UNDERBARA TORSDAG


NU ska jag ut och käka med jekkan! SES

DRÖMMAR

Tror att jag måste skapa en kategori och döpa den till "jag och mina drömmar" eftersom jag alltid drömmer så sjuka drömmar. mest om bebisar då! Inatt så gifte jag och melker oss. Det var så fint att jag storbölade under vigseln. deeeeet var så fint sen vaknade jag av väckarklockan.

VAr ungefär världens tröttaste men ska snart iväg på friskvårds på min fina lediga dag (känns som att jag alltid är ledig)


Och bilder från myrfotbollen, någon som blir sugen?






fucking fabulous



VÄLTRÄNAD?

Jessica Lindqvist
29 September 17:54

Hej! Har match snart. Tänkte bara säga att jag älskar dig och hoppas att vi ses igen. Kanske inte överlever pga min kondition. Adjö.


Hon föredrar vinet... HEHE


SARA JENNY DENISE




Är:
väldigt kär
Ger intryck av att vara: glad=)
Mår: som en gud
Ska: spela myrfotboll med laget!
Har: städat och tvättat
Bör: köpa mig en vinterjacka, det är cold as ice ute
Kan: allt jag vill=)
Vill ha: garderoben full med mysiga höstkläder
Skulle vilja: Boka en resa till thailand
Drömmer om: resor, upplevelser och kärlek
Längtar till: att flytta ifrån skellefteå (kanske jag uppskattar det mer sen)
Fasar inför: Vintern, hatar kyla
Har ett brinnande intresse för: frisör och resor
Bryr mig om: nära & kära
Trivs med: mitt liv i helhet
Bor i: en lägenhet med mekke
Dricker gärna: Vatten & Vin
Lyssnar ofta på: Spotify, mina listor äääääger
Är arg på: Ingen just nu
Är stolt över: Mig själv
Är rädd för: mörker & döden
Äter: Mat? Mycket grönsaker, frukt, kyckling, tacos osv!
Dansar: När jag är full
Lever: För livet

LIKE I'M THE ONLY ONE THAT YOU'LL EVER LOVE

WONDERFUL DAY! Vaknade alldeles för tidigt för att vara ledig men ingen är nog förvånad. Ska ut och gå med Alex och kvällens träningsplaner är utbytta mot myrfotboll med laget, jag oooooroar mig redan!
Annars så har Rihanna gjort en jullåt som faktiskt inte var så pjåkig. Jag längtar lite till julen för den är så myysig. Hatar dock snö och kyla. punkt


ATT SMINK KAN VARA SÅ ROLIGT


Mascara
Concealer
Eyeliner
Ögonbrynsfärg
Rouge
Lipplumber/läppglans
Primer
Solpuder

Alltsammans blev just under 300kr. Hur sjukt är inte de? Kommer från www.eyeslipsface.se! Har beställt både vanligt smink och mineralsmink därifrån och för mig funkar de huuuur bra som helst :-)

JAMEN DÅ KÖR VI DÅ

Ny vecka, nu jävlar!


VILL BA HA ALLTING


monkigirl.nu

SÖNDAGSHÄNG

Efter att ha spenderat hela dagen i soffan halvsovandes så är det dags att ta tag i dagen. Ska käka på Dallas med jekkan och sedan en promenad=) Avbokade träningen eftersom jag insåg att jag skulle spy av att ligga och kräla på golvet till försök att göra armhävniningar och plankan och dö av utmattning på spinningen... 
ÄLSKA MAT 


och världens bästa kille kommer hem ikväll, wiiiiiiiiiho!!!!!!!


IT'S NOT HAPPENING

Idag mår jag som jag förtjänar.... efter en rolig kväll igår så är jag allt annat än pigg idag! Middag, alkohol och lekar i klubbhuset för att sedan rocka loss på station=)
Ifredags så blev det kvällsshopping och middag på Olles med jessica, alex och lisa och sedan mys och idol! =)


FUCK YOU


DEAD

Precis hemkommen efter att ha jobbat 11 timmar! Tiden har gått väldigt fort, dock har jag väldigt ont i fötterna och tröööttt!
I morgon befinner jag mig på salongen igen och efter jobbet blir det after wook-shopping och middag med världens bästa brudar! wiiiiiiiho=)

23/9

Jag tänkte mig en morgonpromenad till jobbet men ICKET. Regnet faller från himlen och tur att man har en syster till granne som kan skjussa mig=) Jobb på hotellet mellan 11-22, SES=)


THAILAND jag kommer snaaaaaaaaaaart=) ( ps. älskar mina bikinilinjer)

ONSDAGGGG

Har precis kommit hem från jobbet och hunnit trycka i mig lite mat! I morse var jag inte bästa kompis med min nya bästis eftersom han vägrade väcka mig även fast jag ställt larmet så vi var lite ovänner, men jag tror att vi löst det. Emma visade hur man kunde ställa alarm på iphonen, känner mig helt oteknisk..
Imorgon fick jag ställa in mina planer (träning+hockey) och ska jobba på aurum hela dagen=) blir king att få lite extra lön hehe=)

Förövrigt så går veckorna så jäkulst fooooort, snarrt är det jul, eller ja om 3 månader! Dags att åka iväg mot jekkstar! Idol & Välkommen åter skall ses och massa mys=) KRAM

TJENIS

Bara för att jag är ledig så har det regnat hela dagen! Har städat min garderob, verkligen lägligt eftersom de höll på rasa ihop. Har även ppillat och lekt med min kompis hela dagen så det är snart dags att ladda batteriet igen=) Dags att åka iväg och köra Spyc och sedan myser jag och emelie till idol=)

valborg 2010


WORK IT






every minute with you I feel like I can do anything

MY NEW BEST FREIND


jag vet, hundra år efter alla andra, men här är min nya bästa kompis! OCH ja jag älskar deeeeeen=) (måste bara lära mig hur den fungerar...)

20 SEPTEMBER 2010


1,5 år idag! I love you.

BODY TALK

DAGS att göra min röst hörd. Har dragit ut på det hela dagen men nu är det dags att åka iväg och rösta. Och vid middagstid så ska jag och elin iväg på core och afropowerdance, kommer blir roligt efteersom jag aldrig testat på de sistnämnda. Välkommen att skratta åt mig,  men jag försöker iallafall=)
Sedan så är min helg över! Igår jobbade jag nästan hela dagen, från 7.30-14 sedan från 17-22,  däremellan hann jag spela en stund på första halvleken mot Sörböle!
Nästa helg spelar vi sista seriematchen och sedan är det lagfest och all dess innebörd, någon önskade mat från wook&roll och jag önskar dryck från systembolaget. HEHE

nu kör vi, GO SVERIGE

SAKNAR SOMMAREN



Men det roligaste med denna bild är nog att jag har knövlat ihop inträdesbiljetten som var ett A4 hehe=)

KVÄLLENS HÖJDPUNKT


iKVÄLL har jag och melker varit på bio. På duken visades I rymden finns inga känslor och den var klockren! Världens flänn-tjej som jag är flännade jag såklart samtidigt som man skrattade. Sjukt skön film och man blir bara så kääär. Tur att jag hade med mig min kärlek ♥

PIGG PIGGARE DENISE

Jaaaamen det är dags att ta vara på träningskortet nudå!! Därför steg jag upp strax efter 6 och befann mig på friskvårds kvar i sju för att köra core occh snacka om att man blir pigg dåå=)
har duschat och ska göra mig i ordning sedan börjar jag jobba klockan 8 och slutar 17, undra om det går någon bra bio ikväll?! Återstår attt se=)


SMÅtjejer på pdol 2007

ATT FÅ MYCKET GJORT

Ledig idag så jag steg upp kring 9! Gick till friskvårds och plågade mig själv en stund, dock inte lika jobbigt som det brukar var, turligt nog (såå jag lever imorgon) Har varit och storhandlat, fyllt skafferiet och kylen eftersom det ekade imorse när jag skulle äta frukost...
GJort hemmagjord pyttipanna till middag och blåbärspaj till efterrätt=) OCh ikväll så startar elitserien igång, kommer bli nice=)


make me feel like I'm the only girl in the world

Efter att jag och elin hade en "lugn start" på gymmet igår så har jag plågsamt jobbat mig genom denna dag. Att man kan bli så otränad på så kort tid. Vi körde plankan, armhävningar, olika maskiner, mest mage och rygg, lite armar/axlar som är bra när jag jobbar som frisör. JAG HAR sån jävulsk träningsvärk att jag dör. Magen och stora bröstmuskeln, gör typ ont att andas. DÖDEN själv när vi hade löpning på träningen + att det regnade=död

Imorgon kör jag och elin spyc och på fredag lever jag mest troligt inte. Annars så har jag vunnit en fruktpressare på jobbet så vi kan göra juice. Vi testade den ikväll och apelsinjuicen var fruktansvärt god, och jag antar att det var den enda gången den kom till nytta....

 

make me feel like I'm the only girl in the world

FAVVO-CHRIS


MISS UNAFRAID

Min lediga dag:
-Hälsa på Pillan & Olivia med mamma
-Köpa kort på friskvårds och plåga elin
-Ev färga mitt hår


NELLY.COM/SE

Judy Bracelet SEK 149, Ninety Nine - NELLY.COM
149:- KÖP 2 och du kommer vara snyggast i världen

you're the best part of my day


ÅH SÖNDAG

Är slut i hela kroppen efter denna helg och det är ganska skönt att allt är över. Nästan jobbigt att ha så mycket ångest i kroppen samtidigt och äntligen har allt lättat! Imorgon börjar en ny vecka, ska börja mitt nya liv och köpa ett gymkort.
Annars så hatar jag att det regnar och det suger att det går 0 sevärda filmer på bio. Film och mys ikväll framför tvn och jag lär somna innan 22.


A DREAMER FOLLOWING HIS DREAM

+

IT'S OKEY

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!!!!!
Idag känner jag hur allt i kroppen bara flödar! Övade kort festfrisyr i morse, gick långprommis med elin & alex, lagade tacos till middag, gjort några slingor i emelies hår och klippt melker, sedan använde jag mig av mina mvg-kunskaper i syslöjd (obs överskattar mig själv) här är iallafall resultatet


SOL OCH 9 SEPTEMBER

ÄLSKAR vädret=) Åter dags igen att bege sig mot salongen och träna. Kort fest. Jag längtar så jäääääävlust till detta är över, lever ungefär för måndag så jag slipper all ångest!!!!!
Annars så ska jag ut och springa, köpa ett gymort och sova! Det kommer att vara en låång helg=) Nu ska jag skynda mig så jag hinner kramas en stund med my love som kom hem sent i natt. PUSS


NYTT KONTO HAR SKAPATS



Sparandet har börjat (snart alltså)

JAG ÄR GUD. TYP

Wonderful day! Inbefann mig på salongen från 8.30 och var klar vid halv tre. Imorgon när jag vaknar är det 3dagar kvvvvvvvar. OMG
Annars så har jag och jessica varit ute och gått. vad hände med vädret? Juli igen? Fruktsallad. Städa läggan, tvätta litegrann, laga mat och sedan tända ljus & idol. Jag älskar hösten. Jag älskar mörkret med ljus och utan är jag rädd & feg.


T SOM I TISDAG


SKa ut och powerwalka med jekkan i solen. Kommer förmodligen att svettas bort! HADE

MÅNDAG

PANIK AT THE DISCO, 5 dagar till gesällen. Imorgon på min lediga dag ska jag öva öva öva öva öva. Kort fest, långhårsuppsättning, fönvågor och permanent. aaaaaaaahhhh kommer sitta hemma och flänna på fredag pga nervositeten, sedan på lördagkväll kommer jag flänna för att antingen har det gått dåligt eller så har det gått bra. flänna om jag inte klarar det och flänna om jag klarar det. flänna hela tiden


Annars så ikväll lyckades jag få med melker påen promenad (han ääälskar att gå) så vi gick till mamma och lånade en cykel så cyklade han och jag gick. Nu ska vi göra en fruktsallad och se tttv=)



THAT'S ALL I'M ASKING FOR


SUMMER OF 10

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Tog studenten=)


Dog någon som stod dig nära?
Nej, inte det!


Vilka länder besökte du?
Turkiet och Grekland


Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
Fick nog med det mesta, men en vecka i värmen med melker


Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
11 juni, studenten!

Största misstaget?
Kom inte på något just nu!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Njaa lite förkyld och så tappade jag rösten på stadsfesten

Bästa köpet?
Turkiet och Rhodos-biljetterna!

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, alkohol, mat och kläder=)

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Favvovänner och favvomelker

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?
Wavin' flag, We speak no americano,  waka waka och Turn the lights off!

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Gladare, studenten var king, resorna var king, stadsfesten var king, ALLT var king=)

Vad önskar du att du gjort mer?
Solat och badat i sverige & tränat kanske!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag vettt inteee

Hur tillbringade du midsommarafton?
I annas stuga med världens bästa tjejer

Blev du kär i sommar?
Var redan kärrr♥


Hur många förhållanden?
Still going strong


Favoritprogram på tv?
Prison Breaaak=)

Bästa boken du läste i sommar?
Läste 2 men kom inte ihåg vad någon av dom heter..

Största musikaliska upptäckten?
Wavin' flag. LOVE IT


Något du önskade och fick?
Minnen för livet!


Något du önskade dig men inte fick?
NEPP

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

Bakis efter studentkvällen så tog det lugnt med mys och sånt=)

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Tror inte det, var helt perfekt

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010?

HM cykelbyxor, converse, långklänningar shorts TYP



Vad fick dig att må bra?

Familj och vänner

Vem saknade du?
rebbban såklart=)

De bästa nya människorna du träffade?

Vetinte, har träffat många nya människor på jobbet och i turkiet/grekland och så men bäst är alltid mina vänner!

Sommarens sötaste?
Drinkar?

Sommarens hetaste?
MEKKEBOY


Sommarens besvikelse?
inget gjorde mig besviken, regnet kanske?

Sommarens snällaste?
Alla är snälla=)

Sommarens bästa?
Turkiet, Studenten, midsommar, Rhodos, Stadsfesten, Sommarstation, Gbg


Gårkvällen var riktigt trevlig! Mycket vin, trevligt sällskap och sedan Allstar=) Det konstigaste var nog när jag skulle cykla hem var det någon som haft alldeles för lite att göra och vänt alla cyklar uppochner.





NU KÖR VI


VIN är gooooooootttt!!! skål mina vänner

KEEP ON

sängen som brukar vara liten var inatt väldigt stor. vaknade klockan 8 och var superpigg och kunde absolut inte somna om! Har varit ute och sprungit och duschat och ska snart iväg till farmor som fyller år idag=) Sedan en sväng förbi sstan!


I'LL DO WHAT IT TAKES TILL I TOUCH THE SKY

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Buildings with a hundred floors
Swinging round revolving doors
Maybe I don't know where they'll take me
But, gotta keep moving on, moving on
Fly away, breakaway


SMELL YA

Efter löprundan igår trodde jag att träningsvärken skulle svida idag men jag går helt oberörd! Ska snart trippa iväg till jobbet för ännu en arbetsdag. Shitt alltså vadtiden går fort. fredag IGEN? Ikväll ska jag till pappa & anna, har beställt grillat MUMS! Pillan med familj kommer också så det blir spel & mys hela kvällen!


världens mysigaste tös

LEVA LIVET KOM SÅ SKA VI LEVA

HEJ har precis käkat och nu ska jag snart vidare mot arenan och kika när aik möter luleå! Sedan ska jag vidare mot emma och avskeds-fika!


DET HÄR ÄR ALLTSÅ JAG


Negativ, "har ingen tanke på att bli kvar i underordnad ställning", "gammalt huvud på en ung kropp", borde jobba som matematiker och har känsliga knän. GUD JAG LÅTER SOM EN ROLIG MÄNNISKA


DAGS ATT TA TAG I SITT LIV


Är ledig idag och funderar hur jag skall ta tag i mitt liv. Efter att ha spelat ungefär lika många matcher som träningar denna sommar och med tanke på alkoholkonsumtionen efter två utlandsresor, studenten, stadsfesten och bara sommaren i allmänhet så känner jag att det är dags att börja om från ruta 1.
STEG 1 köpa ett gymkort
STEG 2 springa broarna runt eftersom jag missar träningen ikväll



ALL STAR

DAgs för jobb igen och dags för att ställa in sig på nya tiderna för hösten! Börjar 9 och slutar 18 sedan ska vi på invigningen av All Star! PUSS

allstar1.jpg

RSS 2.0