Dags för kvartsfinal


Så taggad och nervös för att runda 2 börjar ikväll!! Ska möta upp Olivia för ett glas vin innan som förhoppningsvis lugnar nerverna lite :)

Onsdag

Som vanligt försvinner dagarna så himla  fort, vet knappt vad jag gör.. De senaste dagarna har jag på något konstigt vis haft as-ont i nacken, så jag vaknade upp med huvudvärk imorse. Antar att jag sovit spänt för att avlasta nacken! Gick med tunga steg till gymmet men väl där kände jag mig pigg och hurtig så jag körde ett löppass!!! Inte lika roligt att återigen få blåsor under ena foten...
Hittade en superfin vårkappa men när jag kom hem såg jag tyvärr att den har massa fläckar så jag måste tillbaka och byta till en ren :)

Nu: dags att stänga mina blå! Godnatt 


IDAG

Aaaahhhh det är så mycket bra saker som händer att jag bara vill spricka!!!! Idag har vi gjort klart det sista så vi kan skicka bygglovsansökan, så till sommaren börjar vi bygga hus!!!!! (hundra utropstecken till) Vi har själva skissat upp hur vi vill ha huset och sedan har melkers barndomsvän som är arkitekt ritat huset PRECIS som vi (tror hehe) vill ha det. Så sjukt svårt att ta alla beslut och jag skulle vilja prova gå in i huset och se hur det känns....
OCH i dag är det även prick 100 dagar till vårt bröllop, nu kan nedräkningen börja :)



Tisdag 26e

Igår gjorde jag bort några ärenden, köpte nya snittblommor för veckan och sedan köpte vi oss en kaffe och satte oss i solen. Men tyvärr blåste det så sjukt mycket att vi inte stannade så länge.. Precis när vi hade ätit middag ringde Alex och frågade om vi ville komma till Los Gatos och möta upp dom.  Spontana kvällar är alltid dom mysigaste! Vi satt på en uteservering med ett glas vin och jag fick såklart lite ångest att lämna San Jose, och att Sarah inte har möjlighet att komma till vårt bröllop. Vi fick även en present som Sarah hade köpt i Tahoe, bara för att hon tänkte på oss 💗
 
 

Måndagmorgon

SNACKA om ångest av att vakna upp till massa bilder av att det snöar i Skellefteå....  Jag vill inte åka härifrån förrän det är sommar hemma haha!!! 

Här vaknade jag iallfall upp till blå himmel & sol. Och jag började min morgon med mina favoriterrutiner, keso med skivade jordgubbar, vitaminvatten, kaffe & alla mina vitaminer :)



Söndag

 
Riktigt mysig lördag i SF! Efter vi checkat in strosade vi runt Union Square, hade tänkt köpa väskan som jag har dräglat efter de senaste månaderna men det visade sig att den är slutsåld.... typiskt. Vi tog en drink i baren innan vi gick upp och gjorde oss i ordning. Alex hade rekommenderat en restaurang som vi gick till och avslutade kvällen med en drink upp i The View, en bar som jag läst om tidigare. Den ligger på 39onde våningen i Marriott, fantastisk utsikt & lyxiga drinkar :)
Vi började denna söndag med en härlig hotellfrukost, gick en sväng i solen innan vi körde hemåt! KRAM

Lördag

 Några riktigt härliga bilder från igår :)

Laget fick två dagar ledigt så vi har varit och ätit brunch downtown, nu har vi packat väskorna och ska åka till San Fransisco till imorgon! Vi har bokat spa-hotell så det ska bli väldigt skönt att komma iväg bara umgås med varandra ❤️❤️❤️


Mot kvartsfinal

Åh vilken härlig vinst!!!! Betyder 4-1 i matcher och vi är vidare till andra rundan :) 
Även perfekt att få några extra dagars vila, jag behöver också återhämta mig haha.... 


THROWBACK THURSDAY del 2


Torsdag

Det blev en sen kväll igår, vi fick iallfall se Sharks vinna över Kings (varför måste det alltid bli så spännande på slutet???) så imorse var jag tröööötttt... Startade med en seg morgon men jag har varit väldigt effektiv ändå. En mulen dag som denna har jag varit på köpcentret en sväng, handlat på safeway, hämtat bilen som varit på service, städat hela lägenheten och även heltäckningsmattan, tvättat och renbäddat sängen. Nu ska jag snart iväg och möta upp Carley & Aneta för middag och sedan tänkte jag adressera de inbjudningskort som är på engelska :)
 
Och en sak jag tänkte på imorse. Var en kille som frågade om vägen till gymmet och eftersom jag skulle dit började vi snacka och det slutade i princip att vi dragit hela livshistorien.... Amerikaner är SÅ trevliga och väluppfostrade, det är verkligen så himla tydligt hur inåtvända vi svenskar är, jag säger vi för att jag är tråkigt nog en del av det!! Det är något jag kommer att sakna när vi åker hem i sommar, främlingar som kan få en på bra humör bara av att vara trevliga & sociala!
 
 
 

Onsdag

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

Påväg till SAP för att äta middag innan matchen, Martine fyller år och det ska såklart firas :)

20/10-15


Idag har det redan gått 6 månader sedan mitt livs kärlek gick ner på knä och frågade om jag vill spendera resten av livet med honom ❤️❤️❤️
Ett halvår med extra mycket lycka & kärlek, och bröllopsplanering såklart :)

💙💙💙💙💙💙



Tisdag

En trist förlust igår på förlängning men i morgon är vi redo för en ny hemmamatch!! Jag påstod för Melker att dom här matcherna är lika jobbiga för mig som för honom men han förstod inte riktigt vad menade.. haha.
Insåg igår att det var prick 3 år sedan första SM-guldet i Skellefteå, jag lyssnade på den sista matchen i stockholm och flög hem med sista flyget och hann precis i tid för att möta upp resten av tjejerna innan laget kom med bussen från Luleå!!! Vilka underbart härliga minnen :)


Måndag

Sitter och drömmer mig bort, skulle så gärna vilja åka någonstans så vi kan spendera några dagar tillsammans innan vi åker hem när säsongen tagit slut. Eller bara stanna här lite extra. Det finns så många platser runt om som jag vill se och utforska, även här i San Jose. Tyvärr finns det i princip ingen tid för oss att göra så mycket under säsongen, speciellt nu under slutspelet. Drömmen vore att åka till Hawaii eller Mexico igen. Jag skulle vilja se Yosemite som är en nationalpark 3 timmar härifrån, vandra norr om San Fransisco i Mount Tamalpais parken och åka vin-tåget i Napa. Söderut så skulle jag vilja besöka Carmel, Big Sur och Palm Springs.. Men om Melker får bestämma så sitter vi på flyget hemåt samma dag som han får ledigt...........
Nåja, nu har vi 100% fokus på slutspel och bara positiva vibbar!!!!
 
 
 

17/4


Riktig skön söndag vid poolen! Runt 30 grader och det ska det även vara imorgon, så jag tar tillvara på alla soltimmar jag kan :) Varvar mellan läsning, just nu American sniper & olika podcast's!
Ikväll blev det italienskt till middag och efter det filmkväll i soffan med glass :) 


Söndag

SHARKS 2 - KINGS 0
Så fantastiskt härligt att få hem melker efter 2 vinster på bortaplan, och nu väntar två matcher hemma i SAP center!!! Igår samlades vi tjejer hos Christina för att hejja fram laget :) Hon hade hyrt in en kock & en bartender så vi alla hade god mat och drinkar under matchen för att lugna nerverna hehe...
OCH vi måste nästan prata om deras hus.  Utan tvekan det sjukaste huset jag sett under alla kategorier, skulle lätt behöva en karta om jag skulle bo där. Som ett hotell, fast deras hus, med utsikt över hela san jose!! Allt var så fint :) 
 

Lördag

Igår fick jag en härlig fredagskänsla, jag älskar den känslan när man kommer hem från jobbet på fredagar, men det är svårt att få den när jag inte jobbar och har måndag-fredag rutiner! Men i går, efter att ha gjort klar mitt seminarium och skickat in beställning på inbjudningskorten så kände jag mig klar för dagen. Satte mig nere på rowen med en kopp kaffe och en podcast i hörlurarna. Lite senare mötte jag upp ett gäng tjejer för middag och ett glas vin på Roots & Rye, som förövrigt är ett superhärligt ställe om man vill ta en drink efter jobbet :) Alltid mycket folk i baren/loungen de har!!

Nu: dags att gå ner till poolen ☀️☀️☀️
 



San Jose


Jag har bra flow nu. Känner mig starkare och piggare än någonsin, både insidan & utsidan. Jag började äta flera olika vitaminer för några månader sedan i samband med att jag slutade med kaffe. Anledningen var att jag utan problem kunde hinka i mig 10 koppar per dag och det kändes som att min magsäck höll på frätas bort... Psykiskt känner jag mig iallfall mycket gladare och piggare och det är det viktigaste såklart :) Började med ett träningsprogram för några veckor sedan (låter betydligt seriösare än vad det är...) men planerad & varierad träning vilket jag trivs bra med! Solen skiner i princip varje dag och jag njuter varje sekund av att vara här. Jag vet inte om det är hemskt att jag inte längtar hem, men det är positivt att jag trivs väldigt bra här!!! Såklart ser jag framemot en lång och härlig sommar hemma i Skellefteå med vänner och familj ❤️❤️❤️
 
Jag hoppas ni alla får en superhärlig helg :) KRAM

Slutspelstorsdag

 

SHARKS 1 - KINGS 0
RIktigt härligt att se killarna vinna första matchen!!! Eftersom matchen spelades i LA så träffades vi alla hemma hos Susan och kollade matchen tillsammans :)
 
Denise 0 - Huvudvärken 1
Var på gymmet tidigare idag och kan stolt säga att jag kämpade mig igenom milen men därefter dog jag... bokstavligen. Jag har själv kommit fram till en slutsats, hurvida det stämmer har jag ingen aning om haha. Iallfall så glömmer jag använda min astma medicin alldeles för ofta så när jag löper inomhus tror jag att jag inte får tillräckligt med syre= en hemsk huvudvärk... försökte till och med bota med en halv kopp kaffe men icket.

THROWBACK THURSDAY

 
Kolla vad jag hittade!!!!! Okej, jag börjar med att be om ursäkt till Julia, men alltså HAHA..... tillbakablick till 2008. Det känns som att det är en evighet sedan och det har ju hänt endel på 8(!!!) år....

Onsdag

Jag vet inte riktigt vart den här dagen tog vägen... efter ha sett Skellefteå vinna gick jag ut och satte mig och läste kurslitteratur i solen! Har förberett en diskussion till i morgon och har hållt på med det sista innan jag beställer inbjudningskorten! Åt middag på Pizza Antica med Aneta, Carley & April :)
Har sedan suttit och kollat på en massa youtube-klipp, jag är helt besatt av en låt just nu som vi ska ha på bröllopet ❤️


Hejja Skellefteå!!!!!!


Var svårt att sitta still idag när Skellefteå spelade 7e och avgörande matchen mot Växjö!!! Även fast Melker inte ens spelar så var jag sjukt nervös men så fantastiskt härligt att se dom ta sig vidare till final :)) OM sharks går till en 7e och avgörande match så vet jag på riktigt inte om jag kommer kunna kolla.... 

12/4



Imorse åkte jag & Aneta till April och tillsammans fixade vi slutspelsnaglar! Jag gjorde turkos-glitter.. Haha jag som oftast har naturlig färg på naglarna har fortfarande inte riktigt bestämt mig än vad jag tycker, men vad gör man inte för slutspelet ;)
Sedan gick vi ut och lekte med Rambo en sväng i hundparken!! Det har varit mulet och lite kallt idag så jag ser framemot att se solen imorgon :)


Tisdag


Älskar min nya kopp!!! Vi tjejer har tryckt upp tröjor till slutspelet där det står good vibes only så den passar perfekt :) och alltid en bra start att börja dagen med en kopp positivitet!!

My person.


❤️❤️❤️❤️❤️

Söndag


Lediga dagar har vi som tradition att gå och äta brunch på flames, idag vidgade vi våra vyer och åkte downtown och testade ett nytt ställe! Sjukt nöjda rullade vi ut därifrån :)
Det har idag blivit klart att Sharks kommer att möta Kings i första rundan av slutspelet och det drar igång på torsdag i Staples center!!!

GOOD VIBES ONLY


En superhärlig middag med alla fina sharks-tjejer 💙 jag fick ballonger, champange och champangeglas från kate spade. Och vi avslutade grundserien med en vinst! Så nu laddar vi om för slutspel och det ska blir riktigt roligt!!!

Lördag 9e


Träning på helger= pluspoäng!! Har sörplat i mig en kopp koffeinfritt kaffe och jag blev helt plötsligt sugen på att slinga mitt hår lite ljusare..

Som sagt middag med tjejerna innan grundseriens sista match, men innan det kommer Aneta hit så ska jag hjälpa henne med håret :) KRAM

Fredag

Godkväll! En ganska lugn dag, kämpade på med de engelska inbjudningskorten och höll på att kasta sönder min dator när hemsidan slutade fungera för 10e gången... Aggressiv?? Ja kanske. Jag har en känsla av att det här kommer att bli en bröllops-blogg närmaste månaderna, men det är ju precis det som jag kommer att fixa & trixa med ❤️❤️ 
Vi åt iallafall middag på California bistro, det ligger bara en trappa ner från lägenheten! Sedan hade Melker bokat massage så jag gick ner till köpcentret :) hittade en fin blus jag tänkte ha i morgon när sharks-tjejerna har styrt ihop middag för att fira vår förlovning!! 

Hoppas ni alla får en härlig helg :)



Torsdag

Livet känns just nu så himla perfekt, ni vet då det nästan spritter i hela kroppen. Studsar runt på rosa moln! Vet inte riktigt vart det kommer ifrån men allt känns så bra, de kommande månaderna är bara en massa härliga planer!!! Hade dock en liten dipp idag men jag ringde och pratade sönder Hanna så nu har jag glömt bort det haha.....
 
Har varit nere på köpcentret och hämtat ut både min förlovningring och vigselring, lämnade in den förra veckan för att kunna matcha ihop dom tillsammans :) Han här hemma hade beställt spagetti och köttfärssås så jag gick förbi safeway på vägen hem!
I tisdags var det 5e vilket betyder prick 4 månader till vårt bröllop, har börjat knåpa ihop inbjudningskort men så svårt att välja allt. Vi ska göra både svenska och engelska så jag har tänkt välja lite olika.
Håller även på att leta en till brudklänning som jag har tänkt byta om till efter middagen, måste bara komma på vad jag vill ha... :)




Onsdag

Jag kan inte riktigt förstå att vi är inne på sista veckan av grundserien, 80 matcher har flugit förbi (även om det inte kändes så i december...) men nu är det två(!!) hemmamatcher kvar innan slutspelet.
Tror att solen gör mig väldigt gott, känner mig så pigg och utvilad när jag stiger upp runt 7.30! Riktigt skönt :) men det har nog också med att göra med att jag går och lägger mig betydligt tidigare när jag är hemma själv. Idag lyckades Carley övertala mig att gå på ett spinningpass kl 9, var faktiskt helt ok för mig som inte gillar spinning...
Nu: dags för en sen frukost och sedan poolen resten av dagen ☀️☀️☀️☀️☀️


Tisdag

Det blev en lång dag igår, men vi hann med väldigt mycket. Vi började med att lämna tillbaka hyrbilen och gick sedan till flames för frukost. En sväng till köpcentret och köpte en present till Annie och Mattias lilla nytillskott :) lunch nere på califorina bistro innan jag vinkade av Max & Alexandra! Jag la mig vid poolen och läste en bok! Senare mötte jag upp Carley och Rambo och gick ner till en park i närheten för hund-träff... Ni som känner mig förstår att jag höll på skita ner mig när en Grand danois kom springande emot mig... sedan tacos till middag, har blivit tradition för oss :)
idag hängde jag med April & Kathleen på stranden, sedan såg vi matchen och åt middag i willow glen!
Helt slut efter flera fullspäckade dagar och om några timmar kommer Melker hem ❤️
 

Tisdag


Godmorgon!! Det är som en extra skopa d-vitamin i morgonkaffet när man vaknar till blå himmel och sol ☀️ tänkte ta en kort sväng-om i gymmet och sedan går bilen mot Santa Cruz för strand-häng! Hoppas ni har haft en fin tisdag :)

Söndag

Tillbaka i San Jose efter en härlig helg söderut! Vi började som sagt med att besöka universal studios i fredags direkt när vi kom fram. Lördag spenderas vid poolen, 26 grader & sol och kvällen så tog vi några glas vin och se Sharks vinna över Nashville på straffar!! Söndag startade vi med brunch på en superhärligt ställe som vi blivit rekommenderade, strosade runt stjärnorna i Hollywood & letade oss upp en sväng mot skylten. En glass i Venice Beach innan vi började färden hem :) 



Rise and shine, Los Angeles



Torsdag

Godkväll på er!! Weekendbagen är packad för imorgonbitti kör vi ner till LA och stannar över helgen :) Vi tänkte börja med att besöka universal studios! Nästan prick 4 år sedan jag var där sist, hjälp vad tiden går fort...



RSS 2.0