Sinnesjukt

jag förstår ingenting, absolut ingenting!
helt jäkla sjukt!!!!

inga problem

godmorgon!
sitter och lyssnar på en låt och frukosten är precis uppäten!
sitter och tittar i norran, och nästan överallt är det lösvikt för 3.90 =( inte för att jag blir sugen eller så, eller jag har inget begär längre UTOM igår. var som sagt i luleå på ett café, skulle dricka varm choklad till min macka och det var sstoora marsmallows i, jag satt och luktade på dom ganska länge=) men om jag ska vara ärlig så är jag inte ens sugen på godis & just nu har jag varit utan i 10,5 veckor=) känns otroligt bra! eller såg precis skumtomtar..
tänkte börja med att duscha nu, sedan KANSKE göra bort engelskan, sätta mig på körskolan vid datorn där och gå ut och gå med rebecca!
Ikväll blir det att träffa gammelgamla klassen, alltså 9c, inte hela dock men endel=)
Jag vet att jag börjar bli tjatig nu med nedräkning och så, men för den som ville veta så är det 72 dagar kvar=)


Om jag ska hinna men att göra engelskan är det på tiden att jag hoppar i duschen!
tack för mig!

Baby come here and sit down, let's talk

Gick och lade mig -som alltid- försent för att få min skönhetssömn!
Väckaren ringde kvart över 9 för att slippa stressen, men jag läste norran i en evighet så jag var tvungen att stressa =/ cyklade till stan på typ 5 min, mjölksyra kan jag lova!!
Satte mig på bussen och andades ut, lyssnade lite chris, rihanna, alicia osv. Börjar bli less, måste ha något nytt=)
när vi hade kommit till havsbadet ringde jag emma, hennes väckare hade inte ringt så hon hade ungefär 20 min på sig att ta sig till busstationen, hon hann, men jag var lite smått nervös!
Vi kom fram till destination Luleå busstation ca 12.50. Började på max där emma skulle äta, hon hade inte hunnit äta. där träffade vi förövrig EmmaSehl och Julia, helt överaskande=)
Tillslut började shoppingen, började på hm och fortsatte hela staden! helt underbart, har ungefär 2 kr på mitt konto just nu... men är ; en klänning, ett par leggings, sockar, två par skor, ett par jeans och en väska rikare=) känns bra i hela kroppen! utom fötterna förståss som inte är mycket levande för tillfället!
Vid halv 5 satte vi oss på ett mysigt kafé, åt en smörgås! satt och pratade! en full kines kom och raggade lite, inte mumsigt, 30+!
Visningen började 7, pågick till halv 10! jag tycker att det var hur bra som helst, tomas edlund, frisören var hur rolig som helst. var jättebra att lyssna på. NU ska vi pippa lånstrump! haha=)
Kom hem för ca en timma sedan! åt en mandarin, kurrar lite i magen! har borstat tänderna så det stuntar vi i=)
ska lägga mig i tid, fast det är nog redan försent!

sammanfattat; en underbar dag! supertack till emma som förgyllde den=)

29 oktober (egentligen 30:onde)

alltid när jag inte kommer på någon bra rubrik så använder jag dagens datum, helt klok människa jag är!
egentligen är det för sent för att jag ska i överhuvudtaget leva men jag lever=)
har varit fullt upp idag!
Vaknade kvart över nio av att Jimmie kände för att skrika i hallen! gick upp vid 10 och klädde mig och slog på The voice på högsta volym! tog bussen till atorp och gick till mamma!
träffade jessica på stan klockan 2, blev dock lite sen. fikade och gick en stund på stan innan körkortsteorin. Direkt efter hoppade jag på cykel och cyklade till aurum för att jobba - i receptionen. jag är faktiskt jätteduktig om jag får skryta=)=)=) lärde mig stängning och vakten var typ fräsch=)

luleå i morgon --> shopping + visning!!
Emma E är dagens hjälte/ängel/bästa =)PUSS

fortfarande alicia!

gårdagen var helt okej=) hade jättetrevligt, även om det var mitt hem som offrades.. nej men det var väl helt okej, var lite grisigt att städa men jag lever!
Blir dock väldigt besviken på de som jag tillåter komma, och som tack för det tar dom cider och sprit! mamma sa precis att hon saknade en sjua sprit, säker någon finsprit =/ finns inget jag kan göra men nu vet jag vilka som inte kommer nästa gång!
sov i kanske 3,5 timmar innan jag började jobba, 07.30-15,10 ungefär, sedan hem direkt för att städa!
tänkte vila lite, men somnade innan maten, som förövrigt var supergott, flamberad oxfilé med wokgrönsaker och pommes!
Ikväll är det kåffein som gäller, och det kommer troligen inte bli fart eller tempo i min kväll.
natten innehåll för lite sovtimmar! men är förvånad att jag inte ens var trött på jobbet (?)
I morgon ska jag på Ki och hjälpa till litegrann inför modevisningen, får se vad jag ska göra!
Lov nu iallfall vilket känns helt underbart, ska spenderas endast med de bästa=) ska jobba, shoppa kanske till haparanda!! blir underbart=)

the answer is simple!

HEJ=)
dagen har varit helt underbar - frisör hela dagen i ända! eller nästan!
humöret är på tok ovanför topp och allt är underbart=)
FIck även höstlov idag! = ledigt från skolan i 1 och ½ vecka=)
Hade körkortsteori idag! en polissnubbe var och pratade en massa! jag hoppas att jag kommer ihåg det han sa, för mitt eget bästa!
Fick hämtning direkt efter och ¨åkte till pappa! har varit med jimmie när anna och pappa har varit på föräldramöte! VI har hunnit med en massa, spelat fotboll, sett hotell kantarell, lekt med sjörövarbåten, läst sagor och nu har han förhoppningsvis somnat! jag höll iallfall på somna mitt i nattsagan! =)
I morgon ska jag nog till stan med halv 12 bussen får se om jag kanske tar en tidigare, måste kolla upp busstiderna! tänkte vara till nytta i morgon! städa, städa, handla, på stan och köpa deo, vattenfast mascara och ansiktsvatten!!!! obs. glöm ej!
ska handla till klassfesten i morgon=)=)=)= eller föresten i övermorgon(fredag) hela den här veckan har gått superfort, endast 3 lektioner!!!
Tänkte även göra klart engelskan och fortsätta med hantverksorienteringen!!! kändes en aning tråkigt! kanske hälsa på handels?? vi får se hur långt tiden räcker!
höll på att kissa i brallan så jag sprang på toaletten, tog med mig ett päron på vägen och jnu sitter jag och hickar!
ska se vad det är på tv! kyss

1634

nu bär det av till umeå på loreals visning=)
mums!

slutade tjugo i tolv idag, mamma klippte luggen och sedan cyklade jag hem, eller jag köpte ett par skor och örhängen innan=)

välkommen till världen!

tiden går så tusans fort, redan 23 oktober, nu är det snart jul nyår och min födelsedag :)
jag tycker dock inte om vintern så jag hoppas att det går fort. vintern är snöig och kall, det ända positiva är att det är supermysigt. det luktar speciellt, att tända ljus är mysigast i världen och därför överdoserar jag ibland!
Igår var jag ledig, ellerja ledig och ledig. jobbbade på hotellet mellan 7 och 15.30. var personal/praktikanter överallt, men det är väl helt okej, det är bara att se vara nöjd och le!
Hade körkortsteori mellan kvart över fyra och kvart i sex. var lite trött i början och det var nära att jag skulle somna, helt uppriktigt. Då vi ändå är inne här tänkte jag också erkänna att jag aldrig, eller okej vi ska inte ta i men, kommer lära mig allting om bilen =O. om vilken olja som ska vart, hur allting fungerar egentligen och så vidare! det kommer bli ett mysterium.
Efter teorin cyklade jag hem med min underbara bike och inväntade ett samtal från emelie sominte tog så länge innan det anlände. vi skulle på ljusparty (?)! var mysigt, massor med ljus, fika osv =)
Missade alltså hockeyyn, men mamma höll mig uppdaterad, förlust dock! hann faktiskt se sista perioden!
Såg hockeykväll och sportspegeln eller sporten innan jag gick och lade mig. Kunde inte sova på länge kändes det som, men somnade gjorde jag =)

hitta.se

                   
  
  
  
  
  


sitter på mammas dator och hittade bilder, ganska mysigt=)


no one!

sitter och nöter alicia keys!
helgen har synnerligen varit helt godkänd!
För tillfället kommer jag inte ihågvad jag gjorde i fredags. justja jag var först och åt middag hos amanda. Jag och camilla hade köpt på wok and roll! började jobba klockan sju men innan dess hände världens sjukaste grej.
lisette och hennes kompis skulle stjussa mig på jobbet från brännan, de hade inget cykelställ men envisades ändå att stjussa mig, så john(hennes kompis) öppnade fönstret och höll i min cykel som rullade på som vanligt, vinglade hit och dit! jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när vi kom ut på e4an. höll på skratta ihjäl mig och oroade mig om min kära cykel undertiden han kunde ha dött eller dylikt, herregud ändå!!!!! tog länge att smälta!
serverade iallfall på jobbet, gick bra. var lagomt med folk! slutade vid halv 12 och sov med sandra.
väckaren ringde ungefär kvart över sju. klädde mig och gick ned!
frukosten gick helt okej, var bara 27 som skulle äta, mattson fyllde år så jag och sandra tänkte vara söta, så vi släckte alla lampor i köket och disken, la lakan över ´köksbänken och tände massor med ljus, jag gjorde havregrynsgröt som han gillar och sandra skrev en skylt, han blev glad=)
slutade vid halv 1 och skyndade mig hem.
på kvällen blev det en smula bråttom, kom hem, bytte om, fick stjuss till brännan till klubbfesten, fungerade men inte något mer. alla över 18 festade resten satt och rullade tummarna och väntade på att få fara, utom en gång när vi var med och uppträdde som bakrundsdansare och kör =D
Vid 9 cyklade jag till monica och såg film, och ett under att jag INTE somnade, eller faktiskt så vet inte jag om jag slumrade till några sekunder, men det tar vi en annan gång=) cyklade hem vid 12 och det var halkigt som attan, men med mina dobbdäck ramlade inte jag! Läste aftonbladet innan jag somnade.
Vaknade och slöade till halv 1, duschade, trallade på och tog emot ett samtal från min kära classmate emmae. hon ville fika och stigs blev svaret! satt där till 4 innan jag cyklade hem. tänkte inte sova men jag dog i soffan, tvingade migsjälv upp vid fem och gick ned på mitt rum, städade litesmått och var duktigt. Nu har jag ätit och pratat med emma i tele. orkade inte cykla till henne så jag stannar hemma ikväll. mitt mål just nu är att gå och lägga mig nio men vi får se hur den saken slutar.
I morgon börjar jag jobba 7, för är som alltid ledig på måndagar! efter det har jag tänkt att vara duktig och städa, måste bara komma ihåg det=)

hej för denna gång

the truth don't slip

ännu en gång svenska!
skulle skriva klart svenskan men jag är redan klar, har inte gjort någonting vettigt idag utom att skriva ut stolparna och övat litegrann!
Igår hann jag med allt jag tänkte, pluspoäng till mig=) teorin gick bra, pratade om parkering och så vidare.
Cyklade hem och hämtade datorn sedan cyklade jag till emma! vi slöade en stund innan vi lagade plättar, med två kockar kan inget gå fel ;)
Blev goda, gjorde lite svenska, hon försökte envisa sig att vi skulle lyssna på lw, men inte en chans, så otroligt dyster och glädjeförstörande musik!!!!!!!!
hon ville dock inte lyssna på rihanna heller, men jag var nöjd ändå.
VI + kalle och hans kompis såg csi innan jag cyklade hem! 




love

ALICIA KEYS - NO ONE!!! <-- bäst musik just nu

please mr dj

Det är skönt att vara ledig, tänkte hinna mycket idag också!
Till att börja med skriva klart svenskan om dialekter, nästan klar, har gjort lite nu på morgonen, städa , läsa teori, ringa hemavan, träna om jag hinner men till att börja med äta frukost.
sitter nu och se colombia - brasilien och skriver svenska.
igår tog jag ut löshår på sandra. tonade hennes hår och satte in nytt löshår =)
Idag gar jag teori kvart över fyra och innan det ska jag förhoppningsvis hunnit med det jag tänkte!

12 oktober 08.41

Jag sitter på skolan i min ensamhet. har snart engelska b med älvan! vart är emma?
jag kommer troligen bli ensam och det är inget jag ser framemot. engelska med en främmande klass i 3 timmar?
helvete, kom precis på att jag glömde min mandarin hemma =(
Igår såg jag hockeyn och färgade håret på emelie! gick och la mig tidigt! lyckades med det!
I kväll väntar piteå med familjen, kan bli mysigt kan bli flopp jag hoppas på det första.
har bild och form sedan på eftermiddagen, tror vi ska börja med tema skrot, vi ska bygga en krona, av ungefär skrot men också pärlor!
Känner mig varm för jag orkade inte ta av mig jackan och nu håller jag tummarna för att emma ska beträda klassrummet=)

finding neverland

Jobbade i morse mellan 7 och 12. gick bra och tiden gick rätt fort!
Cyklade hem bytte om och gick en promenix, en lite runda med mp3 i öronen, det mesta Chris Brown, och jag njöt! Fint väder och lagomt varmt!
Kom hem, beställde hockeyn och såg den med tillbörjan emma och sedan även rebecca och emelie.
Lagade middag som bestod av fläskfilé (även idag) och paj till efterrätt! precis när vi hade ätit den dök elin upp. vi satt och pratade och hon ritade, drack lite kaffe, varm choklad för mig och lite kaffe och mer socker=) gick till coop och hemigen. drack mer och pratade ännu mer! såg filmen Finding Neverland. har sett den tidigare men kommer inte ihåg allt! var ialla fall hur bra som helst. verkligen djup. och världens sötaste unge. helt underbart iallafall. emelie och elin har nyligen cyklat hem så nu sitter jag här och hör ekot i hela huset. lite överdrift där, men vadå=)
sitter och lyssnar på chris, tänkte sova, och vakna minst 11 timmar senare, dvs ingen väckare i morgon. lyckad kväll.
det är så mysigt nu när det är mörkt inne och sitta i soffan med levande ljus och njuta!sovgott!

I know you like it mama just say yes

glömde förestens skriva att jag fyller 18 om 98 dagar. 98 jädrans dagar till frihet. och det kanskevar att överdriva. till jag kan köpa 3.5or och gå på station=)
har föresten inte ätit godis på få se... snart 7 veckor=)

I'm gone make you say you love me

HEJ=)
har precis ätit middag. fläskfile på menyn idag! mamma åkte till stockholm så jag är utsedd till kock hela helgen=)
är sjukt trött men ännu gladare. sitter här och ler åt mig själv. fråga mig inte varför=)
anna och monkeydonk ska komma tonight kanske elin emma och emelie. jag tror att elin är skitzo eller dylikt, hon skulle vara med frida hela helgen, men hon skulle ändå komma för att hon hade inget att göra(?) ajja vi får se vad resultatet blir!
sov hos emmac idag, med idal! en aning jobbigt att i stort sätt alla i klassen har namndubbletter eller namnfemlingar (alltså 5 med lika namn) igår såg vi + några till beck! myselipys, följde hockeyn på norran eftersom att SR inte hade sin turdag i går.  slutade vid halv 12 åt lite mumsig(???!) mat och cyklade till stan, hittaderätt direkt=) köpte några grejsor, träffade elin och helena för den delen också=)
när jag kom hem tänkte jag direkt handla, men det blev att jag satte mig i soffan och där stannade jag. sov kanske i 40 min innan jag tvingade mig själv på  coop för att inhandla mat, frukt och bröd! kände mig ganska vuxen när jag gick där och blippade!
Lagade maten och här sitter jag. ska dammsuga mitt rum och trappen hade jag tänkt mig, hade också tänkt göra bort svenskan, men det blir nog bara en tanke till på söndag!!
I morgon väntar jobb, eller iallfall frukosten! ska bli skönt att vara hemma själv. få känna lugnet och ha på precis hur hög musik jag vill=) i like that=)

love

ps får föresten inte glömma att berömma Rihanna och Chris=) det är bara sååååå underbart. jag vill gifta med med chris, eller egentligen inte, men tanken lät cool=)
http://www.youtube.com/watch?v=cnrN1OIXfmg

RSS 2.0