Måndag


I och med att Sarah fyller år på skottdagen så gjorde hon ett 8 årskalas igår! Rosa & prinsesstema :)

På kvällen kom Carley & Aneta över, jag gjorde plankstek och svenskt godis till efterrätt!! Mina ögonlock vägde bokstavligen 5 kg... Inatt däremot har jag fått totalt 8 timmars sömn, första gången på över en vecka så jag känner mig som en ny människa!!!! 



HEJ DÅ FEBRUARI

Så skönt att februari snart är över. Även fast vi hade finbesök i början av månaden och att jag åkte hem på slutet så är jag glad att februari äntligen är över. För det har varit den månaden som melker varit mest borta och som även nu avslutas med deadline på traden. Det är vårat andra år och därmed andra deadlinen som närmar sig. Igår skickade Sharks iväg två spelare och även fast det var lite väntat så är det så himla trist att se spelare & vänner försvinna...


Söndag

Jag vaknade av någon märklig dröm och kunde såklart inte somna om så det blev en till alldeles för tidig morgon för mig igen... Har blivit förkyld så mitt huvud känns helt igen täppt så jag vaknade med en härlig huvudvärk..... Jag förstår inte varför jag sover så dåligt och drömmer så konstiga saker när jag sover själv.
Annars då? Igår bjöd San Jose på betydligt bättre väder än jag hade räknat med. Vi startade dagen med brunch på Flames där vi även träffade Carley & Matt. Melker åkte iväg till Vancouver och jag mötte upp några av tjejerna på Pizza Antica för middag och några glas vin :)
 
Nu hoppas jag att få sova lite till, ska dricka thé med ingefära och lite senare ska jag iväg på födelsedagsbrunch för Sarah på Hult's. 


Lördag

Godmorgon. Eller min morgon var inte så god klockan 06.15 men vi kan ju låtsas.. Jag sov mer nu än vad jag har gjort på en vecka så tro inte att jag klagar ;)
Själva resan igår gick bra, jag är evigt tacksam (peppar peppar) att jag inte har några problem med varken flygresor, åka själv eller att sova på planet. Vi blev försenade och jag vet inte riktigt varför, innan vi kunde åka fick en familj kliva av med en ordningsvakt och det tillkallades läkarvård, själv lyssnade jag på en podcast så jag märkte ingenting... och att gå igenom tullen i oakland var under ALL kritik!!!! Jag har aldrig varit med om något sämre system eller längre väntetider.. Skulle landat 17.00 men satte mig i taxin 20.45. 
 
Det var skönt att komma hem i allafall ❤️❤️❤️


Fredag

För prick en vecka sedan lämnade jag San Jose och nu sitter jag på Arlanda och väntar på att få gå ombord på flyget som tar mig till Oakland. Så sjukt hur fort en vecka kan gå men jag har varit väldigt effektiv!! Testade flertalet brudklänningar igår och idag har jag bestämt mig, känns så sjuuukt spännande :)
Jag har iallafall haft en riktigt härlig vecka men nu är jag väldigt redo att åka hem igen och träffa Melker efter nästan 2 veckor utan varandra ❤️❤️ 
Sverige, vi ses om några månader!!





Sista dagen hemma

4 dagar som bokstavligen försvunnit. Och jag har haft fullbokat men väl prioriterad tid.. Igår åt jag lunch med Hanna & Julia på Brygg, sedan var jag hos Lina på hennes ateljé och testade brudklänningar, snacka om att känna sig som en prinsessa ❤️ middag hos pappa och därefter slocknade jag. Hann även med ett seminarium som jag även blev godkänd på, win win!!!
Idag har jag svettats med Michelle på 360 och följt med Alex och kikat på deras fina husbygge. Firat Hanna som har gått med i vuxen-på-SAS-klubben med middagsbjudning :)

Imorgon åker jag och Julia ner till Stockholm för att testa fler klänningar och senare möter vi upp Elin & Rebecca  för middag!


Tisdag


Vi ska gifta oss i sommar!!!! Ni som följer mig på instagram har nog redan sett det :) Så det har varit den främsta anledningen till mitt snabb-besök i veckan och jag har verkligen försökt ta tillvara på tiden. I och med Melker var i väg på roadtrip med laget så var det skönt för mig att komma hem och börja planera!! Jag är så himla taggad för det här, kommer bli helt fantastiskt att få samla familj & vänner på VÅR dag 💗
Imorgon blir sista dagen hemma, på torsdag åker jag & Julia ner till Stockholm för att testa brudklänningar och äta middag med Elin och Rebecca!

Måndag


Jag kan inte förstå att det redan är 1 år sedan utematchen på Levi's stadium!! Sån sjukt mäktig upplevelse :)

Kom just hem efter har varit på gymmet, på stan och fått håret fixat på salongen. Och det är nu jag känner hur trött jag är... Vaknade 03:15 i morse men lyckade somna om en stund till. Jag ska ju snart åka tillbaka igen så jag hoppas jag inte ställer till det allt för mycket för hjärnan!!!


Söndag


Godkväll på er. Imorse vaknade jag innan 4, försökte somna om men ingenting hände. Så vid middagstid idag så kändes det som en ny dag för mig..
Träffade Michelle på gymmet för ett pass och sedan har Emelie & Tobias bjudit över mig, Camilla och Simon på middag (Femte hjulet som vanligt..) vi har inte träffats sen september så vi hade mycket att prata ikapp. Jag tror jag har längtat hem efter vänner & familj än vad jag själv trott!!! Så fantastiskt att ha så dina vänner, även fast vi bor i olika världsdelar och inte setts på evigheter så känns det ändå som igår ❤️❤️
Nu kan jag inte hålla upp ögonen länge, håller tummarna att jag får några mer timmar sömn i natt!!

Sverige


Burrrrr från ett kallt Stockholm. Första flighten gick bra, jag hade 3 säten för mig själv så jag sov gott :) kändes som det var morgon när vi landade, så märkligt att det var eftermiddag. Tidsskillnad... Vet inte riktigt när jag ska vara hungrig eller trött, men jag är båda haha.

IMPULS!!!


Älskar att vara spontan. Så igår bokade jag en biljett för att åka hem till Skellefteå. Så nu sitter jag i Oakland och väntar på att få gå ombord :) mindre roligt är att jag blir 4,5 timmar i Stockholm..


Torsdag 18e


Efter solsken kommer... regn?! Igår blåste det massor här, på kvällen kom en rejäl regnskur också så jag stannade inne.
Jag började den här dagen med ett barre-pass, var länge sedan sist så det var roligt :) var och gjorde manikyr och sedan har jag städat hela lägenheten. Sanningen? Jag har vänt upp & ner på hela lägenheten för jag har lyckats tappa bort min svenska telefon...... Min magkänsla säger att den har hamnat i soporna. SÅ störande!!!
Blombud lyste upp min torsdag, världens finaste kille 💗💗💗

Tisdag ☀️☀️☀️


Idag blev det en dag vid poolen efter att jag FaceTimat med Elin från Berlin. Världen känns inte så stor när tekniken gör oss ett samtal ifrån varandra!!
Kollade på hockey och åt middag på The Counter med Carley, Aneta & Kathleen :)

Måndag


10 dagar som har gått alldeles för fort.. Men vi har hunnit med så mycket också :) testat flera olika restauranger på gatan, åkt till Santa Cruz och gått på nöjesfältet, ätit massa glass i solen, varit på barn-museum downtown, hejat på Melker & Sharks, legat vid poolen, kört till San Fransisco och hälsat på alla djuren på zooet och kollat på golden gate bron, spelat skip-bo, uno och den försvunna diamanten. Och massa mer :) Så nu är det väldigt tomt i lägenheten då alla har lämnat mig...
11 dagar själv nu så jag ska fundera ut vad jag ska hitta på, imorgon ska jag definitivt ligga vid poolen då det väntas 28 grader & sol ☀️☀️☀️

❤️❤️❤️❤️❤️




Söndag


Jag lever. Det har varit fullt upp här i veckan, har tagit tillvaro på all tid och njuter av att ha mina fina systrar och Olivia här ❤️❤️❤️

Måndag



När mitt sällskap sover innan 21... Ost, kex, vin & gossip girl till mig :)

Fredag

Goddag på er från en lagomt trött tjej.. Har en dålig ovana att sova dåligt när jag är ensam men de här sista dagarna har varit hemska. Konstiga drömmar och vaknar varannan timma. Jag håller tummarna att det blir bättre när jag får sällskap nu :)
Ska äta lunch och sedan skynda mig ut och fånga solstrålarna, riktigt varmt och skönt i solen i San Jose idag!!!

Ha en fin helg kära vänner 💗



Onsdag


Säg hej till Rambo & lilla Madison ❤️

Avslutade denna kväll med en mysig middag och ett glas vin på Pizza Antica  med Carley! 
Räknar ner till fredag nu, snaaart kommer ett flygplan lastat med två systrar och en socker söt systerdotter!!!



Onsdag


Var kallt imorse när jag gick iväg till gymmet men redan till helgen verkar det bli varmare och sol, så härligt!!! 
Idag har jag en riktigt fullspäckad dag (OBS ironi) haha. Jag har precis varit och hälsat på Carley och deras hundvalp som var sötare än socker och nu efter lunch ska jag hälsa på Jessie och Madison 💗💗 

Allstar break

 
Snacka om att tiden verkligen går fort när man har roligt. 5 fantastiska/underbara/perfekta dagar ledigt. Och det som jag gruvar mig mest för är att jag vet att det dröjer till april/maj nästa gång vi har mer än en dag ledigt tillsammans i sträck..
I fredags var vi på middag på Hults, med Sarah & Alex. Lördagmorgon så körde vi norrut och kom fram till hotellet i yountville innan vi påbörjade vår vingårds-hoppning. Revana Family Winery, Wheatstone och Silver Oak hann vi med, och jag kan verkligen rekommendera alla ställen för er som funderar att åka till Napa.
Hotellet vi bodde på var supermysigt med öppen spis och en härlig pool och relax som jag kan tänka mig är fullpackad när det är varmare ute.
Avslutade denna ledighet med att koka ihop en brunch av världsklass innan Julia & Alle åkte hem till Sverige och Melker åkte med laget till anaheim.

RSS 2.0