Måndag


Godkväll! Efter en lugn helg så är det måndag igen. Känns lite konstigt men jag har haft en fin måndag :) började dagen med en promenad runt älven och jag höll bokstavligen på att blåsa bort. Sedan så var jag på ansiktsbehandling på aqua spa. Annars så har jag tvättat, städat lite och bakat, och mellanåt så har jag självklart sett suits (mitt nya beroende!!!) jobbat en sväng på eftermiddagen och ätit middag på bishops med Emelie, Monica & Julia :))) 

Lördag 27e


Bild från förra lördagen. Denna lördagkväll är betydligt lugnare, med ett glas vin i soffan hemma :) tidigare idag har jag varit på salongen och friserat pappa, anna & jimmie! Och sedan promenerat en sväng i blåsten!
Annars har jag börjat tvätta och försökt organisera lite ordning bland kaoset!!!

Fredag och helg


Gick in och jobbade en stund på förmiddagen, sedan fick jag håret klippt så det känns nytt och fräscht!! Frågan är bara vad jag ska göra med färgen :)
Annars har jag tagit det lugnt, lite lätt huvudvärk så jag började se en serie men somnade på en gång, som vanligt....


Tisdag


Hej och hå!!! I söndags klippte jag mitt lilla troll :) "jag känner mig så vacker" var hennes reaktion, hon är ju för goo! Jobbat lite senare idag, sen så har det inte hänt så mycket. Blev en sen middag och kollat runt på resor, måste boka min hemresa kring jul så det finns platser kvar! Imorgon börjar jag jobba 10:45, så dagen börjar med en härlig sovmorgon. KRAM

Måndag


Det känns ju faktiskt jättekonstigt, men nu är det sista veckan på jobbet. Endast 4 dagar kvar innan jag går på tjänstledigt  😁😁

En sån lördag




LÖRDAG


En minst sagt fullproppad vecka har dansat förbi. Försöker hinna umgås och mysa på mest hela tiden :) i tisdags styrde vi upp tapas hos Anton & Hanna, onsdag så lunchdejtade vi på bryggargatan och torsdagskväll så myste vi på med fruktsallad (lägg märke på att jag alltid skriver VI, jag är så sjukt sällskapsjuk just nu) och igår så var jag hos Michelle, såg idol & drack vin :) idag har jag fyllt på energinivån och feel good-kontot efter lunch i stan med Emma & Emelie <3

Annars så planerar jag min tid efter att få några minuter på Skype med min fina kille, som jag läääängtar såå efter!!! Lyssnar mest på en ny favvo-låt, ni vet en sån där låt som man bara spricker upp med ett leende när den startar :) ha nu en riktigt fin lördag ❤




Igår


Den lugnaste söndagen på länge och jag behövde det verkligen! Avslutade med scones & valvaka hos tim och josefine :) Rivstartat den här måndagen, jag känner mig både pigg och laddad. Sista två veckorna för mig på jobbet!!!

14e


Började denna helg väldigt lugnt, fredagkväll hemma i soffan. Med en bok, lite vin & en skål godis. Igår så rivstartade jag med ett pass bodypump, röstade och gick en sväng på stan. På kvällen så var vi hos Hannah, åt musslor och provade viner :)


<3




Onsdag



Hello mina vänner!! Efter en hel helg i Stockholm som bokstavligen laddat fullt min energinivå så är jag back in buisness. Vardagslivet alltså, men det bjuder på väldigt många ljussken :) igår kom denna söta tjej och hälsade på, hennes fina mamma var såklart med och ikväll efter jobbet så mötte jag upp Sandra & Annette på bishops för middag och pratat ikapp!!
Imorgon så har vi färgkurs på förmiddagen, så våran färgtekniker Therese kommer och visar den senaste kollektionen med färger & form.

Söndag


Igår följde jag Rebecca och Elin till starten av tjejmilen, det kryllade med folk överallt och eftersom jag inte skulle delta så stannade jag inte så länge. Gick till ett köpcenter i närheten, sedan köpte jag med en kaffe och åkte till området där Rebecca bor. Satt i solen och läste en bok och njöt av en härligt varm septemberdag!!
På kvällen åt vi middag på Vigårda och tog ett glas vin på Niklas :) idag hann vi besöka ett supermysigt kafé på söder innan jag packade ihop väskan och flög hem. KRAM❤

HEJ STOCKHOLM


Landade i huvudstaden torsdagskväll. Igår när Rebecca & Daniel skulle iväg så mötte jag upp Charlotte & Liam för lunch i Bromma. Gick en sväng på stan och sedan mötte jag upp Elin & Rebecca! Det blev en lugn kväll med uppladdning för deras lopp idag :) 


Igår


Igår gick vi som sagt till bryggargatan efter jag slutat jobba. Som vanligt fantastiskt god mat och mysig miljö. Det har blivit många hej då-middagar senaste veckan iochmed att alla flyttar..
Imorgon åker jag till Stockholm direkt när jag slutar jobba :)))



Måndag

Jag önskar jag hade mer tid. Jag älskar att jobba, men nästan all tid försvinner när man är på jobbet 40 timmar i veckan. Jag försöker träna innan jobbet för det är nästan något inplanerat varje kväll. Nog för jag tycker att det är roligt, men tyvärr får jag lite ångest när jag inte hinner med... Ruskigt diffust inlägg, har nog börjat få lite resfeber i Melkers vägnar. Imorgon så ska vi iallafall på bryggargatan och äta middag med vänner, sista kvällen innan han åker. Så nu börjar det verkligen kännas att det är på riktigt!!!! Vi har längtat sen i slutet av maj och om 4-5 veckor så är det min tur, lämna tryggheten i Sverige och börja vårt äventyr i USA!!



RSS 2.0