FAB 4

OKEJ jag är verkligen superdålig på att vara sjuk. Är så sjuuuuukt uttråkad men jag orkar inte göra ett piss. Har läst några kapitel ur Elsas Värld och så har mekke börjat se HIMYM från början. Har alltid hatat det men det är typ rätt schysst ändå.  Jag fattar ingenting ju, brukar aldrig vara sjukkk (peppar peppar) snart heelg men innan jobbar jag torsdag och fredag. OCH jaa bättre sent än aldrig så kommer nog även jag att leverera nyårspix från åre. det koooooooommer=)


Kommentarer
Postat av: angelica

Hej =) du jag måste bara få fråga..har nedan läst att du har jobb på ett hotell och jag undrar..hur får man jobb där, har velat jobba på hotell men har ingen utbildning förutom gymnasiet..har dom hårda kriterier eller skickade du bara in CV efter gymnasiet och kom på intervju? :) vet du även hur det är med typ frukostserverarna osv, om det krävs utb. för det? :) hoppas du har tid att svara på min fråga =) ha det bra!

2011-01-13 @ 22:19:45
Postat av: Denise

Hej=)

Jag började på Aurum när jag var 16år, och det var genom att mamma känner hotellchefen där! Alla i disken var sjuka så hon ringde mig och frågade om jag ville jobba, sedan jobbade jag mig uppåt=) Jag tror att dom flesta hotell kräver utbildning eller iallafall lättare att få komma på intervju då.

Med tanke på att jag jobbar på ett litet hotell kan det skilja till större eftersom det aldrig har funnits en tjänst ledig där sedan jag började där. Har alltid jobbat extra, bara mer eller mindre=) Men jag tycker att du kan lämna in CV på olika hotell så har du större chans att lyckas! Lycka till=)

2011-01-13 @ 23:26:01
URL: http://deniseborjesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0