Avskedsmiddag


Hej från en mega-trött tjej!! Ikväll har vi haft avskedsmiddag på liljevägen. Mekke åker nästa vecka, Kevin åker till Kina på söndag och Agnes flyttar till Göteborg på tisdag. Aaaaah 

Dags för garagefest, trevlig lördag :)




Hej hallå!!!


Oj jag vet inte vart all tid tar vägen, men det känns verkligen som jag njuter av allt livet bjuder på. Jag försöker ta tillvara på alla dagar och jag är så tacksam & glad. Vardagsrutinerna kommer efter en härlig sommar, mysiga kvällar när mörkret smyger på. I onsdags så hade vi vinprovning med massa goda tillbehör på inglasningen, i torsdags så bjöd tim & josefine på varma mackor och spelkväll & igår så var jag och Melker på bryggargatan och åt middag :)
Ikväll så är det uppdukat för garagefest i stan, Melkers pappa och morbror har kommit hit så det kommer bli kul!



Igår :)








Fredag


Igår jobbade jag till 14 och sedan drog jag ut på äventyr med Josefine & Michelle!! Vi började med räkmacka på kajutan och avslutade sedan med en megaglass i bergsbyn. Sjukt nog så var det första gången för mig i år.. sedan blev det lite spontant vin och massa mys hos Michelle :)



Goookväll


God kväll mina kära vänner!! Hur mår ni? Själv mår jag bra :)) idag har jag jobbat till 17 och sedan träffade jag upp Alex, Jessica & Penny i stan, middag och catchat up lite. Jag har så mycket trevligheter framöver nu, börjar i helgen med både födelsedagsfirande för empan❤ och skiva i stugan!!! Men först, en megalång dag på jobbet imorgon!! Ses

Måndag 11e

 
 Jag tog med systemkameran till lycksele förra helgen. Bilderna blir alltid  mycket bättre :) Tog bilder innan och efter vigseln vid kyrkan och sedan lämnade jag den (tyvärr) klumpiga kameran i bilen.
 

Söndag



Som sagt så åkte vi till Umeå igår, jag tycker det är skönt att vakna hemma så vi körde hem igårkväll. Sov i kapp en massa timmar, så jag kände mig väldigt utvilad efter 10 timmars sömn!! Har i allmänhet varit en lugn söndag, och imorgon är det jobb igen MEN kort vecka för mig och en extra lång helg väntas :)))

140809


Den här veckan har flugit iväg. Sista dagarna i lägenheten med packning och städning, hann även bjuda över lite vänner på ost & vin :) och en massa jobb såklart!! Så igår när jag slutade åt vi hemma med familjen och sedan blev det en sväng runt stan med drinkar och vin! 
Nu är vi påväg till Melkers morbror i Umeå för middag, fest och lek :)

Torsdag


Nu har vi flyttat ut ur lägenheten!!! Helt sjukt hur mycket skräp man samlar på sig under 3år. Har packat ihop och flyttat till mamma där vi kommer att bo tills vi åker över. Så skönt att det är gjort, men jag måste rensa kläder minst en gång till så det ryms i EN resväska om 8 veckor...

K A O S


Tog en paus från kaoset. Imorgon flyttar vi ut ur lägenheten!! Hörs mer då, KRAMIS 

Mer Venedig

 

Bröllop i Lycksele



RSS 2.0