LÖRDAG

Min första vita helg på så länge jag kan minnas HEHE (obs skämt) Efter imorgon har jag jobbat 58 timmar den här veckan så det var nog väldigt passande! Har varit en lugn och skön dag som började med sovmorgon, vi har städat och tvättat eftersom det sällan blir gjort på sommaren.. En promenad i regnet, välbehövd dusch och sedan har vi varit ute och ätit! Myst i soffan framför tvn och snart är det dags att krypa till kojs, imorgon ringer väckaren 5.30 sedan ska jag jessica och alex smida planer om vad som komma skall.

Sedan tycker jag att det är dags att styra kräftskiva snart med alla tjejer eftersom det är augusti i morgon, VAD SÄGS??


I ALREADY WON FIRST PLACE

Some people want it all, but I don't want nothing at all
If it ain't you baby, if I ain't got you baby
Some people want diamond rings, some just want everything
But everything means nothing if I ain't got you




THE MANUAL


FREDAG

Ska snart bege mig mot salongen, jobbar till 16 sedan börjar jag direkt på hotellet och jobbar till 24! Imorgon har jag en superledig lördag och söndag jobbar jag på hotellet! Tiden bara springer förbi och snart är det vinter igen, bara jag som har panik? troligen inte!


SAY YOU LOVE MEEEEE

Jag vet inte om alla blir less på mina "älska livet-texter" men jag fortsätter.. Hela dagen på jobbet har gått väldigt fort! Lax till middag och (självklart) vänd tia. hämtade min cykel på hotellet och sedan cyklade jag till Pillan som var i högsta hugg med bakning och olivia som vägrade sova! Kom precis hem, sitter med datorn i knäet & ska starta prisonbreak med en tallrik jordgubbar från pappa & anna bredvid mig och min älskling är påväg hem, KAN det bli bättre? nej!! love lifeee


TOODLIO DUDES

Har precis jobbat klart mina 15 timmar idag så jag är ganska nöjd, faktiskt inte så överdrivet trött! I morgon jobbar jag till 17 sedan blir det grillning och vin hos elinf=) sedan har jag att se framemot en halverst överjobbad helg..
Anledning till att det är snålt om bilder är att kameran fortfarande är på lagning, den kommer nog tillbaka om sisådär 2-3 veckor om jag inte är helt ute och cyklar!

SKÅL TYSON


MÅNDAG IGEN

Efter en hel dag på jobbet väntar nu första fotbollsträningen på över en månad! Min hals är fortfarande på villovägar och jag börjar bli RÄTT less eftersom jag har hostat/haft ont i halsen oavbrutet sen februari! Ingen idé att klaga för det blir ändå inte bättre.
Wish me luck, kommer att bli tungtttt...


SVÅÅRT

Och så var en till helg passerad! Jobb, grillat, trästocks och nu ligger jag i sängen och ser Prison Break. Helt klart min drog. Även fast jag vet vad som kommer att hända så är det lika spännande ändå! Det suger att det regnar och imorgon är det dags för en ny arbetsvecka som nog kommer att gå lika fort fram som den här! Dock kommer jag jobba ihjäl mig lite extra eftersom jag har 3 pass på hotellet också, så jag kommer ungefär jobba 60 timmar den här veckan! jippppppppppie FAn va rik jag ska bli!!!!!!!!!!


WORKING

Tiden går så fort när man jobbar, så det känns verkligen inte som fredag idag!
Gårkvällen var suverän, Melissa Horn efter jobbet sedan en godispåse, världens bästa kille och Prison Break :-)
I morgon jobbar jag på hotellet mellan 6-18 sedan ryktas det om avskeds fest, vem vet, när det är sommar kan allt hända LOVE
Annars har jag tagit ledigt några dagar i augusti för ett äventyr, slutar vi upp i tyskland eller? Återstår att se HEHE




Din sol har landat i mitt knä och gått sönder


MELISSA HORN

VA

TIme for work! Efter jobbet ska jag nog som resten av skellefteå se Melissa Horn, kommer bli guld! SES

THIS IS MY LIFE

DET BÄSTA SOM FINNS, HELT AMAZING!!!!!!!
























































HELT UNDERBART!!!!

JULI 20

Dagarna går så fort när man jobbar, snart helg igen! dock lill-lördag i morgon som vi självklart inte glömmer HEHE
Helgen i Lycksele var iallfall bra! jättebra väder fredag-lördag och lite halverst på söndag! Blev rundpingis, mjuktennis, kortspel, bad, fiske, grillning, födelsedagsfirandet och MASSA god mat=)






ÄLSKA BA ALLT


DRAR VIDARE

Har precis avklarat min första dag på jobbet efter semestern och den har sprungit förbi!
Nu drar jag vidare mot Olles för middag och firandet av Malin & Jessica som fyller år=)


TILLBAKA TILL VARDAGEN

Det är som att vakna upp från en dröm ungefär. Att börja om att jobba efter semestern! 3 veckor har gått sjukt fort och med tanke på allt jag hunnit göra känns det väldigt bra=) Rhodos, stockholm, stadsfesten, sol&bad och Lycksele!
Varje sommar tänker man "det här har varit den bästa sommaren i mitt liv" och jag tror man kommer att känna så varje år eftersom man har olika mål och förutsättningar hela tiden! NÄstan halva sommaren är kvar så det känns BRA!!!! för mer ska jag hinna!!! PUSS


HUR KAN JAG LYCKAS?

Köpte kameran i mitten/slutet av maj. Den har alltså överlevt 2 st utlandsresor, studenten, midsommar och stadsfesten OCH nu dör den helt utan anledning! Eftersom jag och kameror sällan passar ihop så är det väldigt störande att den dör nuuuu.. jaja THATS lifeee

 


Every morning I look at you and smile

GRATTIS MELKER 20 ÅR!!!!!! loveee you






I never thought I'd be in love like this

LYCKSELE

DÅ är det dags! sista helgen på semestern! Bilen går om 40 minuter mot Lycksele med hela familjen=) KOmmer bli hur mysigt som helst med bad, grillning, spel, södervik open, födelsedagsfirande och eventuellt att jag ska testa vattenskidor. Kommer nog inte överleva men jag håller tummarna (om jag ens vågar)


Förra sommaren i Lycksele


RÄKMACKA I STACKIS




FOLLOW ME

Efter en dag iboviken är jag nu påväg mot jekkan där det kan gå riktigt hett till HEHE



BLIR SÅ FRUKTANSVÄRT LESS

Vad ska man göra när man inte kan prata och knappt kan andas???? Svettas som en gris och huvudet dunkar. Varför blir jag alltid sjuk när jag har semester? I NEED A MIRACLE

MERA BILDER







TJARÅ

En dag på aurum utan röst är nog som att vara telefonförsäljare utan telefon... börjar sakna min röst ganska mycket nu faktiskt, och det känns inte som att den är påväg tillbaka =/
Annars så stekte jag & jekkan i falket efter jobbet, hann skrapa ihop 2 timmar! Vi hann bada, lösa korsord och sola=) Ledig i morgon och skulle gärna träna, men utan halsen går det inge vidare..


VILL BA VA FRISK & TAGGAD

EN SÖNDAG

Halvsliten så har jag och jessica varit på bakis-bio! Som alla andra såg vi Eclipse och jag var inte långt ifrån att somna, så intressant tycker jagatt det var.. nästan! Nu ser vi fotboll och jag kan inte bestämma mig vem jag tycker ska vinna eftersom jag höll på tyskland egentligen.
Jobb på aurum imorgon, hur det nu kommer att gå eftersom ingen hör vad jag säger!!


DET ÄR ÖVER NU

Såå har hela helgen flygit förbi och efter 3 dagar känner jag i hela kroppen (halsen) att vila är efterlängtat. Det har varit sjukt kul och tack till alla inblandade :-)






NU KÖR VI IGEN!!!!


SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!

STADSFESTEN TORSDAG

om stadsfesten börjar ssåhär bra kan det sluta HELT UNDERBART!!! hade svinkul igår och börjar redan ladda om batterierna till ikväll=)







YOU HAD ME AT HELLO

Efter en vecka mötte jag upp mekkeboy i stockholm. Så sjukt hur mycket man kan sakna någon! Vi bodde på hötorget och tog det piano i  2 dagar! Gick på stan, grönan, vann självklart 2kg choklad, satt på mysig uteservering osv=)

love of my life









DAGS för massage på aurum som jag hade glömt! semestern är alldeles för underbar!


TIME TO MOVE

JA vad ska man säga efter tysklands bleka semifinal? jag som var heelt säker att dom skulle ta hem hela skiten, ack så fel man kan ha!
Ikväll väntar personalfest med Klipp1, och jag hoppas att stadsfesten bjuder lite mer på sig själv i år så man slipper stå 50 min i kö till öltälten. Annars så är det dags för en löptur, har så fruktansvärd träningsvärk från igår..
SEDAN ska jag fortstätta jobba på brännan i detta underbara väder.


TIME TO PARTYYyyyyyyyyyyyyy


USHER FT JUSTIN BIEBER


Somebody to Love

JAG TROR ATT VI LJÖG FAST VI SA ATT DET VAR SANT

Jag är nog en ganska konstig människa.
Nog ganska svår att sätta fingret på! Jag vet inte riktigt själv hur jag skulle kunna förklara mig själv? Livsnjutare.
Jag älskar allting jag gör. Jag gör allting jag älskar. Jag älskar skolan,  jag älskar jobbet, jag älskar mitt liv, jag älskar att träna, jag älskar att resa, jag älskar helt enkelt ALLT. Är alltid taggad på allting hur trött eller bakis jag än är! Älskar fest och älskar mysiga hemmakvällar. Jag vill alltid vara omringad av människor jag trivs med och är så långt ifrån en ensamvarg man kan tänka sig! Man lever bara en gång och man kan nog säga att det är mitt motto!


RHODOS

Bland det roligaste jag någonsin varit med om, har varit med om nästa allt och vi är glada över det vi kommer ihåg!

försenat flyg
king hotell
shottar
paradise-patrik
fylla
redbull vodka
bränna
magsjuka =hunger =spy ännu mer
t-shirts
fylle-bad på stranden
kebab
spya
redbull vodka
trafficlight
ladys night
sambuca
strand-kissa
stranden/poolen
redbull vodka
meeeeer shottar
kom inte ihåg något
kom hem tidigaste 4
efterfesta till 8 när poolen öppnade men däcka i sängen innan
FOLLOW THE LEADER
fula bartenders
försöka sno brillor
se folk ligga på stranden
SHOTTA





MÅNDAG

Är helt slut efter en heldag i huvudstaden! Några timmars shopping och nästan 5 timmar på Gröna Lund. Hann med nästan alla karuseller och så vann jag 2kg choklad, tur att jag tycker om de...
Imorgon fortsätter vi att fokusera på shoppingen och sedan går planet mot Kallax vid 21! SEEYOU

ALLT MED BRA BÖRJAN HAR ETT BRA SLUT

Rhodde var king och nu sitter jag på Rica i Stockholm för att tillbringa 2 dagar här med min älskade. Sjukt mycket kul har hänt men det är riktigt skönt att vara "hemma". I morgon blir det shopping (så länge melker orkar) och sedan Grönan, det ryktas om erik hassle!

Back on track igen i Skell på tisdagkväll och torsdag så rockar jag loss!!!!!!!fan va jag älskar livet


RSS 2.0