doyou right


Finns mycket att berätta om helgen, alldeles för mycket.
Fredag hos Elin, med all the girls, utom emma som jobbade. Drack och hade en jävligt rolig stund! Stadsfesten och allt sånt. Karusell och artister,såg dock ingen, eller5 minuter av Europe. Trallade mest och dansade i öltälten.
Lördag,jobbade klockan 6. En snubbe kom aspackad in genom dörren och går direkt till baren, spelade biljard med sig själv i 2 timmar och var bara allmänt sjuk. Världens kaos hela daagen med tidiga ankomster och för lite personal!
Handling och matlagning,cider, göra sig i ordning, umeåkillarna anländer och vi äter tacos förfestar och all dess like.
Jag fick utslag på hela mig.  Började med att jag tittade mig i spegeln och var jätteröd om kindernaoch en rödprick i pannan, utökades fort till hakan och sedan rödafläckar på bröstet och axlarna. knivhugg i mellangärdet och jag ville dö. vilade en stund. Och sedan gick det över.
Dansade mest i öltälten och gick omkring, skulle se någon artist, men det blev inte heller, åkte hem av trötthet. Lät Tobbe & Erik sova på en madrass/soffan i mitt rum istället för tälta i kylan.
Vaknade halv12 av att mamma väckte mig = ingen väckare för engångsskull!! var nog det bästa på länge efter att inte sovit längre än 9 på 3 veckor. fint väder idag och allt!! 

NU

let the party begin!

SKÅL :-D


oh boy

började igår klockan sju. fullt med folk och jag bakade en massa. Jäkligt bra tidsfördriv iallfall!
Slutade strax efter3  så jag gick hem,  och självklart börjar det regna! gjorde mig i ordning och allting  och cyklade tillsalongen där förfesten ddrog i gång.
Vi hade bokat bord i balzactältet så vi åt där,i regn och utan tak. BRA planering. minuspoäng där!
Åkte karusell med sandra, men snubben som jobbade ville inte ha våra biljetter så vi åkte en annan också! Snurrade somfan att inte min arm hängde med, och sen fastnade den rakt upp avvindmotståndet,haha!
Kom hem vid ett eftersomjag skulle på vårdcentralen i morse! Åkte hem och sov en stund efter det och sedan in till stan och träffade ylva! sedan även rebecca :-)
Köpte några grejer och nu ska jag städa och duscha! vi ses på stadsfesten!!!!!!!!! :-)

You shine brightest

det är onsdag idag och det känns bara som torsdag!
Känns iallfall bra eftersom jag har en massa oplanerat!
Igår jobbade jag iallfall! Mellan halv 8 och halv 4 ungefär. Dagen började trögt eftersom det hade varit Datacrash kvällen innan, men det löste sig till slut!
Efter jobbet åkte jag hem, åt litegrann och sov en stund. Åkte därefter på salongen och gjorde slingor, sand-beige, för att vara exakt!
Cyklade efter det till rebban och spenderade en stund med henne och emma.
Jag sov på hotellet (jag bor snart där) och började jobba klockan 6.
Sjukt roligt en grej, eller egentligen inte. Men i morse fick jag inte igång lampan i köket, så jag pysslade på där i mörkret och satte fram frukosten, till anneli kom klockan sju. Hon var lite mindre försiktig än mig och använde våld, så fick vi ljus!
Idagvar det iallfall mer folk än i går, mer än 80 lunch och sånt! och även ha rjag hunnit baka.
Nu har jag ätit och ska snart och träna och efter det ska jag till ellinpelin och se lite film och sånt=)
Hon ska stjussa mig på jobbet för att jag jobbar även i morgon. Är nöjd med att få jobba mycket nu alltså! på en vecka har jag alltså jobbat 60 timmar och fortsättning följer!
Pengar rullar in som det ska nu, kompis det går bra nnununununu=)=)=)=) LÖn idag. loove


Stadsfesten är igång. HEre i come. Shitttt alltså. det börjar i morgon. slutar jobba 15 eller 16 förfest klockan 17. Balzactälet till att börja med. Överallt och ingenstans.

all I want

det är alldeles för tidigt nu, eller alldeles för lite sömn, jag vet inte!
Bion var bra igår, kom till hotellet vid 12 och somnade inte förrän 1. Kände pressen när jag inte kunde somna då jag vsste att jag skulle upp före 6! ajja, hände iallfall en rolig sak på jobbet igår, eller när jag kom från bion så säger sandra
"Ska du inte ta din lapp nu, den har legat här länge nu!" och räcker mig en lapp. På Lappen står det ett namn och ett nummer och ett meddelande " Från killen som aldrig blev klippt"
Haha jag gapskrattade. Att sånt kan göra en så glad.

Frukosten är iallfall framme nu. Blev lite trött när jag satte mig ner så jag ska nog gå och baka. Det är bara en liten lunch, men de uppskattar de nog. Snart kommer förhoppningsvis Christoffer, alltid kul att lyssna på hans funderingar!


hola!

hola, como estas?
har precis duschat och målat naglarna, eller bara finputsat litegrann!
Har spelat match och jobbat idag. Jobbet gick fint, jag och rogge på aurum och det gick galant, även om jag var trött eftersom jag jobbade till midnatt och somnade en timma därefter och steg upp just efter 6. Matchen gick bra för laget. Jag spelade nästan en halvlek, gick av med en blödning i knäet. kul alltså. Fast det låter värre än vad det är, för när jag går som vanligt är det helt okej, trappor och sånt är mer plågsamt. 3-0 iallafall och 3 poäng. Kunde blivit mer, två ribbskott och nära flera gånger. Nästa gång!!

Nu ska jag iallfall och se SATC på biooo, kommer bli hur bra som helst! Ska träffa tjejerna på ica halv 9 och jag hoppas att det hinner sluta regna innan jag beger mig mot city.
I morgon börjar jag jobba klockan 6, när ska jag hinna sova? blabla! träning därefter också och kanske ska förbi dadddi.
Jobbar Måndag-Torsdag förmiddag plus lördag.
Festivalen är så nära att jag känner doften, en helt underbar doft. kommer bli bättre än alla gånger.

21 juni

jobbade igår till stängning och stjussade därefter hem emelie emma och erika från annas stuga och åkte sedan hem!
vaknade helt död av väckaren och snoozade en stund. Klädde på mig och for ut och löpte och precis när jag kom innanför dörren började det SPÖregna. tack gud för att jag hann in!
Nu ska jag baka till matchen i morgon, sedan eventuellt på en promenad innan jag jobbar om jag hinner.


avslutningen

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Jag känner att jag hade precis samma rubrik sist när jag kom hem för göteborg, och det kändes lika tråkigt denna gång att skriva det.
Men hemma är jag iallfall, efter en lång resa. Känns tomt.
Ville inte hem, men ingenting att gråta över, har fått slippa skellefteå i en vecka och det är jag nöjd över, kanske börja uppskatta staden liiite mer.
Så vad har jag haft för mig ?
Torsdagkväll klockan 20 gick bilen mot Oslo. Vi var framme mitt på dagen på fredagen tror jag. Sov i bilen och per körde.
Gick på en promenad och gick i något köpcenter innan vi åkte in på färjan som skulle ta oss till fredrikshamn. Där spelade vi på sånna hära spel, som man stoppar in en krona. Sov på båten och handlade på taxfreen.
Vaknade av väckaren och tog mig en dusch på lördagmorgonen, körde av båten och sedan till vandrarhemmet som lika väl skulle kunna kunna varit en stuga. Jättefin, verkligen. Ny & fräsch. Jag föreslog tyskland för att shoppa alkohol och så blev det. Gick därifrån 1300 kr fattigare och 7 spritflaskor ( Passoá, Bacardi Vattenmelon, Minttu osv ) 2 flak cider, 14 flaskcider, typ smirrnoff ice, ett flak öl och tuggummi och sånt. Långa sugrör och jag har ett partytrick! Åkte tillbaka till vandrarhemmet grillade och såg sverige förlora mot spaninen på övertid.
Söndag betydde legoland och jag gick runt hela dagen där. Kevin och Agnes hade roligt, men jag var less efter en timma, och inte det minsta tur med vädret hade vi.... regn nästan hela dagen.




Måndag var den dagen vi skulle bege oss till Svensk mark igen. Vi steg upp efter tuppen men före 9, duschade, packade ihop och städade. Tryckte in oss i bilen eftersom den var fullpackad med alkohol och åkte till fredrikshamn och därefter åkte upp på färjan som vi skulle spendera våran nästkommande 4 timmar på. Vi spelade lite kort, läste litegrann, shoppade på taxfreen och spelade i sånnadära spel, enarmade banditer, som endel kallar dem. Det gick faktiskt bra för mig, jag underhöll mig på max 10 kr i säkert en timma. (Vann, förlorade, vann ännu mer, fortsatte, förlorade, osv) Tiden gick fort iallfall! Kom till Sverige vid 6-halv sju så jag fick välja restaurang och valde thaimat. supergott och kul med variation eftersom vi grillat resterade dagar. Kycklingspett, fläskfile och sådant.
Gick runt en sväng och sedan satte vi oss ner på vandrarhemmet och spelade kort, the hole family.
Tisdag var nog den dag vi steg upp tidigast. En timma innan tuppen. Åt, duschade och sedan stjussade de mig till slottskogens vandrarhem där jag skulle spendera resterande dagar i götet. Lämnade min packning och sedan in till stan. Där satte jag mig på torget utanför centralen och läste en bok och såg människor passera.
Minnen väcktes eftersom jag och rebban satt där förra året och skrattade.
Gick på stan en liten stund innan jag mötte upp Sarah, Ida, Emma & Emma. VI tog oss efter några om och men till vandrarhemmet.
och i göteborg hände nog allt för mycket, kan sammanfattas
- balder
- sugrören
- snubben som ville bli våran kompis
- deep nightclub
- engelska snubben
- taxi
- shopping
- trångt
- stökigt
- monki
- kärringen som sparkade sarah
- tunga väskor
- och för mycket alkohol



LOVEEEEE

18 juni

Grattis pappa!
Nu befinner jag mig iallfall i GÖteborg, vaknade mycket tidigare än de andra och hittade inte min handduk. Gick ner hit för att inte väcka de andra!
Dusch och shopping väntar, så ingen tid att slösa här.

love

HEJDÅ

nu åker vi i allafall, har varit en fullspäckad dag, 2 klippningar och en minnesstund plus träning och färdigpackning.
SÅ nu går bilen om ungefär 10 minuter. Bil ner till oslo, det kommer inte bli särskilt roligt.
hör gärna av er. puss och kärlek

2005, 2006, 2007 & 2008




Nyduschad och redo för sängen, ska bara måla naglarna en sväng. Snart packat klart också, bara några klädesplagg som hänger på tork. Fråga mig ej hur detta skall rymmas i resväskan eftersom halva var full när jag lgat i sängkläder och handduk, ajja. med lite våld går allt!
Har 2 klippningar i morgon. Och en minnesstund däremellan. 2 dödsfall på aurum med bara någon veckas mellanrum. Helt otroligt. Alla mina tankar går till Nicke +barnen! Vila i frid

damn yoooou

hoppsaaansa, i morgon ger vi oss av. Söderut.
Idag har jag varit på en promenad, tvättat 2 tvättar och städat. Varit och handlat litegrann, köpte ett paket till agnes som fyllt år och lagat mat. Det är ungefär det.
Nu tänkte jag lägga mig framför tv:n en stund och sedan har jag träning ikväll.
Jag hoppas att mamma hinner komma hem innan halv 7 så hon hinner klippa mig också, behövs verkligen.
Men som sagt, i morgon åker vi mot oslo. Fredagkväll går färjan till danmark. Och på måndag åker vi till Göteborg och jag träffar upp tjejerna. Där börjar festen och shoppingen. Shitt :-) Kommer hem midsommar på fredagen, och jobbar direkt på kvällen! Sedan jobbar jag nästan varje dag till stadsfesten.  Kan inte bärga mig, det är bättre än bäst. llovee


Sverige

känns skönt med vinst.
Ingen kickar fotboll som han, Zlatan. Känner mig nästan stolt över att ha han som ringsignal och var tvungen att starta låten när han gjort mål. Även om jag gillar Henke bättre, har dock haft ringsignalen sedan förra EM, 2 år alltså

Jobbade idag mellan 7 och halvfyra ungefär. Tankade och hämtade sedan Jimmie på dagis och åkte till Max, där åt lillen en barnbox och fick såpbubblor.
Vi åkte hem, såg barnprogram och jag somnade en stund. Sydde på min kjol, som förövrigt är jätteklaar nu.
Anna Monica Rebecca Ylva och Emma kom och såg sverige vinna över Grekerna, en härlig match.
Lillebror sover i min säng så jag ska gå och lägga mig nu, han kommer mycket säkert vakna tidigt i morgon.
None

Måndag

Igår kom jag hem vid halv ett och var alldeles för pigg för att sova, så jag lyssnade på musik en stund innan jag tvingade mig själv att sova! Vaknade strax efter 10 av min väckare och gick upp!
Började pyssla med min kjol, satt och sprättade ungefär en timma eftersom jag insett att jag inte ville ha den som jag sytt den, tog bilen till stackrönnan och hämtade jimmie på dagis.
Vi åkte till bårmuseet och jimmie fikade en mazarin och ett wienerbröd, ett under att hans lilla mage rymde det + en festis.
När vi skulle gå till lekparken så började det regna, så vi åkte hem och byggde lego en stund och jag läste en tidning.
Vid halv fyra var det på tiden för mig att åka hem så jag lämnade matvaror som jag handlat och fick stjuss till stan.
Tog ut sandras löshår och åt litegrann eftersom jag hade träning tidigare ikväll.
GIck faktiskt bra! I regnet, dock blev jag stämplad och det gjorde förjävligt ont, men jag lever=)
Nu tänkte jag gå och duscha sedan sova eftersom jag börjar jobba i morgon klockan 7.
so long

turn around?

börjar bli väldigt uttråkad på att jobba just nu, nästan helt ensam.
Har bakat och varit duktig! För ett tag sedan var det en jättefräsch pilot som checkade ut, trevlig var han också!
Börjar bli orolig att inte Christoffer kommmer att dyka upp, om han inte gör det är det bara dra i gång och agera kock. Herregud alltså. Kikade i kylen och såg första tänkbara, korvstroganoff och potatisgratäng??? får duga
Mamma var just in och gnällde en smula, att jag kört upp all bensin, men fanken heller. Sedan bli sur för att jag inte alltid har tid att prata i telefon, vart går gränsen?
Ajjjjaa! I morgon är mina planer som följer att först ut och springa sedan hämta Jimpan ppå dagis för att spela minigolf eller fika. Därefter har jag lovat sandra att hjälpa henne att ta ut löshåret och träning på kvällen. Fullt upp alltså, som vanligt! Nu måst ejag nog laga mat, så jag hinner misslyckas några gånger först, haha!


till den finaste! den enda gången :-)

att det ska vara så svårt att inse, helt sjukt alltså



SKa ut och springa en sväng. Sedan ska jag förbi pillan och sedan jobbar jag till stängning. Det är min dag idag, ungefär.
Mellanåt ska jag städa litegrann, vara snäll med mamma så det blir roligare för henne att komma hem, även fast hon lämnade det ostädat och sedan sy klart kjolen! tror att jag kommit på hur jag vill ha den :-)


ONE WAY TICKET

jamen kanske på tiden att skriva ned så det inte finns någon risk att jag glömmer bort det i framtiden
30/6, fredag. umeå. jag och bella strövade runt i umeåstad, mest på ålidhem på fysikgränd, sjukt roligt och sjukt mycket trevligt folk.
31/6, lördag. Buss hem klockan 8, pigg som en lärka? sov hela vägen i bussen och åt frukost, match mot bureå som slutade vinst 3-0. yes. 3p. Sprang till duschen och fick stjuss till bussen. Förfest på haga med världens bästa + jocke och hans kompisar. Slutade surt med slaggis.
1/6,söndag. Steg upp 10 och hoppade på bussen och träffade chrisoffer som jag pratade med hela vägen hem, världens härligaste (och sjukaste) människa som jag känner. JObbade hela kvällen sedan.
2/6, måndag. skola, brännboll. onödig tidsfördrift. Slingade emmas hår, klassen träffades på nordanå och grillade + festade lite smått! slutade med att vi gick förbi balzac där 3orna från jb var!
3/6, tisdag. skolavslutning. rektorns tal + Den blomstertid. Fick även ett diplom, som jag är så fruktansvärd stolt över. "Rookie of the year Åk 1"
One way ticket to the future.
"Tilldelas Denise Börjesson för ett otroligt engagamang och driv under detta läsår"
Tårögd och skakade, jag är så glad och så tacksam för min plats på skolan.
Såg balen och åt mjukglass (ÄNTLIGEN). Förfestade hos julia och slutade halv 12 packad hos rebecca där alla skrattade åt mig. DOCK mycket roligare än på kyrkholmen, jag svär.
4/6,onsdag. vaknade hos rebecca klockan 10, gick ut i den underbara solen och sedan in till stan och åt sallad vid älven. Mjukglass i bersan, handlade, lagade mat, rebecca grillade, MUMS, träning, film osv=)
5/6, torsdag. JObbade mellan 5 och halv 11. Hem och duschade, in till stan, tittade en stund på studenterna och mamma lockade mitt hår, gjorde mig i ordning och sedan till cammen. Förfest, grillning, kubb, fotboll och all dess innebörd. FÖR starka drinkar och så drack jag upp min sprit som jag skulle ha idag. CYklade (fick åka på pakethållaren för min dåliga balans) träffade massa som jag känner. Jag och Elin +Olles = Cider. Träffade en australienare så jag ringde min syster. sjukt för mycket jag hade druckit men FAN så roligt vi hade alltså. Ramlade med cykeln mitt i stan.
Det var så fruktansvärt roligt, och om det är någon som vill skratta är det helt okey för mig!!!!!=)
6/6, fredag. Vaknade kvart i 10. Törstig och ont i magen. Mamma tvingade i mig fil innan vi for till salongen. Ont i magen fortfarande. Gjorde mammas och jennys hår lockigt och mamma gjorde mitt hår. Åkte hem och gjorde resten klart. Tvingade i mig lite nudlar och åkte iväg till Hjoggböle.. VIgsel på Camilla och JOhans gård. jättefint med sång och hela köret. Bröllopsfest i Folkan i hjoggböle och alkoholfritt för min del. Pallade inte mer, och kände bara äcklelhet av alkohol. Körde hela familjen + Jenny och Björn hem!
7/6, idag. Vaknade av mamma klockan 7 och stjussade de till bussen. Lillebror ska på klassresa och resten följer med. Sov till kvart i 11, till stan, köpte paket till Pernilla och Sarah ( jag har världens sämsta fantasi, förlåt) och lite tyg. Nu har jag ätit lunch och ska på match.

set me freeeeee

detta är nytt för mig!
Jag är för första gången i mitt liv bakis, eller en lugn variant. eller jag är nog fortfarande full, i morse iallfall!
Haha nu har jag lite ont i magen, ingem huvudvärk, bara ont i magen.




Ojj fick lite bråttom mitt i hela grejen. ALldeles strax ska vi åka, allting är på plats utom nagellacket!
är nog lite nervös, kommer att gå bra!
PRatar med Lisette på msn nu. Fy alltså så avundsjuk jag är. Vill bara dit på en gång! love


fullt hus

den senaste veckan har jag haft så sjukt mycket inplanerat så jag är helt slut.
nu ska jag iallafall iväg till salongen och vi ska göra oss i ordning inför bröllopet, jäkligt praktiskt att ha en sådan mamma :-) Hon har (för första gången) fått fria händer, helt fria. Shitt det måste bara sluta bra, haha.
Emma Elin och Emelie åker till turkiet idag, fy så skönt! måste pressa hela veckan nu så jag inte ser ut som ett spöke i deras närhet, tur att jag är nästintill ledig till de kommer hem.
en vecka prick till oslo, i can't wait att åka bil en hel dag..
ssssses love


hej

tiden går fort när man har roligt!
I morgon ; bröllop. Dags att sova! tack för ikväll tjejer=)


dag 1

sommarlovet har börjat som på räls
KANONväder idag alltså. Igår var jag och tittade på balen, mycket tjusiga par som var beskådade av flera hundra ögon!
Förfestade hos julia, väldigt mysigt må jag lov att säga. Mot min vilja till kyrkholmen och världens sämsta "fest" så jag tog mig friheten att lämna. Åkte till rebecca där det var tetime! JUlia, Monica, Bella och Ylva satt i köket när jag anlände och rebban var på vift. Dom skrattade åt mig en stund=)
jag och rebban vaknade vid 10 och lade oss ute i den underbara solen, åt sallad vid älven och glass i bersan! Grillade till middag och en UTSÖKT sallad. Stjussade hem anna och tränat. Min dag!
Nu är det filmtime! jobb i morgon, sedan att se stunderna! avslutas i dimman.

s s s sommar

sommarlov till mig :-)
känner lyckan bara pirra i hela kroppen! Ska och se balen nu och sånt, sedan ikväll blir det mest troligt fest, får se hur jag känner när det är dags att dra i gång.
Köpte en fin klänning i dag som jag även ska ha på mig. En grön en. Ovanligt för att vara jag, hhhey ändå kUL!
känner mig bara så grymt taggad på hela livet nu alltså, även om jag inte riktigt känner att det är sommarlov.
KANONväder idag, men kommer nog bli som igår när jag blev förkyld av hemfärden, lite klädd och kallt ute.
nu måste jag springa och hämta nya skor och kläder för kvällen.

ANDRA JUNI

I helgen hände det verkligen massor, och jag menar det.
Fredag var det jag och bella mot världen, och emelie, linn & några snubbar. Fysikgränd och all dess innebörd.
Lördag var det världens finaste förfest i världens finaste hus på haga. Fina människor och allt var bra utom slutet.
Träffade Björn båda dagarna även!
Åkte hem på fredagen för att spela match, och som andra gånger spelar jag bättre dagen efter. (aldrig dock bakis) för jag blir ju aldrig bakis :-)
Jobbade söndagkväll och det gick som på räls, dock en aning trött i morse, vad gör det om hundra år?
Slingade Emmas hår efter en jätteonödig dag på skolan och sedan var festen i gång! Klassen grillade på engångsgrillar på nordanå och drack cider. mums alltså. Gick förbi balzac där stundenterna från jb höll till och pratade, jag kände att jag borde ta mig hemåt eftersom skolavslutningen i morgon. Shit, det känns nog inte  som det.
och jag älskar att jag aldrig blir bakis. väck mig i morgon girlssss! HVRV1


RSS 2.0