ECLIPSE

Jag kan eventuellt se lite för mycket sons of anarchy för mitt eget bästa, så igårkväll när jag hade sett klart ett avsnitt och sedan somnade så fortsatte jag se i mina drömmar vilket resulterar i att jag inte alls kände mig pigg och utvilad, snarare jagad och överkörd... Men dagarna går fortfarande lika fort och när jag kom hem från jobbet idag så hade min fina kille gjort plankstek till middag ❤❤❤ förövrigt säg hej till min nya bästa vän, ghd eclipse!!!








Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kostar den och vad gör den så bra? Jag vill nämligen köpa en ny har haft samma sen 7 år tillbaka kan du berätta mer om plattången? Hört att ghd är ett riktigt bra märke!

Svar: Vi säljer dom på salongen för 2195kr! Jag älskar ghd och deras stylingtänger för att dom är så smidiga att använda, både för att platta håret & göra lockar med. Den blir fort varm, blir aldrig för varm på kanterna och den piper och stänger av sig själv om man skulle glömma stänga av den. Skonsam för håret när den reglerar värmen av sensorer så den aldrig blir för varm!! jag lovar att du kommer att älska den :))
Denise Börjesson

2013-11-27 @ 12:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0