En fin födelsedagspresent ❤❤




-




140128





Min helg som var. 
Barnvakt åt världens finaste kille som innebar massa lek & bus!!! Födelsedagsmiddag. Och så har jag spelat min sista fotbollsmatch.



140125


Dags för födelsedagsmiddag på vindstigen! Om jag gissar rätt så blir det god mat med extra vikt på efterrätten, vin och vinnarskallar i spelen. Trevlig lördag!

LONDON

I tisdags på frukostmötet så överraskade cheferna med att avslöja våran hemliga kick-off. Så i mitten på april åker hela salongen en weekend till London!!!! Jag och Emelie var där för ganska precis ett år sedan, så jag längtar till att få se denna fantastiska huvudstad igen :)







THROWBACK THURSDAY






Onsdag


1.råkade stiga upp för tidigt imorse 2.trodde det var torsdag och kände besvikelsen över onsdag. 3. men ändå en dag närmare till mitt hjärta kommer hem. 4. mycket lugn och mysig onsdagkväll med min bok som jag glömt läsa klart. 
Sov gott kära ni ❤❤

TISDAG

Hade en fin dag igår. Först överraskade Carina på jobbet med en megastor smörgåstårta för att jag fyllt år och sedan kom Melker med en bukett blommor. Gester och tankar som kan få en att känna sig omtyckt och glad, blir alldeles varm ikroppen!!!
 Så nu har jag ätit smörgåstårta för det här året känns det som :)))




Helgen



Från att fredagskvällen blev väldigt sen, efter hockeyn så spelade vi spel och drack vin in på småtimmarna så lördagen blev betydligt lugnare. Syster och Olivia kom över på fika och senare på kvällen så dukade jag fram massa ostar och kex för Julia & Emelie!! Lugn och mysig kväll vilket var skönt när väckarklockan ringde 07:00 på söndagsmorgonen för avfärd mot Robertsfors och fotbollsmatcher!!

140119


Godnatt söndag!! Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag ❤❤

its funny how time can make you realize




#throwback




Jag hittade de här fantastiska bilderna som gjorde min dag. En lördag i början av juni där vi firade Charlotte & Oscars husköp och skålade in sommaren!! I dessa iskalla dagar så kan jag inte annat än drömma mig bort till sommar, värme och semester!!!

 

pure happiness




HELGEN








❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



11 JANUARI




140110


TGIF!!! Idag har jag jobbat i vanlig ordning till 17. Sedan åt vi middag på bryggargatan med Charlotte Oscar & Liam för att fira min födelsedag lite i förskott :) imorgon kommer familjen på fika, så jag ska baka så alla rullar härifrån hehe!!!!! Och sen så blir det middag vin & hockey. Som jag sa tidigare på jobbet i veckan, det är skönt att jag är så ung att jag fortfarande kan fira min dag!!!!!!! SES ❤❤❤❤

140108

 
 De tre sista bilderna från förra året.

Tycker åren bara blir bättre och bättre. Känns som att varje år är svår att toppa och ändå så blir det ännu bättre. 2013 har varit väldigt bra och jag älskar redan 2014. Nytt & fräscht!!!!! Jag känner på mig att det här kommer bli MITT år. Förhoppningsvis ett fantastiskt år. 
Har tre veckor semester kvar att ta ut, så jag hoppas att de utnyttjas väl. Har redan första resan bokad, en julklapp som tar mig till Nice. En perfekt start på sommaren, men innan hinner jag lämna landet minst 2 gånger. Love it!!!



MÅNDAG

Efter ha spelat fotboll både igår och idag så känns det i kroppen, det är länge mellan gångerna så att säga!!! Men kul är det iallafall :) ikväll har varit som en vanlig söndagkväll fast det är måndag. Åt tacos till middag sedan så har vi letat fram gamla tv-spel och krigat i Mario Cart, hur kul är inte det?!!! (mest för att jag vann) och så avslutade vi med film. Capten Phillips tror jag att den hette, helt ok film, men helst inte det jag ville se när jag kanske ska till Afrika.
Nu är det tack och godnatt för mig, full laddning inför en 4dagars vecka!! Natti





MYSFREDAG ❤❤




Hello fridaaaay :)))

Fredag och helg igen!!! Och en till långhelg, visst är det underbart?! Trevlig helg kära ni!!



2014!!!!


RSS 2.0