☀️☀️☀️☀️☀️


Superhärlig dag hos Martine igår! Imorgon är det alltså juni (!!!) Hade aldrig trott att vi skulle var kvar här så länge men jag älskar varje minut av det. Och solen, jag älskar solen ☀️


Finalmåndag

Aaaahhh det här är så sjukt!!! Om några timmar är det dags... måste nypa mig själv i armen så jag förstå att det här är på riktigt!!!
MEN först, en kort sväng till gymmet, någon timma med kurslitteratur innan jag åker till Martine för poolhäng & lunch! 17.00 sitter vi bänkade hos Tabea för att heja fram våra hajar!!!!



Söndag


Jag hoppas ni har haft en härlig helg! Melker åkte som sagt igår så jag mötte upp tjejerna på straights för middag & bubbel! San Jose bjuder just nu på 30 grader & sol, så ni förstår att min plugg-motivation fortfarande är sååådär.... jag har lovat mig själv att skriva ikväll!! 
Idag har jag även bokat flyg, på fredag får vi besök av svärmor och melkers morbror som kommer för att se match 3 & 4 :)


<3




Fredag 💗

Vet ni vad som är lyx för mig? Att få ha hemma Melker en hel helg <3 Okej, nu är det inte en hel helg med tanke på att han åker imorgonbitti. Men vi har iallafall tid för en mysig fredagkväll med tacos & chips framför tvn! För ett "vanligt" jobb händer det mest troligt varje helg, iallafall varje vecka. Så just nu är jag väldigt avis på det, längtar efter ledighet tillsammans efter säsongen!




Kombinerar nytta med nöje ☀️☀️☀️




Torsdag

Att slå ut St Louis i tredje rundan och ta sig vidare mot final betyder också mer tid i San Jose och några veckor till innan vi kommer hem.. Ändå var det en väldig lättnad och mycket ångest som försvann. Mitt kontrollbehov har varit inlåst i flera veckor och det har gjort mig knäpp, jag hatar att inte kunna planera och inte kunna styra över planeringen. Men just nu är jag överlycklig, och ska såklart göra allt i min makt för att stötta melker och laget hela vägen i finalen!!

Och just nu är mitt fokus på allt utom plugg och min hemtenta.... Så sjukt att jag har så mycket tid och ändå försvinner den lika fort haha!!
Ikväll har Olivia & Chris varit här, vi grillade, spelade spel och såg matchen som avgjorde motståndarna till finalen. Så söndag flyger laget till Pittsburgh och spelar de två första matcherna!



Mot FINAL!!!!


WOW!!!! Vilken obeskrivlig lycka att vinna den västra konferensen igår MEN vi stannar inte här, på måndag börjar den riktiga kampen om Stanley Cup!!!! Magiskt. Svårt att sätta på ord hur stort det här är för den här klubben och vilken känsla att vara mitt i... Nu ska bucklan till väst!!!!


Plugg-modeeeee

Jag undrar hur det kommer sig att varje gång jag sätter mig ner och ska påbörja min hemtenta så är precis ALLT mycket mer intressant..... Egentligen är det ju bara att göra det på en gång, men jag sitter och väntar på att den ska göra sig själv. Nästan allt tycker jag är väldigt intressant men jag tror att det är stressen att den ska bli klar som gör mig såhär. Knäppt, jag vet. Ajjjjaa jag har laddat upp med koffeinfritt kaffe ( jippieeee...) och pepsi, nu kör vi!!!!



Tisdag


Bästa dagen på veckan är när vi kan ha middag tillsammans!! Just nu händer det inte allt för ofta så det gäller att passa på :)
Det har varit en grå & mulen dag, allmänt bara känt mig trött och slut. Antar att jag körde slut på min stackars kropp imorse, tänkte köra ett lätt pass men så var det en annan instruktör som körde skiten ur mig.. iallafall med tanke på att jag inte tränat på 2 veckor. Kommer garanterat få känna det imorgon haha

Måndag


Några av mina tjejer som gör mina dagar bättre 💗
JA!!! Sharks vann ikväll :))) Vi tjejer såg matchen och åt middag i Christinas slott uppe i Los Gatos! Och det bästa - Melker kommer hem imorgon.

23/5


 Hur dagavild jag alltid är så är konstigt nog söndag den enda dagen på veckan som alltid känns som söndag. Så därför är jag extra glad att det är måndag idag, jag är extremt dålig på att vara sjuk... Energilös & rastlös. Fy så trist! Jag känner mig fortfarande inte helt kry men jag tänkte ta mig en härlig långprommis innan jag tar tag i min hemtenta.

Hoppas ni har haft en trevlig helg :)

Söndag


Igår åkte jag och Aneta tidigare till SAP och hjälpte röda korset att samla in pengarna för att stödja Kanada som drabbats av skogsbränder. Usch och fy så obehagligt & trist, på 3 veckor har över 80000 personer har behövt lämna sina hem!
Det blev tyvärr förlust vilket betyder 2-2 i matcher! Bara att glömma och ladda om igen för morgondagens match :)
Jag hade lyckats fixa biljetter åt ett gäng svenskar som var på besök så vi åkte till Hults efteråt för middag & lite vin!

Nu ska jag snart i väg till Kathleen, Kanada spelar VM-final mot Finland och tydligen så har jag blivit utsedd att heja på Finland så det inte blir så synd om Sanna som är ensam från Finland haha...... Hon bjuder på brunch så jag kan ju låtsas att jag bryr mig iallafall ;) 

Ingen fredagskänsla här....


Blä jag är sjuk. Från att ha ont i halsen vaknade jag upp till huvudvärk & feber.. Aneta kom förbi med hostmedicin och något super-te 💗 der blir en dag i soffan med Netflix, från och med imorgon vägrar jag vara sjuk!!!

Good Vibes Tribe

Tabea överraskade oss med nya tröjor, så jag inviger min idag, redo för match nr 3 som spelas hemma i SAP center!
Men först ska jag gå ner till vinbaren för ett glas vin & en ostbricka med Aneta :)
Go sharks!!!!



❤️❤️❤️❤️

 
SAKNAR DETTA och jag längtar efter alla er!!! Sommar gör mig glad och jag ser verkligen framemot sommaren hemma ❤️ (och jag kommer sakna att ha lägenheten på kanalgatan i sommar haha)
 

Godnatt


En riktigt härlig dag vid poolen! Temperaturen går lite upp & ner här men de senaste dagarna har varit rekordvarma, imorgon ska det inte bli lika varmt men jag är nöjd & tacksam för solen!!
Melker är hemma igen, vi åt middag på cheesecake factory och sedan har vi bara slappat i soffan (slutspel....) vi såg warriors vinna sin slutspelsmatch :)


Onsdag

Vi måste fortsätta att prata om Beyoncé en liten stund till, jag är helt förtrollad!!! Sitter och kollar youtube-klipp och får rysningar. Hon är magiskt bra på allt hon gör!! 👑🐝
Annars då? Jag och Aneta skulle åka till Los Gatos imorse och testa hot pilates men såklart vaknar jag upp med fruktansvärt ont i halsen... Gick till Apoteket och safeway och handlat botemedel för det är riktigt dålig timing att bli sjuk nu, vill inte smitta Melker. Jag har gjort en smoothie på bladspenat, färsk ananas & jordgubbar och massa ingefära som jag tänkte ta med mig till poolen. Perfekt ställe att tycka synd om sig själv på ;)



Formation Tour


Beyonce igår var MAGISKT!!!!! Går inte beskriva med ord hur fantastiskt bra denna kvinna är. Och det går absolut inte jämföra med när jag såg henne i Globen för ganska precis 7 år sedan, Levi's stadium var slutsålt så jag gissar att det var runt 50000 personer där! Jag är fortfarande tagen och imponerad över hennes show... MAGISKT


Måndag

Jag fick tidigare en kommentar om jag kunde visa inbjudningskorten och jag kom på att jag kan ju visa er de engelska korten :) Jag valde att göra dom väldigt enkla, rosafärgen stämmer inte riktigt överens med verkligheten men jag är inte allt för kunnig i fotoredigering och sudda ut texten ;)
 
 

QUEEN B

OKEJ!!! Världens bästa grej hände precis. Jag köpte biljetter till Beyonce's konsert som är i Levi's stadium imorgon!!! Jag visste inte ens att hon skulle spela här förrän idag och imorgon ska jag Kathleen & Martine dit. Såg henne live i globen 2009, såklart helt magiskt så det här ska bli så jävla kul :)
 
 
 

Slutspelssöndag

Jag hade planerat att gå till gymmet men det var mycket mysigare att ringa hem 💗 jag tror jag längtar hem mer och mer varje dag så det var väldigt härligt att få höra några bekanta röster!!
Insåg då också att det är 25 grader & sol så jag satte mig en stund i solen med en podcast i hörlurarna.

Nu är det snart dags att åka till Los Gatos och till Tabea's hus där vi ska se matchen idag :) så redo att #SilenceTheBlues



Lördag

 
 
Det här har varit en väldigt märklig dag. Iallafall så var planen att äta middag hos Jessie. Jag hade mina aningar att det skulle bli större än så men det var det jag utgick ifrån iallafall... I hemlighet hade hon & Martine planerat att överraska mig med en möhippa, men så skickade Jessie ett sms, hon hade fått besked att hennes pappa bara har några få dagar kvar så hon hoppade på första flyget hem till Atlanta. Det skär i hjärtat... Håller alla tummar att hon hinner hem och kan spendera all tid med sin familj ❤️❤️❤️
 
Jag träffade upp Carley, Aneta & April för middag på Californa Bistro, en mysig avslutning på denna dag :)


Fredag den 13onde



Vi började denna lediga dag med brunch downtown och sedan körde vi som sagt söderut till Santa Cruz! Strosade där en stund, hängde i spelhallen och körde bland annat laser tag :) och så åkte vi några karuseller innan vi körde hem igen! 
Vi åt middag på Hults, som vanligt massa god mat och Alex bjöd på efterrätt så vi rullade ut därifrån!!


Mot runda 3!!!

 
 
Riktigt härligt vinst igår för Sharks som nu tagit sig vidare till runda 3/konferensfinal/semifinal :)
Nästa runda spelas mot St Louis och börjar på bortaplan på söndag! Laget fick ledigt idag så vi har åkt till Santa Cruz och ikväll blir det mest troligt middag i Los Gatos!! 
Trevlig helg :)
 

Torsdag

En lugn och skön eftermiddag för mig igår vid poolen. Lyssnade på två podcaster och läste en stund. Njuter av varje sekund!!! På eftermiddagen kom Linus hit, vi grillade till middag och sedan såg vi Warriors ta sig till nästa runda i NBA slutspelet :)
Nu är det dags att masa mig till gymmet och sedan så hittar ni mig vid poolen!! KRAM

 

Vardagslyx!!!


Här satt jag & Aneta i måndags. Sol, vin & en ostbricka, går inte klaga på något!! En väldigt lyxig måndag :)


Tisdag

Just nu går inget min väg... Det började i lördags då jag upptäckte att snubben i receptionen skickat tillbaka mitt paket från hm som jag väntat på. Vi var tvugna att betala extra och skriva massa papper för att jag skulle stå på lägenheten men så visar det sig att dom ändå "glömt" att registrera det. Det som gör mig mest förbannad är att han vet att jag bor här och gjorde det bara för att vara en viktig-Petter & jävlas!!!! Och igår hittade & köpte jag skorna som jag ska ha på bröllopet och så läker min Cola (mitt nya beroende!) i påsen, som tur låg skorna inplastade för hela kartongen var genomblöt plus Cola-fläckar på heltäckningsmattan... Sedan gick mat-kassen sönder, förvisso hemma i lägenheten men fy fan så störande!!

Men nu så är allt bra, jag har lugnat ner mig haha :) vi har ätit italienskt till middag och nu tänkte vi se finalen av Mästarnas Mästarna!


Godkväll


Jag hoppas ni alla har haft en trevlig helg! Själv har jag haft en lugn söndag, har lagat middag med Carley och varit ute en sväng med Rambo ikväll! Även fast jag aldrig har koll på dagarna så har det känns som söndag idag, trött och slut, det är jobbigt att kolla på spännande slutspelsmatcher haha :) imorgon är det dags igen, vi tjejer ska se matchen hos Martine och som vanligt håller vi alla tummar & tår!

Söndag

Tog en härlig sovmorgon i morse. Jag är en riktig kontrollmänniska och måste ha rutiner för att överleva.. Och det har jag varit så länge jag kan minnas. Ställer väckarklocka 365 dagar per år, ovasett. Jag hatar känslan att sova för länge så en dag bara försvinner! 
 
Annnars då? Tänkte att vi kan prata lite hus. Vi har ju som sagt skickat in bygglovsansökan i veckan och jag vet faktiskt inte riktigt hur lång tid det tar innan vi får ett beslut. Vi kommer bygga på Alhem, hemma i Skellefteå och vi kommer att ha Julia & Alexander som våra närmaste grannar!!!! Huset kommer vara 1,¾ plan, mycket öppna ytor och ett stort underbart kök. Det ska bli så roligt (och extremt svårt) att sätta oss ner i sommar med byggarna och ta alla beslut, men jag ser verkligen framemot att tillsammans bygga vårt framtida hem. Huset kommer mest troligt bli betydligt större än vad vi från början tänkte oss, det är så svårt att föreställa sig hur det kommer att se ut..
Här är en av de första bilderna vi fick på framsidan

Lördag 7e

Vad gör du?
Just nu gör jag så inte mycket. Har ätit frukost och ska snart gå ner till gymmet.
 
Vad har du på dig?
Träningskläder från Lululemon!
 
Hur mår du?
Jag mår väldigt bra. Hade gärna sett solen idag men molnen verkar vara bestämda....
 
Vad önskar du just nu?
Hmm.. Jag önskar mig en weekend med Melker, egentligen varsomhelst, efter säsongen & innan vi åker hem till Sverige. En försenad Engagementmoon haha ❤️❤️❤️
 
Vad ska du göra imorgon?
Inga storartade planer imorgon, Melker åker iväg till Nashville så det blir mest troligt en väldigt lugn söndag för mig :)

 Senaste köp? 

Insåg i veckan att min garderob är VÄLDIGT svart & vit, så jag fick ett infall och beställde 3 härliga sommarklänningar från IvyRevel och jag väntar även på leverans från h&m som innehåller färgglada sommarkläder! Men för att svara korrekt på frågan, denna trenchcoat från Zara

Senast sedda film?

En man som heter Ove! En fantastiskt härlig bok (som jag förövrigt läste när jag var i Tanzania), så jag har sett framemot filmen. Oftast är böckerna bakom filmerna bättre och så var det även i detta fall, men jag tycker ändå att filmen var bra. Inte lika många skratt som när jag läste boken, men lika många tårar... 


Rihanna


Ångest!!! Rihanna gästar San Jose ikväll och jag sitter hemma i soffan....... Som sagt lever vi & andas vi hockey just nu, Melker har match imorgon och ingen av de andra tjejerna ville gå.. Riktigt trist faktiskt!! Tröstar mig lite att jag har sett henne tidigare, men det svider ändå i hjärtat.

Fredag


Hjälp vilken jävla match alltså.. 3-3 efter full tid och därmed förlängning. Vi fick ett mål bortdömt i första förlängningsperioden och det slutade med att Nashville vann i 6e perioden!
Melker är nu påväg hem och jag ser framemot en lugn & mysig fredagkväll ❤️
Jag ber om ursäkt att det här har blivit en hockeysida, men just nu andas vi hockey...

Och till något helt annat. Bröllop!!! Nu har inbjudningskorten skickats ut, allt blir mer och mer verkligt varje dag och jag tror det kommer bli ännu mer verkligt när vi kommer hem och kan förbereda mer :)

Good vibes only


Dags för match nummer 4 i kvartsfinalserien! Ska iväg till Molly som ikväll bjuder på mexikanskt & margaritas :) Go Sharks!! 💙

Torsdag

Jisses vad off jag känner mig. Jag ser på instagram att det är någon typ av röd dag då de flesta är lediga och måste såklart googla.... Till mitt försvar så är ju faktiskt kristi himmelsfärd olika vecka varje år. 
 
Iallafall, jag ska gå ner till gymmet och efter det har jag bokat massage på Burke Williams, tänkte gå dit lite tidigare för att basta & bubbla lite innan :) KRAM
 



Ikväll


Så trist att laga middag till sig själv.. Idag avancerade jag dock mer än vad jag brukar då det bara är till mig själv :) 
Efteråt kom Olivia hit, vi spelade spel/kort och åt ost & drack ett glas vin! 


Onsdag

 
 
En väldigt aktiv dag för mig igår! Jag drog med mig Olivia till gymmet och körde ett pass och sedan efter lunch körde vi till Los Gatos för en 2-timmars promenad. I vanliga fall är det perfekt att gå där på morgonen men eftersom det var mulet igår passade det bra :) Hann handla innan jag mötte upp resten av tjejerna hos Susan, där vi såg matchen. Slocknade på bokstavligen två sekunder efter jag kom hem.... och vaknade av mitt alarm 10(!!) timmar senare..!! Jag tror att jag behövde det.
 
Nu har jag sakta men säkert dragit mig upp från sängen, känner mig fortfarande överkörd. En kopp kaffe sedan ska jag möta upp resten av tjejerna för ett event med Kit and Ace (ett dotterbolag till Lululemon) för brunch & shopping :)

Magisk måndag

Jag har haft en supermysig måndag, en perfekt start på den här veckan! Åt lunch med Olivia & Carley och sedan körde vi upp till Jessie & Madison :) Hon bjöd på champange och vi satt ute och njöt i solen! Drömhus och drömutsikt, lugnt & fridfullt. Vi gick över till hennes granne som har massa djur & odlingar, jag busade mest med Madison och de andra älskade hästarna.
Avslutade med middag på Pizza Antica där (som varje gång) åt köttbullar & sallad! 
 
Nu är jag supertrött och väldigt redo för sängen! Godnatt från San Jose
 

Söndag


Godmorgon! Jag hoppas ni alla har haft en mysig Valborgshelg :) jag hade totalt förträngt denna högtid, tiden går för fort helt enkelt. Idag är det alltså första maj... Jag har börjat njuta ännu mer av varje dag här när jag vet att Sverige närmar sig. Allt mellan en vecka & sex veckor beroende på hur allt går här!! Jag ser verkligen framemot att få börja om på jobbet och en hel underbar sommar i Skellefteå :)


Sista april

En annorlunda valborgsmässoafton! I vanliga fall brukar det innebära en kväll med vänner & grillning, men våran första Valborgs i San Jose blev middag på Hults :) Med fantastisk mat som vanligt!!

Annars så har det varit en riktigt härlig dag, jag har sagt upp mitt medlemskap på bay club så jag gjorde mitt sista pass med min härliga favorit-instruktör, sedan har jag legat vid poolen med Carley & Olivia!


Lördag


Det slutade bra igår, efter en spännande match vann till slut Sharks!!! Himla härlig känsla :) hemmamatch i SAP imorgon innan laget åker till Nashville för två matcher, så imorgon hejjar vi allt vi kan!!!


RSS 2.0