ONSDAG

Tre bilder. Ett fint halsband som jag hoppas landar i min postlåda imorgon. En glad bebis jag har myst med ikväll och hans fina mamma såklart. Nu: pyjamas & Dexter!!!
 

 


Tisdag.


SÖNDAG

 

Har haft en grym helg i huvudstaden och jag låter bilderna tala för sig själv. Imorgon är det måndag igen och det kommer vara en vecka som kommer att till störstadel bestå av jobb jobb och jobb. kram


Oct. 27, 2012

En sväng på hotellet efter visning på Loreals akademi med Stuhr, snart ska vi iväg på East för middag och vin, senare ut och dansa!! loooove


GODMORGON LÖRDAG


FREDAG

Tog mig vatten över huvudet idag vilket resulterade i utebliven lunch. Tiden går så fantastiskt fort och så är det plötsligt helg. Med mysmiddag och ett glas vin välkomnar jag denna helg, som mest troligt kommer rusa lika fort iväg som alla andra helger!!


HALLÅ TORSDAG

 
En bra torsdag. nöjd över mig själv att jag på dagens lunch gick hem för att städa undan, laga lunch och tvätta och en helg att se framemot. men först jobb till 19. ses

ONSDAG


GODNATT KÄRA NI

Hur ofta reser du utomlands,och vad blir nästa ställle? :)

Det är lite olika. I år har det blivit 4 ggr, usa, lloret de mar(girona) , italien & barcelona. Nästa ställe hoppas jag blir London, men ingenting är bokat än!

Vad händer i barcelona?? :-)

Vi var där 3 stycken för salongen, visning/kurs & middag och shopping :)

 

vem är din allra närmsta vän i skell? :)

Jag har känt emelied iprincip sedan jag föddes och vi har alltid hållt ihop, hon känner mig utan och innan så vi vet alltid vart vi har varandra.

Hur träffades du och Melker? :)

Vi träffades via gemensamma vänner på en kompis födelsedagsfest.

 

bästa butik i skell? bästa med hösten/vintern??

hmmm svårt val. h&m är bra, åhlens har mycket variation och bra kvalite

 

Vad är din största dröm?

Jag har för många drömmar för att välja en. Jag älskar att resa så jag skulle vilja åka och se hela europa,  och en roadtrip genom usa skulle jag mer än gärna göra. Jag skulle vilja åka och volontärarbeta på barnhem i sydamerika eller i afrika. jag vill alltid kunna utvecklas som människa och göra det jag älskar. Jag drömmer om att bo i london eller los angeles. och massa massa mer :)) 

 


LIVE IN THE PRESENT AND MAKE IT BEAUTIFUL.


TACK OCH ADJÖ FÖR DENNA GÅNG

Barcelona är en fantastisk stad, jag är lite smått förälskad. Och eftersom jag på 1,5 år har hunnit åka hit 4 gånger så blir det roligare när jag känner igen mig på ställen och faktiskt hittar rätt bra, självklart i en liten utsträckning. Hittar tillbaka till restauranger och butiker som jag gillar. Jag är riktigt nöjd med Toni&Guy's visning, shoppingen kan jag inte heller klaga på, utom världens finaste kavaj som fortfarande hänger kvar på h&m... Maten och tapas är lika bra som alltid och barca bjöd tillochmed på solsken idag!
Så nuhar vi packat väskorna, duschat och hoppat i säng, inte bokstavligen men nästan.. 03:00 går färden hemåt.




SÖNDAG

Fsntastisk kurs/visning, det är alltid kul med inspiration :) efter visningen åkte hela frisörgänget & toni&guy till en mysig restaurang med massa mat och vin! Så idag har varit en mysdag med liteshopping och fika, och ikväll blir det tapas (igen!!!) LOVE IT


Frågestund :))

 
NU när jag är borta i helgen så tänkte jag att om det är något ni undrar över så kan jag svara på frågor när jag kommer tillbaka efter helgen. Något ni undrar? SHOOT

ADIOS AMIGOS

Barcelona baaaaaby :)


<3<3

min kärlek och bästa vän.

TORSDAG


MYSKVÄLL MED MIN FINA ❤


ONSDAG

Onsdag, vad händer? Köpte i måndags en resa till barca och åker i övermorgon, kunde faktiskt inte passat bättre. Och att jag har två stockholmsresor inbokade framöver gör det ännu bättre. LOVE IT :))


EDBLAD

Blev tipsad av sandra om en smyckesdesigner, Edblad heter märket och jag ääälskar det. Första halsbandet är min största favorit. Jag gillar att är det enkelt, stilrent men så vältänkt. Finns i butik på City Guld här i Skellefteå.
 
 

Måndag idag!

Och så var det måndag igen. Igår kom min efterlängtade kille hem, så vi avslutade helgen med bio. Idag kollar jag på resor och drömmer mig bort till en varmare plats. Kan bli snarare än planerat.


<3


Last night.


LÖRDAG

Det är inte vanligt att man är sminkad och klädd 15.20 men idag är inte en vanlig dag. Loreal har en visning här i stan, så jag ska möta upp Sandra på salongen snart så vi ska fixa håret på varandra och dricka lite vin! Ser framemot en mycket trevlig kväll :) SES


12/10

Fantastiska fredag. Började med morgongym med emelie innan jag jobbade mellan 10-12.30, fikade med Laura & Olivia på waynes, middag på allstar och sedan mys hos mig resten av kvällen. Varför är inte alla fredagar såhär bra? ❤


TORSDAG!!!

1. fin fläta idag :)) 2. mina nya skor ❤ 


TISDAG


SÖNDAG

Myssöndag idag. Fikade med Annie på waynes och gick sedan en sväng på stan med Charlotte. Såg matchen och åt middag med massa tjejer på sunnanå, och Liam såklart! Det är bara helt galet hur fort veckorna går. Snart är jag gammal och grå hehe.


LÖRDAG

Lisette är hemma över helgen så då passar vi systrar på att dricka lite drinkar och spelar spel tillsammans! :) Tidigare idag har vi varit och hälsat på senaste tillskottet, Moa. Ses på verandan!!!


TVÅ SENASTE

Två bilder & tre sötnosar.


MOVIETIME

                                
Mooovietime!! att vara ledig betyder att man hinner massa (om man vill).i eftermiddaghar jag handlat, druckit kaffe hos charlotte's, gjort panerad torsk till middag och nu är det dags att avsluta denna onsdag med filmmys. dags att tända ljusen och mysa ner mig i soffan :)))

3/10

Klart att jag på min lediga dag vaknar upp utan röst och superont i halsen. Så var det bara att avboka träningen och vila en stund. Vid lunchtid så fyllde jag i min tatuering, jag hade försökt glömma smärtan men det gjorde mer ont än vad jag kom ihåg haha..
Så nu har jag gjort mig en kopp kaffe och ska njuta av solen som tittar fram genom fönstret. Ses :)


Tisdag.


OKTOBER

 
Låter alltid lika klyschigt med att säga ny vecka- nya möjligheter men idag känns det som en sådan vecka. Syster kommer hem från oslo i helgen och trots min förkylning så känner jag mig taggad för en träningsvecka!!! Jag ska även fylla i min tatuering som jag lovar att jag inte ser framemot. Första oktober idag så nu är det snart vinter, aaaaaaaaaahhhhh

RSS 2.0