TGIF

Mysiga dag. Jobbat, inhandlat julklappar och så har anton & sara varit här på middag, mys och installering av tvn. Är tröttare än allt (varför är jag det varje fredag???) så jag borde ha slocknat i soffan för flera timmar sedan.. Imorgon ringer klockan 8.40 så vi hinner se julkalendern, måste ju se den bära eller brista!!!


Efter en lång dag så tackar jag för mig, kryper ner i sängen och somnar till hart of dixie. Jobb 8-18 imorgon!! KRAM


Onsdag 28e.

 

Nytt läppglans & förnyade naglar.

Lediga dagar är dom bästa, och den här är den sista vardagen jag är ledig innan jul, så jag utnyttjar den till max. Har varit och fixat till naglarna, tränat och nu ska jag snart iväg och möta upp Melker och hans mamma. En sväng på stan och solbacken med massa ärenden och julklappsköp :))


3 bilder till från helgen :)

 

HELGEN

Utbildning och kurs hela torsdagen på Loreals akademi och avslutade med middag tillsammans. Förfest hos Madde och världens bästa swedish house mafia!!!!!
Lördag så blev det lite shopping och sedan middag på Piren, en riktigt mysig restaurang mot vattnet. :))) Tackk för helgen!!!

 


PÅVÄG HEM


SWEDISH HOUSE MAFIA


Godnatt onsdag.

Som vanligt packar jag i sista sekunden, blir galen på migsjälv!! Så imorgon åker jag med första flyget till Stockholm och efter en heldag på loreals akademi så ska jag till min fina Rebecca och stanna där över helgen :))
Nu måste jag varva ner, packa klart och läsa lite ur min nya bok som melker kom hem med igår. Godnatt fina ni.


21/11

Konstig dag och konstig vecka, för imorgon åker jag iväg på jobb, kurs/utbildning och på fredag är jag ledig. Det kan inte bli bättre :))


TISDAG.

Jobbat i vanlig ordning. Sedan har lillan följt med oss på hockeyn ikväll. Massa saft & kakor för att orka se hela matchen..
Annars? Fotbollsträning imorgon som jag ser framemot. Jag gillar inomhusfotboll :) och så måste jag packa. Har en mycket trevlig helg att se framemot!!!


Nytt favoritrouge, looove it!!!


18 nov.

Mycket mysig kväll igår. Efter matchen gick jag & Emelie vidare för lite vin, mycket trevligt :)
Idag har jag sett flera avsnitt Dexter och det spårar helt galet, men är samtidigt sjukt spännande!! Mötte upp emelie och pernilla på 360 för lite söndagsmotion! Testade indoor walking för första gången, så jag hoppas att det känns imorgon :) Så nu håller vi på att skruva ihop nya sängbord sedan tänkte jag köpa mig en godispåse och mysa ner mig i soffan, har två avsnitt hart of dixie som måste ses!



SATURDAY

Nu drar jag iväg till Amanda! Hockey middag och vin!! KRAM


TREVLIG HELG :))


PARADISE

 
När kylan är ett faktum så kan man inte sluta drömma sig bort till värmen. Är riktigt sugen på usa igen, men australien lockar, även mexico och maldiverna. Borde kanske börja med en weekend i london men för att klara vintern så måste jag boka en resa!!!
 
 

Onsdag.

I afton/kväll har jag varit på inspirationskväll med ghd. Middag och massa inspiration, styling & tips som underlättar när man använder deras stylingtänger :)


LEDIGA DAG

 


MÅNDAGSBAKNING

Middag på bishops, sedan valde jag mellan gymmet eller att baka. Tror jag valde rätt ;)


10/11

Lördag idag och det har varit fullt upp, men jag gillar att vara i farten. Lillan har varit här, färgat håret på Charlotte, firat lillebror som fyllt år och sett melkers match!
Ikväll har Ellen varit här på vin & mys. Så nu tänkte jag mysa ner mig i sängen och hälsa på Dexter i Miami. Ses :)


FRIDAY


Att avreagera sig.

   Ibland suger livet, eller rättare sagt så är livet orättvis. Självklart på olika sätt beroende på hur man definerar det. Jag älskar livet, jag älskar att träna och hålla igång för att det får mig att må bra. Så allt ifrån friidrott, fotboll och basket, jag har testat mycket och tränat hela mitt liv. Jag äter och lever hälsosamt för att min kropp mår bra av det och jag kan fortfarade inte acceptera att min kropp suger. Ja den gör bokstavligt talat det. I våras gjorde jag undersökning om astma, fick besked att för min ålder, vikt och längd så har jag katastrofala värden. Oftast kan man koppla det till rökning eller snus, men eftersom jag aldrig testat något av det så suger det ännu mer. Har flera olika mediciner som jag tar morgon, kväll och när jag tränar eller när jag känner att jag har dålig syreupptagning.
Medicinerna är olika starka och ofta får jag hjärtklappningar när jag tar dom, vilket får mig att känna mig svimfärdig och skakis. Jag är i princip förkyld året runt, ibland slår det ut mer och då sitter det i extra länge på grund av astman så det spelar ingen roll hur länge jag vilar för när jag börjar om igen är jag fortfarande förkyld och hostar.
Ju mer jag tänker på detso mer blir jag irriterad på det. varför just jag? vem förtjänar det här?
 
Ja livet är orättvist, krig existerar och svält dödar tusentals barn. Och här sitter jag med mitt "i-landsproblem"...

CORNELIA


Nov. 06


GODNATT

Tack och bock för denna helg. Har haft en supermysig söndag med lillan och mitt hjärta. Tingeling och Ice age, men jag sov mest på soffan men ändå så är jag så trött :))
Ser framemot en "vanlig" jobbvecka och skönt att bryta av med en ledig dag där i mitten!!


SÖNDAG

Vi har en liten busunge på besök idag. Så nu ska vi mysa i soffan framför tingeling och så lyxar vi till denna söndag med middag ute. Ses :)


Då var det dags igen :))


TORSDAG 1/11

Steg upp tidigare i morse och fick fina naglar hos Ida. Och ikväll har Emelie & Ellen varit här på middag, hockey, lite vin & mys:) imorgon är det helg, efterlängtade helg!!! Helt fantastiskt att sluta en timma tidigare (älskar dag före röd dag!!!)


RSS 2.0