FREDAG- FLOWERPOWER

img_8914 (MMS)

Dagens klädsel: svarta jeans och blommig skjorta:) Dagens smink:det vanliga ungefär! Dagens frisyr: hög svans Dagens händelse: SNÖ??? Dagens låt: vill döda radion på jobbet som alltid spelar samma låtar... Dagens planer: jobba tilla till 17, sedan middag & hockey med emelie :) Dagens saknad: SOL & SOMMAR Dagens dummaste: men min dumma förkyldning Dagens drog: vitamindryck Dagens vill ha: fräscha sommarkläder & bruna ben Dagen bästa: HELG Dagens köp: en tråkig lunchlåda från ica.. Dagens humör: glaaad och lycklig


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!


ONSDAG- GODNATT

Onsdag vilket betyder min lediga dag, nästan iallafall! Har hjälpt mamma att baka till imorgon, har varit på salongen en sväng & sedan tacos & hockey, och efter en låååång kväll är det äntligen dags för sängen!


TISDAG

Vaknade med ett leende på läpparna. Kom hem efter jobbet till färdig mat. Beställt nya saker till lägenheten. Gått en promenad och hämtat ut ett paket på macken. Spelat rumble. Fikat & sett tv. Letat efter dom perfekta skorna utan framgång. Ledig imorgon. Lycklig.


<3


GODNATT



Spenderar denna fantastiska söndagkväll i soffan med en film. Laddar upp för en ny vecka och jag känner på mig att den kommer att bli riktigt bra!!! :)

SÖNDAG

Gårkvällen började hos lisa med vin & kex och sedan röjde på verandan! Mycket trevligt och väldigt uppskattat att slippa gå på allstar.. Annars så känns det i kroppen att man förlorat en timma och träningsvärken gör det inte bättre hehe:)


24/3

Igårkväll efter jobbet åkte vi på edda för bad & relax, åt god middag och avslutade i soffan med tv & godis. Och ikväll är det fest, men först middag hos mamma:) Föresten, det tog mig 3 veckor och en dag att komma igång i köket, och yes blodpudding fick det bli!!!



TORSDAGSMYS

Idag på lunchen livade jag emma & sandra upp en seg torsdag med lite fika på lilla mari, lyx :-)


GODNATT

Fotbollsträning och kvällsfika fick avsluta denna dag. Hoppas att jag vaknar på en bättre sida imorgon, har känt mig energilös idag så imorgon är det torsdag och jag vaknar förhoppningsvis med ett leende på läpparna! Kram på er!


ONSDAG


IDAG

jobb 9-18 idag. annars så är det 1. fin dag♥♥ 2. promenad med max på lunchen, han rastade mig.. 3.världens godaste, kesella, bär & nötter♥








Every morning I look at you and smile

3 år. I love you


SÖNDAG

Älskar alla vårkänslor! Mina favvobyxor känns väldigt ljusa och vårliga, jag klarade till och med att hålla dom rena efter lasangen till lunch (peppar peppar). Kvartsfinal nr 5 och sedan grillat till middag! KRAM


LYCKA




In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can't do,
Now you're in New York,
these streets will make you feel brand new,
big lights will inspire you,
lets hear it for New York, New York, New York


FREDAG.


Tjejkväll= pizza & hockey! trevlig helg

KAN DET BLI SOMMAR??


MIDDAG



Härmed har jag utsett migsjälv till lataste personen 2012.  Har inte lagat mat sen jag kom hem från usa, det säger en hel del....

SHOPPING USA



Försökte göra ett fint kollage, men jag är helt värdelös på allting som har med redigerings och bildprogram på datorn så jag tycker att jag det blev rätt bra ;-) Mycket olika kläder, klänningar, byxor, tröjor, en ny vårjacka, stövlar och även smink som nytt rouge, ögonskugger, läppstift, läppglans/plumber, hårspray, smycken, skor OSV jag har typ köpt aaaallt :-) så nu vill jag ha vår & värme så jag får slippa dunjackan!

SILVER & GULD

Jag brukar oftast sukta efter silver, har i princip aldrig köpt guldaccessoarer eller detaljer (förutom en kort period för några år sedan då hela jag var guld...) men nu har jag fått upp ögonen för guld igen! Köpte mycket guld i usa, både för att silver inte alltid fanns & för att jag gillar det. Så nu lär jag blanda guld & silver hejvilt, det tror jag kan bli riktigt bra:-)


SÖNDAG


 


FANTASTISKA LÖRDAG


VAKNADE tidigt i morse så har hunnit med det mesta. trotsade min förkylning och gick till gymmet, har hunnit tvätta och städa undan litegrann. dags att ta på vårjackan och solbrillorna för en härlig promenad till arenan. SES

FREDAG


MER BILDER FRÅN LA

























TORSDAG

Den här veckan har gått hur fort som helst! Komma tillbaka till verkligheten och tillbaka i rutinerna! Idag har jag lunchat med syster & olivia och sedan ikväll har vi kört hockeyträning nr 2 övning ger färdighet;-) torsdagar är bra, för då är det snart helg!


ONSDAG

Har varit på mitt livs första ispass idag hehe! Nu börjar vi ladda inför returmötet och vi går för vinst, även fast det inte kanske såg ut som det...


LOS ANGELES DEL 1

Vi landade i LA tisdagkväll vid 18. började med en riktigt karatefylla på ett ställe som heter Sur. Vi shoppade i Beverly Center och såg hockey i staples center. Käkade goda lunchen och mådde bra i solen. Bytte hotell på fredagen till roosevelt. träffade upp hannah som visade oss runt. Beacher's madhouse var galet så jag låter bilderna tala för sig själv! Resten av LA-bilderna kommer ssen :)





















LUGG

Jag har varit spontan idag, klippte lugg helt enkelt:-)


JETLAG

Precis som igår, jag är så trött att jag knappt kan hålla upp ögonen men det är fan helt omöjligt att somna om, sjuuuukt jobbigt!!!


♥♥♥


HOME SWEET HOME

Landade igår på svensk mark klockan 8 och väntade sedan på arlanda till 14.25 innan flyget till skell gick. dryg väntan men flygresorna gick väldigt fort och bra! möttes av en mysig famn innan vi skyndade oss hem. hann duscha & svida om innan jag sprang till klipp1 och jobbade en sväng. Mat & godis sedan däckade jag bokstavligen för att sedan vakna 04.30 och vara piggast i världen. har haft en riktigt bra resa, vi har fått se & uppleva sjukt mycket. jag hade väldigt höga förväntningar och jag är nöjd. det mesta var ungefär som jag tänkt mig och vissa saker förvånade mig! Jag har varit duktigt med kameran så bilder kommer seeen :)


image description

TORSDAG

Nu börjar resan hem. Sjukt sliten efter en utekväll igår, snabbpackat resväskan som mot alla odds gick igen, efter den hade spräckts dock haha!! Endast 3 handbagage och jag håller tummarna för att slippa övervikt! Ses snart Sverige:)


RSS 2.0