WISHES



TORSDAG

Igår hade jag kortdag så idag balanserar jag upp det med en lång dag istället. 08:30-19:30 så om jag mot förmodan har kvar energi då så åker jag iväg och spelar lite fotboll :))
Fredag imorgon som är veckans bästa dag!!! Personalfest med middag på nygatan 57 och sedan vin och ost-provning och pricken över i:et så kommer min favvokille hem❤



I set my sails for a new direction






ECLIPSE

Jag kan eventuellt se lite för mycket sons of anarchy för mitt eget bästa, så igårkväll när jag hade sett klart ett avsnitt och sedan somnade så fortsatte jag se i mina drömmar vilket resulterar i att jag inte alls kände mig pigg och utvilad, snarare jagad och överkörd... Men dagarna går fortfarande lika fort och när jag kom hem från jobbet idag så hade min fina kille gjort plankstek till middag ❤❤❤ förövrigt säg hej till min nya bästa vän, ghd eclipse!!!








Last night







THROWBACK

För prick ett år sedan hängde jag i huvudstaden. Trots att jag blev matförgiftad kvällen innan så krigade jag till friends arena och swedish house mafias sista konsert. Helt galet och jag kan inte förstå att det redan gått ett år!!!!




TORSDAG







Hemma!!!




Hemma och superkonstigt att det är onsdag idag, nog för att det känns riktigt bra att börja veckan där. Har haft en härlig tripp, lika skönt att komma hem som det är att åka bort. Ibland behöver jag byta miljö för att få lite extra energi :))



19 november

Tisdagmorgon och dags att åka tillbaka till svensk mark igen. Har varit riktigt kul att få se Oslo och självklart att träffa Lisette och Sara!! När vi kom i lördags så började vi med en sväng på stan, kommer ju självklart inte ihåg vart vi var eftersom alla norska namn förvirrar mig haha.. 
På söndagen så var det 12 härliga grader och det kändes mer som vår i solen än i mitten på november, så vi åkte upp till ett ställe, 1100 meter över havet och åt lunch och fikade med fin utsikt över hela Oslo. Igår öste regnet ner så vi promenerade mest i butiker och vi testade även att ta en öl/glas vin på ett mikrobryggeri som låg i närheten.
Nu väntas klipp och färgkurs, så när vi landar i Sverige möter vi upp resten av salongen på Arlanda!!! SES













MÅNDAG I OSLO







Nu åker vi!!! Trevlig helg❤❤



HEJ FREDAG!!

I vanliga fall brukar jag känna fredag i kroppen när jag vaknar, men idag kändes det som en tung onsdag.. Men som i vanliga fall så har jag jobbat till 17 sedan mötte vi upp Charlotte, Oscar och Liam på bryggargatan för fantastiskt god fredagsmiddag :)
Imorgon så åker jag som sagt till Norge, det ska bli så mysigt att träffa Lisette och så kul att se Oslo!!!!

Ps. Jag var tvungen att avsluta med denna fantastiska bild jag hittade. 2 år gammal och jag ler bara då jag ser den, alla mina favoriter på samma bild!!!!











du gör mig så lycklig




131113

Idag är det en månad kvar tills jag och charlotte åker till göteborg. Och så är det 3 dagar till jag och mamma åker och hälsar på syster i oslo!!! Påvägen hem så möter vi upp resten av tjejerna från salongen på Loreals akademi, så klipp och färgkurs innan vi åker hem :)

For you there's nothing in this world I wouldn't do




Söndag.




Ännu er helg har passerat. Slutade tidigt i fredags. Fika & mys på stan med Charlotte och Liam. Plankstek och sedan idolmys hos Josefine. Härjade runt på stan i lördags, planerade julklappar och såg massa soa avsnitt. Middagsbjudning hos Ellen & Markus. Söndag & fars dag. Fika hos pappa och firat lillebror som fyllt år med middag hos mamma. Krälat på friskvårdskompaniet med resten av mina lagkamrater. Slut på helg.



LÖRDAG






GRATTIS LILLEBROR 18ÅR!!

 
 

HALLOWEEN 2013

 Nästan hela gänget från festen i lördags! Det var väldigt blandadr utklädnader och kostymer. En julgran, cruella de vil, catwoman, sons of anarchy, legogubbar och så vidare!!! En mycket trevlig kväll :))

Håller bokstavligen på spy på min dator som (efter 100år tillsammas) vägrar samarbeta med mig. Först när jag hittade sladden till kameran så lever datorn sitt egna liv..... Inte konstigt att jag måste damma av den varje gång jag tar fram den. Iallafall, mot allt odds så lyckades jag föra över bilderna så nu är jag döööödssstrött efter en lång dag på jobbet så jag ska krypa ner i sängen med ipaden(beeeestfriends) och kika lite sons of anarchy!!! ses imorgon
 

131105

Idag efter jobbet så hade mamma bjudit med mig på en föreläsning med Mia Törnblom om självkänsla. En fantastiskt härlig kvinna att lyssna, hon sa mycket som jag redan vet men som är värt att påminna sig själv flera gånger om!!!
Imorgon jobbar jag 08.45-19.30, sedan ska jag försöka komma ihåg att lägga upp bilderna från halloween! Godnatt tisdag ❤









_



SÖNDAG

Det var en fantastiskt lyckad kväll igår. Satt mest och skrattade åt alla kostymer, allt från smidiga och enkla utklädnader till mindre smidiga. Tog med systemkameran så jag fotade de flesta, så det kommer bilder :) Så det var fullt upp så vi avslutade på verandan där det bokstavligen var fullt hus!!!! Ännu roligare att se utklädnader och kostymer, det är bara fantasin som kan stoppa en!
Så idag har det varit en lugn dag så vi har kikat på serier och myst på hemma! Ätit middag hos pappa och nu är det filmsöndag!



OH MY DEER


OH MY DEER!!!!!! 
Dags för halloweenfest hos Josefine & Tim!!!! Så länge det inte kommer någon jägare så håller jag mig levande! Skåååål



Helg!!!!


Det har varit full fart på jobbet hela veckan och igår var våran färgtekniker på plats. Jag tycker att det alltid är lika inspirerande och roligt när hon kommer, bolla lite idéer och byta kunskaper. Jag färgade josefines hår och som vanligt är det svårt att fånga färger på bild, men jag älskar resultatet!!!

Ha en mysig helg och halloween 🎃👻






RSS 2.0