IDAG

Idag för ett år sedan var inte en bra dag. Idag är en mycket bättre dag! 2 veckor prick till USA, Melker spelade första matchen efter skadan, & dom vann. jag är ledig imorgon. mina kära kollegor kommer på middag imorgon. Så idag är faktiskt ganska bra:)


BÄSTA!!!!!!

love u.



SÖNDAG


som vanligt har jag hunnit med allt och lite till även fast tiden går så fort. ifredags så blev det middag direkt från kungsgrillen och sen kom olivia. vi somnade sent och hon vaknade kvart över sju och var piggare än livet så vi såg pongo och de 101 dalmatinerna 6 ggr. minst. fika med pappa pillan och jimmie och efter det fotbollsmatch på edda. mys och drinkar hemma hos mig och dansade sönder mina fötter på allstar innan jag fick fint sovbesök. lisa tvingade mig att göra korv & pommes som var gott så man mår fint idag också :) middag och usaplanering väntar ikväll SESS

MINIMELKER & MINIDENISE


TORSDAG

Jobbat 8-22 idag så nu ligger jag välförtjänt på soffan framför ett avsnitt greys och en korsordstidning! Imorgon väntas jobb innan helgen är kommen! Den kommer att bjuda på många trevligheter:) lillstumpan på besök, fika, fotboll, vin & planering inför usa!!!


ONSDAG


TISDAG 24E


har precis hoppat i träningskläderna för andra gången idag. var sjukt otaggad efter ha slöat i soffan efter middagen men melkers mysiga tröja gör så att det känns liite bättre. tabata med fotbollstjejerna på friskvårds nu kööör viii

JAG VILL HA SOMMAR!!!


SVAR PÅ FRÅGORNA

Silvertejp eller eltejp :) ?
skulle nog säga eltejp


Hur och när träffades du och Melker? :)
jag träffade melker på min kompis födelsedagsfest, ganska precis 3 år sedan!


En liten hårfråga!
Vad tycker du om sånnadär moussefärger man kan köpa på affärer? Alltså som färgar håret :) dom måste ju slita mycket på håret?
Det beror på vad det är för något. oftast brukar hårfärger man köper i affärer innehålla silikoner som lägger sig utanpå hårstrået så det är svårt att veta vad som kan hända (om färgen sitter bra eller tvättas ur på en gång). Skulle hellre köpa färg på salong där det finns folk som kan hjälpa dig, det är inte så mycket dyrare :)



Och om man redan har slitet hår, vad är ditt bästa tips för att få det finare? :)
Använd bra shampo & balsam, exempelvis ett fuktgivande shampo som är bra för torrt och skadat hår och inpackning 1 gång i veckan. Skulle rekommenderea att skippa plattång om du har möjlighet!

 

Bästa shampoo och balsam? Vilka mobilspel spelar du? =)
Kan inte bestämma mig, gillar kérastase bain chroma riche/ ciment Anti-Usure & Redkens Real Control
Jag spelar allt för många spel..Quizkey, yatzy, fillupblock, monkey, crossfingers, skateboard, wordfued oooosv.

 
bästa skönhetstipsen?
hmmm, har nog inga bra tips. jag försöker få min skönhetssömn, dricka mycket vatten och äta mycket frukt och grönsaker.

Hur ser de utländska spelarnas relationer ut? Bor flickvännerna här med dom eller?
det är inte så många utländska spelare, dom flesta har flyttat hit, men inte alla!

 

var kommer dom där stora örhängena ifrån???? dom du köpte nyss stora och strassiga;)
Dom köpte jag på h&m :)

 

Hur håller man håret frächast även fast man använder värmeskydd då man lockar/plattar håret

Och bästa torrschampoo? =)
Använd borste/kam när du plattar håret, & inpackningar med jämna mellanrum
REFs, ingen tvekan på den! 


Hej jag undrar hur man bäst får den där naturliga fina blonda färgen på håret? med folie eller sån där hårmössa eller nåt annat? jag har färgat mitt hår flera gånger men det blir aldrig som jag vill, inte ens när jag färgat på salong på klipparna tex. mitt underhår tycks inte vilja bli blont av någon anledning :S jättekonstigt..tycker du att mood's är bra för naturligt resultat och hur länge rekommenderar du att det ska sitta i? ska man börja med rötterna och ska man kamma igenom håret innan? jag vet många frågor men jag vill verkligen veta, jag mår så dåligt och mitt hår är en av anledningarna, jag har alltid haft tjockt hår men det har blivit så tunt nu på sistone kan ha och göra med att jag går igenom en jobbig tid och har gjort det en lång tid för min hy är hemsk och kropp krånglar också. jag har inte färgat mitt hår på ett tag så det har fått vila och jag använder inte värmeprodukter såsom plattång & hårfön eller knappt några produkter överhuvudtaget. Hur ofta tycker du man ska duscha håret och jag har hört att man ska använda schampo som inte löddrar, hårinpackning och sen balsam stämmer det? Vad använder du för produkter till din hy och ditt hår? kanske kan tipsa om budgetprodukter? Tacksam för svar, du verkar vara en underbar och härlig tjej, söt tjej vet jag iaf for sure att du är :)hehe Kram på dig!

Hej! jag tycker att folieslingor ger det bästa resultatet, för då kan man bestämma hur & vart man lägger slingorna. Beroende på hur utgångsläget är så brukar jag börja i botten och dra ut på längderna där det behövs! Jag tycker inte om nytvättat hår, men att tvätta håret 2-3 gånger i veckan är nog lagomt. Kan vara olika beroende på vad man gör (jobbar, tränar osv). Jag tycker att shampon som löddrar fungerar bäst, det känns som att håret blir renare då och det är bra att använda balsam efter inpackningen som sluter hårstrået.

Jag använder hudprodukter, rengöring och hudkräm från apoteket (aco & cliniderm) och en ansiktsmask från exuviance jag brukar göra varanann vecka ungefär. Hårprodukter som jag använder just nu är ett nytt shampo & balsam från loreal, inoa care. en inpackning från kerastase för färgat hår. Värmeskydd så har jag anti-snap i fuktigt hår innan jag fönar det och ciment thermique innan jag använder värmeverktyg. och alltid torrshampo. Svårt att ge tips på budgetvarianter eftersom jag aldrig testat dom. Skulle då satsa på loreals produkter som är lite billigare men fortfarande bra:) jag hoppas att du fick svar på dina frågor, annars ärdet bara att fråga igen:) kram

 

hur länge har du och jessica känt varandra? :)
jag träffade jessica& hela brännanjänget som jag kallade dom när jag gick i nian tror jag(?) tror vi var 14 eller 15, så cirkus 7 år.

 

Är det många/nån singel i aik som ni umgås med? Eller nån singel överhuvudtaget?
dom flesta i laget har flickvänner/fruar och det är oftast dom vi träffar.

 

Vilket fotbollslag spelar du i ?
Myckle

bästa raggningsknepet?
haha eehh, tror jag ligger lite i lä på den punkten eftersom jag inte har försökt ragga upp någon på ett tag...

 
Vad tränar du och hur ofta?
Bästa butiken i skell?
jag tränar fotboll och på friskvårds, totalt kanske 5 gånger/veckan
h&m :)

Varför är du så hjärtesmältande söt? ;)
haha det får jag nog tacka min fina mamma & pappa för!
 

solar du solarium/använder brun utan sol/spraytan??
tips på sida eller ställe man kan hitta fina balklänningar?
hur lång är du?
vad väger du?
:)
jag brukar iprincip aldrig sola solarium, kanske 2 ggr/år, använder apotekets brun utan sol i ansiktet 2 gånger i veckan under vintern för att se levande ut hehe

charlotte visade en hemsida där det fanns många fina klänningar, www.kotyr.se

jag är 1.70 (sist jag mätte mig på gymnasiet) och väger ca 55-56 kg.
 

Vad använder du för värmeskydd till håret och vad kostar det?
Vars shoppar du mest kläder?
Vem är din bästa vän?
Vars skulle du vilja bo förutom Skellefteå?
Hur gammal är du?

Jag använder redkens anti-snap, kostar 410 och kerastases ciment thermique, kostar ca 340 om jag inte är ute och cyklar

Shoppar mycket på internet, nelly bubbelroom. men annars h&m, vero moda gina tricot, bikbok osv :)

jag har många fina vänner så det är svårt att "välja". emelie har jag känt sen jag födde iprincip och hon känner mig ut & in.

Jag skulle vilja bo överallt. usa, barcelona, göteborg eller stockholm . trivs superbra med mitt liv just nu i skellefteå men det ska bli ofantligt roligt att bara få testa mina vingar och se hur dom fungerar:)

jag är 22 år ung!!!

Har du några djur?
nepppp, bara dammråttor. dom förföljer migggg...


vilket är ditt favorit spel på mobilen?
just nu; quizkey det är såååååå beroendeframkallat. rekord just nu på tidsjakten 2.53 minuter och på trippelchansen 63p UTMANA MIG ;)


Vilken är din favoritprodukt? :D
TORRSHAMPPPOO


Favoritplagg i din garderob just nu?
min fina aboslut bästa väska som jag fick av mekke i julklapp (var tvungen att springa och ställa den i garderoben, om det nu räknas som ett plagg hehe)


3 frågor :)
Hur många sykon har du,och ålder?:)
Hur länge har du jobbat på klipp1?
Vem umgås du och melker med av spelarna i skellefteå aik? :) ha en bra dag!
jag har en drööös med syskon ♥ Pernilla, 29, Lisette 24, Kevin 16 & Jimmie 8. och så har jag felicia 18 & agnes 16 som jag har vuxit upp med :)

jag började min anställning på klipp1 juni -10 och innan dess hade jag praktik & extrajobb där.

skulle inte säga att vi umgås så ofta med någon, finns inte så mycket tid på vardagarna . jag träffar alla tjejerna under matcherna. annars träffar vi oscar & charlotte eller pierre & hannah ibland.  melker träffar alla spelare varje dag på träningarna, käkar lunch/fikar (spelar tvspel) osv.

Vilken är den största hårtrenden i år?:)
tråkigt nog har vi inte varit på någon visning nyligen & tråkigt nog gillar jag axellångt hår, rakt avkapade längder. det är sjuuukt fräscht. Annars så tror jag att jag kommer kapa luggen snnnnnart är riktigt sugen på en rak en :)


Ska oscar och charlotte bli föreldrar?
jaa, dom ska få en bebis i juni♥♥




SÖNDAG







Spelkväll igår. och viktigast är att vinna eller hur? 

Redan söndag. spenderar den just nu i soffan med en kopp kaffe & greys anatomy. match senare och sedan väntar en myskväll. svarar på frågorna ikväll, så fråga HÄR om ni undrar över något:)

TORSDAG

1. Blond igen 2.Mitt fina halsband jag fick när jag tog studenten  3. Middag på kriti idag!!!:)


TRÄNA TRÄNA TRÄNA


JAG SMÄLTER


Världens sötaste tjej och mosters stolthet. Lyser upp som en solstråle så man blir alldeles glad i hela kroppen!!!

MÅNDAG - FRÅGESTUND

typ världens skönaste dag. började dagen med frukostmöte 8.15 och jobbade till 18. då kom emelie för uppfriskning av färg och klippning♥. annars så nöter jag galet många spel på telefonen just nu, beroendeframkallande i sinne. avslutade kvällen med fotbollsträning och en god fruktsallad. imorgon befinner jag mig på jobbet 8.30 och får håret slingat så det blir fräääscht inför staterna (laddar i förtid).

Annars då? många fler läsare är alltid kul så jag tänkte att vi kan ju köra en frågestuund, om ni har några frågor såklart??? :)


mk


HELT FANTASTISKT

har suttit och tittat igenom bilder på min dator och jag tänkte visa några för er med bildtext under där det står vad jag tänkte när kortet togs!! hahaha



"gör ditt bästa för att se nykter ut"


"visst vet du att du tar kort där"


"undra om geten också posar?"


"en audi tt kan ge dig nackspärr men försök se söt ut ändå"

15E JANUARI

Har haft en bra helg! Sett hamilton på bio, sett hockey, tränat, käkat god mat , spelat spel som är så fruktansvärt skrattframkallade & blandat goda drinkar! ny vecka imorgon som innehåller ännu mer träning, massa jobb och som börjar fint med frukostmöte på jobbet!!




TOP OF THE WORLD


LÖRDAG:)

Middag, spel & drinkar med fina tjejer hos mig ikväll!:)


Biotime! När man köper biobiljetter och gl...

img_1314 (MMS)

Biotime! När man köper biobiljetter och glömmer kontokortet hemma är det tur att man har kontakter...


.

unknown source tumblr_lx6hys3ZOm1r87nxzo1_500_large

120112

Jag hade en fin födelsedag med besök av både familj och vänner. hade bakat liiite för mycket så hälften är kvar. fick massa fina presenter men den finaste kommer i februari♥  fikade själv så mycket att jag var hög av allt socker så det är tur att man bara fyller år en gång per år haha!
Imorgon fredag och helg, kommer bli skönt med en lugn helg, har varit så mycket senaste tiden och fullspäckade helger så det är skönt att bara vara, speciellt så länge som jag har hemma min sambo. Jag har även för fullt börjat förbereda mig mentalt inför usaresan. 1 månad kvar. 4 veckor ooosv. jag vet inte om jag är nervös eller lyrisk eller förväntansfull... kommer bara bli galet spännande och längtar sjukt mycket!!!! & sjukt nog har vi internet på flyget dit. odds på den?


TORSDAG


11 JANUARI



IDAG är det min dag!!! 22 år idag känns helt fantastiskt och jag är ledig:) Så jag har tränat och bakat massa så snart kommer min fina familj och vänner på fika :) ♥♥♥ 


VISST ÄR DET OKEJ ATT SKÄMMA BORT SIG SJÄLV IBLAND?


Från vero moda :)

DET FINNS INGEN SOM DU!


MÅNDAG

En skön måndag som har gått ovanligt fort. Har förberett litegrann, beställt två bikinisar ( en bikini, två bikinisar??) och börjat baka inför onsdag. Har även hunnit träna fotboll och nu har jag myst ner mig i soffan. Älskar våran brasa som jag fick av Åsa i julklapp, vaarmt och skönt i våran annars så kalla lägenhet!


HÄRLIGA HELG


Påväg mot Luleå för att se hockey. Middag ...

img_5223 (MMS)

Påväg mot Luleå för att se hockey. Middag i bilen för att ingen av oss orkade laga mat. Annars då? Har jobbat 9-15. Beställt hem ett par fina jeans som en födelsedagspresent till mig själv. Ska spela fotboll på eddahallen imorgon. Och sedan en fin lång helg som består av lite vin, mera fotboll och så ska jag hänga med Olivia på söndag:) Trevlig helg!


TISDAG

Jobbat idag 9-18 sedan åkte jag melker & åsa till mamma för middag, fick en tidig födelsedagspresent som vi invigde, Ryktet går! Ett fantastiskt roligt spel:)


NYÅRSAFTON

Tack för en lyckad kväll :)

























2012




Öppnar upp mina armar för 2012. förväntningarna är skyhöga och jag tvivlar inte på att det kommer bli ett helt fantastiskt år!! Hade en supertrevlig kväll i Lisas stuga igår. mycket god 3rättersmiddag och trevligt sällskap. pluspoäng till emmy som styr ihop kvällens tävlingar och som på midsommar går man därifrån som en vinnare. TACK för en fantastisk kväll!!!

RSS 2.0