GALET

Ibland kan livet ta en stor U-sväng. idag är en sån dag!


900111



1. Det första du tvättar i duschen?
Känner först efter hur temperaturen är med handen!
2. Gillar du kaffe? Konstigt nog dricker jag bara kaffe på jobbet, fråga mig inte varför
3. Hur mår du just NU? Jag mår king! har just kört bodypump och en sväng på löpbandet, snart redo för beachen ;-)
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? r?
5. Berätta om din senaste dröm: Jag drömmer alltid sjukt konstiga drömmar, men kommer inte håg vad som hände inatt
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Nejjjjj
7. Vad vill du ha just nu? Thailand
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Katten musen, tiotusen?
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Använder nog båda teknikerna
. Använder du smileys? Jaaaa annars ser man ut som en drygjävel
11. Har du träffat någon kändis? Jepp
12. Gillar du keso? njaaa skulle inte påstå det
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? I just had sex (melker envisas om att spela skivan i bilen)
14. Hur många länder har du besökt? jisses amalia. har varit utomlands fler än 20 ggr, så mest troligt kring 10-15 olika länder
15. Är dina föräldrar stränga? Eeeh nee, bara snälla=)
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? ABSOLUT
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Typ inte
18. Brukar du hyra film? Hyra film? neeever
19. Var kommer du vara på lördag? Nu på lördag? eftersom s8 har stängt ner så lär det bli spelkväll varje lördag.. annars ska jag se melkers match och säkerligen träna=)
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Gick i 5an, var 11 bast, minns lite men förstod nog inte då hur stort det var
22. Vad åt du till lunch? har inte ätit lunch än!
23. Har du lockigt hår? Tyvärr inte
24. När grät du senast? Kommer inte ihåg!
25. Har du gått in i en vägg någon gång? YES glasvägg i turkiet..
26. Favoritårstid? SOMMAR
27. Vem höll du senast i handen? mekke
28. Sover du med TVn på? neeej hatar ljud och ljus när jag ska sova
29. Tycker du att du är gammal? Neeej, having the time of my life
30. Är du mörkrädd? lite TYP
31. Gillar du ditt liv just nu? LOVE IT♥
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Ja nog har det inträffat
33. Har du bra syn? Helt perfekt!!!
34. Var är dina föräldrar just nu? På jobbet
35. Vad har du på dig just nu? Träningskläder
36. Vad var det senaste du köpte? Bensin om jag ska vara ärlig. (kul)
37. Hatar du mer än 3 personer? Hatar nog ingen?
38. Använder du sushipinnar? äter inte sushi
40. Äger du ett vapen? bara mina naglar
41. Gillar du ditt hår? neee, vill ha tjockt och långt slittåligt hår!!!
42. Gillar du dig själv? Mer eller mindre

SÖNDAGKVÄLL


DAGEN EFTER


Av 5 bilder som knäpptes av från min kamera lyckades 3 bil suddiga, odds? Vi har tackat av station 8! vääldigt trevligt och sjukt mycket folk ute! Och det är alltid king att må bra dagen efter. Dock var det svinvärt att shotta innan hemgången och få EJ OK på alkolåset så man tvingas se j20s match istället för ligga hemma och chilla på soffan! AJA dags för middag med laget MUMS

LÖRDAG=FEST


Idag skippar jag alla vuxenpoäng av alla slag! Välling, blöjor och tidig kväll byts ut mot höga klackar vin och station8. Sista kvällen så det finns ingen återvändo!!!!!! LETS GOOO=)


28/1


Vilken dag! har tränat, lunchat och gått en sväng på stan med mekke, handlat, fixat håret på pillan och ikväll ätit godmiddag med melker, åsas & tomas! Och så är jag barnvakt ikväll! Olivia har hängt med moster Denise på hockey och nu ligger hon och sussar sött. jag räknar inte med att hon är lika söt när hon vaknar 05.00 och vill stiga upp..

TORSDAG

Vilken dag! Först jobb 9-20 sedan bodypump på det. Heelt skakis i hela kroppen och jag undrar hur jag ska kunna pallra mig själv till friskvårds imorgon?! Om jag ens får mig ur sängen. Annars så har jag fyndat på rean idag och ätit god soppa till lunch.

alldeles superledig imorgon och denna helg ska vi skriva historia!!!!!


KOMMER DU IHÅG MIG?

godkväll lovers! livet känns bara king nu! har förvånadsvärt lite träningsvärk sedan igår. trodde jag ej skulle kunna gå, men såå fel. jessie &co har startat sin nya diet och handlat på maxi för mer än dom någonsin kunde drömma om.. själv kör jag på lunch-nudel-dieten. 3 paket för 15 riksdaler på coop om någon undrar. why not liksom, billigt och jävligt bra!!! älskar att det snart är helg och älskar att helgen kommer bli king king king


SOMMAREN I CITY!!!!!!!!

TISDAG

Faktiskt så är det riktigt skönt att vara ledig när man har saker att göra. Lagomt för att inte bli uttråkad och inte behöva stressa ihjäl!
Mötte upp jessica på friskvårds imorse! Core och löpbandet i 25 minuter. Massage i 60min och goood lunch=) Har städat en smula och ska iväg på coop och handla mat som jag ska koka ihop hos mamma till hockeyn! swwwwwweet=)


PA?


En klockren kväll. & bland det klockrena sas något klockrent
- jag är ett PA, PARTY ANIMAL

ty har jag aldrig hört denna förkortning tidigare. tror den kan användas mer flitigt än tidigare också!

CAUSE I MAY BE BAD, BUT I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Efter en kanon lördag med jobb-brudarna och efter en luugn söndag är det måndag igen! VARFÖR går veckorna så sjukt fort? Imorgon drar vi igång med träningen PÅ RIKTIGT. 5 veckor till thai♥



jag vet vem jag är när jag är hos dig


FAAAAAAAAN VA BRA JAG ÄR


riiiiiiiiiktigt jävla skönt!!!! Jag kammade hem gesällbrevet igår och fiiiiiiiirade hela kvällen!!! Aldrig trodde jag när jag var 4 bast och drömde om att blir frisör att jag skulle uppfylla min största dröm när jag är 21. Livet kan ju inte bli bättre och det har just börjat

-

a dreamer following his dream

DREAMER


Har just insett att mitt hår har växt jävligt fort senaste tiden! Och tydligen ryker det imorgon.. men det behövs. Imorgon är det fullt upp. Till umeå för att förhoppningsvis klippa hem mitt gesällbrev. Hemigen och Stur-visningen på Campus. Hem för att byta om sedan fixa håret och förfesta hos emmsan innan vi styr kosan mot Mollys=)

20 JANUARI♥


Everything means nothing if I ain't got you.

DAGS FÖR LUNCH MED SYSTER


SILVER



Ear cuffs, armringar och örhängen!!!!
Åååhh det som jag saknar mest just nu är shopping. Känslan att vara så lycklig bara att ha klickat hem något är som bortblåst. Köpstopp kallas det. Egentligen thailand. JAG KAN INTE VÄNTA


19/1

Det känns sjukt skönt att ha helg nu! Med tanke på att jag var borta ihelgen blev det ingen sovmorgon någon av dagarna och imorse började jag 8 så jag kunde sluta tidigare! Det är K A O S på jobbet nu. Jag och Emma har målat hela dagen så jag är helt slut!

Fullt schema imorgon, loove it.




M♥♥♥

H&M


Kärlek på kudden ♥

GODKVÄLL KÄRA LÄSARE

Min vecka känns lite annorlunda för den är... lite annorlunda. Jag jobbar Må-Ons och är ledig torsdag & fredag. KUNG kung kung faktiskt! Helgen blir tusen gånger längre och med tanke på nästan allt är upplanerat och uträknat kommer det bli ännu mer king! Luncha med syster, gå ut och käka med mekke, mys fredagkväll, åka till umeå och klippa om på lördagfm sedan visning och middag med skellefteås frisörer på mollys. Antar att vi byter upp oss och byter till s8=) KUNG


MÅNDAG

Störande men det går ej ladda upp youtube-klipp, men jag har hittat en rätt skön låt, LYSSNA=) Annars så har det känts som en riiiktig seg måndag idag! Blir less på min jäkla hosta som vägrar att ge sig, vill bara kunna träna igen, bli jävligt fit till thaibaby=) leeets go!




fina fina fina tjejer i göteborg


170111



Måndag och dags för jobb igen, känner mig taggad på en ny vecka! Den kommer bli sjuuuukt bra bra bra=)

HOME

Har just kommit hem från en helg i happis på spa-hotell och 5rätters middag! Hur skönt och mysigt som helst och det avslutades med produktgenomgång i piteå=) Alldeles strax kommer bästa tjejerna för mys och massa gottis, & självklart solsidan om en timma! Helgen kunde inte sluta bättre=)


SPA


Imorgon åker vi iväg till haparanda med klipp1=) spa-hotell, ikea & middag! Och så produktgenomgång på söndag. Ska bli riiiiktigt skönt! Har kollat igenon alla bilder på hemsidan och drömmer mig bort=)


FULLSPÄCKAD HELG

Jobb i morgon 8-17 och min hårfärg blir förnyad WEHO=) försenad födelsedagsmiddag hos pappa sedan på lördagmorgon åker vi iväg med jobbet och kommer inte hem förrän söndagkväll, vart vi ska? - ingen aning!


FAB 4

OKEJ jag är verkligen superdålig på att vara sjuk. Är så sjuuuuukt uttråkad men jag orkar inte göra ett piss. Har läst några kapitel ur Elsas Värld och så har mekke börjat se HIMYM från början. Har alltid hatat det men det är typ rätt schysst ändå.  Jag fattar ingenting ju, brukar aldrig vara sjukkk (peppar peppar) snart heelg men innan jobbar jag torsdag och fredag. OCH jaa bättre sent än aldrig så kommer nog även jag att leverera nyårspix från åre. det koooooooommer=)


11/1-11



Första gången jag är sjuk på min födelsedag, någongång ska vara den första antar jag! Men jag fick ju världens bästa paket av min älskling=)

Tusen tack för alla gratulationer=)

MIN STORA DAG!!



weho=) 21 bast känns faktiskt bättre än jag föreställt mig.. nu ska jag iväg på massage sedan är det tårtbakning i högsta hugg!! SES kära vänner=)


Kära Gud, jag vill somna, vakna bredvid världens finaste kille och vara frisk på min födelsedag! Amen

10 JANUARI

jag är himla bra på att tycka synd om mig själv. idag är jag för sjuk föratt ens tycka synd om mig själv! Efter att ha legat inne i feber lördag + söndag blev jag rastlös. Hostade heeeeela natten men mådde rätt bra i morse så jag åkte till jobbet. Vek in årorna 13.00 och åkte hem. Har för ont för att sova och är fortfarande öm överallt. vill bara flänna för det gör så ont att andas och som grädde på moset har jag fått melkers superförkylda näsa påköpet. Jag glömde ju säga att man kan steka ägg på min panna som är just under 39 grader.. wiiiiiho det är min favoritdag!


MELKER

Imorse när vi vaknade så bråkade vi om vem som var mest sjuk. Båda med feber, jag med superont i halsen och han med supertät näsa. jag vann eftersom han orkade ut och köra. (ja, någon måste alltid vara bäst)
har sovit på soffan hos mamma halva dagen och sett en skum film. ätit hårdbröd mackor i mängder och spelat skip-bo. båda är fortfarande sjuka och är precis lika envisa som vägrar att stanna hemma imorgon!
dags att krypa till kojs och se hur skallen mår i morgon! hade=)

ODDS!!!!!!!

Här är en bild jag tog i fredags när vi skulle hänga in jackorna i garderoben. Vem tusan tar med sig en brödkavel i väskan när man går ut? Du gjorde min kväll, TACK!!!!!!!


LEOS LEKLAND

LAG 1

LAG 2

LAG 3




Behöver jag ens säga vilka som vann femkampen?
Galen kväll iallafall och idag är jag sjuk. Feber och ssssvinont i halsen. Har mest troligt sträckt mig i ryggen och träningsvärken från cupen iveckan har inte blivit bättree, blir alltså en llllugn kväll!!!

BLUE


jjjja detta är min arm, den brukar ofta se ut så efter jag spelat fotboll. KNAPPAST! jag var så arg att det rök ur mina öron. jag brukar oftast använda fötterna när jag spelar fotboll, men andra kör på annan taktik, attackera med naglarna påväg mot avbytarbänken. Bra jobbat, det lär vara kvar någon vecka till.

13DAGS JUL

Jaa, idag är min lediga dag. har varit på edda och spelat fotboll så jag är helt slut. Hade inte räknat med att gå vidare efter första matchen så det blev en lång dag. Hemma nu iallafall med betongklumpar till lår och ett fett klös/nagel-blåmärke. Hur jag ska kunna gå imorgon är ett mysterium. Passar bra när vi ska på leos imorgon, eller?


världens bästa kille♥

THE BIG DIFFERENCE

eftersom jag inte tränat på ungefär 3 veckor så känns min kropp lite mördad idag. sist jag hade träningsvärk var i söndags eftersom jag hade spytt så mycket. nu har jag träningsvärk i benen efter gårdagensfotbollsträning. TYP samma,eller?? Mååste köra igång med träningen igen! Thailand om 2 månader exakt idag. FAN vaaaaa vältränad jag ska vara då.

Och jag måste ju faktiskt erkänna mitt nyårslöfte. Mitt nyårslöfte iår handlar om kameror. kan någon gissa? OM jag köper eller får en ny kamera (eftersom min mest troligen är i åre) så ska jag aldrig någonsin ta med den från förffesten. odds!



MÅNDAG VECKA 1

Efter en heldag på jobbet så känns det i heeeela kroppen hur sliten man är. Igår körde jag hem som en ostkrok och var öm i hela kroppen. Fleer bilder kommer senare i veckan när jag fått dom=) Dags att bokstavligen dra mig själv iväg på träningen. Skulle helst ligga i soffan hela kvällen, meen imorgon är jag ledig, jäklar så bra vänner jag, soffan och min bok kommer att vara HEHE. ses

HOME SWEET HOME



vimmel från tott

har haft en sjukt trevlig helg i åre. SJUK(T) alltså. även fast vi haft det king så är det skönt att vara hemma och jag längtar till mekke kommer hem=) har alltså räknat ut att vi har ringt varandra ca 40 gånger på 3 dagar. undra varför jekkis snodde min mobil?

bästa sammanfattningen, eller rättare sagt mest använda ordvalen har varit: fullare än bröd & karatefylla. Mest spelade låt måste varit mikrofonkåt & count on me. Tack tjejer för en helg vi sent glömmer!

RSS 2.0