Idag har jag mina favvojeans från Dead by ...

img_2844 (MMS)

Idag har jag mina favvojeans från Denim is Dead och min tröja glittrar lite smått(även om inte det syns)  ps. Ja vi har tomma ramar på väggen!!


30/10

En mysig och fin helg som har bestått lite av varje och som vanligt går den alltid för fort. På onsdag har vi färgkurs från nya kollektionen så det blir niccce:)


LÖRDAGSSYSSLA


LÖRDAGSMYS

Idag är jag med lillan! Vi har just varit på stan och fikat så nu ska vi leka, äta godis och se nalle puh:-)


FREDAG♥♥


om du letar efter någon som gör dig glad mer ofta än ibland



ONSDAG

Godkväll! kan nog börja att be om ursäkt för min frånvaro, känns inte som att jag kommer med så mycket just nu! Vet inte riktigt vart dygnets 24 timmar tar vägen.. Ledig imorgon iallafall, tänkte baka, färga håret på syster och kanske fylla på träningkortet(hur länge tar det för mig att gå dit?!) sen är det fredag och helg!! Nästa vecka är det november, vart tog hösten vägen??


PASS




två bilder från i lördags! först på dagen var vi med laget och körde lazerdoom, sedan mycklefesten & emmys fest! bilden under visar tydligt hur emelie gör mig till en zoombie och vi är nog glada att det (förhoppningsvis) inte finns fler bilder. ett som är säkert är att jag aldrig mer kommer dricka samarin utan vatten igen..

25E OKTOBER

Blir som helt lycklig av att vakna upp till solen på mina lediga dag. Pysslar på här i lägenheten innan jag ska en sväng på jobbet för utvecklingssamtal och lunch, & efter det blir det massage och långpromenad! SES


SÖNDAG

Snart kommer mina fina systrar på middag:-)


Dagens i-landsproblem! Att välja gardiner ...

img_8579 (MMS)

Dagens i-landsproblem! Att välja gardiner har varit mitt största problem senaste veckorna men nu är problemet åtgärdat. Det här mönstret fick det bli och jag hoppas att dom lyfter vårat kök :-)


ONSDAG


godmorgon, eller kanske goddag. hursomhelst var det myskväll hos alex  igår med eeel taco & ikväll ska alla tjejer från jobbet till camilla på middag, hur mysigt är inte det? och så ett påstående: varför är det så kul att köpa inredning till lägenheten? jag blir faaaaaaattttig

MYS.

Hemma i Skellefteå! Middag och mys med mitt hjärta ikväll, och packa upp allt från Ikea såklart;-)


Söndag i Stockholm! Igår såg vi hockey och...

img_6546 (MMS)

Söndag i Stockholm! Igår såg vi hockey och firade charlotte! Idag har vi varit en sväng i kista, jag har fantiserat runt på Ikea och sedan ätit god äppelpaj! Grattis Charlotte och tack för en härlig helg i storstan:-)


HEJA SAIK!!!!!

img_4946 (MMS)

HEJA SAIK!!!!!


MELISSA♥


FREDAG

Den här veckan har gått sinnesjukt fort. idag slutade jag 12 så jag har packat väskan och 16.05 åker jag till stockholm så det ska bli riktigt trevligt! Jag och charlotte bilar upp igen på måndag så om jag har tur kanske vi hinner en sväng på ikea också:) ha en trevlig helg!

-


TORSDAG

Godmorgon! Jobb idag 10-16 sedan ska jag paacka och se derby!SES


FRÅN HELGEN

¨







RESULTATET

Som vanligt är det alltid svårt att fånga färg på bild, men sååhär ser blev resultatet!!!



NU HÄNDER DET:-)


Myskväll med Alex ikväll:-) massa ljus och...

img_1064 (MMS)

Myskväll med Alex ikväll:-) massa ljus och massa popcorn! Lite frusen från att åkt från 30grader till 5..  Och imorgon färgar jag bort mitt sommarblekta hår:-)


Kom hem från Barca imorse! Helgen har best...

img_5353 (MMS)

Kom hem från Barca imorse! Helgen har bestått av festfredag, shoppinglördag och strandsöndag. Den sistnämnda resulterade att vi alla ser ut som kräftor..


iUNA CERVEZA POR FAVOR!


YEY planet går om 1.5 timmar till baaarcelona! ses på måndag :-)

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER



Hade världens konstigaste dröm vilket ledde till att min nattsömn stördes, vaknade upp helt slut istället för utvilad. det är väldigt konstigt att det händer, men det har hänt mig tidigare! Det ledde till att jag har slumrat till på soffan ikväll när jag egentligen borde ha tvättat och packat eftersom jag åker till barcelona på fredag. frågan är vad tusan man ska packa? shorts & converse eller stickat & boots? ääälskar iallafall att jag (förhoppningsvis) får en skymt av solen innan snön tar över min värld. nu ska jag pussa extra mycket på mitt hjärta och älska min långa sovmorgon imorgon! SES

ALLT SOM LEVER ÄR LYCKLIGT


TISDAG

Rotade igenom mitt skåp idag och hittade lite hår, så min fläta blev lite längre:) och nu ska jag ta en promenad till skellefteå kraft arena och hålla tummarna för vinst! KRAM


VECKA 40

Avslutar denna måndag med fruktsallad och hemmagjord chailatte:-)


2/10





helt galet vad helgerna går fort, eller hela veckorna bara rusar iväg. nu är det 4 helger framöver som är fullbokade och jag äälskar det!!!! ihelgen så har vi käkat på olearys, sjungit kareoke på allstar, sett hockey, druckit vin och rockat på som fan. för att inte glömma dexter! ikväll har vi myst i stackis med hemmagjord smörgåstårta, tv-spel & gustafsson 3tr.

Söndagsshopping

Världens mest otåliga kille. Som alltid när det handlar om killar och teknik. Mycket smör hela morgonen, måste nog följa med på stan.. det kan lätt gå över styr när man står i affären och drömmer sig bort haha


RSS 2.0