Torsdag

Hej på er :) Började den här dagen med att förnya mitt gymkort, har varit i gymmet som finns här i byggnaden men har varit sjukt omotiverad så jag tänkte börja om att gå på olika pass! Körde barre idag så jag antar att det kommer kännas imorgon!!
Sen har vi varit och gjort lite ärenden och jag har köpt lite helgblommor. Nu står potatisgratäng i ugnen och snart kommer Josefine, Tim & Colin över på grill :)


San Fransisco Giants

Ikväll har vi varit i San fransisco och kollat baseboll. Inte riktigt lika imponerad som när vi såg basket första gången, men nu har vi testat det här också :) Om jag ska vara ärligt så fattade jag inte särskilt mycket haha.. jag älskar att alla amerikaner som vanligt går all in med kläder och inställning!


Huset

Det här är alltså de sista ritningarna som vi har på huset. Som jag tidigare skrivit så blev huset betydligt större än vad vi hade tänkt oss.. Men när vi väl har ritningarna så känns allting så rätt. Kommer vara en social nedervåning med öppen planlösning och med ett stort och härligt kök. Totalt 4 sovrum, jag får en stor garderob och melker får sin "man cave"... Jag har svårt att föreställa mig hur det kommer se ut så vi är väldigt förväntansfulla att se vårt drömhus när det står klart i slutet av juni :)

Måndag ♥

 
Mötte upp Jessie och Madison på Santana Row idag, vi gick till vintage winebar för ett glas champange och pratade ikapp om sommaren och fortsatte över en lunch på california bistro. Så himla härlig och fin tjej som jag är väldigt tacksam att jag har här :) En väldigt trevlig start på den här veckan, en lite bättre måndag helt enkelt!! 
 
 

25e

En härlig och sjukt varm söndag. Gick över till Josefine och hängde vid deras pool idag :) Vi passar på att njuta i solen medans vi kan och även i morgon ska det bli upp mot 37 grader!!
Ikväll har vi varit och ätit på hults med hela svenska gänget, verkligen kul att få hit svenskar till laget och staden :) Och som alltid rullar vi hem därifrån och snart lär jag somna i soffan, standard söndagkväll för oss hehe 
 
Gammal bild från i våras, en härlig hike norr om San Fransisco
 
 

LÖRDAG


Dagens klädsel: Jeans, linne & min nya fina skinnjacka :)
Dagens smink: lyxade till med mascara idag. älskar att ha lite färg i ansiktet så jag slipper sminka mig
Dagens frisyr: nytvättat = rakt & platt
Dagens planer: ska krypa ner i sängen, har varit hos tim & josefine som bjöd på middag och idol ikväll 
Dagens saknad: som vanligt, familj och vänner hemma i sverige
Dagens dummaste: hmm.. tänkte gå ner till köpcentret och köpa ett mobilskal, men nu håller jag i den för allt jag är värld...
Dagens drog: cola zero!!!
Dagens köp: har faktiskt inte köpt något alls idag
Dagens humör: På topp :)
 
 

Fredaaaaa :)

Igår lyckades jag ha sönder melkers gamla telefon som jag lånade medan jag väntade på en ny... Så där satt jag med två(!!) trasiga telefoner, så less!!! Rackarns sladdar som ställer till det för mig haha...

Men idag lyckades jag få tag på en ny & fin :) jag har egentligen inga problem att vara utan telefon, men den gör faktiskt livet mycket enklare - och roligare. Låg vid poolen idag och funderade. 1. Att det är svintråkigt att vara i gymmet utan musik/podcast, och att sola utan att kunna lyssna på något är nästan värre, hälsningar en rastlös själ. 2. Jag älskar att googla, men det vet vi ju sen tidigare. Så jobbigt att behöva lägga på minnet sånt jag vill googla. 3. Jobbigt att inte kunna kolla klockan. 4. Podcasts igen, jag lyssnar i princip alltid på något när jag är ute och går. 5. Noll kontakt från omvärlden är också tråkigt. 6. Okej, väldigt jobbigt att inte kunna ringa/smsa, var nära på att skriva en lapp idag när jag gick hemifrån så Melker skulle veta vart jag var... som på gamla goda tiden ändå. 7. Mest glad att min telefonbok kom tillbaka, prisa Gud för tekniken.
Jepp, en hel lista med i-landsproblem!! Nu ska jag googla, lyssna på podcasts, skriva anteckningar och spela candy crash för allt jag är värld. Puss på er 😘😘😘

 

Torsdag

Godmorgon och godkväll till er i sverige! Så himla härligt att vakna upp till en klarblå himmel, men nog pratat om vädret. Idag är det prick en vecka sedan jag landade på amerikansk mark och vad har hänt sen dess? Jag vet inte haha... Jag och Josefine har varit en sväng på ikea, fyllt på med ljus & godis. Har legat vid poolen och löst korsord och lyssnat på podcaster. Tiden bara försvinner helt enkelt!!
Igår grillade vi och hade en mysig middag hemma, det omysiga som inte syns på bild är att det var hockey på tv som melker inte ville missa haha.....
 
 

Tisdag 20e

Jag vet inte riktigt vad som hände igår, mitt batteri laddade ur och jag slocknade på soffan klockan 8 och vaknade nästan 12 timmar senare av melkers alarm... Känner mig som en ny människa. Och på tal om ny människa, så känner jag mig helt ny av att fått lite färg i ansiktet. Har verkligen känt mig grå och ful!!!
Såg föresten att Drake spelar i San Jose i helgen så jag håller tummarna att melker är ledig, måste nog börja lyssna på hans låtar haha 
 
Nu ska jag snart gå en sväng till gymmet och sedan se om det finns tid för att göra shellac :) 
 
 
 
 
 

idag :)

Så himla märklig känsla att först mysa in sig i hösten i sverige för att sedan komma hit till san jose och sommarvärmen. Jag låg ute en stund vid poolen idag men min stackars kropp som i princip inte sett solen på 3 månader höll på att börja koka... runt 33 grader när jag gick in och svalkade mig i ac:n! Inte för att jag klagar men det är en stor omställning för kropp & själ, man blir verkligen slut av att vara ute. Vi strosade senare ner till köpcentret med familjen heed/segerstedt och avslutade med tacos och spel hemma hos oss, självklart vann tjejerna ;)
 
 

Söndag

Well helloooo :) börjar anpassa mig efter tiden här, försöker iallafall tvinga mig själv. I fredags åkte vi till mountain view med Chris & Mirco och såg Luke Bryan, jag höll på att somna innan förbandet hade spelat klart....
igår gick vi ner till köpcentret en sväng och jag besökte poolen en kort stund. Middag med Alex & Sarah i Los gatos :)
 
Jag har fått flertalet psykbryt på min förbannade telefon. Melker spräckte skärmen delux på bröllopet när han stagedivade, lufttrycket på flyget gjorde att telefonen dog en säker död och jag har nu melkers gamla telefon i väntan på en ny. Mest ledsen är jag över att jag måste börja om från början i candy crash....

 

FREDAG

HEMMA!!! Pirrade i magen att landa på SFO igår, sist jag gjorde det så friade melker❤️❤️❤️ Resan gick iallafall superbra, att få med oss allt bagage från bagagebandet till killarna som hämtade oss gick lite sämre haha..... Så är det när man har allt man äger i resväskor!!
Höll mig vaken till 21 och sedan sov jag till 3 och lyckades somna om några timmar till, så skööönt!!! Nu ska jag bara få in alla kläder i garderoben, känns som att den har krymp under sommaren, eller kanske att jag har med mig mer nu.... Melker är ledig i helgen, eller hans camper börjar inte förrän nästa vecka så vi har lite ledig tid tillsammans ❤️
 
 
 
 

Påväg ✈️✈️✈️

Efter bara några få timmar sömn är jag nu påväg hem igen.. Mötte upp Josefine & Colin på Arlanda för att åka över tillsammans med dom :)
Hörs igen från San Jose 👋🏼🇺🇸


Sista rycket

Det är ganska fullt upp just nu.. Full fart varje dag!! Senaste veckan har jag träffat så många som möjligt :) aw (om man får kalla det för det även fast jag inte jobbar) på brygg i fredags, middag & vin med Moa på bryggargatan i lördags och spenderade söndagen mestadels på salongen.
I veckan har jag gjort fler ärenden, lämnat in engångskamerorna från bröllopet för framkallning, skickat ut tack-kort, hängt på stan & Leos med Olivia, blivit bjuden på lunch i Bergliden av Felicia & Vincent, gått broarna, tränat och druckit ingefäradrinkar på bryggargatan 💗 tvättar och packar för fulla muggar och för kanske första gången på länge känns det inte helt kaos...


Söndag

Nedräkning till San Jose, bara några dagar kvar. Det känns konstigt att lämna alla här hemma, hade önskat att jag kunde packa ner familj & vänner i min väska och ta med er!! Hemma- familj, vänner, jobbet, snart huset. San Jose- Så vackert, nya vänner, melkers jobb, jag älskar bubblan vi har där. Det bästa av två världar. Längtar till att packa upp väskorna, handla & laga mat och faktiskt även att städa.. Senaste dagarna har varit riktigt gråa och precis så har jag känt mig, grå & tråkig så jag längtar så mycket till sol & värme!!! Jag längtar till att få springa över gatan till Josefine & Tim bara för att jag kan, och få visa dom vår bubbla som vi varit i de senaste 2 åren :) Och jag längtar efter mina fina vänner jag träffat och få höra hur deras sommar ha varit
 
 

Onsdag 7e

Helt sjukt att det redan har gått en vecka sen jag lämnade Melker på Arlanda och åkte till ambassaden. Satt på en uteservering med Michelle i solen med ett glas vin och pratade i timmar om livet ❤️ och massa bröllopssnack såklart!
Träffade sedan Camilla, Elin & Rebecca för middag innan jag åkte tillbaka hem. Åh så underbart att få träffa underbara vänner och fylla på energidepåerna!!

Idag har jag fixat naglarna, ätit lunch med mamma på stadskällaren och sedan druckit kaffe på vindstigen :) det har varit magiskt höstväder minus blåsten då..


1 månad ❤️

En månad har flugit förbi. En hel månad sedan den bästa dagen i mitt liv!!! En helt perfekt dag (utom när brandlarmet gick när jag blev sminkad haha...) För varje dag som går blir allt bara bättre & bättre med magiska minnen. Första veckan var jag bara på rosa moln, en overklig känsla som inte gick sätta ord på. Fortfarande svårt att sätta ord på bara så himla mycket obeskrivlig lycka & kärlek.

 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 

We've been together for a while now
We're growing stronger everyday now
It feels so good and there's no doubt
I will stay with you as each morning brings sunrise
And the flowers bloom in springtime
On my love you can rely
And I'll stay with you

Oh I'll stay with you through the ups and the downs
Oh I'll stay with you when no one else is around
And when the dark clouds arrive
I will stay by your side
I know we'll be alright
I will stay with you

Though relationships can get old
They have the tendency to grow cold
We have something like a miracle
Yeah, and I'll stay with you

Oh I'll stay with you through the ups and the downs
Oh I'll stay with you when no one else is around
And when the dark clouds arrive
I will stay by your side
I know we'll be alright
I will stay with you

And there will be heartaches and pains, yes it will
But through it all, we will remain
In this life, we all know
Friends may come, and they may go
Through the years I know
I will stay
And in the end I know that we'll find
Love so beautiful and divine
We'll be lovers for a lifetime, yeah
And I'll stay with you
I will stay with you

Oh I'll stay with you through the ups and the downs
Oh I'll stay with you when no one else is around
And when the dark clouds arrive
I will stay by your side
I know we'll be alright
I will stay with you
Everything will be fine
And I will stay with you
Through the end of time
I will stay with you


Måndag

 
Och så har det blivit september, månaden som min officiella sommar slutar och det är dags att åka hem till vardag och rutiner. Eller vad man ska kalla det. Hur som helst ska det bli extremt skönt att slippa leva i kaos och resväskor, men det är såhär september har sett ut för mig de senaste åren...
 
Annars då? Är lättad över att jag fick komma tillbaka till sverige igår fast jag hade ställt till det med passet. Håller på fixa några ärenden och göra klart allt som behöver göras innan nästa vecka. 
Jag njuter av hösten, älskar att spana in och shoppa höstkläder fastän jag vet att hösten i San Jose dröjer någon månad till. Det är så mysigt ❤️
 

Amsterdam

Som vanligt har Andreas & Loreal lyckas väldigt bra med all planering!! Amsterdam är -av det vi sett- en mycket mysig och härlig stad. Kaosmycket cyklar och galna chaufförer med det är inget som överraskar mig.. Andreas lyckas allting hitta ställen som man själv aldrig skulle fått för sig att leta efter, första middagen var i ett växthus där dom odlade egna grönsaker och frukter :)
Kurs på Kinki Kappers, ovanligt och spännande!! Alltid så himla inspirerande att lyssna på andra frisörers moral och värderingar. Middag på lördag hamnade vi på en båt som var ett riktigt sjukt ställe (!!!) Servitriserna droppade kläderna eftersom och var i princip nakna vid efterrätten.. Avslutade på ett nattklubb i centrala Amsterdam där jag och Matilda körde Dance Dare!!!!!! Hahahaha hur kan jag ha levt i 26 år och aldrig vetat om det här? Så jävla roligt!! Sjukt nog har jag träningsvärk i benen efter allt dansande.....


Fredag

En spontan och mysig kväll med Charlotte igår på bryggargatans lounge ❤️ jag förtjänade en god drink efter ha flyttat ut ur lägenheten och jobbat!!

Imorse åkte jag och Matilda till Amsterdam för utbildning och jag hoppas att dom släpper ut mig ut ut landet utan pass :)))) trevlig helg vänner!


RSS 2.0