TORSDAG

Kom hem till middagen på bordet och firar att vi imorgon är det officiellt sommar då vi börjar med sommartider på jobbet med ett glas vin- love!!



SPANIEN










































♥♥♥♥♥

TISDAG


BAL

Vad är väl en bal på slottet? 3 år sedan jag gick på balen. Skulle inte tveka om att göra om det, för det är verkligen kul att få känna sig såå fin!!! Jag får vänta till bröllop istället hehe, eller förhoppningsvis bli bjuden på bröllop i framtiden :)





HEMMA!!!



Har haft en riktigt trevlig och skön helg med familjen i spanien. nu är jag hemma och väldigt trött för det blev bara några timmars sömn inatt. ska vila upp mig ikväll och imorgon börjar allvaret igen!


LLORET DE MAR

Spanien bjussar på riktigt härligt väder så för tillfället är vi största dels rödbrända. Imorgon fortsätter vi att jobba på brännan och pimplar paraplydrinkar, senare åker vi in till barca för shopping. Och loreen är bäst!!!! Natti :)


Familjen är redo, snart går flyget som tar...

img_9694 (MMS)


- GODNATT


SÖTNOS




Syster är hemma från norge så man får passa på att umgås så mycket som möjligt. så ikväll har systrarna och sötnosen ovan varit här och busat & ätit grillat.
Sista jobbdagen för denna vecka imorgon och spaaaanien på fredag, can't wait :)

TISDAG

Jobbat i vanlig ordning, ätit lunch med syster & mamma, glass på ainas och mys, spel & vin med finaste systrarna ❤


TODAY


BAKA KAKA


let's set the world on fire



Har varit en väldigt mysig och trevlig helg och ryktet säger att den här veckan ska bli nice (då det slutar regna förstås) 20 i grader i slutet av veckan och i spanien är det förhoppningsvis ännu varmare occch ännu soligare, så dags att börja fundera på packning:))

FASHION AGAINST AIDS


STUDENTKLÄNNINGAR






Om 3 veckor så är det studenten. För mig var studenten bland det roligaste jag någonsin gjort och om jag skulle få chansen att göra om det skulle jag aldrig tveka. Har kollat ut några fina studentklänningar, själv skulle jag nog valt nr 1!!!

PS.




Det följde med en liten figur hem från mamma, och jag vet någon som inte är ledsen......

SOLIGA DAG






O härliga dag. började med ett besök på vårdcentralen och fick tråkiga besked, så fick mediciner utskrivna för tusenlappar. glass i solen och bara skönt att vara ledig men samtidigt har jag varit hängig & dåsig hela dagen. middag hos mamma och nu ska jag vila upp mig så jag känner mig pigg och frisk imorgon! godnatt

ONSDAG

img_5379 (MMS)


TISDAG

Blev en lång dag på salongen idag då Emelie fick bli fin i håret efter jobbet. Imorgon är jag nästan ledig och såklart har jag tid på vårdcentralen 08.20... sedan en sväng på klipp1 för redkengenomgång! jag håller tummarna för sol onsdag & torsdag!!!!!!!


MÅNDAG - JOBBA ÄTA TRÄNA SOVA


Det finns ingen som du ♥


LÖRDAGGGGG


AFTERWORK

Har haft en fin dag på jobbet, mamma bjöd på lunch på Kanel och sedan efter jobbet gick vi på allstar för afterwork och lite vin:-)


NIKE

Här är resultatet från fotografen av våran fina modell som vi stylade för 2 veckor sedan. Personligen tycker jag att Nike, som hon heter, är riktigt lik Amanda Seyfield. Hursomhelst är jag glad & nöjd!!!! :)


TJUVTITT



Idag på förmiddagen har jag sysslat med "gör om mig". Färgat, slingat, sminkat och stylat. Resultatet ser ni i guiden som kommer i slutet av maj! :-)

WHITE


TISDAG

Bara för att jag är ledig imorgon ska det såklart regna. Bara för att det har varit sol idag & igår. Men iallafall, lyxat till det med middag på Olles och sedan en långpromenad i solnedgången, låter väldigt romantiskt jag vet, men det blev mer lite kyligt hehe.


GODNATT MINA KÄRA!!!


MÅNDAG- LUNCH I SOLEN

img_6839 (MMS)


SÖNDAG

Härliga helg! Dagen i ära har jag spenderat i soffan och på guldvallen. Efter en riktigt härlig vinst så kom jag hem till färdig middag, grillad lax=muuums!!!! Intar soffläge med en bra film.


WHERE HAVE YOU BEEN?


MIDDAG OCH ANDRA TREVLIGHETER HOS FINASTE EMMA OCH JONAS








♥♥♥

3 MAJ



Jobbat 9-18, ätit världens godaste blodpudding till middag och sedan promenerat runt broarna med emelie! Man känner direkt ute när solen går bakom moln så försvinner värmen. Håller alla tummar jag har för att snön inte når skellefteå & att solen skiner hela helgen. Imorgon ska vi äta middag hos emma & jonas och på lördag kommer lisa hem så vi kör på grillfest sålänge inte snön förstör våra planer. Trevlig helg kära vänner

ONSDAG!!



Känns absolut inte som att det är onsdag idag, men det är alltid skönt att vara ledig. Sprang ett varv runt broarna, har käkat lunch med mekke & sedan varit en sväng på solbacken.
2a maj idag, vill bara planera allt som händer i sommar och det är kuuuuung. En weekend till spaninen med familjen. syster fyller 30. summerburst i sthlm, midsommar & stadsfesten. utlandsresor och allt annat fantastiskt som sommaren bjuuuder på!!!

Hade en riktigt trevlig & mysig valborg med riktigt god (och mycket!!) mat & trevligt sällskap :)





RSS 2.0