Tisdag

Oj så kaos det är i min hjärna just nu, allt händer på samma gång... Jag har ställt till det rejält för mig själv med att ha en tid på ambassaden imorgonbitti och därmed måste jag lämna mitt pass för att få mitt nya visum.. OCH på fredag åker jag till Amsterdam för utbildning!! Vet inte riktigt hur jag ska få ihop detta.
Aja, flyget går 06:30 så det är dags att släcka mina blå. Så glad att jag får pussa på Melker en sista gång i morgon på Arlanda :)


BLACK & WHITE

 
Ännu mer fantastiska bilder!!! Helt sjukt magiska. Älskar allt med denna dag. Älskar. Så oerhört mycket lycka och kärlek. Världens bästa dag!!
 
Fotograf Ola Westerberg
www.olawesterberg.com
 
 
 

Min Vecka

 

Tiden rusar iväg, vart tog den här sommaren vägen? Tiden hemma börjar lida mot sitt slut och snart är det dags att packa ihop och åka tillbaka igen. Melker åker redan på onsdag och jag kommer förhoppningsvis i mitten på september :) 

Jag har klippt av mig håret, låter mer dramatiskt än vad det är. Nytt, fräscht och jag älskar det!! Passar på att gå broarna runt så mycket som möjligt och hänger med Bella som är hemma och hälsar på. Dejt på brygg i fredags, tjejkväll hos julia igår och plackade äpplen in på småtimmarna. Söndagstacos på hjortronstigen och mellanåt alldeles för många avsnitt suits. åh, vad jag älskar att vara nära familj och vänner!!!

Det ska bli SÅ HIMLA skönt att komma tillbaka till San Jose igen, komma hem till lägenheten som vi faktiskt kallar hem. Tillbaka till värmen, till våra vänner och vardagen. Vill köpa inredningsmagasin och mysa ner mig i soffan med en kopp te och tända ljus, ja allt kommer i och för sig kännas hemtrevligt efter ha bott i en exploderad resväska i sommar.....

 

 

Igår

Vilken superhärlig sensommar dag det blev igår!! Vi hängde i stugan med melkers mormor & morfar, Lisette, Bella och mormor i solen. På kvällen mötte vi upp gänget för middag, sista gången för i år.. Avslutades med några omgångar Jungel Speed, kan vara Julia & Alles sämsta present att ge till oss för nu ska vi öva hela vintern så vi kan vinna över dom haha


DENISE 💗 MELKER

 
Fotograf Ola Westerberg, www.olawesterberg.com
 

Söndag

 
 
Vi har fått alla fantastiska fina bilder av Ola nu som vi håller på att kika igenom, tyvärr är jag inte lika teknisk som jag hade önskat och har kämpat med att försöka ladda upp så jag kan visa alla er... 
Jag gör ett nytt försök imorgon! Godnatt på er :)
 

Fredag

Helt galet att det redan har gått 2 veckor sedan vår dag 💗💗💗 Tusen tusen tack för alla gratulationer och lyckönskningar!!

Idag har jag (äntligen!!!!) kunna göra ett nytt pass så nu slipper jag terrorisera både Skatteverket och polisstationen. Haha hjälp så less dom är på mig...

Nu sitter vi i bilen påväg mot Piteå, ikväll blir det kräftskiva hos Sandra & Martin :) Trevlig helg!!!


Torsdag

Fick helg redan igår, så vi gjorde en mysigt middag och avslutade med vin, ost & kex nere med mamma och per!
Idag har varit rätt lugnt, skrivit på min hemtenta, packat bröllopspresenter i kartonger och äntligen blivit Karlsson på papper men ändå inte kunde jag förnya mitt pass..... Typiskt att allting tar så lång tid!!


Skellefteå <3


Senaste

Jag har varit i en bubbla den senaste tiden, en helt magisk tid. Förbereda inför bröllopet, uppleva den helt otroliga känslan att säga JA till melker inför våra familjer och vänner- obeskrivlig lycka!!! En fantastisk dag från början till slut och precis allt däremellan. Vad har hänt sen dess? Skaldjursplatå på bryggar med Alexander som rest från San Jose för att närvara på bröllopet. Spelkväll i stugan. Namngivelse för Bella. En get-away till Luleå med middag på Cg´s, spa och shopping. Ännu mer god mat på bryggargatan. Kollat bilder och videor från festen, hjälp vilken fest(!!!). En tripp till Piteå på nyra kusthotellet med Julia & Alle som bland annat innehåll god mat på Tages, ginbaren och var på premiären av deras nya spa. Fest hos Hannah & Pierre som även dom kommer bli grannar till oss på Alhem.

Som ni märker flänger vi runt en del, omringade av världens bästa vänner och vi njuter av varje sekund. 

 

Fredag

En vecka som gifta <3 med våra fina vänner alldeles brevid!


Torsdag

Jag blir så stressad av att så många säger att sommaren är slut för MIN sommar är inte slut iallafall :) Jag är ledig den här veckan, sedan jobbar jag bara några dagar varje vecka innan det är dags att packa ihop och åka hem igen!! Jag är lagomt stressad över att få mitt namn registrerat så jag kan göra ett nytt pass och därefter visum, det brukar alltid ta sin tid att få komma på ambassaden så jag vill bara att allt ska bli klart...
 
Igår var jag på en promenad runt älven med josefine- som på gamla goda tiden! Försöker njuta av älvspromenaden medans jag kan. Ikväll ska vi äta middag på bryggargatan med charlotte och oscar <3
 

Mrs Karlsson

De senaste dagarna har varit som en dröm. Mer perfekt och magiskt än jag någonsin drömt ❤️❤️❤️ går inte beskriva med ord hur lycklig jag är! det har varit mycket intryck att smälta och jag tror att det bara kommer att bli bättre & bättre. Absolut ingen tvekan att det är den bästa dagen i mitt liv!!


5 augusti 2016

Herr & Fru Karlsson


<3

 
 
Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig men jag kan beskriva allt jag älskar med dig.
 
Jag älskar dig för att du alltid kan få mig på bra humör. Jag älskar dig för att du är mer envis än mig. Jag älskar dig för att du blir 5 år när du är hungrig. Jag älskar dig för att jag kan titta på dig och se vad du tänker. Jag älskar dig för att du blir arg på mig när jag inte låter dig sova på soffan för länge. Jag älskar dig för att överraskar mig när jag minst anar det. Jag älskar dig för att du alltid ställer upp och vill mitt bästa. Jag älskar dig för att jag alltid måste bromsa dina vilda & knäppa idéer. Jag älskar dig för att du alltid är dig själv med båda fötterna på jorden. Jag älskar att göra livet med dig och älskar att vi har framtiden tillsammans.
 
Jag älskar dig för att du är du
 
 

4/8-16

Så himla sjukt. Dagen som vi sett framemot sen 20 oktober och har planerat i 6 månader är imorgon!!!!! Obeskrivlig lycka att få dela den här dagen med familj & vänner.
Ikväll har vi haft grillfest hos mamma med de närmaste hos mamma och imorgon smäller det :) #HappilyEverKarlsson


Tisdag - 3 dagar

Jag hoppas att ni inte missförstår min stress. Jag är nog så långt ifrån en bridezilla som det går, eller som Charlotte så fint sa "du är så easy"... Det mesta är under kontroll och det sista ska fixas i ordning :) imorgon ska vi och hämta klänning/kostym som har justerats hos sömmerskan! Det är bara så galet, jag har inte förstått att det är på riktigt än!!!! Snart Herr & Fru 💗💗💗

I


RSS 2.0