28/2

Onsdag igår. Jobb 9-18. Lunch på bryggargatan. Färgade håret på syster. Planerat och bokat roliga saker framöver. Och hostar i sinne!!!!! Är så less på den här förkylningen jag dragit på mig. Snorar och hostar så jag knappt kan andas. Blääää


Tisdag och dags för hockey :)


MÅNDAG

Matchen igår slutade inte riktigt så som vi hade önskat, men det var riktigt kul och svårt. Och idag är kroppen mör!! Efter en fullspäckad helg så kändes det verkligen som en seg måndag imorse. Som alla andra veckor kommer även denna flyga iväg :)))


Imorgon gäller det!!! 18.30 i Skellefteå kraft arena, SES VI DÄR????


<3


LÖRDAG

Idag har jag jobbat en sväng och sedan har jag varit på kalas hos syster. Lillan fyllde 4år igår så det skulle självklart firas. Allt som är rosa och/eller hello kitty är säkra presenter :)) mosters stolthet!!!


TREVLIG FREDAG

Efter ännu en arbetsvecka är det nu helg!! Så nu tar vi ett glas vin på salongen och snart ska vi till bryggargatan för middag :))


Idag är en sån dag.

När termometern visade -2 imorse blev den här dagen lite bättre. Torsdag och alldeles snart helg. En helg som börjar med besök på vårdcentralen och som kommer att bestå av god mat, jobb, kalas, fotbollsmatcher och hockey. En väldigt effektiv så att säga :))
Men först idag, jobb & hockey!!




Onsdag 20e.

Rutiner. Äta sova träna jobba. Idag är en sån dag, och jag har inget emot det!! Riktigt skönt att solen har börjat titta fram och att det är ljusare dagar, snart är våren här TYP...


Fantastiskt lyxigt att komma hem till efter jobbet :)))


MÅNDAGMORGON

Och så var det måndag igen! Mysfredag och sedan festlördag, mycket trevlig kväll som dock slutade med kaos. Lugn och skön söndag!!! Idag känner jag mig taggad på en ny vecka, laddad för träning och jobb :)) KRAM


BRA FEST I GÅR.


LÖRDAG

Det är inte ofta vi är ledig en lördag tillsammans så man får passa på. Frukost, en sväng på stan & solbacken. Sedan blev det kalas för lillebror i stackrönnan med fika och bordshockey. Nu blir det en powernap och uppladdning inför kvällen!! SES


ÄNTLIGEN FREDAG


hjärta❤


Torsdag 14e

Jag har haft en supermysig alla hjärtans dag på sunnanå med mina 3 dejter, charlotte, liam och max :) och fredag imorgon, jobb till 17 sedan myskväll och så laddar vi ännu mer för fest på lördag!!!


Ha en fin alla hjärtans dag <3


Night

Lång dag på jobbet och energiläget på noll när jag kom hem. Middag 22.00 blev därför en yoggi. Jag får skylla mig själv att jag glömde köpa middag innan!! Imorgon har jag kortdag, det behöver jag verkligen för både kropp & själ. Snaart helg, får finbesök från huvudstaden så det vankas fest :)) Godnatt kära vänner, för nu slocknar jag.




En peppande låt en grå tisdag.


10/2

Yes, we did it!! jag & emelie tog oss genom ntc-passet levande. Efteråt känns det väldigt skönt, och ännu skönare att spendera kvällen i soffan. Blev en sen middag och nu har jag förberett kesella med hallon och nötter, så jag väntar på att melker ska komma hem så blir det film!!


Helgen

Ifredags var vi bjudna på middag hos ellen & markus! God mat, vin och trevligt sällskap. Igår blev en lugn dag, en sväng på stan och annars mysdag. 5-rättersmiddag på bryggargatan med mitt hjärta. Sedan tog jag igen sömn, närmare 13 timmar senare känner jag mig som en människa igen. Brunch idag och sedan träffade vi mina favvisar på waynes!! Tänkte även trotsa min förkylning och dra mig till 360 idag:)) SES
 
 

 

Feb. 07, 2013

Torsdag, jobb 8-18, bjöd in oss själva på middag hos mamma. Fikamys med Emelie på waynes. Senare ikväll ska jag åka och hämta Hannah på flygplatsen så innan blir det en härlig pn i soffan!!


TORSDAG 7E.

När vi kom hem i söndags kände jag mig trött och sliten, så det kändes som att den här veckan skulle bli lång och seg. Men det har varit tvärtom, hela veckan har rusat förbi!! Det känns inte som torsdag idag iallafall.. Ska bli skönt med helg, som vanligt :))




I CHOOSE TO BE HAPPY


Tisdag.

Fin tisdag. Jobb i vanlig ordning 9-18. Lunch & kaffe med Rebecca på lunchen. Myyyys :))


LONDON

 
 
en fantastisk stad med en fantastisk vän.

LIKE A STAR


Söndag

Hemma igen efter en lång dag, steg upp tidigt och det känns i kroppen. Det har varit en väldigt mycket trevlig resa, vi har varit effektiva och utnyttjat alla timmarna väl :))) kom hem 17.25, så det blev middag på olearys och sedan tagit det lugnt. Dags att krypa ner i en renbäddad säng och välkomna en ny vecka!!


HYDE PARK


2/2

Eftersom vi är här i London över en helg så är det svårt att få en helhetsbild, det blir ganska ytligt på flera sätt. Det jag har sett gillar jag väldigt mycket, det är lätt att ta sig fram, mycket trevliga människor, fina byggnader, bra restauranger och mysiga fik. Kartan ger mig en uppfattning hur stort det är och det känns väldigt smidigt att ta sig mellan platser. Så nu har vi varit mest på kända ställen/turistgator, så nästa gång jag åker hit vill jag se mycket mer, för det finns himla mycket.
Det har varit två låånga dagar, vi har utnyttjat alla dygnets timmar, så vi är rätt mördbultade. Lördag idag, och nu kör vi igen!!!!


Lycka kan köpas :))))

Idag har vi verkligen utnyttjat Londons tunnelbanor. Vi har varit en sväng på harrods så jag fick köpa världens finaste jacka som jag suktat efter i flera månader och massa annat fint. Och imorse krigade vi oss igenom primark, och då menar jag krigade....


Igår.


RSS 2.0