klaaaaart!

hämtat passet (yes)
köpt godis till lisette
köpt tuggummi och halstabletter
köpt resetandborste +tandkräm
köpt batterier
satt igång tvätten

har kvar att:
renbädda
torka trappen
packa
träning
mys med elin

skolan har nu börjat om och det känns helt okej! nästan bra faktiskt :)
Har världens bästa schema med en full dag och en ledig dag! Kommer få utökad apu så jag även får studiebidrag!
FUnderar även om jag verkligen ska gå spanska. Återstår att se senare.
Försöker att göra mitt bästa för att inte packa så mycket. Isåfall blir det första gången jag lyckas.
Ska försöka vara helt okontaktbar i 16 dagar. Har med mig mobilen som jag slår på om jag vill någon något eller för att använda som kamera! KOMMER bli guld.
Så, semster till 7/9.
från och med i morgon 6.40 då planet lämnar falmark.

lev livet när du kan och ta resten senare. ha ett bra liv till nästa gång :-)


jamen måndag!

det är måndag i dag och i morgon är det tisdag. tisdagen som ylven fyller arton ååår. det är WIE!
Var på polisstationen i morse, håller alla tummar jag har för att jag får det på torsdag, annars blir det ett provosoriskt pass för 1000 enkronor. inte roligt!
tog kort till körkortet på expert och ska skicka in det i morgon! så dimper det nog ner i brevlådan när jag liggar på playaan. Så sjukt så jag längtar. Även om brännan inte fastnar på min kropp ska det bli så oerhört skönt att få vakna på morgonen och veta att jag inte har några måsten. det är semester för mig.
Färgade håret idag innan jag cyklade i SPÖregnet med paraflax till jobbet för möte. jag var mörkbrun på framsidan av byxorna och beige på baksidan.. ni kan gissa hur mycket plask jag hade i skorna!!?
På mötet pratades det en hel del, efter 2,5 timmar flydde jag till nästa möte. dessa möten!
Grillning hos bella och en jäääkla massa dans. jag var nykteroch de festade. tänkte mest på att jag ska jobba i morgon och tänkte få en någorlunda tidigkväll!
I morgon är det sista dagen på sommarlovet. När jag tänker tillbaka så har det bara rusat iväg. Och vad har egentligen hänt?
3 juni började mitt sommarlov, lite partaj hos Julia för att sedan komma stupfull till Rebecca mitt i te-juntan. 2orna och 3ornas avslutning firades hos camilla där jag drack way to much, och hade så fruktansvärt roligt! Bröllop, jobb och sedan var jag i oslo. En färja till Danmark och sedan en sväng förbi tyskland.
17 juni mötte jag ett gäng glada tjejer på centralen i Gbg. Sarah, Ida, Emma och Emma och shoppningen/partyt brakade loss.En tågresa hem och sedan jobb 7 dagar i sträck.
Stadsfesten tog ingen det lugnt. Inget kunde stoppa mig, inte ens utslag eller kramper i magen, så vi röjde på dansgolvet i öltälten istället!
Jobbet tog mig samman och efter många byten fick jag och emelie ledigt 5 juli. Sundsvalls gatufest var på gång. Buss och bil, sedan var vi på busstationens parkeringsplats aspackade! Ett smitningsförsök och hopp över grindar satt vi på ett hotellrum i centrala sundsvall och drack och pratade. Emelie diggade håkan och jag bara log. Mer dans och ännu mer breakdance! På hemvägen "råkade" vi in på Birsta city och ikea.
Jobb jobb mera jobb. Det gäller att vara effektiv!
Helgen efteråt. Hemmafester och jag och elin besökte 18års fester. Jobba mera och efteråt trästocks, besviken på elin, but heeey. väldigt roligt ändå!
Junsele med Anna, Pappa och Jimpan där vi tittade på djuren, gick promenader, spelade minigolf och grillade! tog bussen hem för att hinna träna och sedan var jobbvardagen tillbaka.
Piteå dansar och ler, många kallar det något annat. Och jag håller med! Inget mer att säga.
mera jobb och Massor med packning+ fest. Förfest hos sandra sedan utgång så jag inte kunde köra första biten till yran. Vaknade upp 2 timmar efter jag hade somnat och sedan efter ett besök på Mogges grill landade vi i husvagnen i Östersund och festen var på G! Torsdag, Fredag och Lördag. Inget körkort eller Bankomatkort för jag och Julia. Ingen kamera för Rebban, Min favvokjol fick oljafläckar av bilen, punka och glömde min kudde. Poppade hela vägen från boliden till skellefteå och ingen gata var lugn!
Tvätta duscha sova, sedan var jag i piteå och jobbade varje dag, 7 dagar i rad. festas hann det också! både onsdagen och fredagen men utgång båda gångerna! Packa ihop nolia på rekordtid och jessica som körde som en dåre till piteå för att vi skulle få sova så länge som möljigt!
Hem för att tvätta och packa igen. Tandläkaren och sedan var Roadtrip 08 igång. den omtalade! Ö-vik Uppsala och Sthlm! Fan så vi rockade (Förlåt tomten) The voice festivalen med Flo-rida och alla andra. Ibbe och David. Mer att säga? det ägde.
Hemresan. Överdrivna farter då bella sov och Sthlm-Sundsvall på mindre än 3 timmar. YES
Massor med melontuggummin i godishuset och nu är vi hemma!
har packat upp, tvättat och väntar på att packa igen. Inflyttningsfest hos bella ikväll och jobb i morgon.

jag har insett att nästan varje gång jag festat i sommar har jag börjat klockat 6 morgonen därpå. Hur jag lever? fråga inte mig. Allting går om man vill.  Alling som jag vill kan jag göra  a-a-a-aaaaa
Det var mitt lov i korthet. FY så jag har haft roligt, den bästa sommaren ever.
Och det bästa är att det är ni och jag, mot världen!

Magnus uggla äger, ABBa äger ännumer och mina vänner är det bästa som finns. Idag var PRECIS alla samlade.tack

having the time of your life!!!!!!!!!!!!!!!


Mer bilder från sommaren finns här!

17 augusti

när jag och elin traskade hem en bit in på småtimmarna i uppsala i onsdags tyckte jag att det var ovanligt mörkt! Jag tänkte att "här uppe" är det inte mörkt än, men ack så fel!
När jag cyklade hem från bion nyss var det mörkt. På ett sätt kändes det väldigt mysigt, men på ett annat lite obehagligt.
Mamma Mia var världens bästa tror jag. Väldigt bra iallfall. åhå!  Jag satt med ett brett leende under hela filmen och bara njöt av filmen som gjorde mig alldeles varm inombords. Vill se igen och igen!
Elin var iallfall min date och vi hade tur att få nästan de bästa platserna. Prick i mitten tre rader från längst upp.

Har tvättat alla kläder från resan och packat upp allting, så nu är det nästan på tiden att kläderna åker ner iväskan igen. Dock inte fullt lika mycket som jag tog med mig eller kom hem med. Köpte faktiskt några saker! Skor, jeans, klänning, tshirt, tröja, bälte, pincett och nagellack. Thats it. love=)

Imorgon är det fullt upp iallfall. Mamma hade märkt att mitt pass går ut i januari vilket är om 5 månader, ett pass måste vara giltigt i 6 månader efter att man landat i Sverige igen, vilken miss! Ska alltså till polisstationen i morgon direkt när det öppnar. efter hade vi planer om jordgubbsplockning, men en fågel kvittrade i mitt öra om att det ska spöregna i morgon, så vi får omplanera!
Efter det har jag receptionsmöte klockan 13 på jobbet och sedan ett till möte klockan 16! Träning klockan halv 8, men jag undrar hur det ska gå när jag helst vill amputera bort min hals för tillfället!
Tisdag väntas jobb på salongen, Emma och Sandra vill bli stylade innan jag åker! Jag skulle också behöva göra något åt mitt hår!
Sedan väntar jag ivrigt på att skolan ska börja om! Ska bli hur kul som helst faktiskt, även om det inte varar så länge! två dagar kvar, snart. jjjjjjiipppie! can´t wait.

från början till slut

Roadtripen har nått sitt slut, sorligt nog. Ingen satte sin rumpa i bilen frivilligt i morse klockan sju.
Ialllfalll så har vi haft så fruktansvärt roligt att jag inte vet riktigt vart jag ska börja.
VI åkte i tisdags, var framme i ö-vik vid fem, och anälnde på paradisbadet, alla 4 + frida var less innan stängning! varför var allting så roligt när man var liten?
Åt middag på en supermysig kinarestaurang innan vi åkte till elin och fridas morfar som bodde på ett av världens finaste tomt i världens finaste hus, jag svär.
satt och spelade kort länge och pratade ännu längre innan vi i regnet sprang till husvagnen som stod redo på gården för att sova!
Åkte mot uppsala vid tolv. Kom fram, lagade tacos, vilade och gick till Anja! Mys, te, kort och film sedan gick jag och elin hem i mörkret med grodorna!
vaknade nästa morgon med ett leende på läpparna! Shoppping och grönan stog på spel!
fredagen betydde stan, dansföreställning, alkohol och supermysig turkisk restaurang, även om jag beställde grillad lax! superbra!
lördag var det ännu mera stad och thairestaurang innan vi intog the vocie-festivalen med Flo-rida! KING alltså. Get low var mäktigt!
och världens snyggast. överdrift jag vet. men ändå! fina killar

och resan hem! pusssochkram

livet rockar! 5 dagar till malaysia. guld
skolan är guld, livet är guld, vänner är guld, familj är guld. ALLT är guld.

here wo go again

i söndags var det min sista dag på nolia. Inte överdrivet med folk sedan ihoppackning och vi har aldrig gjort det så fort tidigare! Halv 9 lämnade vi piteås innerstad och efter lite överdrivet höga hastigheter var vi hemma på max 35 min! Tog mig en dusch innan jag gick och lade mig och sooov länge! ungefär 11 timmar och det behövdes verkligen efter 7 dagars jobb á 11 timmar!
Vaknade igår halv 11, steg upp och gjorde mig i ordning och cyklade in till stan. Hittade ett par jeans på världens rea som jag var tvungen att köpa, beställde ett nytt bankomatkort och köpte melontuggummin!
Hade möte klockan 13 och sedan kund klockan 15. Klipp/Färg + slingor och det gick som smort! Lika roligt varje gång :-)
Kom hem vid halv 6 och åt lite innan träningen, vilade en stund för att undgå mjälthugg och körde sedan till Myckle.
Eftersom att det var första träningen nu på 1,5 vecka ska jag inte klaga! det gick fint.
Duschade och cyklade till elin åt mer melontuggummin och slingade hennes hår, somnade därefter till Pretty woman.
Vaknade klockan 8 av väckaren men insåg att jag fick sova betydligt längre. Klockan 5 i 10 stegade jag in hos tandläkaren och där gick allting bra! Cyklade förbi jobbet, tittade på schemat och njööööt av att det är min första dag på semestern. En tväris in på El-gigen för att lämna in min kamera som mest troligt har gjort sitt!
Nu ska det PACKAS i små mängder (om jag kan) brukar misslyckas varje gång och sedan bär det av söderut. Inga planer, bara Övik Stockholm och Uppsala är det tänkt att vi ska besöka! Roadtrip08 har tagit sin fart.
Fan va gööööttt kommer mest troligt hem söndag, vet ej med säkerhet. Har iallfall möte på måndag och skolan på onsdag, sedan väntar bara beachen på mig på fredagen och 15 dagar framöver OCH LISETTE!!!
MITT liv är guld :-)

08-08-08

8 augusti idag, rätt coolt eftersom det är år 08 också!
Nu ska jag iallfall snart iväg och jobba, fick lite sovmorgon idag!
Ikväll ska vi till Elinoch laga tacos och efter det är det utgång och närmare bestämt balzac.
För mitt egna bästa hoppas jag på bättre än sist och har mycket att ta igen. Ses

lovee


jisses!

fest i går och jag är fortfarande full. Ska och jobba återigen i piteå och får hämtning om cirka 1 minut!
wish me luck!

Jobb!!

Jobbar nu hela veckan mellan halv 9 och halv 8! och ändå betyder emelies födelsedag utgång! WIE fasiken så peppad jag är=)=)
Och om vi fortsätter från Östersund så är allting minnen blott. Jag önskar att jag vore där igen och att det vore 31 juli igen. Men icket. Hade en av de bästa stunderna i mitt liv där nere.

Igår, sliten och trött började jag jobba i piteå och idag har jag avklarat dag nummer 2! Båda dagarna har gått jättefort och jag hoppas att resten av veckan också gör det!
Nu ska det pysslas och limmas!
I morgon ses vi i dimman! kom igen giiiiirlsss!

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG ÖSTERSUND

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum
shitt ppommes! Går inte beskriva dessa dagar i skrift. Ord och bilder utgör en minimal del av all den glädje och lyckorus som stegrats genom oss.
+ Magnus Uggla, Håkan Hellström (OBSERVERA<<)
+ Bilfärden
+ Zlatan genom sunnanås gator 06.30 torsdagmorgon
+ Rihanna - Disturbia
+ Stulna körkort, bankkort och kamera
+ Stefan
+ Spice grils -tshirtarna
+ Karusellerna
+ Vi hade iallfall tur med vädret
+ Taxin
+ Bum bum be-dum bum bum be-dum bum  (igen och igen och igen) det tar aldrig slut
+ MAn ska ha husvagn
+ Campningen
+ Punka på bilen
+ Fyllesvin
+ 4 dagars
+ Ont i fötterna
+ Världens bästa vänner
+ Racerfart
+ Högsta volym genom allla gator
+ Thaimat i rondellen
+ Träffade Micke och Björn
+ Regn
+ ELIN REBECCA ISABELLA EMMA JULIA HELENA
+ Oskar?
+ Presidentens tal
+ Kycklingsalladen
+ Hotta brudar från Skeå
+ Magnus (igen)

Aahahah det går inte förstå vad vi har upplevt. Men sammanfattningsvis ser det jävligt bra ut!!!!!!
Storsjöyran 2008



RSS 2.0