ONSDAG

Jobbat 9-18, kommit hem till middag på bordet, fikat på stigs och nu myser vi i soffan till nyaste avsnittet med Dexter:-)


KVINNAN ÄR HELT FANTASTISK


Rihanna har släppt en ny skiva. och hon gör det igen!!! är helt galet imponerad av henne, hon måste bara se till att chilla litegrann så hon inte tar slut för tidigt!! käääärlek

MÅNDAG

livet går så fort nu och det är så jävla nice ändå. idag har jag fått mitt gesällbredv utdelat, käkat julbord, jobbat & tränat. imorgon är jag ledig så ska vi till pillan för att julbaka & mysa innan lisette flyttar. och så lilla julafton innan dess då, och vi gör det med tapas!


mekke från förra året:)


FÖRSTA ADVENT

mycket trevligt med inflyttningsfest igår! kan meddela att det var galet stressigt innan, sprang runt i läggan och gjorde allt precis samtidigt. överraskade stor när jag tog till mina bästa bartenderkunskaper och gjorde en sjukt god fördrink. körsbär ala denise heter den. smitrnoff, körsbärslikör och limejuice!
idag har jag hängt med systrar och familj på stan. fikat och fått(köpt) julklapp av tomten (inte jag). sedan käkat middag i stackis hos pappa med mys & spel. heelt galet att det är första advent idag men ack så mysigt:)



DET ÄR FEST HOS MIG OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN!!


inflyttningfest och jag är redo. ska bara byta om sedan trillar tjejerna in närsomhelst :-)

Nya fina(& tunga) örhängen:-)

img_4736 (MMS)

Nya fina(& tunga) örhängen:-)


Lunch med syster på waynes:-)

img_5012 (MMS)

Lunch med syster på waynes:-)


DET PERFEKTA LIVET?

satt och läste igenom gamla inlägg när jag fastnade vid det här. skrev det 2009 och jag tycker fortfarande det stämmer lika bra.


varför strävar endel människor till att allting ska vara perfekt?
man ska ha det perfekta utseendet, dvs aldrig sliten eller en dålig dag, den perfekta familjen utan några svarta får, den perfekta pojkvännen, de perfekta barnen med de modernaste namnen, det perfekta huset på det bästa området med de perfekta grannarna och den bästa skolan, barnen ska ha de snyggaste kläderna från och med att de föds till att de har en egen stil -dvs perfekta stilen.
När man sedan tidigare har gått på den perfekta utbildningen,självklart på den bästa skolan och slutar med de bästa betygen, har den bästa lönen på företaget och är känd för sitt yrke kan man köpa den perfekta båten, den snyggaste stugan i skärgården, resa jorden runt i lyx och skaffa hushållerskor och trädgårdsarbetare.

AND then what? slutar livet där? nnnnnnnej då sitter man där en vacker dag när man har med botox tagit bort alla rynkor, lyft brösten och rumpan och fettsugit magen innan man är 50 och ser tillbaka på livet hur perfekt allting har varit. MEN icket. Jag hopppas att man ser tillbaka på alla fester man missat eller inte deltagit tillfullo pga perfektheten. Eller de mysiga bästavänner-kvällarna som man aldrig upplevt eller maskeraden man aldrig valde att gå på.
Jag förstår inte egentligen varför man strävar efter perfektionism iställer för att sträva efter att följa sina mål, idéer och värderingar. Varför ska man egentligen alltid försöka vara bäst i allting? för att senare tänka tillbaka på att man alltid har varit bättre än någon annan? tror man egentligen att någon vill bli som en själv då? För att i slutändan är det ändå vad DU vill och vad DU ska göra som spelar roll.
En klok vän sa till mig en gång "Du ska aldrig ångra saker du gjort. Ångra bara saker som du inte valt att gjort." och det stämmer ungefär varje ord. Jag finner ingen idé att som ung snåla, spara pengar och sitta hemma då man vet att man har ett extra jobb, en ekonomi som är menad att köpa upp. Varför skulle man annars börja jobba när man är 15-16 år för att spara till man är 40 år? Dock får man ångest ibland när man ser att pengarna på kontot dalar som en slalombacke nedåt, men vad gör det om 100 år när jag kan tänka tillbaka på förjävla roliga grejer jag har gjort under mitt liv this far!
Storsjöyran, Hemavan, Roadtrip, Konserter, Gothia, Gbg, Sthlm, Alla utlandsresor, festivaler, klädköp, alla sommarfester osv. Jag är inne i den lyckligaste perioden i mitt liv, och den har pågått hela mitt liv. Allting blir vad du gör det till och om man alltid följer magkänslan blir det sällan fel, men om det skulle bli är nog inte det beslutet slutet av ditt liv.

Man lever man en gång. 


Det handlar inte om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en,utan vad man tycker om sig själv och
Det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha

We all wanna be somebody’s one and only


KANSKE MÅNADENS BÄSTA DAG;

Dagen börjar med frukostmöte på jobbet! SES


MYS PART II

Mysig är nog det bästa ordet att förklara hösten & vintern. Det är mysigt att komma hem efter jobbet tända ljus till middagen och mysa av värmen. Att tiden går sjukt fort är ingen tvekan om, skyltsöndag och lilla julafton på söndag innan syster flyttar mot sydväst! Det är så mysigt att strosa omkring och köpa julklappar för att sedan slå in dem. Lukten av pepparkakor, glögg och clementiner är jul för mig (& chailatte) jag vill baka lussebullar och koka knäck.. och klä granen. Jag vill vara jättebra på att julpynta även fast jag hatar det ibland. Jag längtar till julafton till jag ska trycka skumtomtar till att magen krampar och förhoppningsvis äta plankstek istället för julbord till middag. Julen är faktiskt helt fantastisk ju:-)


MYS

Det har varit en riktigt härlig & mysig helg! Myste med Sandra och Annette på salongen i fredags, jobbade på hotellet igår och så käkade vi på allstar med Hannah & Pierre. Passet på friskvård ieftermiddag tog ALLA mina krafter så ikväll ska vi se vem som kan slå Filip och Fredrik, förhoppningsvis med ljus och snacks:)


LÖRDAGSKVÄLL

Nu ska vi på allstar och käka middag sen blir det bara en massa mys:-) KRAM


TORSDAG


trevlig kväll♥

MAT

Igår hade vi middagsbesök av familjen så jag lagade avancerad mat, fyllda paprikor! Fyllning bestod av kyckling, cous cous, crème fraîche, chili och sötsursås, muums:)


JAG HAR KONSTATERAT:

1.att inomhusfotboll är svettigt 2.det är 5v till jul och jag har redan börjat köpa julklappar. 3.sovmorgon är underbart 4. jag ska tatuera mig wow. 5. jag älskar att snön inte kommit än 6. det är fantastiskt att lyssna på gamla låtar, nostalgi. 7. snart börjar jag jobba mer 8. ikväll kommer familjen på middag så jag måste koka ihop något gooott

-


WITHOUT YOU


BODEN

Igår överraskade/lurade vi pillan till boden. julbord, show & massa daans till 3. idag mådde mina fötter minst bra men det var värt det!!








Ikväll hänger jag i Boden med världens bäs...

img_7576 (MMS)

Ikväll hänger jag i Boden med världens bästa systrar!!!!:-)


RELAX


Ikväll har vi varit och myst på eddas relaxavdelning,  badat & bastat. riktigt skön avkloppling! Helg imorgon, fredagen består av jobb hela dagen, 8-17 på salongen och därefter åker jag till hotellet och fortsätter!!

TORSDAG

Sovmorgon idag så jag har varit en sväng på stan. Köpte bland annat halsbandet, tvekade inte när det var halva priset:) har bokstavligen tryck imig lunchlådan från ica så nu beger jag mig mot jobbet! KRAM


YOU FOUND ME


ONSDAG!

Med nymålade naglar, myssockar och en fruktsallad som kallas duga myser vi framför film & tända ljus!:)


IGEN.

Har varit en sväng på stan, kollat på lite lampor för det är så mörkt! Spanade efter lite julklappar men köpte bara saker till mig, och en present till lillebror. Och avslutade med lite fika:) KRAM


TISDAG 8/11

Helgen passerade lika fort som vanligt och veckan går i samma tempo men jag gillar det!! Ledig idag, så tänkte hinna med lite av varje. Tänkte bjuda mamma & Co. på middag men det slutade med att vi ska äta där istället:)


KÄRLEK


NU

Igår åt vi god mat med vin, såg idol och avslutade med lite spel. Idag har jag varit och vaccinerat mig och nu ska jag iväg och träna innan matchen! KRAM


MYSFREDAG!!!

Maten står redo och snart kommer Emelie & Jocke på middag och lite vin! Mysigt:)


Jobb 8-17, SES :-)

img_8845 (MMS)

Jobb 8-17, SES :-)


JA TACK


den perfekta nyårsklänningen, dom perfekta bootsen, underbar clutch och balla kilklackskor, jaaag tror ni fattar!!!


Fyndade en ny klocka igår, 150kr på Ur & P...

img_5698 (MMS)

Fyndade en ny klocka igår, 150kr på Ur & Penn!


ONSDAG

Dags att styra upp livet. Styr kosan mot friskvårds och börjar min halv-lediga dag där:-) SES


RSS 2.0