina salongbrudar, ni är kiiing=)

DET ÄR NU DET HÄNDER

packarpackarpackar. helt galet kaaaaos!!! har valt ut kläderna nu, har lite panik eftersom det ser så lite ut med tanke på att vi ska vara på resande fot i 23 dagar!!!! har lite ångest, eller om det kallas resfeber.

FÅr iallfall träffa mekke imorgon! Ska bli riktigt skönt att få lite extra energi av honom innan vi åker iväg=) men vad fan ska man ha på sig när man reser? tights och kavaj? sinnes ju!!! ´OM 1,5 dag sitter vi på planet mot thailand, jag hääääänger inte meeeed!!!!!!!!!!!!


HATAR ATT VARA UTAN DIG



RSS 2.0