GOTT NYTT ÅR

2014 har snart passerat. För mig så här det varit mitt resande år. Förstår inte riktigt hur jag hunnit jobba så mycket men jag antar att jag planerat väl! 
4 veckor i Tanzania i februari/mars. En resa som fick mig både att omvärdera livet, vara ännu mer tacksam för allting bra & fint jag lever runt om och även så utvecklade jag mig själv som person. Det enda jag önskar är att jag en vacker dag kan åka tillbaka till igen!






I april så åkte jag med mina kollegor till London, vi hann jobba några veckor innan det var dags för utbildning i Köpenhamn i mitten på maj. 







I början på juni så mötte jag mamma & Kevin upp Lisette i Nice för en långhelg av både shopping och sol & bad. Sedan var USA-resan för jag och Melker bokad, men med ändrade planer så avbokades resan och jag jobbade hela sommaren istället. Förutom 5 dagar bör vi åkte en spontan långweekend till fantastiska Venedig.











Jag trodde jag skulle ha gjort bort allt det roliga på årets första halvår, men så kom hösten och det blev dags att packa ihop lägenheten och med 5 veckors mellanrum flyttade vi över Atlanten närmare bestämt Worcester, Massachusetts.






Nu är det allra sista dagen av 2014 och jag befinner mig på ett hotellrum i San José, med min finaste vid min sida (eller rättare sagt jag vid hans sida) och väntar på att få skåla in 2015. Såklart har vi hunnit med SÅ mycket mer under det här året som inte får glömmas. Men inte trodde jag för ett år sedan att jag skulle vara vart jag är idag, på många olika plan.
Kärlek till alla er där ute, ta hand om varandra och njut av det livet bjuder på. Gott nytt år!!

LETS GO SHARKS








SAN JOSE


Hej från San José! Kom fram igår eftermiddag efter en lång flygning. 3 timmar extra i flyget och 3 tidzoner längre bort kändes väldigt mycket längre. Tiden har gått så fort hemma och eftersom jag hade så problem med att sova och jobbade väldigt mycket så känns dessa tre veckor just nu som en dimmig bakfylla. Jag har varit svamlig och borta ibland i min bubbla, kommer inte riktigt ihåg vem jag träffat och när. Tror det beror på att jag hade haft lördag i 10 veckor så jag hade ingen koll på dagarna alls..
Jag höll mig vaken till 10 igår och har sovit drygt 8 timmar, så jag håller tummarna att min kropp & knopp fixar den här omställningen bättre :)

Så redo man kan bli!!!!


LÖRDAG

Hej lördag!! Jag jobbade min sista dag i tisdags, sedan har jag haft supermysiga dagar före & efter jul. Igår så hade vi reunion hos Elin med alla mina fina 90-tjejjer!! Vi krigade oss in på verandan men tyvärr så var det för dåligt uppstyrt, mest kaos och kö..
Idag landade jag i Stockholm vid lunchtid så jag har hunnit träffa Rebecca i stan och myst på med Charlotte & Liam <3 nu har jag laddad energikontot och är mer än redo att flyga till San Fransisco i morgonbitti ❤❤❤




Juldagen


23e hade vi uppesittarkväll och lilla julafton i stackrönnan. Julafton spenderade jag hos mamma med familjen och massa god mat och julgodis. Måste bara passa mig, klänningen jag beställde till nyårs är en aning tight så jag hoppas jag kommer i den haha :)
Idag har jag varit supereffektiv. Mormor hjälpte mig att sy till klänningen, har varit på vinden i lägenheten och letat vårjackor & skor, köpt godis & bea, hämtat hårfärg och köpt med schampo, hälsat på Alexandra i örviken, ätit middag på vallvägen och avslutningen myst hos hannis och anton med ost & vin!


God Jul




SENASTE.


Bilder från senaste dagarna. Får lite ångest när dagarna går så fort, jag har redan varit hemma i 2,5 vecka. I fredags så klippte & färgade jag Alex och så hann vi med en lunchdejt :) har stigit upp 04:30 när Melker spelat matcher och somnat tidigt varje kväll. Igår jobbade jag 08:45-16:15 och sedan åkte vi skridskor på torsplan. En lååångdag och en kortdag till jag återgår till min tjänstledighet.



JUL

I vecka kvar till julafton och för mig betyder det 6 dagar jobb kvar! Jag hinner knappt göra något annat och mörkret gör mig inte piggare precis.. Jag har inte köpt klart julklappar och har också insett att det är första gången i mitt 24a åringa liv som jag inte har önskat mig något. Mitt liv är just nu i en resväska och jag är inte helt säker på att jag rymmer något mer där i.




MÅNDAG 15E


Godmorgon måndag!! En 50 timmars vecka väntar på jobbet så jag känner mig laddad. 1,5 vecka kvar till jul så allt runt om ska också förberedas! Hoppas ni får en fin vecka ❤️



Söndag


Söndag och jag är helt död. Har tutat & kört på hela helgen när min kropp egentligen behövde sömn och vila. Tidsomställningen toppat med mycket jobb och lite sömn har tagit hårdare på mig än vanligt. Så det har resulterat i huvudvärk. Så med risk för att inte låta allt för gnällig så passar jag på att säga att helgen ändå har varit bra!! Köpt julklappar, blivit bjuden på middag, druckit vin och idag har jag julbakat hos syster & sedan julfikat hos Josefine och Tim :)

11 december

Redan torsdag?! Ikväll har vi på salongen varit på bryggargatan med våran säljare Andreas! Som jag saknat denna fantastiska mat och mysiga atmosfär. Pratades endel om planer för 2015, både kurser & utbildningar, och jag vill och hoppas att jag inte missar allt för mycket. 




Torsdag


Jag tycker det är så himla kul att vara tillbaka på salongen!! Idag har jag verkligen full rulle till 18:30 och då ska vi på bryggargatan och äta middag :) och det ska bli underbart!!! Jag har sovit hela natten och känner mig utvilad och redo för en ny dag! KRAM



TISDAG




Godkväll på er! Lyckades inatt sova utan att vakna första gången sen jag kom hem. Utvilad och nöjd!!! Dag 2 på salongen är avklarad och det går undan :) imorgon jobbar jag 8-17, men innan dess ringer väckarklockan 04:30 för att se eller eventuellt sova till san joses match!!!

Söndag

När jag satt och väntade på Arlanda i fredags så kändes det som jag hade varit i stockholm över helgen, inte som att jag varit borta i 9 veckor.. Annars då? Jag var lite väl kaxig och trodde jag hanterade tidskillnaden bra, tills i natt när jag vaknade 00:40 och låg vaken 5 timmar. Så just nu försöker jag hålla mig vaken en stund till så jag förhoppningsvis kan sova hela natten! Imorgon är jag tillbaka på salongen :)




Skellefteå


Hej från Skellefteå. Kom hem igår, jag väntade på Arlanda i 4 timmar och sedan sov jag hela sista biten. Igårkväll mötte jag upp Hanna Michelle & Josefine för middag och så såg vi finalen av idol! Imorse tog jag sovmorgon och jag håller tummarna att min kropp och tiden kommer samarbeta :)

Newark


Nu är det bara 2 timmar kvar innan flyget mot Stockholm lyfter. Melker frågade för någon dag sedan vad det första jag vill äta när jag kommer hem. Spontant kom jag inte på något speciellt men jag har kommit på vad jag saknar mest. Kaffe!!! och brieost, kommer säkert komma på något mer men just nu vill jag ha ostbricka och ett glas vin. Och när det kommer till kaffe så saknar jag vanligt gott svenskt kaffe.

Onsdag!

Godkväll! Jag har haft en väldigt lugn dag, packat och städat samtidigt som jag lyssnat på fredagspodden. Klippt Alexa och sedan hängt en stund uppe hos Erica! Det känns overkligt att jag kommer vara hemma i Skellefteå på fredag, men väskan är packad och imorgon är det dags! Flyger från Boston på förmiddagen och kommer spendera 6 timmar på Newark innan nästa flyg tar mig till Stockholm! Nu ska jag krypa ner i sängen så jag är pigg imorgon! ses




2015

Jag har blivit helt fast i Hannah & Amandas fredagspodd. Som sagt ligger jag lite efter, närmare bestämt 2 år. De pratar om julen, att det blir årsskiftet och the golden year.

Jag kommer ihåg för mindre än ett år sedan när jag satt på vindstigen med mina finaste vänner, utvärderade 2013 och vad vi hade för drömmar & planer för 2014. Jag minns pirret jag hade i kroppen, hur lycklig jag var (och fortfarande är) och hur mycket jag såg framemot detta år. Så när jag hör Hannah & Amanda prata om deras planer om the golden year och ta makten över ens liv så känner jag att det är precis det jag har gjort!! Låter personer & saker som gör mig gott stanna i mitt liv och det är där jag vill lägga och sprida min energi. 2014 har för mig varit helt fantastiskt och jag kommer minnas det med ett leende. Jag vill avsluta det är året på topp, först fira jul med familjen och sedan välkomna nästa år med Melker. 2015 kommer rivstarta med att jag fyller 25, ni hör ju bara där hur bra det kommer att bli!!!







TISDAG


Lite julstämning börjar sakta men säker komma! På något konstigt sätt så är jag lite glad att min kropp fortfarande befinner sig i oktober, jag känner absolut ingen stress och jag vet att jag kommer jobba 14 av 18 dagar jag kommer vara hemma. Och vet ni vad, jag längtar!!! Jag bokade in de flesta av mina kunder innan jag åkte så det kommer bli några sena kvällar, men vi har också inplanerat julmys & middag på bryggargatan med mina fina kollegor :) ska bli kul att komma hem till "mitt liv" , missförstå mig inte, jag tycker det här är en fantastiskt äventyr och jag skulle aldrig vilja vara någon annanstans än bredvid Melker.  Det känns som att vi lever i en bubbla här och har kommit ännu närmare varandra :) 



MÅNDAG

Hello december!! Jag känner mig ovanligt pigg för att vara måndag. Worcester bjussar på 10 grader & sol, helt fantastiskt!!! Idag ska vi pynta pepparkakshus. Haha JA vi utnyttjar amerikanska latheten och köpt ett färdigt hus... Jag måste också fixa klart det sista inför resan och ikväll är våran sista kväll tillsammans vilket betyder dejt :)




RSS 2.0