NY & FIN!! ❤


TORSDAG

Av någon konstig anledning har den här veckan känts riktigt lång. Nu är det torsdag iaf och snart är jobbveckan avklarad. Min fina kille har kommit hem så ska bli skönt att hinna umgås i helgen, det har varit fullt upp i veckan så det ska bli skönt med helg :)) som vanligt jobb till 18, fotbollsträning sedan ska jag kriga mig igenom morgondagen!! SES


TISDAG

Jobbat 8-19, ätit lunch ute i det härliga vädret, kommit hem till grillat sedan myst med melon, choklad och min favorit. <3


Newwwww ❤❤❤❤


HELGEN


GODNATT KÄRA NI


MORS DAG

Åh, jag är så lycklig. Sommaren har precis börjat och den är helt perfekt. Älskar att det är ljust dygnet runt och att jag är omringad av så fina människor!! 3 veckor till syster kommer hem och det kommer bli suveränt. Midsommar, stadsfesten, bröllop, resor och massa mer :))) Och jag tackar vädergudarna för denna helg, som avslutades hos mamma för morsdagsmiddag :)


25/5

Min första lediga dag när det är fint väder och självklart så har vi match. Ville dö mer än allt, tur nog överlevde jag så det firar vi med lite vin ikväll!!


LÖRDAG OCH VI BÖRJAR SÅHÄR


Igår

 
1. Nya favvojackan/kavajen från mango. 2. Mitt fina lunchsällskap i solen på bryggargatan igår. 3. Ännu en kväll i solen, denna gång på hyttlidgatan. Kladdkaka, ananas och kaffe :)
 

May. 22, 2013

Det blev sent på jobbet igår vilket betyder väldigt sen middag. Hämtmat, lite vin och solnedgång på balkongen. Känns verkligen härligt att värmen är här och förhoppningsvis stannar :))


HEMMA :)

Sjukt effektiv dag, särskilt när väckarklockan ringde 03:00. Buss till girona och flyg till skellefteå!! Lunch på verandan och sedan jobb till 18. Grillat till middag och sedan kaffe & glass på ainas :)
Har haft en riktigt fin och mysig helg i barcelona! God mat, dansat och drinkat natten lång, mysiga fik, tapas och sangria i solen, massa shopping och ännu mer goda middagar! Nu kör vi v21. Fan va fint!!!


SÖNDAG OCH SOL ☀


LOVE FROM BARCELONA ❤❤


SES I BARCA!! :)


FINA DAG <3

 
1. Jobbat 9-18. 2. träffat min fina charlotte som har varit borta alldeles för länge. 3. underbart sommarväder. 4. middag på balkongen. 5. äntligen fått tillbaka min telefon(!!!!!!!) 6. barcelona imorgon, dags att packa?

NEW YORK

Aah varför är det alltid sol när jag jobbar?! Jag håller alla tummar & tår att regnet i barca hinner utbytas mot sol innan fredag. Och så det här med att packa.. inte riktigt min grej.
Har iallafall på mig en riktigt skön t-shirt från lindex jag fyndade igår :) SES


TISDAG.

Är riktigt sugen på en lite mindre väska. Har febrilt letat men inte riktigt hittat hem än. Gärna beige, vit eller brun. Skulle vara roligt med en färgklick men min beslutsångest tar över. Jag vill bara ha en apfin väska :))
vad tycker ni om dessa?? Eller något tips på någon annan fin? KRAM


IGÅR.


Godmorgon söndag

Trevligt att solen tittar fram idag. För att vara söndag så blev det en någorlunda tidig morgon, så efter frukost drog hurtbulle 1 & 2 till tennishallen. Hur det gick framkommer inte idag :))


9/5

Riktigt tråkigt att hela dagen har bokstavligen regnat bort. Det är ändå ganska skönt att det blev en mysig dag inne. Vi har varit och lekt på leos lekland, fullt upp och barn överallt, sedan har vi ätit fruktsallad och myst i soffan och sett film. Dags att krypa ner i sängen, jobb i morgon 8-17 och HELG :))

Torsdag

Typiskt att det ska regna då jag är ledig. Har iallafall varit en sväng på gymmet imorse, hade tomt kylskåp och noll inspiration så jag gick på Ica och kokade ihop en brunch till oss :))) har även hunnit slänga iväg en beställning från mango så jag håller tummar och tår att den hinner komma innan nästa fredag!!! Nu ska jag duscha och i eftermiddag kommer lillan och ska vara med oss ❤❤


Onsdag :))))

Jag mår som en Gud. Sovmorgon och kortdag på jobbet (älskar röda dagar) köpt träningskort och nu njuter jag på balkongen!! Helt fantastiskt ju :) och ledigt imorgon, vad kunde passa bättre?? Tack och bock för det. Avslutar med två suddiga ipadbilder. Saknar min telefon lite......



Godnatt kära vänner ❤❤


MÅNDAG

Ikväll tog jag och emelie oss ut i det härliga vädret. Vi värmde upp en sväng och löpte sedan intervaller. Om jag får prata för oss båda så var vi riktigt nöjda efteråt. Det finns nog ingen bättre känsla :)) hemma kollade killarna hockey så jag kikade runt på massa hemsidor online och det är nog på tiden att uppdatera vår och sommargarderoben!!!


6e maj

Igår var vi och tittade på lillan när hon dansade. efter det åkte vi på Ainas och köpte glass. på bilderna ser det fint & mysigt ut, men skenet bedrar. Vi höll på att frysa ihjäl så vi tryckte glassen och skyndades oss hem... Idag däremot så är det varmt och skönt ute, så nu ska jag uttnyttja min timmas lunch ute i solen :)) ses❤

SATURDAY

Igår blev det lite vin hos Ellen & Markus och sedan utgång. En lugn kväll för min del, och inte alls sen. Skönt att vara pigg och glad imorse :))
Fantastiskt god lördagsmiddag, så nu blir det en skön kväll hemma. Första lördagen på väldigt länge. Och säkerligen länge till det inträffar igen!!!


Tydligen ska vi dricka vin ikväll. Så vi åker mot hyttlidg. SES :))


HEJHEJ FANTASTISKA FREDAG!!!!

 
Från att ha haft måndag igår till att bli fredag idag så kunde det inte bli bättre. Solen lyser och jag håller tummarna att det håller sig hela helgen. Hade nästan glömt bort, men på två veckor åker jag och Sandra till barcelooooooona!!!!!! heeelll yeah :)))

WITH MY WORDS


ONSDAG

Har duschat och hoppat i myskläder. Dags att krypa ner i sängen och se prison break. För tredje gången ser denna serie och för tredje gången gråter jag som ett litet barn, även fast jag vet vad som kommer att hända. Kanske dags att hitta någon ny serie.. Tips?! :))


1 MAJ

Härligt med lite ledighet, och även att det börjar lukta sommar!! igår så jobbade jag 8-14. Ansiktsbehandlig och sedan handlade vi och förberedde inför kvällen. Uppdukat med långbord blev det grill och vin med vänner. känns som söndag idag, så det blir skönt att jobba torsdag och fredag innan det är helg på riktigt :))

RSS 2.0