Time goes by so slowly

tjjjjao. nu sitter jag på jobbet och håller precis på med nattkörningen. KVällen har varit överdriven lugn med 96 pensisar som varken druckit eller klagat. bara ätit och tackat.
dom kom vid fem, och jag svär att det var äckligt när alla 96 st stod i lobbyn och smygfes att det luktade illa. pest.
Iallalfall så idag har jag varit dukig och städat. inte bara ytligt utan hela min "garderob" där jag har smink, smyken och all den röran. Nu har jag iallafall rensat och gjort det stiligt & jag är helt spänd på att grejsa lite mera=)
Sedan var jag och hämtade min cykel på stan som jag lämnade i torsdags och därefter slog jag in mammas paket. Jag var lite lurig eftersom jag la ögonskuggan jag köpt längst underst och godiset hällde jag över, så för en timma sedan fick jag ett sms
" Tack för presenten kram mamma"
Så jag svarade. "Såg du vad det var?"
"Godis"
Jag höll på skratta ihjäl mig. Ingen punkt eller glad gubbe eller något. Det var verkligen " tack för godiset........"
Så jag skrev "Inget mer?"
Efter tjugo minuter fick jag svar
" Superfin ögonskugga, tack!" hihi
Nu har vakten kommit så jag ska nog göra klart! puss&kram

Grattis!

Mamma fyller 25+21 år idag=)
TIll henne har jag köpt en ögonskugga från makeupstore. Jag tänkte lägga den i en kartong och sedan hälla över godis så hon får hitta det inom en kort framtid! Lisette smsade också inatt och ville vara med på presenten.
Iallfall, kommer inte ihåg vad jag har berättat.

I Torsdags var jag iallfall på stan med jonna, vi var och fikade och jag köpte ett par byxor från gina, och ögonskuggan till mamma! Även ett par skor, till emelie.

Efterdet fick jag stjuss hem och packade därefter stjuss till busstation. 205 var bussen som gick till Boliden och Sandra. Hon hämtade mig på busshållsplatsen och vi åkte hem till henne. Jättesöta syskon och fint hem! Vi åkte på ica och en sväng förbi oskar.

Vi såg en film som jag inte kom ihåg vad den hette och åt psysalis, vindruvor, annanas, päron & kex. mumsigt.

Vi låg och pratade långt in på fredagen och vaknade vid halv 11! Bussen hem gick vid 1 så jagvar hemma klockan 2, då åkte jag och pappa och hämtade annas bil på flygplatsen eftersom hon åkt till Oslo.

Nu måste jag städa, vi får nog främmande snart!


godnatt!

jag kom nyss hem från station. Jag körde ikväll, men dock hade jag rätt kul, det enda som är jobbigt är när man är nykter är att alla är så jobbiga! Skriker, puttas och är bara allmänt irriterade, vissa iallfall!
Något annat som också är tråkigt är att de spelade så dålig musik. Jag ville dansa, och det var verkligen inte bra musik tycker jag!
Tidigare ikväll började vi iallfall hos Elin.
Jag, hon, Jonna, Jessica & Amanda firade jonna med att äta middag. Fläskfile i mangosås & klyftpotatis och avslutade med tårta=)
vid åtta åkte jag och hämtade upp Sandra, Amanda och Lisa som anslöt till truppen! förfest och massor med prat och sånt!
Vid elva åkte vi till station och folket började ösa in, dansade till fötterna gjorde ont och är välbehållen hemma. Amanda och Sandra sitter nog och äter mumsig mat, men det förtjänar dom nog. Föresten så var sandra världens sötaste (och fullaste) det är lika bra att slå till stort när man lika slår till =) PUSS på dig


going crazy

hej! har verkligen haft fullt nu i veckan, och nu ska vi iallfall fira jonna. Vi har precis ätit middag, supergott!
och förhoppningsvis ska vi ut senare! take care

vårlänslor

idag har jag haft en klippning, eller jag uppklippning rättare sagt och efter det kom emelie så jag slingade hennes hår. Folieslingor, så det tog sin tid, men färgen blev fin. Beige varvade med blekning som jag vävde. Det såg precis ut som en typisk sommarfärg på reklamer och sånt!
Efter det gick vi på ica för att köpa potatisgratäng och sallad och så cyklade vi till mig, där vi mötte Bella Rebecca och Emmiiis! Grillat stod på menyn och efter många om och men fick vi glöd i grillen och superkocken (jag) grillade. Vi var hungriga och hade inget tålamod så vi just och precis tog köttet från grillen när det var klart, en bit var väldigt blodig, rå om du skulle frågat mig. MEn vårkänslor fanns det gott om, skulle varit mer om vi satt ute på altanen, men vi ville inte frysa!
Nu sitter jag på jobbet iallfall och de andra äter, men jag är fortfarande proppmätt efter grillningen så jag sörplar endast på en ramlösa.
Jag har stängning ikväll, så det blir förhoppningsvis lite sovmorgon i morgon!
tiden är inne för att jag ska fortsätta, ta ut mina kakor ur ugnen.


tell me

jag har hunnit med massor idag, och det känns faktiskt bra!
Först började jag jobba kvart över 5, så jobbade jag till halv 2 ungefär. Plockade fram frukosten, bakade rulltårta, chokladkaka och en pepparkakskaka och var i städet en stund. Efter det cyklade jag hem, och det var betydligt varmare än i morse och tog bilen till FV för att träna lite, men jag fick bara låna bilen en liten stund, så det blev ett väldigt kort träningspass.
Körde på coop och skulle handla våffelsmet och grädde eftersom att det är våffeldagen idag, men mitt kort fungerade inte att betala med, det har avmagniserats, så jag hade bara 20 kr kontant så jag lämnade grädden där. Hem för att duscha, sedan hämta upp Rebecca hemma hos henne, så skulle vi och fika på Lilla Mari, men det stängde precis när vi gick in där, så vi gick på waynes istället, sedan på ica för att handla lite frukt och ramlösa! Efter det ppå Hemmakväll för att hyra 2 filmer. Honey och Hairspray blev resultatet där!
Nu sitter jag hemma och skall laga mat, men jag är inte det minsta hungrig, så jag får se hur det blir med den saken!
Rebban kommer hit efter middagen igen, så ska vi mysa=)

hear me

våran termometer visade -19 när jag steg upp kvart i 5 i morse. Jag hade hoppats på att det var någon som lurades, men icket.
Jag klädde mig som en packad åsna och cyklade till jobbet & jag frös inte. Ett under, för det måste nog vara första gången iår, att det varit kallt och jag klätt mig rätt.
nu sitter jag på jobbet, tog en liten paus för jag har nästan gjort allt som behöver göras, för dettta tillfälle iallfall!

´Try to tell me what I shouldn't do
You should know by now I won't listen to you
Walk around with my hands
Up in the air
'Cause I don't care ´

 Avril är egentligen jättebra. Och hur definerar man egentligen?
Jag lyssnade jättemycket på hennes låtar tidigare. Albumet "Under my skin" stor sett älskar jag. Attityd och bra musik helt enkelt :-)
p&k


THE candy!

jag hade ställt väckaren i morse eftersom jag hatar att sova länge, men jag slog tydligen av den och vaknade sedan av ett sms =/
Gårkvällen var iallfall roligt, vi dansade och dansade :-) Dock fick Sandra ont i magen så vi åkte hem 10 minuter innan det stängde.
Idag har jag varit på långpromenad med Rebban och Bella. Vi gick broarna fast med Victoriabron. Vi blev sugna på att grilla, men hade ingen ved eller korv med oss så vi gick hem till mig och  tände våran grill, fast vi tog bort gallret, bakade pinnbröd, gjorde varm choklad och skar upp korv. Jättemysigt, så satt vi där utanför våran veranda och grillade korv! Vi orkade inte vänta till glöden kom fram utan grillade i elden, men det smakade lika bra!
Började jobba klockan 18, och ikväll är det nästan lika dött som lördagskväll, utom att det är 7 som ska äta middag...
Det var tänkt att dom skulle äta någon konstig fiskröra, men jag kände mig överambitös så jag lagade lax och koktpotatis och romröra till sås. Det ska bli mumsigt till middag.
I morgon ska jag först jobba, Frukost och lite i städet. Det var länge sedan nu, men det är faktiskt skönt i bland. Högsta musik i mp3 så är tempot uppe på toopp! Efter det ska jag gymma, antingen själv eller med Emelie. Därefter ska jag och Rebecca och fika, jag tror att vi bestämde Lilla Mari. Det är mysigt där och jag har knappt varit där. 1 gång tror jag. För mig blir det oftast så att jag går på Waynes eller Kanel, eftersom det är nära och bra.
Sedan ska kvällen spenderas med Rebecca, Honey & You´ve got served och massvis med goda saker. jordgubbar, kiwi, godis, glass och så vidare. lovely.

It's a lovely day, just got paid,
Stack it up, be on my way,
It's Lovely day, lovely day,
Lovely day, lovely day,

Branschkvällen, sammanfattning med bilder

       

FÖRFEST

jag & sandra nu!
puss
image147

picture


hittade två bilder, från min & elins fest=)

Trying my best

Dagen har gått som en raket, när jag vaknade i morse trodde jag att dagen skulle gå segt som en snigel framåt, men jag har pysslat på med frukosten, bakat tigerkaka och städat lite här och var så nu är det bara en kvart till jag blir avbytt!
Vädret är ganska fint men det snöar, så jag skippar promenaden. Tänkte att jag städar mitt rum med dunderhög musik istället. Det är egentligen konstigt hur musik kan göra något tråkigt roligt och verkligen liva upp stämningen. Spelar ingen roll vilken situation, utan det mesta blir bättre. Exempel Partymusik gör mig superpeppad och gladast i världen. I en skräckfilm är det lite kusligt när det kommer "spännande" musik. och så vidare.
Peppa för kvällen! Jag ska och hämta sandra på busstationen tio i åtta och där efter kan inget stoppa oss.
wonderfull. kanske att jag ska vila litegrann, jag steg trots allt upp på tok för tidigt.
Men så ses vi i kväll. I dimman.

love

I can't be the only one

godmorgon! pigg som en lärka och vaken före tuppen.
Ska börja jobba nu, det som kommer att vänta den här dagen är nu först jobb till 15.00, efter det ska jag gå hem, men om snön inte slutar falla hoppas jag på att mamma kan hämta mig. Därefter funderar jag på en promenad eller storstädning (låter överdrivet) därefter duscha och göra mig i ordning för kvällen!
nu är det på tid att jag gör i ordning frukosten. have a nice day!

mina ord

HEJ jag känner mig grymt peppad på livet idag. Synd bara att jag missar alla 18årsfester  nuförtiden. Ska göra allt jag kan för att få byta bort passet 5/4, då Helena & Julia visar hur man definerar ordet PARTY!!
Nu sitter jag iallfall på jobbet & det är nästan helt dött.
Likaså i morgon.
Det känns faktiskt lite tråkigt, men jag har roat mig själv med att fylla hela ölkylen i 101an och skurat lite häroch var. Jag ringde även till Felicia och tvingade hit henne för att äta middag, så hon kommer på en timma ungefär.
Hela dagens matvanor har blivit förskjutet. Frukost åt jag vid 16, så lunch/middag blir nog vid nio.
I morgon är det den efterlängtade branschkvällen! INGEN och jag menar ingen (Stellan) ska inte få förstöra något denna gång. Jag känner fortfarande ilska och hat mot honom. Han kan inte ha särskilt mycket till liv om man beter sig på det sättet. Ingen känsla för medlidande eller andra känslor.
Andas. Ett djupt andetag, jag blir nästan upprörd!
annars går livet som en dans på rosor. Jag blir varm i hela kroppen när jag inser att jag alltid är så lycklig.
jag har varit duktig idag och lagt in bilder, det händer inte så överdrivet ofta, jag hade tänkt lägga in bilder från Sundsvalls och Stockholmstrippen men det hann jag inte. Så det får bli i morgon =)

Fest för hela slanten

vilken gårdag alltså!

Vid ett åkte jag tillpappa och direkt gick jag anna & jimmie ut i det fina vädret (mulet), jimmie åkte skidor och var otrevlig och på dåligt humör, annars sötast i världen.

Vi åt glass och till middag åt de hemmagjord pizza. Otur för mig att jag skulle äta hos monica, men nog tjuvåt jag en tugga eller två.

Hem för att göra mig i ordning, tog en sväng förbi coop och köpte groggvirkeoch sandra på aurum. puss.

Fick stjuss till monica där vi mötte en glad tjejjjjjj. Haha I present gav vi henne en "Wild Africa" med tanke på att hon skulle bli en Wild African!

Sagt och gjort. Vi lagade mat, som blev utsökt. Jag får nog ta på mig lite av äran. Kycklingwook vaar det iallafall och gott var bara första bokstaven.
Förfestandet startade och vi körde ölspelet, och alla kom igång. Tiden gick fort och plötsligt var vi i stan och på balzac. Där dansade vi nog hela kvällen. Varmt och mycket folk. ALla trängdes och jag kunde knappt hålla balansen när alla knuffade mig. Ett sår på armen som svider, men jag kan lova att det är värt det :) Kom hem kring 3, tror jag. och det var helt underbart. jag känner mig nästan fortfarande full, men det stämmer nog inte :):):)ååååhhh puss på alla.






och det är vid dessa tider jag hatar att jag har godislöfte. jag är helt omringad godis. Geléhjärtan, chockladhjärtan, påskägg, salta pingviner, turkisk peppar, lösviktsgodis x2. JAG KLARAR INTE DETTA
jag är aldig sugen annars. men det är plågsamt. Men om jag ätit 3 gånger sedan 20 augusti är det kanske förståndligt.

RIHANNA

image132
image133
image134

iihh

på morgonen uppskattar jag att läsa Norran väldigt mycket. Något jag ser framemot med att stiga upp. Så i morse gick jag upp och började smått leta efter den. Mamma eller Per lämnar den alltid i sovrummet så när jag inte hittade den där började jag tänka efter. Fasiken, det är "söndag" idag vilket betyder att det inte levereras idag.
Iallfall, idag tänkte jag hälsa på hos pappa, men hansvarade inte när jag ringde, efter det gå en promenix och därefter väntar en helkväll med Monica, Elin, Cammen & Korre! Loveely. Sandra & resterande träffar vi just innan vi ska ut.
toodilooooo, jag är så glad=)

save it

idag var jag ledig från skolan, men jag var duktig att stiga upp klockan kvart över 9.
Duschade och klädde mig, städade litegrann och pysslade på.
Jag åkte förbi jobbet och hämtade en påskgåva från jobbet som bestod av en trisslovv, biobiljett och lite godis!
Sedan körde jag till stan, skulle lämna väskan på lagning och lämna tillbaka en tshirt, träffade jonna & elin så vi tog en lunch på waynes.
Efter det har jag varit och handlat. Vi var nog inte de enda som hade en tanke på att göra det innan påsk. Nästan fullt på parkeringen och långa köer.
Nu ska vi strax äta, jag har skalat potatis och gjort klyftpotatis i ugnen, ska och hämta vårat främmande också.
Grillat är så gott faktiskt. även om jag kan uppskatta något enklare ännu mer. Det känns ofta som att tacopaj eller kyckling är underskattat.
ikväll ska jag förmodligen träffa emmi.
nu ringer hon. p&k

obeskrivligt

jag har inga ord. jag är så enormt lycklig.
Lycklig att jag är jag. Lycklig att jag fått chansen. Jag vet faktiskt inte vad jag gjort om jag inte fått den.
Det känns verkligen som jag bara babblar nu. Men det stämmer verkligen. Jag är evigt tacksam.
det är nästan så att det gör ont i mig för det går inte beskriva så glad jag är. hela min själ värker.
den här dagen har varit en av de bästa i mitt liv. Inte bara för att jag lärt mig mycket, men för att jag fick prova & för att de tror/trodde på mig. Och jag är inte bara lycklig för den här dagen utan för allt jag har varit med om.
Jag kan nog inte förklara hur tacksam jag är att jag fick komma in på skolan.  Det här är verkligen min dröm och jag tror inte att jag har förstått hur nära den är att förverkligas. Att se Tomas Edlund var helt otroligt och magiskt. Inte en enda tvekan att mitt mål är att bli som han om 20 år.
Vägen dit kommer bli en tung uppförsbacke. Permanentrullning i massvis med timmar, likaså formblås. Men det kan inte jämföras med den dagen jag kommer stå där med mitt gesällbrev i handen och blicka framåt. Jag skriver "då jag står där med..." eftersom att jag VET att en dag kommer jag att göra det. Och där är inte det roliga slut. Det är där det börjar, som Tomas sa.
Jag kan inte sluta nu när jag börjat. Det är många gånger jag kommer att gnälla, det gäller att inte ge upp utan kämpa. Jag vet vad jag kämpar för och jag måste hålla glöden uppe.
Kursen idag var en knuff i ryggen, en knuff framåt. Även om jag inte kommer ha användning för det förrän om 1 år kanske var det en upplevelse och erfarenhet jag kommer att minnas och vårda ömt.
Jag fick en modell, en order och jag gjorde mitt bästa. Klippninge var svår, verkligen en utmaning, jag gjorde mitt bästa, så långt jag hann och sedan gjorde Tomas resten. Magiskt. max 7 minuter på klippningen. Klar. Färgen blev lite tokig och resultatet blev fint. Jag är nöjd med vad jag ådstakom.
Vilken enorm skillnad, att ena dagen rullar curlers på en siluett på skolan till att nästa dag klippa klippsätt jag aldrig hört talas om och färga komplicerade folieslingor och partier. Till råga på allt var Tomas Edlund och Marta där och hjälpte till. hjälpte mig!

nyp mig i armen så jag kommer till verkligheten igen.

Påvägen hem satt jag och lyssnade igenom min mp3 och alla gamla låtar. Låtar som väcker minnen. Minnen som jag troligen alltid kommer att koppla till ett viss tillfälle eller en viss tidpunkt. Stadsfesten, sommaren, vännerna och allt det andra bra. Det gjorde mig alldeles varm i kroppen, och jag kan lova att det inte var för att jag hade en varm jacka. Endel låtar gav mig andra tankar, om mindre roliga händelser eller minnen.
Men vad skulle livet vara utan motgångar?
Livet handlar om att lyckas och misslyckas. Handla fel och handla rätt. Det som är viktigt att man lär sig hur man rättar till felen.
Kämpa och aldrig ge upp och att vara helt oberoende av andra, är för mig ett mål som jag vill leva upp till. Dubbelmoral egentligen eftersom mina vänner och min familj betyder allt för mig.
Att förverkliga drömmar är för mig en mening med livet. Jag kommer bara leva en gång och därför vill jag hinna med så mycket som möjligt. Endel saker kommer jag att ångra, men när jag sitter på ålderdomshemmet om 80 år kommer jag minnas & le åt det som hänt, det bra och det dåliga.
 
Följ alltid din dröm - så går du aldrig vilse


morsning

jag sitter på hotelltummet nu, vi ska strax på kursen och jag har fjärilar i magen.
Gårdagen var fin, skola till kvart i tre, jag gjorde klart i salongen så jag har påsklov nu! Sedan väntade jag på salongen och därefter bar det av mot umeå. Visning mellan 7-9. Alltid lika roligt att se när Tomas Edlund klipper och höra när han pratar.
Vi stannade på Olles en stund, såg när SKellefteå och Modo åkte ur slutspelet och gick därefter och lade oss.
dags att kila, wish me luck.


Clap ya hands everybody

Still like a fire on a rainy night

Träningen idag gick fint, löpning & intervaller. Kändes faktiskt ganska bra, om jag bortser från snöflingor i ögonen och dåligt fäste. Det känns verkligen tråkigt att jag är borta nu ganska mycket och missar många träningar. Jag åker till Umeå i morgon för visning och kurs, och jag vet inte än vilken tid vi kommer hem, så onsdagsträningen kan vara i fara.
Jag måste nog packa eftersom vi stannar över natten i Umeå, det känns att på senaste tiden har jag haft många hotellvistelser, lyxigt! Det är klart att det ska bli mysigt, även om vi bara ska sova.
Snart är det lov igen och jag känner faktiskt inget behov av det. Jag är inte skolless ett dugg, tvärtemot. Jag stormtrivs. Det är nästan så att jag blir glad av att gå till skolan. Undantag fredagar. Annars är det roligt :-)
sötadrömmar!

Måndag

den här veckan kommer att bli underbar.

Måndag(idag): Ledig från skolan, 1 kund, tränat & lunchat med pernilla, löpträning
Tisdag: Heldag Frisörteknik, sedan visning i umeå (sover där)
Onsdag: Kurs i Umeå, Träning
Torsdag: Halvdag Frisörteknik, träning
Fredag: Balzac
Lördag: Jobba
Söndag:Jobba och Balzac

Inatt sov jag hos pappa, somnade på soffan ett antal gånger, jag pilla &sandra var ute och lekt med jimmie. Jag vaknade i morse 10 över 8, åt och klädde mig och tog bussen till stan, eller bussen var försenad så jag åkte med till örviken och därefter till stan. Gick till friskvårds, men tog det rätt lugnt eftersom träningsvärken dånade i hela kroppen plus att jag har löpträning ikväll.
Hade en klippning idag, vilket gick bra, alltid lika roligt och åt lunch med pernilla som åker till thailand i morgon. Avundsjuk, jag är så avundsjuk!
Betalat resan har jag också gjort, känns skööönt och nu längtar jag som attans.

we can do

känner mig väldigt trött idag, kunde verkligen inte somna i gårkväll och så skulle jag stiga upp innan tuppen.
har ingen energi alls verkar det som, det börjar bli bättre efter att jag somnat lite här & var. Först på soffan och sedan i badet.  Jag tog mig ett skönt bad eftersom jag egentligen inte orkade göra någonting, inte duscha, inte äta. Det känns som aatt jag är negativ nu, men det är jag inte. Nu ska jag äta och kanske ut och gå, kändes inte lockande att gå själv och så ska jag till pappa på ett litet tag. I morgon är jag ledig, då ska jag träffa Pernilla som åker till Thailand, himla avundsjuk jag är!


TJABBA

kvällen igår var helt jättemysig. Mycket vin, mycket kex och mycket päron :-)
Spelade något spel och pratade om allt mellan himmel & jord.
Idag vaknade jag halv 11, kände att jag behövde sova ut, gick upp & åt, tog på mig träningskläderna, städade lite och sedan åkte jag och emma och tränade. Gym. DEt gick fint, jag tog det rätt lugnt med tanke på att jag har träningsmatch i morgon. På de senaste veckorna har jag knappt tränat för alla resor. Sundsvall, Piteå & stockholm. Ajja jag är kallad så jag gör det bästa av situationen.
Ikväll såg jag delvis hockeyn, som gick åt skogen, sedan så har jag bowlat som också inte gick särskilt bra, elller sista rundan gick bra, dock hann vi bara klart halva!
Stjussat runt lite folk & det är underbart att ha körkort.
Sötadrömmar

everybody is looking

chris brown spelar i stockholm om mindre än 4 timmar och jag sitter här =/
i kväll blir det iallafall Vin & Ostkväll med tjejerna, mysigt och bra. Det var tänkt klassfest i morgon, men det blev inställt ´=/
Idag skulle jag egentligen ha skola mellan 9 och 16, men vi fick sluta klockan 1 för att vi var så få på lektionen. var helt underbart med tanke på att jag nästan somnat på engelskan. Jag har missat många timmars sömn på bara 2 dagar. Så skönt med lite vila. Kommer lägga upp bilder från både sundsvall och stockholm, så kommer allt ordna sig!
nu kommer girlsen :) puss

nuså

stockholmstrippen var underbar, likaså rihanna om inte mer.
det finns inga ord, men det var nog inte oväntat. Lite tråkigt att hon spelade så kort, men jag är sjukt nöjd över det jag fick se. Sjöng och skrek såmycket jag orkade och stämningen, no words.
max 20 meter från rihanna,  åhå.

FÖr att inte tala om shoppingen, dock blev det inte lika mycket som jag hade tänkt mig.Jag vet inte om det är dåligt för mig eller bra för min budget?
VI gick så fötterna dånade och jaa, hela resan är bara ett minne för livet.
Allt är bara så fint. Caféerna såg exotiska och var fint designat. Smoothisarna,jordgubbar, annanas, det såg så sommrigt ut. Jag älskar stockholm.

KÄnslan att vara hemma i slask och frusenhet känns bittert. jag fryser. Det var sjukt kallt att cykla till stan, men jag antar att jag gjorde fel klädval beroende på vädret. Är mycket nöjd över det jag shoppade. Men var ska jag hitta min blommiga drömkjol när det inte exixterar i sundsvall,stockholm eller skellefteå? förmodligen måste jag nog tvingas sy en om jag inte hittar den och det kommer att sluta i kaos.
Många tack till elin och sandra. wonderful

Arlanda

Hejhallå. Sitter på Arlanda och vårat flyg är försenat, eventuellt inställt, kul?
Typiskt må jag lov att säga.

nu verkar det som att vi ska åka,omedelbart KYSS livet är braaa :-)

Stockholm

hälsa mig välkommen!
dags för sängen, och vi anländer i morgon 7.20!
ingenting kan gå dåligt.


& jag vet att mina vänner ( ni i klassen + laget) är väldigt less på mitt eviga tjat om Rihanna. Men detta är stort.
Favorit och det kommer bli fullt över förväntningar.
Jag är ledsen, men jag kommer prata om det konstant efteråt, KYSS PÅ ER


RIHANNA 12/3 2008.
dream come true

Tisdag!

Det är spikat

Jag, Rebecca, Bella & Sandra. Alanya. All inclusive. 1 vecka.
Wonderful


Idag har jag haft frisör hela dagen, vilket har gått bra. Är på helt suveränt humör, har dansat och sjungit hela dagen.
ååååh :-) jag vet inte riktigt, men det går inte att förklara. Jag är så glad. Helt underbart så allt är bra. Jag drömmer även underbara drömmar!
Efter skolan köpte jag och ordnade allt som skulle ordnas, Sulor till skorna, en nu dragkedje"hållare" och rakblad. Och därefter till Resia för att boka resan, och den är bokad :-D
På vägen hem svängde vi förbi biblioteket och coop!
Jag har ätit middag så nu ikväll ska jag eventuellt ut och springa och se hockeyn, sedan lägga i det sista i resväskan. jag älskar detta.

så sant

"glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"

jag sitter på mammas jobb och ska med bussen nu! Lisette sitter på Arlanda, och det känns sorgligt att inte få träffa henne på ett år, kanske. Och jag kommer sakna henne, mycket.
Hon kom in och gav mig en stor kram i morse kring 5, och nu är hon påväg att uppfylla drömmar.
Det är så man ska leva.

just nu

jätteroligt att vara på skolan och göra onödiga saker om spelberoende på min lediga dag!
jag var dödstrött på skolan och åkte hem med kvart i 2 bussen, jag tycker att jag har gjort tillräckligt då!
jag har köpt sulor till skorna och varit hos pappa. Sista dagen med syster som åker till australien i ett år, kul för henne mindre kul för mig! kommer iallafall att sakna henne!
vi åt köttfärsås & spagetti och fruktsallad till efterrätt och såg lite tv.
Efter det har jag varit hos rebecca, i morgon bokar vi :-D :-D Turkiet en vecka. Jag, Rebecca & Bella, oddsen talar för en underbar vecka!!!
jag har nästan provat hela min garderob och börjat packa inför stockholm, varför gör jag alltid såhär? bäst är nog att ta det översta och vara nöjd med det, men icket.
Jag har iallfall valt nu, så nu ska jag lägga det i resväskan, och låta det ligga.
NAManamannanannaaaaaaa sjukt så glad jag är. Helt sanslöst. Jag lever mina drömmar

PUSS&KRAM


amazing

kom ganska nyligt hem från jobbet, detgick bra. Det har varit lugnt hela dagen, så jag & lisa har inte slitit arslet av oss precis!
det är alltså 3 dagar till rihanna. 3dagar.
det är knappt så att jag kan inse hur nära det är.

Iallfall så ska jag till pappsen ikväll, eller snart hade jag tänkt. Ska städa och skriva packningslista och därefter hoppas jag på stjuss, annars vet jag inte hur det kommer att gå!
har ingen aning vad jag ska ha på mig, något enkelt så det inte blir så jobbigt när jag ska prova kläder antagligen och något finare när konserten är och sedan för utgången :-)
nu ska jag sätta igåång så jag får något gjort!


there is nothing you can do

på jobbet idag fick jag den konstigaste kommentaren jag nog någonsin har fått.
-"Denise, du är nog den älsta 18 åringen jag känner"

iallfall, nu sitter jag hos evelina & ida, vi och carro har just sett motorsågsmassakern, var lite äcklig, och nu hoppas jag att vi kan se lite oc innan jag ska köra hem.
Jag jobbar även i morgon så jag ska köra hem och därefter cykla till jobbet, mamma behövde bilen i morgon.
Jag ska även till pappa i morgon och sova där hade jag tänkt mig.
Lovet är slut nu snart, det har gått fort, och det är mycket troligt eftersom jag har hunnit göra så mycket. När man har roligt går tiden fort. Lov är till för att spenderas med de man tycker om, och det känner jag att jag har gjort.
Minnen skapas och ögonblick är till för att förevigas.

Jag såg också förövrigt hockeyn idag, lika mot modo och luleå klarade sig ifrån kvalserien.
take care

make me smile

morgon igen! och kylan sved mot mina bara fötter när jag hämtade tidningarna lite tidigare. Jag hade hoppas på vår, varmare och sol. Det verkar som att jag ska glömma det för ett litet tag, det är trots allt bara i början av mars än!
Kom hem igår eftermiddag från piteå, det var jätteroligt och rätt mysigt. Åka/köra skoter + att sova i en stuga där man inte är beroende av någonting. Det kan vara väldigt skönt ibland. Det ända man behöver tänka på är ungefär att fylla på ved så man inte fryser ihjäl. Grilla och allmänt prat, mums.
Igårkväll var jag hos evelina & ida i deras nya lägenhet, det var fest. Men jag körde och jobbar idag så lika bra att ta det lugnt.
Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska krypa framåt, gärna jogga. Tänkte baka till lunchen och jag slutar klockan 15. Ska till mormor och äta födelsedagsmiddag (även om hon fyllde år 9/2) och innan dess se hockeyn. Slutspel är klart, helt underbart faktiskt. Jag hoppas att luleå klarar sig för KS, och att det blir mora och brynäs som får agera i den sitsen!
Ikväll väntar mest troligt en väldigt lugn kväll, jobbar även frukost i morgon.
Jag känner mig helt pigg och glad idag, som en lärka ungefär, kan det bli sommmar snaaaart?
Nu ska jag sätta igång med bakningen.


piteå

nu sitter jag i piteå hos evelina, bussfärden gick bra och jag sov stort sett hela vägen.
Ida är påväg hit så ska jag åka med henne till lillpite, och därifrån på skoter.
Ska bli roligt, mysigt och kallt! men med mammas supergamla och på tok för stora skoteroverall + skor ska nog allt lösa sig. Jag kommer mycket troligt se ut som en clown, så varsågod att skratta.
Det var länge sedan jag åkte skoter och jag har nog mest sorliga minnen.
jag har med mig en pasta&kyvklingsallad till lunch och ikväll ska vi laga tacos. jag har ätit det mycket på senaste tiden, men lika gott är det varje gång.

p&k

vem tänker du på?

PITEÅ i morgon.
Skoter och allmänt jättemysigt.
Jag får inte glömma salladen som står i kylen och tomaterna och gurkan i hallen, nu ska jag packa!
Jobb väntar till helgen och därefter är lovet slut. typiskt
take care

varför inte?

lov går alltid för fort, det började nyss känns det som.
iallfall så var sundsvall wonderful, lite lättare börs och väldigt mycket tyngre väska (kändes det som)
vi åkte först buss i 6 timmar, 1 byte i umeå, såg film på vägen, coach carter som är förövrigt lika bra varje gång, landade i sundsvall klockan12 och vi checkade in på hotellet. Ungefär hur fint som helst. Shoppingen startade och vi var besvikna till att börja med. Endast en fodralklänning, så vi tog bussen till birsta city och det var drömmen. Monki var helt och hållet gjord för jessica. jag hittade en kjol som inte fanns i min storlek, shortsen hade inte hunnit komma och väskan kostade närmare 2000 =/ slutade med en tshirt.
Annars har jag införskaffat mig strumpbyxor, skor, en jacka & en kjol med flera användningsområden (linne, klänning och kjol.). (+klänningen och tshirten. )
Jag sparade mig en aning till stockholm. gud i jesus. 7 dagar kvar. hjälp mig. nedräkningen har pågått sedan 14 januari, ochdet är så sjukt nära nu. det känns overkligt.
steg upp igår kvart i nio, gick ner och åt hotellfrukost som jag tycker är överskattat. Dock vet jag nog varför.
Fil, banan och havregryn + frukt, satt bra i kistan.  gick på stan lite extra och fikade inne på in.
Bussfärden hem kändes inte som 6 timmar, vi sdåg lite film, åt , läste och sov. Så när vi landade på busstationen 20.05 var jag nästan fit for fight. bara klädbytelse och sminkning. därefter förfest &utgång.
jag sandra och elin drack några drinkar och shottade lite olika konstigheter. På station spelade krutov och vi dansade i mängder. varmt var ordet.
kom hem vid kvart över två, så jag gick och lade mig direkt, jobb väntade klockan 11. Klipp, sling och färg, men det gick som smort!
nu har iallfall jag kommit hem och vi ska äta pizza eftersom kevin har vunnit presentkort på en resa på 8000. så det en resa inom en framtid.yes. blir nog dock sallad för min del, pizza är inte min grej.
jag och rebban ska också boka en resa. Turkiet är detbestämt. All inclusive i Alanya. nuväntar jag bara på att rebecca ska ringa så jag kan boka resan :-) Jag är så nöjd-
I morgon ska jag till piteå och åka skoter och mysa i idas stuga. Så jag måste packa och planera nu!
känns som att jag svamlar för mycket nu, så jag ska se när middagen är redo för att ätas. kyss
ps. det är bäst att emma kommer hem och slutar sola innan så jag inte lyser upp hela staden.


hemskt mycket hej!

sitter på jobbet nu, igen!
idag har jag varit och tränat, så jag fick inte sova överdrivet mycket. Träningen gick bra och efter den hade jag "utvecklingssamtal" med min tränare, även det gick prima.
Fick hämtning och var hemma klockan tio över två, då stekte jag kyckling och gjorde en sallad, ducshade och tvättade håret, fönade och lade fram nästan allt som jag ska packa ner i kväll när jag slutat.
i morgon gäller det iallfall, kommer vara jättetrött på bussen, eftersom jag slutar 12 och ska därefter packa och bussen går 5.50!
håller påatt baka tigerkaka, det är bara 10 lunch i morgon, så jag utsåg mig själv till bagare, nu är tiden inne för att fortsätta! take care


min ängel

jag sitter på jobbet just nu, har jobbat sedan klockan fyra och det har gått lysande!
60 personer trerätters och betydligt fler vinglas och drinkar, en man har somnat sittandes i soffan med drinken i handen och en kvinna gick och lade sig före 10 för att hon var för onykter. På äldre dagar är det inte som man är nu. De dricker för att det är gott och blir fulla, i bland väldigt. Men de flesta i min ålder dricker för att bli full, spyr nästan för att det är äckligt och kan inte varje gång behärska sig.
Kvällen har flytit på bra iallafall, känns som att jag började nyss.
I morgon har jag träning på morgonkvisten, dock klockan 12, men jag kommer nog inte isäng före 2 så lite sömn blir det!
Jag jobbar även i morgon kväll, eller jag börjar klockan 3, så innan dess ska jag hunnit packa :-) wwweeho

föresten

SUNDSVALL är spikat :-D :-D here we come!
Jag och Jessica, måndag till tisdag, inte helt fel, centralt hotell, 2 dagars shopping, vad är oddsen att det ska gå dåligt??! synd dock att jag jobbar stängning på söndag,but heeeeey im fine!
ska dock på station på tisdag, och jag landar på busstationen 20.05! hur skall detta sluta?

dagen efter kvällen före

gårdagen var fullspäckad, dagen började med Engelska efter det lunch och sedan Svenska. Min hjärna stod stilla och det tog en evighet att bli klar med referatet, jag hade jobbat sent i torsdags så allting bara snurrade i huvudet.
Efter skolan tog jag bussen till stan och träffade sandra, gick runt och tjollrade på och blev sedan sminkad på makeupstore. Fick stjuss hem därifrån så jag och sandra började göra oss i ordning. Elin och andra sandra kom efter ett tag, så när vi var klara åkte vi till stan för att förfesta och äta middag, en underbar sallad från kanel, dock blev jag väldigt mig, men det skulle inte stoppa mig.
Vi gick och hämtade ut pengar innan vi gick till station, där det var trevligt, mycket dans och goda drinkar! Jag hade en helt klart godkänd kväll:-)
det mest sjuka var att någon tjej som gav sandra en rak höger. alltså ett knytnävsslag rakt på kinden, sjuka människa.
Elin sov här, och vi vaknade vid halv 12, och sedan dess har jag inte gjort särskilt mycket, bäddat sängen & så!
Jag börjar jobba klockan 16, och innan dess har jag tänkt lägga över alla låtar och bilder från bärbara datorn till en hårddisk så inget riskeras att försvinna när vi ska lämna in dom på skolan.
men till att börja med ska jag ta reda på min tvätt och sedan duscha.

RSS 2.0